عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری v
1 2 بعدی »
چگونه مقاله علمی بنویسیم

صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 6 رای - 4.83 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
چگونه مقاله علمی بنویسیم
آفلاین severus57
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-05-2015, 02:33 PM
با سلام.
پایان نامه من در رشته ارشد سازه در زمینه مقاوم سازی اتصالات فولادی انجام شده ولی بدلیل نداشتن وقت و نداشتن آگاهی در زمینه چگونگی مقاله نویسی احتیاج به کمک دارم، بدین صورت که شخصی زحمت استخراج و تدوین مقاله از پایان نامه ام رو بکشه. اگر شخصی تجربه کافی در این زمینه داره و علاقه مند هست لطفا اعلام کنه.
با تشکر.
نقل قول  

آفلاین faeze23
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

29-05-2015, 02:35 PM
سلام دوستان
من یک سوال شاید پیش پا افتاده داشته باشم ولی ممنون میشم پاسخ بدید:
من با فرمت کلی مقاله نویسی آشنام و جندتا مقاله داخلی داشتم فقط یک مقاله ام رو که استاد راهنمام گفته خوبه و ISI بفرست و ازجاییکه از اساتید ایرانی در زمینه کمک در نگارش و چاپ چیزی دستگیر آدم نمیشه!! یک سوال برام پیش اومده
مقاله ام راجع به طراحی شهری هست و ژورنال موردنظذم هم پیدا کردم فقط نمیدونم با همین قرمت که مقاله فارسیم هست و استاد تایید کرده ترجمه کنم و بفرستم قبول میشه؟؟
متن فارسی مقاله ام شامل چکیده، مقدمه(روش تحقیق، فرضیه،طرح مساله و ضرورت اجرا البته یکم اینجا جابجا نوشتم ترتیبش رو!)،مبانی نظری،شرح کلی تحقیق یا بحث،نتیجه گیری و ارائه راهکار و منابع هست مثل بقیه مقالات
الان با فرمتهایی که تو فروم دوستان گفتنمن دقیقا نمیدونم REVIEW,DISCUSSION,METODOLOGY and etc. به چه ترتیبی باید در قالب isi بزارم یعنی ترجمه عنوانهام من رو گیج کرده مثلا مبانی نظری باید تو مقدمه در قالب review بیارم یا نه ترتیب مهم نیست ماهیت کار مهمه؟؟ استادم هم کلا هرچی بهش میگم میگه خوبه اصلا نگاه نمیکنه!یعنی اگر متن رو عوض کنم منابع رو اول بزارم هم میگه خوبه بفرست!!![img]images/smilies/confused.gif[/img]
ممنون میشم تو این زمینه راهنماییم کنید 
ممنون
نقل قول  

آفلاین wood
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
29-05-2015, 02:49 PM
(29-05-2015, 02:35 PM)'faeze23' نوشته: سلام دوستان
من یک سوال شاید پیش پا افتاده داشته باشم ولی ممنون میشم پاسخ بدید:
من با فرمت کلی مقاله نویسی آشنام و جندتا مقاله داخلی داشتم فقط یک مقاله ام رو که استاد راهنمام گفته خوبه و ISI بفرست و ازجاییکه از اساتید ایرانی در زمینه کمک در نگارش و چاپ چیزی دستگیر آدم نمیشه!! یک سوال برام پیش اومده
مقاله ام راجع به طراحی شهری هست و ژورنال موردنظذم هم پیدا کردم فقط نمیدونم با همین قرمت که مقاله فارسیم هست و استاد تایید کرده ترجمه کنم و بفرستم قبول میشه؟؟
متن فارسی مقاله ام شامل چکیده، مقدمه(روش تحقیق، فرضیه،طرح مساله و ضرورت اجرا البته یکم اینجا جابجا نوشتم ترتیبش رو!)،مبانی نظری،شرح کلی تحقیق یا بحث،نتیجه گیری و ارائه راهکار و منابع هست مثل بقیه مقالات
الان با فرمتهایی که تو فروم دوستان گفتنمن دقیقا نمیدونم REVIEW,DISCUSSION,METODOLOGY and etc. به چه ترتیبی باید در قالب isi بزارم یعنی ترجمه عنوانهام من رو گیج کرده مثلا مبانی نظری باید تو مقدمه در قالب review بیارم یا نه ترتیب مهم نیست ماهیت کار مهمه؟؟ استادم هم کلا هرچی بهش میگم میگه خوبه اصلا نگاه نمیکنه!یعنی اگر متن رو عوض کنم منابع رو اول بزارم هم میگه خوبه بفرست!!![img]images/smilies/confused.gif[/img]
ممنون میشم تو این زمینه راهنماییم کنید 
ممنون

فرمت هایی رو که گفتید به طور کامل و واضح در سایت مجله توضیح داده شده دقیقا طبق فرمت ژورنال پیش برید و سابمیت کنید
همیشه رفتن رسیدن نیست، ولی برای رسیدن باید رفت، در بن بست هم راه آسمان باز است، پس پرواز بیاموز
نقل قول  

