عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
پذیرش مستقیم از مقطع لیسانس به PhD - دکتری

صفحه‌ها (21): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 21 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش مستقیم از مقطع لیسانس به PhD - دکتری
آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
12-12-2012, 08:18 PM
(12-12-2012, 03:51 PM)M0TRIX نوشته: سلام.

میخواستم بدونم ایا مستقیم واسه دکترا پذیرش بگیریم فاند رو از ترم اول میدن ؟ معمولا فاند رو از ترم چند میدن ؟
سلام
این بستگی داره به اینکه شما فاند گرفته باشین یا نه. اگر فاند بگیرین که از ترم اول میدن و اگر فاند نگرفته باشین ممکنه از ترم های بعدش بگیرین.
دانشگاه تضمینی برای دادن فاند به شما نمیده. یا با استاد مکاتبه میکنید یا اگر رزومتون خوب باشه فاند دریافت خواهید کرد. کسایی هم که از ترم اول فاند ندارن ممکن هست که اگر عملکردش خوب باشه ترم های بعد بگیرن.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین Hamidreza_ut
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-12-2012, 02:42 PM
دوستان توی اروپا و استرالیا و یا کانادا هم دانشگاه ها اجازه پذیرش phd مستقیم از لیسانس رو میدن ؟
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 10
20-12-2012, 03:13 PM
(20-12-2012, 02:42 PM)Hamidreza_ut نوشته: دوستان توی اروپا و استرالیا و یا کانادا هم دانشگاه ها اجازه پذیرش phd مستقیم از لیسانس رو میدن ؟
کانادا : میشه ولی بستگی به دانشگاه داره (ینی باید بگردید)
استزالیا: میشه ولی با احتمال خیلی ضعیف تر (ینی شما باید وضعیتتون از یک دانشجوی فوق هم بالاتر باشه)(ینی یه کاندیدای خاص)
اروپا: نمیشه(ینی احتمالش تقریبا نزدیک به صفره) (به دلیل اینکه سیستم آموزش اروپا در فوق، کورس محور است نه ریسرچ محور)
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین hoorya
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

20-04-2013, 11:45 PM
سلام میخاستم بدونم که دانشگاه های اروپا مستقیم پذیرش دکتری میدن ؟البته با فاند ؟
نقل قول  

آفلاین aida_11041
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
21-04-2013, 12:25 AM
(20-04-2013, 11:45 PM)'hoorya' نوشته: سلام میخاستم بدونم که دانشگاه های اروپا مستقیم پذیرش دکتری میدن ؟البته با فاند ؟

سلام
این امکان در اروپا وجود نداره، شما باید حداقل 5 سال درس خونده باشید که بتونید وارد دوره دکتری بشید، و تا مستر نداشته باشید نمیتونید.
موفق باشید
جزوه راهنمای پذیرش از دانشگاه‌های خارج از کشور
نقل قول  

آفلاین maya
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

Question  17-07-2013, 09:43 PM
سلام
میشه لطفا منو راهنمایی کنید چطور میشه دانشگاه ها و رشته هایی که مستقیما از لیسانس برای دکترا در آمریکا پذیرش می کنند رو search کرد؟
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
17-07-2013, 11:17 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-07-2013, 12:02 AM توسط Simon2007.)
(17-07-2013, 09:43 PM)'maya' نوشته: سلام
میشه لطفا منو راهنمایی کنید چطور میشه دانشگاه ها و رشته هایی که مستقیما از لیسانس برای دکترا در آمریکا پذیرش می کنند رو search کرد؟

در مورد دانشگاه هاي آمريكا وقتي داريد مدارك مورد نياز رو بررسي مي كنيد همون جا معمولا عنوان شده كه كساني كه مي خوان دكتري مستقيم اقدام كنند بايد چه نمرات و شرايطي داشته باشند. اما شما حتما از دپارتمان مربوطه هم بپرسيد . يكي از دوستان به همون بخش بسنده كردن مدارك فرستادن كه بهشون گفتن تو بيزينس نداريم و اون مال دپارتمانهاي ديگه بوده و ما شما رو اگر بخواهيد براي ارشد بررسي ميكنيم. 
پس سرچ كردنش كمي دردسر داره و بايد وقت بگذاريد. شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین rolanpainter
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-07-2013, 08:46 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-07-2013, 09:07 PM توسط MaMi.)
با سلام .من کارشناسی هنر خوندم ۲تا توصیه نامه، یه مجموع کار طراحی قوی ۲ سال سابقه پروژه طراحی در سطح کشوری و استعداد ذاتی تو زمینه دیزاین  رو هم دارم که اگه یه زمانی‌ بنا به شرایط خاص رشته‌های هنری خواستن قدرت دست و تخیلمو ببینم چیزی کم نمیزارم خواستم بدونم با این شرایط چطوری می‌تونم فاند بگیرم واسه دکترا و اینو می‌دونم که ما هنریا باید اسیسنشیپ بشیم ولی‌ گیر من همون پیدا کردن اساتید هنری واساتید دیزاینی است .می‌شه راهنمایی‌ بفرمائین قول میدم جبران می‌کنم ............

ویرایش توسط MaMi به دلیل تبدیل فینگلیش به فارسی
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

28-07-2013, 10:01 AM
من با رشته شما آشنایی ندارم، اما اگر فقط سوال‌تون اینه که چطور می‌شه استادها رو پیدا کرد، جوابش اینه که باید به وب‌سایت دانشکده هنر دانشگاه‌های مختلف مراجعه کنید و به استادها ایمیل بزنید. در این زمینه لطفا این موضوع رو ببینید و اگر سوالی داشتید در اونجا بپرسید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین mr.h.gm
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

02-09-2013, 03:35 AM
سلام دوستان
فکر می کنم راهنمایی هایی که در این تاپیک شده زیاد به کار نمیاد.
من در بحث هایی که با بابک جان عزیز داشتم به این رسیدم که اگه می تونیم برای PhD مستقیم اقدام کنیم خیلی بهتره این کار رو بکنیم به جای ارشد؛ البته من منظورم فقط آمریکاست :
2 دلیل هم ایشون برام آوردن :
1- شانس گرفتن پذیرش و فاند برای دکترای مستقیم بیشتر از ارشد هست.
2- اصلا فوقش شما بعد از 2 سالی که از دوره PhD تون گذشت احساس می کنید که این کار بی فایده ست؛ می تونید انصراف بدید و مدرک ارشدتون رو بگیرید.و اگه به این نتیجه برسید که PhD بهتره که تو خود دوره هستید و می تونید تا آخر ادامه بدید.

اما از بابک جان و سایر دوستان مطلع خواهش می کنم بیشتر راهنمایی کنند راجع به فرآیند این نوع پذیرش.
از کجا بفهمیم که دانشگاه مورد نظر Direct PhD ارائه می کنه یا نه ؟

در آخر هم اینو بگم که کسی که می تونه با لیسانس تحصیلات عالی خودش رو شروع کنه به نظرم ارشد خوندن در ایران زیاد کار جالبی نیست؛ چون با اینکه با پایه ی نسبتا قوی تر شروع می کنید اما 2 سال عقب افتادید ...
SBA - UNIVERSITY OF TEHRAN
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (21): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 21 بعدی »