عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی شیمی، نفت و پلیمر پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته های شیمی، نفت و پلیمر

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته های شیمی، نفت و پلیمر
آفلاین حامد292
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-08-2016, 12:25 PM
سلام
معدل کارشناسی شیمی 18.40 از دانشگاه شهید بهشتی و معدل ارشد شیمی 18.60 از دانشگاه شهید بهشتی، منتظر دادن آزمون های زبانم و مقالمم در حال چاپ، چه دانشگاه هایی رو پیشنهاد میکنید؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
04-09-2016, 11:38 PM
سلام،

(22-07-2016, 04:06 PM)alimohammad نوشته: سلام دوستان
بنده لیسانس پلیمر  از دانشگاه آزاد با معدل 14.13
ارشد دانشگاه صنعتی امیرکبیر با معدل 16 بودم (پلیمر)
7 مقاله ISI چاپ شده دارم که توی 6 تا اسم اول هستم
مدرک زبان هنوز اقدام نکردم
از کجا و کدوم دانشگاه ها میتونم پذیریش (فاند) بگیرم
با تشکر

دانشگاه های کانادا و اروپا را پیشنهاد میدهم، در ارتباط با ایالات متحده بحث ویزا برای موارد مورد ارتباط با نفت و شیمی در گرایش های خاص خوب نیست.
معدل شما معمولی و رزومه پژوهشی شما بسیار خوب است. حتما با اساتید مکاتبه کنید و درصورت تایید اساتید اقدام به Apply کنید.

(15-08-2016, 12:25 PM)حامد292 نوشته: سلام
معدل کارشناسی شیمی 18.40 از دانشگاه شهید بهشتی و معدل ارشد شیمی 18.60 از دانشگاه شهید بهشتی، منتظر دادن آزمون های زبانم و مقالمم در حال چاپ، چه دانشگاه هایی رو پیشنهاد میکنید؟

معدل کارشناسی و ارشد شما بالاست، حتما با توجه به معدل به کانادا فکر کنید و مکاتبات را شروع کنید، با نمره ی بالای زبان می توانید پذیرش و کمک هزینه دریافت کنید، اساتید کانادایی به معدل بسیار اهمیت می دهند.

با احترام
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین mohammad5474
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-10-2016, 09:39 PM
با سلام
من شرایطی در مورد تحریم رشته مهندسی نفت برای دانشجویان ایرانی که قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور رو دارن شنیدم ,و در واقع این رشته در لیست tal قرار گرفته ممنون میشم اگرکسی اطلاعات دقیق تری رو داره بگه
نقل قول  

آفلاین اسیلا
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

06-12-2016, 11:32 AM
سلام
من فوق لیسانس شیمی پلیمر دانشگاه فردوسی مشهد با معدل 17.70 و لیسانس شیمی کاربردی دانشگاه ازاد مشهد با معدل 18.23 هستم. یک مقاله isi دارم. و یک کنفرانس داخلی. و 6 ماه هم سابقه کار مرتبط با رشتم دارم. زبانم خوبه اما مدرک ندارم.
میخوام برای هلند پذیرش دکترا بگیرم. و اینکه میخوام فول فاند باشه. میشه راهنماییم کنید.
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

06-12-2016, 04:21 PM
@mohammad5474
سلام،
اگر مقصد شما ایالات متحده هستش، باید اعلام کنم که احتمال دریافت ویزا برای این گرایش در حال حاضر پایین هستش، اما اروپا این حساسیت کم تر بوده و افراد در همین گرایش موفق به دریافت ویزا شده اند.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
محک
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

06-12-2016, 04:29 PM
@اسیلا
سلام،
به انجمن های زیر مراجعه و ارسال ها را مطالعه کنید.
پذیرش در مقطع PhD در کشور هلند
هلند
راهنمای گرفتن پذیرش
و همچنین جزوه فروم رو مطالعه کنید تا با کلیت کار آشنا شوید.
برای هلند باید دانشگاه مورد نظر را پیدا کنید و با استاد رشته ی خود ایمیل  ارسال کنید و روزمه‌ی خودتون رو ارسال کنید و اگر ایشان شما را به عنوان دانشجوی دکترا پذیرفتند، می‌توانید برای فاند صحبت کنید و البته باید حداقل‌هایی رو (Admission Requirements) داشته باشید.
محک
نقل قول  

آفلاین Sa Rezaei
**
نقل قول

06-05-2017, 08:43 PM
ممنون میشم راهنمایی کنید که کدام دانشگاه در اروپا برای دریافت فاند در مقطع PhD برای بنده مناسب می باشد.
کارشناسی مهندسی شیمی-دانشگاه صنعتی بابل معدل 15.44
کارشناسی ارشد مهندسی شیمی-دانشگاه تربیت مدرس معدل 18.44
آیلتس 7
1 مقاله ISI با IF=2
شاگرد اول در مقطع کارشناسی ارشد.
نقل قول  