آفلاین faeze23
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

01-06-2015, 09:02 PM
سلام
دوستان یک سوال
اگر از قسمتی از داده های یک نحقیق برای یک تحقیق دیگه استفاده کنیم و اسم مقاله مرجع رو تو رفرنس بیاریم سرقت ادبی و علمی نیست؟؟
مثلا یک مقاله(مرجع)تاثیر عوامل 1 و 2و 3و 4 را روی مورد @ بررسی کرده در شرایط # حالا من یک تحقیق مشابه دیگه دارم در یک محیط دیگه ولی تاثیر عوامل 1و2و3و4 که مقاله مرجع بررسی کرده رو منم بررسی میکنم فقط فضای ازمایش متفاوته.
ممنون
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
01-06-2015, 09:11 PM
(01-06-2015, 09:02 PM)'faeze23' نوشته: سلام
دوستان یک سوال
اگر از قسمتی از داده های یک نحقیق برای یک تحقیق دیگه استفاده کنیم و اسم مقاله مرجع رو تو رفرنس بیاریم سرقت ادبی و علمی نیست؟؟
مثلا یک مقاله(مرجع)تاثیر عوامل 1 و 2و 3و 4 را روی مورد @ بررسی کرده در شرایط # حالا من یک تحقیق مشابه دیگه دارم در یک محیط دیگه ولی تاثیر عوامل 1و2و3و4 که مقاله مرجع بررسی کرده رو منم بررسی میکنم فقط فضای ازمایش متفاوته.
ممنون

تا زمانی که به منابع استفاده شده از یک مقاله اشاره کنید، سرقت ادبی محسوب نمیشه. توجه کنید که هر چه در کار شما نوآوری بیشتری شده باشد و مطالب بیشتری رو از خودتون منتشر کرده باشید، ارزش بالاتری خواهد داشت.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 10
01-06-2015, 09:19 PM
(01-06-2015, 09:02 PM)'faeze23' نوشته: سلام
دوستان یک سوال
ممنون

موردی رو اشاره کنم، لزوما تنها ذکر نام منابع و مراجع، نمیتونه به این معنی باشه که محققی "سرقت ادبی" نکرده، بخصوص اینکه اگر کسی بخواد به صورت "مستقیم" از نتایج تحقیق دیگری استفاده کنه. پیشنهاد میکنم در این زمینه نگاهی به سایت What's plagiarism و راهکارها و مثال هایی هم که اشاره کرده، بیندازید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین ehsanb
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-06-2015, 07:26 PM
سلام دوستان 
لطفا اگر کسی منبعی داره یا میتونه معرفی کنه برای نحوه گزارش نتایج اماری در مقالات معرفی کنه یا بگذاره اینجا...
فکر مبکنم مشکل بزرگی برای خیلی هاست
من خودم الان همه ازمون ها را با spss انجام می دم اما نمیدونم نتایج رو در مقالات گزارش کرد

ممنون...
نقل قول  

آفلاین saghishab
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-06-2015, 12:19 AM
سلام به همه دوستان

من ارشد نرم افزارم و 2 تا مقاله مروری در زمینه رایانش ابری در کنفرانس تهران دارم. اما هیچ وقت نتونستم ایده بدم و یک مقاله بنویسم. با کمک یکی از دوستام در زمینه بیگ دیتا و

هادوپ مقالاتی خوندیم اما باز هم نتونستم ایده بدم یعنی نمیدونم چیکار کنم.چه چیزی ارائه بدم؟ متاسفانه به اساتید خوب دسترسی ندارم و زمان کمی برای پیگیری دانشگاهی دارم.

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. یعنی یه جورایی 0 تا 100 کار به چه صورتیه؟؟
نقل قول  

آفلاین dr.moslemnoori
**
نقل قول

05-08-2015, 06:24 PM
ببخشید یه سوال.خواهر من فارغالتحصیل مقطع ارشده و از پایان نامش مقاله استخراج نکرده.حالا من اگه بخوام این کار رو بکنم باید په طور مقاله ازش بیرون بکشم که برای خود من هم امتیاز داشته باشه.اسم استاد راهنما حتما باید باشه؟
اسم من سوم نوشته بشه امتیاز نداره ؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-08-2015, 11:08 AM
(05-08-2015, 06:24 PM)dr.moslemnoori نوشته: ببخشید یه سوال.خواهر من فارغالتحصیل مقطع ارشده و از پایان نامش مقاله استخراج نکرده.حالا من اگه بخوام این کار رو بکنم باید په طور مقاله ازش بیرون بکشم که برای خود من هم امتیاز داشته باشه.اسم استاد راهنما حتما باید باشه؟
اسم من سوم نوشته بشه امتیاز نداره ؟

اصولاً کار پژوهشی متناسب باید بعنوان نویسنده اصلی و استادی که در مقطع خواهر شما رو همکاری داشته نگارش بشه، بعنوان اسم مولف اصلی و در پایان هم از شما هم نام برده بشه، اما تا اونجایی که میدونم بیشترین درصد امتیاز داشتن به این برمیگرده که ایا کار موجود یک موضوع جدید هست یا خیر!! اگر باشه که حتی اسم جهارم و پنجم هم میتونه امتیاز محسوب بشه. اما اگر موضوع عادی باشه تنها مولفین اول و دوم بیشترین تاثیر رو خواهند گرفت.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 بعدی »