عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟

صفحه‌ها (54): « قبلی 1 ... 47 48 49 50 51 52 53 54 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟
آفلاین M.heyatzadeh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-12-2017, 03:45 PM
با عرض سلام و خسته نباشید. من تقریبا 29 سالمه. همیشه آرزوم زندگی تو اروپا بوده اما متاسفانه زیاد وقت تلف کردم. حالا هم تصمیم گرفتم جدی دنبالش باشم. شرایطم اینه:
 لیسانس مدیریت صنعتی از دانشگاه قم دارم با معدل 18.60 (شاگرد اول بودم) و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی گرایش مالی از دانشگاه تهران دارم با معدل 18 (جزو 10 تا شاگرد برتر). از نظر سربازی مشکلی ندارم. تو دانشگاه هم مشکلی نداشتم با اینکه شب امتحانی بودم اما متاسفانه مقاله چاپ شده هیچ جایی ندارم. البته یکی اخیرا تو ژورنالی که زیرمجموعه تامپسون هست یه مقاله دادم اما هنوز نتیجه ش مشخص نشده. زبانم عالی هست و میتونم راحت آیالتس (در حد 6.5) بگیرم. بنده هدفم اینه که بعد از تحصیل تو اروپا اقامت دایم بگیرم. میدونم که شانسم بدون داشتن مقاله پایینه برای همین الان دارم روش کار میکنم. از اون طرف هم سنم داره میره بالا و نمیخوام زمان رو از دست بدم. به نظر شما کودوم کشور اروپایی رو هدفم قرار بدم تا سریع کارم پیش بره؟ در ضمن بگم که توانایی مالی چندانی ندارم و دنبال کمک هزینه هستم یه جورایی. خودم میدونم اوضاعم جالب نیست. من خودم هدفم رو کشور آلمان قرار داده بودم و شروع کردم یاد گرفتن ربان آلمانی اما باز هم مطمن نیستم که کار درستیه. اگه میشه راهنمایی کنید. واقعا ممنون میشم. با تشکر Smile
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 2
18-12-2017, 02:28 PM
سلام
زبان آلمانی پیشرفته میتواند کمکتان کند، منظور C1 آلمانی است. به نظر من برای اروپا به طور عام اقدام کنید و هر استادی که برای شما کمک هزینه تحصیلی در نظر گرفت برای آن کشور اقدام کنید.
سلامسا
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین mona.valipour
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-06-2018, 10:34 AM
من 
علوم و مهندسی صنیع غذایی خوندم 
ارشد هستم 
هر دو مقطع لیسانس و ارشد در دانشگاه تهران 
مقاله ندارم 
آیتلس6.5
معدل 17.5
ولی نمی خوام برای پی اچ دی بخونم 
می خوام به تاریخ در یکی از کشورهای اروپایی تغییر رشته بدم حتی اگر از لیسانس شروع کنم.  آیا این ممکنه ؟
نقل قول  

آفلاین shabnams93
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-06-2018, 09:59 AM (آخرین تغییر در ارسال: 24-06-2018, 10:01 AM توسط shabnams93.)
سلام. من ۲۵ سالمه. کارشناسی ادبیات انگلیسی بودم و برای ارشد تغییر رشته دادم و مهندسی منابع طبیعی و محیط زیست گرایش تنوع زیستی می‌خونم.

1-ارشد/ محیط زیست
2-دانشگاه گیلان
3-معدل کل:۱۶/۹۷
4-نمره زبان: آزمون ندادم ولی زبانم خیلی خوبه
5-تعداد مقالات: دو داخلی یه خارجی
6-تعداد توصیه نامه ها: فعلا یکی
خواسته ها: (دکتری/فاند)
تا چه سنی می‌شه اقدام کرد؟ چون می‌خوام اگه لازمه دنبال زیاد کردن رزومه هم باشم تا شانس بهتری داشته باشم.
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-07-2018, 06:26 PM
(18-06-2018, 10:34 AM)mona.valipour نوشته: من 
علوم و مهندسی صنیع غذایی خوندم 
ارشد هستم 
هر دو مقطع لیسانس و ارشد در دانشگاه تهران 
مقاله ندارم 
آیتلس6.5
معدل 17.5
ولی نمی خوام برای پی اچ دی بخونم 
می خوام به تاریخ در یکی از کشورهای اروپایی تغییر رشته بدم حتی اگر از لیسانس شروع کنم.  آیا این ممکنه ؟

بله این موضوع امکان پذیر است.
(24-06-2018, 09:59 AM)shabnams93 نوشته: سلام. من ۲۵ سالمه. کارشناسی ادبیات انگلیسی بودم و برای ارشد تغییر رشته دادم و مهندسی منابع طبیعی و محیط زیست گرایش تنوع زیستی می‌خونم.

1-ارشد/ محیط زیست
2-دانشگاه گیلان
3-معدل کل:۱۶/۹۷
4-نمره زبان: آزمون ندادم ولی زبانم خیلی خوبه
5-تعداد مقالات: دو داخلی یه خارجی
6-تعداد توصیه نامه ها: فعلا یکی
خواسته ها: (دکتری/فاند)
تا چه سنی می‌شه اقدام کرد؟ چون می‌خوام اگه لازمه دنبال زیاد کردن رزومه هم باشم تا شانس بهتری داشته باشم.

سلام
محدودیت سنی وجود ندارد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین e.moghimi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-07-2018, 12:56 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-07-2018, 12:58 PM توسط e.moghimi.)
سلام 

من دنبال بورس هستم اروپا یا کانادا

رزومه نسبتا خوبی دارم (معدل ارشد 15.75 دانشگاه سراسری ، مقاله کنفرانسی، سابقه تدریس ، ثبت اختراع، آیلتس 6) ولی دو مشکل عمده دارم
1- داشتن بچه کوچک
2- گپ 8 ساله بعد از دفاع ارشد (1389) البته بعد فارغ التحصیلی 3-2 سال تدریس پاره وقت و همکاری با بنیاد نخبگان داشتم

به تجربه شما تو اروپا کجاها شانس بیشتری دارم برای بورس دکتری یا همون شغلهایی که توسایت دانشگاهها میزنن دارم. توقعم دانشگاههای تاپ نیست ولی گرفتن بورس و فاند برام مهمه بخاطر هزینه های زندگی.(که هزینه ها رو پوشش بده) 

و اینکه با توجه به شرایط بالا سفارت کشورهای اروپایی برای ویزای خانواده چه سختگیریهایی دارند؟

ممنون
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

05-07-2018, 07:43 AM
(04-07-2018, 12:56 PM)e.moghimi نوشته: سلام 

من دنبال بورس هستم اروپا یا کانادا

رزومه نسبتا خوبی دارم (معدل ارشد 15.75 دانشگاه سراسری ، مقاله کنفرانسی، سابقه تدریس ، ثبت اختراع، آیلتس 6) ولی دو مشکل عمده دارم
1- داشتن بچه کوچک
2- گپ 8 ساله بعد از دفاع ارشد (1389) البته بعد فارغ التحصیلی 3-2 سال تدریس پاره وقت و همکاری با بنیاد نخبگان داشتم

به تجربه شما تو اروپا کجاها شانس بیشتری دارم برای بورس دکتری یا همون شغلهایی که توسایت دانشگاهها میزنن دارم. توقعم دانشگاههای تاپ نیست ولی گرفتن بورس و فاند برام مهمه بخاطر هزینه های زندگی.(که هزینه ها رو پوشش بده) 

و اینکه با توجه به شرایط بالا سفارت کشورهای اروپایی برای ویزای خانواده چه سختگیریهایی دارند؟

ممنون

سلام
معدل لیسانس ؟ تعداد مقاله ؟
صادقانه بگم رزومه ای که شما نوشتید چیز خاصی نداره.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین e.moghimi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-07-2018, 02:40 AM
(05-07-2018, 07:43 AM)Torkan نوشته: سلام
معدل لیسانس ؟ تعداد مقاله ؟
صادقانه بگم رزومه ای که شما نوشتید چیز خاصی نداره.

معدل لیسانس 14.5
دو مقاله کنفرانس داخلی و خارجی
یک مقاله ISI  که هنوز چاپ نشده
داشتن ثبت اختراع(تولید محصول) و سابقه تدریس دانشگاه ارزش حاصی نداره؟؟
نقل قول  

آفلاین saeid.f
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

17-07-2018, 03:47 AM
سلام و وقت بخیر
میخواستم ببینم با شرایط من بنظر شما کدوم کشورهای اروپایی و اگر اسکاندیناوی باشه بهتره پذیرش با فاند برای دکتری میدن ؟
کارشناسی پیام نور مدیریت بازرگانی با معدل 13
کارشناسی ارشد آزاد واحد علوم و تحقیقات با معدل 17
ایلتس 6.5
از پایان نامم یک مقاله یا کتاب چاپ میکنم .
سابقه کاری در زمینه بازرگانی دارم و میتونم مدرک ارائه بدم .
اینکه در ارشد معدلم بیشتر شده و انگیزم بالاتر رفته نمیشه با این روند استادا رو قانع کرد که عزم جدی دارم ؟ بنظر شما چیکار کنم که معدل ضعیف مقطع کارشناسیم کم رنگ بشه ؟
برای رشته من کدوم دانشگاهها پذیرش دکتری با فاند دارن؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-07-2018, 02:50 PM
(17-07-2018, 03:47 AM)saeid.f نوشته: سلام و وقت بخیر
میخواستم ببینم با شرایط من بنظر شما کدوم کشورهای اروپایی و اگر اسکاندیناوی باشه بهتره پذیرش با فاند برای دکتری میدن ؟
کارشناسی پیام نور مدیریت بازرگانی با معدل 13
کارشناسی ارشد آزاد واحد علوم و تحقیقات با معدل 17
ایلتس 6.5
از پایان نامم یک مقاله یا کتاب چاپ میکنم .
سابقه کاری در زمینه بازرگانی دارم و میتونم مدرک ارائه بدم .
اینکه در ارشد معدلم بیشتر شده و انگیزم بالاتر رفته نمیشه با این روند استادا رو قانع کرد که عزم جدی دارم ؟ بنظر شما چیکار کنم که معدل ضعیف مقطع کارشناسیم کم رنگ بشه ؟
برای رشته من کدوم دانشگاهها پذیرش دکتری با فاند دارن؟

شانستون متاسفانه خیلی برای بورس بالا نیست. ضمن اینکه در رشته های علوم بدلیل رقابت بالا بهتره ازمون GMAT / GRE رو هم به رزومه اضافه کنید (هرچند لازم و ضروری نیست) در خصوص نمره زبان اکثر دانشگاهها و BUSINESS Schools ازتون نمره بالایی میخوان در حد ایلتس 7 به بالا. شما کار پژوهشی انچنانی هم ندارید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (54): « قبلی 1 ... 47 48 49 50 51 52 53 54 بعدی »