آفلاین abbas98
**
نقل قول

07-07-2017, 06:03 PM
سلام دوستان
رشته لیسانس: شیمی کاربردی از پیام نور با معدل 13/81
رشته ارشد: مهندسی شیمی از دانشگاه رازی کرمانشاه با معدل 15/02
زمینه تحقیقاتی:محیط زیست و تصفیه پساب
مقاله:یک مقاله آی اس آی در بهترین مجله دنیا در زمینه محیط زیست (water research) با ایمپکت 7 که مقالات بهترین دانشگاههای دنیا از جمله استنفورد در اون چاپ میشه... نویسنده اول هم خودم هستم.
برای کدام کشور و چه محدوده رنکینگی از دانشگاهها برای دکترای مهندسی شیمی شانس پذیرش دارم...
سال اول دکترای دانشگاه شیراز هم هستم.
خیلی خیلی ممنون میشم اگه راهنمایی کنید چون اطلاعات کمی در این زمینه دارم.
سپاس فراوان
نقل قول  

آفلاین roxan.mrf
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

21-08-2017, 03:13 AM
سلام بنده ازرشد دانشگاه امیرکبیرم‌با معدل ۱۶.۵ و کارشناسیم هم ۱۷.۵ از دانشگاه سراسری گرگان رشتم هم مهمدسی پلیمر هست. تا آیلتس ۷ میتونم بگیرم چون زبانم خوبه و اینکه زبان فرانسه هم ب۲ دارم. فکر میکنم ۳ تا مقاله از پروژم بیرون بیاد کسی میدونه چقدر شانس پذیرش دارم و فاند میتونم بگیرم یا نه
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

21-08-2017, 09:27 AM
(06-05-2017, 08:43 PM)Sa Rezaei نوشته: ممنون میشم راهنمایی کنید که کدام دانشگاه در اروپا برای دریافت فاند در مقطع PhD برای بنده مناسب می باشد.
کارشناسی مهندسی شیمی-دانشگاه صنعتی بابل معدل 15.44
کارشناسی ارشد مهندسی شیمی-دانشگاه تربیت مدرس معدل 18.44
آیلتس 7
1 مقاله ISI با IF=2
شاگرد اول در مقطع کارشناسی ارشد.
معدل کارشناسی شما مناسب و معدل ارشد شما بسیار خوب است و با توجه به نمره آیلتس و مقاله ISI به نظر من برای بیشتر دانشگاه‌های اروپا امکان اپلای برای شما وجود دارد، با اساتید دانشگاه مورد نظر مکاتبه کنید و ایشان شما را راهنمایی خواهند کرد.
(07-07-2017, 06:03 PM)abbas98 نوشته: سلام دوستان
رشته لیسانس: شیمی کاربردی از پیام نور با معدل 13/81
رشته ارشد: مهندسی شیمی از دانشگاه رازی کرمانشاه با معدل 15/02
زمینه تحقیقاتی:محیط زیست و تصفیه پساب
مقاله:یک مقاله آی اس آی در بهترین مجله دنیا در زمینه محیط زیست (water research) با ایمپکت 7 که مقالات بهترین دانشگاههای دنیا از جمله استنفورد در اون چاپ میشه... نویسنده اول هم خودم هستم.
برای کدام کشور و چه محدوده رنکینگی از دانشگاهها برای دکترای مهندسی شیمی شانس پذیرش دارم...
سال اول دکترای دانشگاه شیراز هم هستم.
خیلی خیلی ممنون میشم اگه راهنمایی کنید چون اطلاعات کمی در این زمینه دارم.
سپاس فراوان
سلام
با توجه به معدل شما فقط باید با اساتید چند دانشگاه مکاتبه کنید و بهترین کار هم یافتن استادی است که در راستای مقاله شما کار می‌کند و به دانشجو در آن زمینه نیاز دارد.
(21-08-2017, 03:13 AM)roxan.mrf نوشته: سلام بنده ازرشد دانشگاه امیرکبیرم‌با معدل ۱۶.۵ و کارشناسیم هم ۱۷.۵ از دانشگاه سراسری گرگان رشتم هم مهندسی پلیمر هست. تا آیلتس ۷ میتونم بگیرم چون زبانم خوبه و اینکه زبان فرانسه هم ب۲ دارم. فکر میکنم ۳ تا مقاله از پروژم بیرون بیاد کسی میدونه چقدر شانس پذیرش دارم و فاند میتونم بگیرم یا نه
سلام
با مقاله ISI و آیلتس 7 احتمال دریافت پذیرش بالا است و معمولا در مقطع دکتری کمک هزینه تحصیلی به صورت پیش فرض وجود دارد. دانشگاه‌های مورد نظر را انتخاب کنید و مکاتبه را شروع کنید.
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »