عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری v
1 2 بعدی »
چگونه مقاله علمی بنویسیم

صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 17 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 6 رای - 4.83 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
چگونه مقاله علمی بنویسیم
آفلاین blueearth
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-10-2014, 11:45 PM
(01-10-2014, 11:22 PM)'mgorji' نوشته: ممنون از راهنمایتون دوست گرامی داده های من در زمینه مالی هست آیا در این مورد هم گفته های شما صدق می کنه؟

در مورد داده های مالی هم من به نظرم همینطور میاد چون شما خیلی راحت توی مقالتون میتونید اشاره کنید داده های مالی فلان سال رو جمع آوری کردید...در اصل چیزی که برای شما بیشتر اهمیت داره هدفتون از انالیز اون داده هاست...اگر هدف جالب و خوبی باشه فرقی نداره مال چه سالی باشه اصلا شما ممکنه بیاید داده های ماله دهه 90 امریکا رو مورد بررسی قرار بدید
نقل قول  

آفلاین mgorji
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

07-10-2014, 12:56 AM
دوستان گرامی سلام
دو تا سوال دارم از حضور شما
1) اگر کسی در مورد یک مقاله سوال داشته باشه باید از Corresponding author بپرسه؟
2) من می خوام یکی از روش های مقاله ای رو که در حال مطالعه اون هستم به کار خودم اضافه کنم و کارم رو توسعه بدم اما یک قسمت برام مبهم هست آیا در سوالم این رو توضیح بدم که قصدم چی هست یا نه اگر این کار رو بکنم ممکن هست نویسنده اصلی خوشش نیاد و جواب نده؟ چه طور باید این سوال رو مطرح کنم که جواب بگیرم؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
07-10-2014, 01:14 AM
(07-10-2014, 12:56 AM)'mgorji' نوشته: دوستان گرامی سلام
دو تا سوال دارم از حضور شما
1) اگر کسی در مورد یک مقاله سوال داشته باشه باید از Corresponding author بپرسه؟
2) من می خوام یکی از روش های مقاله ای رو که در حال مطالعه اون هستم به کار خودم اضافه کنم و کارم رو توسعه بدم اما یک قسمت برام مبهم هست آیا در سوالم این رو توضیح بدم که قصدم چی هست یا نه اگر این کار رو بکنم ممکن هست نویسنده اصلی خوشش نیاد و جواب نده؟ چه طور باید این سوال رو مطرح کنم که جواب بگیرم؟
ممنون

1) بله. اصولا فقط آدرس میل همین نویسنده تو مقاله ذکر میشه. اگر لازم باشه خود اون شخص شمارو به همکار دیگه ش ارجاع میده.
2) من قبلا در مورد یک متد از چندین نویسنده مقاله مختلف سوال کردم، مشکلی پیش نیومده.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین eliha1
نقل قول

14-11-2014, 11:02 AM
سلام خسته نباشید چند تا سوال راجع به مقاله دارم
من میخوام یک مقاله ISI بنویسم اما اصلا نمیدونم چکار کنم برای پیدا کردن موضوع هم نمیدونم چکار کنم باید از استاد موضوع بخوام؟یا چطوری باید یک موضوع انتخاب کنم؟بعد اینکه چند نفر میتونن باهم یک مقاله بنویسن؟ من و دو نفر باهم میخوایم مقاله بنویسیم و به دوتا از استادهامم گفتم یعنی اگه تعداد مثلا پنج نفر باشه زیاد نیست؟ممنون میشم راهنماییم کنید
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

14-11-2014, 12:06 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-11-2014, 12:07 PM توسط M1KE.)
موضوعی که می خواهید کار کنید می بایست نسبتا به روز و جدید باشه و طبیعتا چیزی باشه که شما هم بتونید انجام بدین. اگر استادهاتون هم قرار باشه همکار باشن که طبیعتا می تونند در زمینه انتخاب موضوع هم شما رو راهنمایی کنند. اگر از نظر علمی استادهای فعالی باشند می بایست اخیرا روی موضوع هایی کار کرده باشند که شما می تونید همون ها رو با راهنمایی شون ادامه بدین. اگر مقاله هایی که اخیرا در مجله های مربوط به رشته تون چاپ شدن رو نگاه کنید هم بهتون دید خوبی خواهد داد. تعداد افراد مقاله محدودیت خاصی نداره ولی عرف قضیه اینه که هر چقدر تعداد افراد بیشتر میشه کاری هم که در مقاله انجام میشه می بایست بیشتر باشه. معمولا وقتی تعداد مولفان بیشتر از 3-4 نفر میشه یک تعداد از اونها حالت سیاهی لشکر پیدا می کنند و هیچ کار خاصی روی مقاله انجام نمیدن. به همین دلیل به نظرم بهتره خودتون و دوست تون فقط با یکی از استادها که از بقیه از نظر علمی فعالتر و پیگیرتر هست رو درگیر مقاله کنید.

(14-11-2014, 11:02 AM)'eliha1' نوشته: سلام خسته نباشید چند تا سوال راجع به مقاله دارم
من میخوام یک مقاله ISI بنویسم اما اصلا نمیدونم چکار کنم برای پیدا کردن موضوع هم نمیدونم چکار کنم باید از استاد موضوع بخوام؟یا چطوری باید یک موضوع انتخاب کنم؟بعد اینکه چند نفر میتونن باهم یک مقاله بنویسن؟ من و دو نفر باهم میخوایم مقاله بنویسیم و به دوتا از استادهامم گفتم یعنی اگه تعداد مثلا پنج نفر باشه زیاد نیست؟ممنون میشم راهنماییم کنید

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین eliha1
نقل قول

14-11-2014, 02:54 PM
ببخشید این مجلاتی که گفتید میتونم نگاه کنم رو باید از کجا پیدا کنم؟من یک استادی دارم که واسه درس روستامونه خیلی سختگیره اگه ایشون ازشون بپرسم بنظرتون از بقیه ی استادام بهتر نیست؟
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
14-11-2014, 03:25 PM
مقالات رو در منابع مختلفی میتونید بیابید. از سایت sciencedirect.com که در مقالات Elsevier رو می تونید در این سایت بیابید و سایت Springer و بسیاری از منابع دیگر. به نظرم برای شروع ،همانطور که جناب M1KE عنوان کردند، از دوستان و یا اساتید مجرب کمک بگیرید. قائده کلی این است که باید موضوعاتی که هم اکنون مورد بحث هستند انتخاب کنید و منابع مختلف رو در مورد آن موضوع خاص مورد مطالعه قرار دهید. در نهایت باید به این فکر کنید که چطور می تونید کار را بهبود دهید و یا چه نوآوری ای می توان در موضوع مربوطه ارائه کنید. قانون خاصی نیست و کار به تجربه و دانش کنونی فرد بر می گرده. فقط می توان گفت که هرچه بیشتر روی منابع و مقالات بیشتری رو مورد مطاله قرار دهید، شانص بیشتری برای نگارش یک مقاله دارید. در واقع در بسیاری از دانشگاهها دوره ارشد چنین فرصتی است که شخص بتونه با راهنمایی استاد این مسیر رو طی کنه.

راجع به سوالتون نمیدونم سختگیر بودن چه رابطه ای با علمی بودن ایشون داره. باید ببینید کدوم یکی از استاتید شما در پژوهش فعال هستند و شما نیز به زمینه ایشون علاقه دارید و در نهایت ایشون نیز مایل به همکاری باشند.

اینطوری که از صحبتهای شما میشه استنباط کرد، به نظر دوره کارشناسی رو می گذرونید و نگران نباشید همین که می خواین در این فیلد فعال باشین نصف مسیر رو رفتین. در ادامه فقط باید پیگیر باشین.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین eliha1
نقل قول

14-11-2014, 04:57 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-11-2014, 04:59 PM توسط eliha1.)
(14-11-2014, 03:25 PM)Andre نوشته:
مقالات رو در منابع مختلفی میتونید بیابید. از سایت sciencedirect.com که در مقالات Elsevier رو می تونید در این سایت بیابید و سایت Springer و بسیاری از منابع دیگر. به نظرم برای شروع ،همانطور که جناب M1KE عنوان کردند، از دوستان و یا اساتید مجرب کمک بگیرید. قائده کلی این است که باید موضوعاتی که هم اکنون مورد بحث هستند انتخاب کنید و منابع مختلف رو در مورد آن موضوع خاص مورد مطالعه قرار دهید. در نهایت باید به این فکر کنید که چطور می تونید کار را بهبود دهید و یا چه نوآوری ای می توان در موضوع مربوطه ارائه کنید. قانون خاصی نیست و کار به تجربه و دانش کنونی فرد بر می گرده. فقط می توان گفت که هرچه بیشتر روی منابع و مقالات بیشتری رو مورد مطاله قرار دهید، شانص بیشتری برای نگارش یک مقاله دارید. در واقع در بسیاری از دانشگاهها دوره ارشد چنین فرصتی است که شخص بتونه با راهنمایی استاد این مسیر رو طی کنه.

راجع به سوالتون نمیدونم سختگیر بودن چه رابطه ای با علمی بودن ایشون داره. باید ببینید کدوم یکی از استاتید شما در پژوهش فعال هستند و شما نیز به زمینه ایشون علاقه دارید و در نهایت ایشون نیز مایل به همکاری باشند.

اینطوری که از صحبتهای شما میشه استنباط کرد، به نظر دوره کارشناسی رو می گذرونید و نگران نباشید همین که می خواین در این فیلد فعال باشین نصف مسیر رو رفتین. در ادامه فقط باید پیگیر باشین.

بله من دانشجوی کارشناسی رشته معماری هستم در یکی از دانشگاههای آزاد و میخوام ی مقاله بنویسم چون قصدم گرفتن بورسیه برای کارشناسی ارشد در کره جنوبی هست و خیلی متشکرم بابت راهنماییتون راجع به اون استادم خیلی سختگیره و برای درس بی اهمیتی مثل روستا خیلی کارو با دقت میخواد برای همین فکر کردم از ایشون بپرسم که اگه مقاله نوشتن و موضوعی دارن و اگر تمایل به همکاری دارند باهاشون صحبت کنم باهم مقاله بنویسیم البته انقدر سختگیره که کارش وقت واسه درسهای دیگم نذاشته میترسم اگه بخوام باهاش مقاله بنویسم انقدر سختگیری کنه که به درسهام نرسم واقعا من موندم با کدوم استادم صحبت کنم من الان ترم یک هستم بنظرتون اگه ترم بعد شروع به نوشتن مقاله کنم که اگه استاد جدیدی داشته باشم و بفهمم کارش توی مقاله نوشتن خوبه بهتر نیست این کارو کنم؟و شما میدونید که ی مقاله باید چند صفحه باشه؟البته اگه سوالم خنده دار نباشه و اینکه یک مقاله یک ساله تموم میشه؟متشکرم بابت پاسختون
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

14-11-2014, 05:58 PM
(14-11-2014, 04:57 PM)'eliha1' نوشته: بله من دانشجوی کارشناسی رشته معماری هستم در یکی از دانشگاههای آزاد و میخوام ی مقاله بنویسم چون قصدم گرفتن بورسیه برای کارشناسی ارشد در کره جنوبی هست و خیلی متشکرم بابت راهنماییتون راجع به اون استادم خیلی سختگیره و برای درس بی اهمیتی مثل روستا خیلی کارو با دقت میخواد برای همین فکر کردم از ایشون بپرسم که اگه مقاله نوشتن و موضوعی دارن و اگر تمایل به همکاری دارند باهاشون صحبت کنم باهم مقاله بنویسیم البته انقدر سختگیره که کارش وقت واسه درسهای دیگم نذاشته میترسم اگه بخوام باهاش مقاله بنویسم انقدر سختگیری کنه که به درسهام نرسم واقعا من موندم با کدوم استادم صحبت کنم من الان ترم یک هستم بنظرتون اگه ترم بعد شروع به نوشتن مقاله کنم که اگه استاد جدیدی داشته باشم و بفهمم کارش توی مقاله نوشتن خوبه بهتر نیست این کارو کنم؟و شما میدونید که ی مقاله باید چند صفحه باشه؟البته اگه سوالم خنده دار نباشه و اینکه یک مقاله یک ساله تموم میشه؟متشکرم بابت پاسختون

