عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی شیمی، نفت و پلیمر پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته های شیمی، نفت و پلیمر

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته های شیمی، نفت و پلیمر
آفلاین فرشته فر
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
24-08-2017, 12:21 PM
سلام من ارشد شیمی تجزیه دارم از دانشگاه اصفهان. معدل لیسانسم 15.57 و ارشدم 17.97 هست یک مقاله isi سابمیت دارم و یه مقاله در کنفرانس بین المللی. هنوز برای زبان اقدام نکردم. به نظر شما با توجه به رزومه ام (بجز زبان) در چه دانشگاه هاییمیتونم برای phd با فاند امیدوار باشم؟ اگه بخوام دوباره master بگیرم چی؟ دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید و نظرتون رو بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

24-08-2017, 02:12 PM
(24-08-2017, 12:21 PM)فرشته فر نوشته: سلام من ارشد شیمی تجزیه دارم از دانشگاه اصفهان. معدل لیسانسم 15.57 و ارشدم 17.97 هست یک مقاله isi سابمیت دارم و یه مقاله در کنفرانس بین المللی. هنوز برای زبان اقدام نکردم. به نظر شما با توجه به رزومه ام (بجز زبان) در چه دانشگاه هاییمیتونم برای phd با فاند امیدوار باشم؟ اگه بخوام دوباره master بگیرم چی؟ دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید و نظرتون رو بفرمایید.

سلام
برای دکتری کانادا، آمریکا و اروپا می‌توانید اقدام کنید، اولویت اروپا است (به دلیل معدل و بحث ویزا)، آمریکا را هم به عنوان آخرین راه و اگر از نظر هزینه مشکلی نداشتید اقدام کنید.

اپلای در کانادا و اروپا معمولا به صورت یافتن استاد (سوپروایزر) است و اگر ایشان پاسخ قطعی بدهند و نیازمندی‌های پذیرش را نیز داشته باشید، معمولا اپلای موفق خواهد بود.

نکته: برای اپلای در آمریکا باید GRE General و GRE Subject را امتحان بدهید و نمره مورد نظر دانشگاه را کسب کنید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین فرشته فر
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-08-2017, 03:51 PM
(24-08-2017, 02:12 PM)automotive نوشته: سلام
برای دکتری کانادا، آمریکا و اروپا می‌توانید اقدام کنید، اولویت اروپا است (به دلیل معدل و بحث ویزا)، آمریکا را هم به عنوان آخرین راه و اگر از نظر هزینه مشکلی نداشتید اقدام کنید.

اپلای در کانادا و اروپا معمولا به صورت یافتن استاد (سوپروایزر) است و اگر ایشان پاسخ قطعی بدهند و نیازمندی‌های پذیرش را نیز داشته باشید، معمولا اپلای موفق خواهد بود.

نکته: برای اپلای در آمریکا باید GRE General و GRE Subject را امتحان بدهید و نمره مورد نظر دانشگاه را کسب کنید.

خیلی ممنونم از راهنماییتون... یه سوال دیگه هم داشتم، برای اروپا مثلا (آلمان و اتریش و ایتالیا) برای phd اقدام کنم بهتر ویزا میدن یا master مجدد؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

24-08-2017, 04:57 PM
(24-08-2017, 03:51 PM)فرشته فر نوشته: خیلی ممنونم از راهنماییتون... یه سوال دیگه هم داشتم، برای اروپا مثلا (آلمان و اتریش و ایتالیا) برای phd اقدام کنم بهتر ویزا میدن یا master مجدد؟

برای phd بهتر ویزا می‌دهند.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
محک
نقل قول  

آفلاین SeyMorteza
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 2
06-10-2017, 07:16 PM
سلام دوستان
من برای Ranking و Admission و Apply و خیلی موضوعای دیگه توی رشته مهندسی شیمی این سایتو پیدا کردم. دقیق و معتبره
https://www.topuniversities.com/universi...g-chemical
نقل قول  

آفلاین Sa Rezaei
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

06-10-2017, 09:59 PM
(06-10-2017, 07:16 PM)SeyMorteza نوشته: سلام دوستان
من برای Ranking و Admission و Apply و خیلی موضوعای دیگه توی رشته مهندسی شیمی این سایتو پیدا کردم. دقیق و معتبره
https://www.topuniversities.com/universi...g-chemical
سلام دوست عزیز
برای پیدا کردن موقعیت های خالی، سایت های
scholarshipdb.net و findaphd.com
هم میتونن گزینه های خوبی باشن.
نقل قول  

آفلاین mohsenrahimi90
**
نقل قول

07-02-2018, 09:38 AM
سلام دوستان.میخواستم بدونم کدوم گرایش مهندسی نفت بیشتر اپلای میشه؟
نقل قول  

آفلاین AitUniversity
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
07-02-2018, 07:33 PM
(07-02-2018, 09:38 AM)mohsenrahimi90 نوشته: سلام دوستان.میخواستم بدونم کدوم گرایش مهندسی نفت بیشتر اپلای میشه؟

سلام
فعلا به خاطر قیمت بازار کلا مهندسی نفت خیلی مثل قبل نیست، اما برخی از گرایش ها مثل مخزن یا seismic تو مهندسی نفت که با دیتا سروکار دارند بازار کار خوبی دارند
تا در طلب گوهر کانی ، کانی.... ................... تا در هوس لقمه نانی ،  نانی
این نکته رمزاگر بدانی ، دانی.........................هر چیز،که درجستن آنی ، آنی

نقل قول  

آفلاین mohsenrahimi90
**
نقل قول

13-02-2018, 01:54 PM
ممنون.فکر میکنم داشتن مدرک نرم افزارهای کاربردی نفت مثل cmg و یا اکلیپس تاثیر زیادی در گرفتن پذیرش داشته باشه.درسته؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

13-02-2018, 05:10 PM
(13-02-2018, 01:54 PM)mohsenrahimi90 نوشته: ممنون.فکر میکنم داشتن مدرک نرم افزارهای کاربردی نفت مثل cmg و یا اکلیپس تاثیر زیادی در گرفتن پذیرش داشته باشه.درسته؟

مدرک ارزشی ندارد، مخصوصا مدارک داخل ایران به هیچ وجه ارزش ندارد، اما این موضوع که اعلام کنید به چه نرم افزار یا زبان برنامه نویسی تسلط دارید کمک خواهد کرد و نهایتا از شما در زمان مصاحبه (در صورت لزوم) تست گرفته خواهد شد.
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »