عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
چه نوع کمک هزینه و بورس‌های تحصیلی وجود دارد؟

صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
چه نوع کمک هزینه و بورس‌های تحصیلی وجود دارد؟
آفلاین نینا95
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-08-2018, 01:30 PM
سلام من لیسانس عمران با معدل 15.21 از دانشگاه آزاد دارم. میخواستم برای دانشگاههای کانادا اقدام کنم. خودم کورس بیسد رو ترجیح میدم اما خب خیلی نمیتونم هزینه کنم و واقعا نیاز به فاند دارم مخصوصا برای سال دوم. از چند نفر پرسیدم جواب های مختلف دادند. یک سری میگن فاند فقط برای ریسرچ بیسد هست و اصلا شامل کورس بیسد نمیشه حتی اگر عملکردت در سال اول خوب باشه. واقعا گیج شدم اگر فاند ها شامل کورس بیسد نشه مجبورم پا روی علاقه بذارم و ریسرچ رو انتخاب کنم که اون هم بستگی به شرایطم داره و واقعا شانسم پایین هست چون مقاله و ... ندارم. تنها گزینه مثبتم شاید خوندن فرانسه باشه الان ترم B1-2 فرانسه هستم و تا چند ماه دیگه B2 رو هم تمام میکنم. ( برای دانشگاه کنکوردیا و ویندزور میخوام اقدام کنم) و اینکه RA,TA,Award  فقط برای ریسرچ بیسد ها هست؟ یا کلا دانشجویان ارشد میتونن اقدام کنن؟ و اگر میشه کی دقیقا باید اقدام کرد؟

اوضاع کار چطور هست؟ هنگام تحصیل فقط باید کار دانشجویی داشت؟ یا بیرون هم میشه کار کنیم؟ چون بعضی ها میگن  دو دسته هست کار دانشجویی و بازار سیاه که از اسمش مشخصه اگر بفهمن عاقبت خوبی نخواهم داشت. برپا کردن نمایشگاه نقاشی و عکاسی یا دیگر هنرها  چطور مشکلی نداره در حین تحصیل؟
نقل قول  

آفلاین network99
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

06-02-2019, 05:38 PM
سلام

آیا در دانشگاه های ایران هم چیزی تحت عنوان فاند وجود دارد ؟
یعنی مثلا میتوان برای تحصیل در مقطع دکتری - دانشگاه آزاد فاند دریافت کرد ؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-02-2019, 09:24 PM
(06-02-2019, 05:38 PM)network99 نوشته: سلام

آیا در دانشگاه های ایران هم چیزی تحت عنوان فاند وجود دارد ؟
یعنی مثلا میتوان برای تحصیل در مقطع دکتری - دانشگاه آزاد فاند دریافت کرد ؟

دانشگاه ازاد که بنگاه هست.
با این حال میتونید با تدریس پول حمل و نقلتون رو دربیارید.
جدای از شوخی گفتم وضعیت فاجعه است در ایران
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین network99
**
نقل قول

07-02-2019, 10:43 AM
(06-02-2019, 09:24 PM)Torkan نوشته: دانشگاه ازاد که بنگاه هست.
با این حال میتونید با تدریس پول حمل و نقلتون رو دربیارید.
جدای از شوخی گفتم وضعیت فاجعه است در ایران

بله ، 100% حق با شماست
ولی دنبال راهی هستم بتوانم در مقطع دکتری تحصیل کنم و از طرفی نمیتوانم از پس هزینه های دانشگاه آزاد بر بیام

اگر راهی هست که اطلاع دارید ممنون میشم بفرمائید
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
07-02-2019, 11:33 AM
(07-02-2019, 10:43 AM)network99 نوشته: بله ، 100% حق با شماست
ولی دنبال راهی هستم بتوانم در مقطع دکتری تحصیل کنم و از طرفی نمیتوانم از پس هزینه های دانشگاه آزاد بر بیام

متوجه هستم
راهش اینه بشینید همین فروم رو کمی بخونید و اپلای کنید تا فول فاند برید یه کشور دیگه و از جیب ندین. اگر خروج از کشور مشکلی نداره براتون. چون ذاتا این فروم اکثرا برای تحصیل در خارج هست. هر چند شما میتونید هر مشکلی دارید بیان کنید.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
07-02-2019, 08:28 PM
(07-02-2019, 10:43 AM)network99 نوشته: بله ، 100% حق با شماست

برای دانشگاه های ارزان قیمت تری همانند پیام نور اقدام کنید.

دکتری در ایران هزینه دارد حتی دانشگاه روزانه به هر حال پایان نامه شما هزینه بر است، درآمد هم خواهید داشت، برای چاپ مقاله، تدریس و یک سری مسائل دیگر درآمد خواهید داشت اما همانطور که ترکان اعلام کرد به آن حقوق گفته نمیشود، آنقدر کم است که کفاف زندگی و پرداخت شهریه را نخواهد داد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین elnaz11
**
نقل قول

08-09-2019, 09:30 AM
(07-02-2019, 11:33 AM)Torkan نوشته: متوجه هستم
راهش اینه بشینید همین فروم رو کمی بخونید و اپلای کنید تا فول فاند برید یه کشور دیگه و از جیب ندین. اگر خروج از کشور مشکلی نداره براتون. چون ذاتا این فروم اکثرا برای تحصیل در خارج هست. هر چند شما میتونید هر مشکلی دارید بیان کنید.
سلام.

من کارشناسی مهندسی شیمی از امیرکبیر دارم با معدل 15 و خرده ای و فوق لیسانی مهندسی شیمی  گرایش بیوتکنولوژری از دانشگاه علم و صنعت با معدل 14 و خرده ای. حدود 15 سال سابقه کار دارم اما کارم زیاد مرتبط به رشته تحصیلیم نیست. تمایل دارم کارشناسی ارشد یا دکتری در یک کشور خارجی بخونم اما فاند کامل باشه چون نمیتونم از عهده هزینه هاش بر بیام. کدوم کشورها میتونن با این شرایط فاند بدن به من؟ هر کشوری شد مهم نسیت فقط سیستم آموزشی خوبی داشته باشه. دانشگاهی هست که بتونم کارشناسی ارشد تو یکی از گرایش های مدیریت رو فاند بگیرم ازش؟ من یک کتاب ترجمه شده در زمینه مدیریت دارم  و یک مقاله داخلی. ممنون
نقل قول  

آفلاین shervinrv
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-10-2019, 08:54 AM (آخرین تغییر در ارسال: 13-10-2019, 08:54 AM توسط shervinrv.)
سلام دوستان. من مهندسی عمران از دانشگاه آزاد با معدل 13 دار (فاجعه) و الان در مقطع ارشد مدیریت ساخت دانشگاه امیر کبیر درس میخونم. زبان هم دارم میخونم. 34 سالمه و ازدواج کردم و دو فرزند دارمو از الان دارم روی چند تا مقاله خوب بین المللی کار میکنم که یکیش تا دو هفته دیگه پابلیش میشه. 10 سال هم سابقه کار مرتبط در زمینه مترو دارم و تا اتمام ارشد میشه 12 سال. با فرض اینکه من بتونم معدل خوبی تو دانشگاه امیر کبیر بگیرم آیا امکان دریافت کمک هزینه برای خانواده هم هست؟ چون میدونید با این قیمت دلار و یورو اصلا امکان اینکه بتونم خودم حتی بخشی از هزینه هارو بدم ندارم. میخوام بدونم اصلا به فکرش باشم یا تو همین ایران دکترا بگیرم ؟ ممنون
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

10-02-2020, 09:11 PM
shervinrv نوشته: سلام دوستان. من مهندسی عمران از دانشگاه آزاد با معدل 13 دار (فاجعه) و الان در مقطع ارشد مدیریت ساخت دانشگاه امیر کبیر درس میخونم. زبان هم دارم میخونم. 34 سالمه و ازدواج کردم و دو فرزند دارمو از الان دارم روی چند تا مقاله خوب بین المللی کار میکنم که یکیش تا دو هفته دیگه پابلیش میشه. 10 سال هم سابقه کار مرتبط در زمینه مترو دارم و تا اتمام ارشد میشه 12 سال. با فرض اینکه من بتونم معدل خوبی تو دانشگاه امیر کبیر بگیرم آیا امکان دریافت کمک هزینه برای خانواده هم هست؟ چون میدونید با این قیمت دلار و یورو اصلا امکان اینکه بتونم خودم حتی بخشی از هزینه هارو بدم ندارم. میخوام بدونم اصلا به فکرش باشم یا تو همین ایران دکترا بگیرم ؟ ممنون

سلام
یک کمک هزینه برای 4 نفر؟ خیر
هرچند اگر همسر شما هم کمک هزینه دریافت کند آن زمان شاید بتوان کاری انجام داد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17