مدت زمانی که نیاز دارید تا به یک مقاله علمی دست یابید به عوامل مختلفی بستگی داره، چندی از این عوامل می تونند به صورت زیر باشند.
- بسته به رشته و زمینه فعالیت داره. در بعضی از گرایشهای زمین شناسی، جمع آوری اطلاعات واقعاً زمان میبره و ممکنه تهیه یک مقاله چند سال طول بکشه.
- به سطح دانش فعلی در مورد مسائلی که در مقاله می خواهید مطرح کنید نیز بستگی دارد. مثالی که میشه زد اینطور است که فرض کنید از عمقی از آب به سطح آب حرکت کنید در اینصورت زمانی که از سطح آب بالاتر رفتید رو می تونید زمانی در نظر بگیرید که یک مقاله عملی تهیه کرده اید. متمرکز شدن در یک موضوع خاص و پیش رفتن در اون شما رو به داشتن اطاعات کافی در اون موضوع می رسونه که می تونه به آسانی به یک مقاله علمی منجربه شه.
- واقعاً راجع به رشته شما اطلاع ندارم. در رشته هایی مثل علوم کامپیوتر و ریاضی نمی توان از یک دانشجو کارشناسی انتظار مقاله داشت. چرا که حجم عظیمی از مطالب مورد نیاز برای خواندن یک مقاله عملی در قالب دروس مخلتف در مقاطع کارشناسی و ارشد ارائه شده. این به این معنی است که تا دانشجو این دروس رو پشت سر نگذاشته باشه، حتی درک و خواندن یک مقاله برایش امکان پذیر نیست. توجه کنید که این مسأله فقط در مورد مسائل علمی و کاربردی صحیح است و به عنوان مثال کسی که می خواهد راجع به تاریخ ریاضی کار کند نیاز خاصی به گذروندن این مطالب ندارد.
- شما چون ابتدای مسیر هستید. فرصت کافی رو دارید و همانطور که خدمتون عرض کردم. با خواستن انجام کار پژوهشی قسمت اعظم کار رو انجام دادید و فقط پیگیری می ماند. چون به پذیرش فکر می کنید. یادگیری دروس پایه که اغلب در ترمهای اولیه دانشگاه ارائه می شوند و همینطور کسب نمره مناسب در آنها در اولیت کار شماست. همزمان با اینکار می تونید با چند استاد که زمینه پژوهشی دارند، صحبت کنید و درخواست همکاری کنید. در صورت نیاز اساتید هم متناسب با موقعیت شما، سهمی در پژوهش برایتان در نظر می گیرند. اینکه چطور شخص پژوهشگری رو بشناسید. خوب به راحتی، هر فردی که اسم خودش رو پژوهشگر بزاره حتماً صفحه ای داره که زمینه های مورد علاقه کارهای انجام شده و غیره رو در اون صفحه معرفی کرده باشه. معمولاً دانشگاهها صفحه ای برای اساتید در نظر می گیرند که از طریق وبسایت دانشکده هم قابل دسترسی است. در صورتی که دانشگاه همچین امکانی رو فراهم نکرده است. می تونید با گفتگو با اساتید از وضعیت آنها مطلع شوید.

در نهایت پیشنهاد من: چون شما ابتدای راه هستید. به ترتیب یادگیری دروس و کسب نمره مناسب، یادگیری زبان انگلیسی و تا حدی کره ای و در آخر کارهای پژوهشی رو در برنامه کار خود قرار دهید. در سال آخر تحصیلتون هم می تونید به آزمونهای زبان فکر کنید (البته باید حدوداً از یکسال قبل برنامه ریزی داشته باشید).
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین 3ngineer
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

14-01-2015, 12:09 AM
 سلام به همه دوستان
من دانشجوی کارشناسی نرم افزار هستم و میخوام مقاله بنویسم، اما اطلاعات زیادی درباره موضاعاتی که مقاله می نویسند ندارم .
خیلی ممنون میشم اگر راهنماییم کنید Smile
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 17 بعدی »