عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا روادید دانشجویی امریکا F1 و F2 ویزای همسر دانشجو F2

صفحه‌ها (15): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 15 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ویزای همسر دانشجو F2
آفلاین sasan1990
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-11-2013, 11:14 PM
ببخشید اگه تکراریه ولی من گشتم و چیزی پیدا نکردم
اگر قرار باشه خانومم دیپندنت من بیان برای ویزای ایشون مدرک زبان لازمه ؟
یعنی خانومم باید تافل داشته باشه ؟
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
12-11-2013, 11:31 PM
(12-11-2013, 11:14 PM)'sasan1990' نوشته: ببخشید اگه تکراریه ولی من گشتم و چیزی پیدا نکردم
اگر قرار باشه خانومم دیپندنت من بیان برای ویزای ایشون مدرک زبان لازمه ؟
یعنی خانومم باید تافل داشته باشه ؟

خیر احتیاجی نیست
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
13-11-2013, 12:08 AM
همونطور که مهیار گرامی گفتند احتیاجی به داشتن مدرک زبان نیست و در مصاحبه سفارت هم ایشون می تونند درخواست بدهند که به فارسی باهاشون صحبت بشه (شما نمی تونید برای خودتون چنین درخواستی بدین) و در عمل هم مصاحبه خیلی ساده‌تر و کوتاه‌تری دارند. افسرها هم معمولا به فارسی خیلی مسلط نیستند و این برای مصاحبه شونده نوعی اعتماد به نفس ایجاد خواهد کرد.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین sasan1990
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

13-11-2013, 02:02 AM
یه سوال
به فرض اینکه من موفق شم فاند بگیرم،این قضیه که میگن باید پول تو حساب داشته باشی که ثابت کنی میتونی خانومتو تامین مالی کنی چیه ؟؟
یعنی اگه پول تو حساب نباشه ویزا نمیدن ؟؟ Sad
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

13-11-2013, 08:31 AM
اگر به شما فاند کافی بدهند نیازی به گذاشتن پول در حساب نیست. وقتی به شما پذیرش رسمی می دهند در یک برگه‌ای به اسم I-20 اشاره شده که هزینه‌های تحصیل و زندگی و غیره برای دوره موردنظر سالی چقدر هست و همین طور اشاره شده که چه بخشی از این هزینه توسط خود فرد و چه بخشی توسط دانشگاه تامین خواهد شد. در صورتی که فاند موردنظر همه هزینه‌ها را پوشش داده باشد شما نیازی به دادن گواهی مانده حساب شخصی نخواهید داشت.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
13-11-2013, 08:37 AM (آخرین تغییر در ارسال: 13-11-2013, 08:40 AM توسط Torkan.)
(13-11-2013, 02:02 AM)'sasan1990' نوشته: یه سوال
به فرض اینکه من موفق شم فاند بگیرم،این قضیه که میگن باید پول تو حساب داشته باشی که ثابت کنی میتونی خانومتو تامین مالی کنی چیه ؟؟
یعنی اگه پول تو حساب نباشه ویزا نمیدن ؟؟ Sad

ببینید دوست عزیز شما قبل از اینکه سوالاتتون رو بپرسین بهترین کار خواندن این قسمت هستش
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...8%B1%D8%AA
گواهی نامه مالی برای افرادی که full fund نیستن قطعا لازمه و البته چیز خاصی هم نیست
اگر نگران هستید این رو عرض کنم که بعضی افراد با گرفتن قرض و گذاشتن پول در بانک حتی به مدت محدود میتوانند این گواهی را به افسر نشان داده و ویزای مثلا f-1 یا واسه شما f-2 رو بگیرند...
همه چیز به هزینه ای که در I-20(نامه ای که برای ویزا لازمه) اشاره شده بستگی دارد...
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین mahrokh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-12-2013, 11:55 PM
با سلام
نامزد من با ویزای f1 دانشجویی در آمریکا در حال تحصیل میباشد .قرار است چند وقت دیگر ما به صورت غیابی عقد کنیم و من را به عنوان همسرش وبا  ویزای f2 به آمریکا ببرد ؟ آیا امکان این کار میباشد که با عقد غیابی من توسط ویزای f2  به آمریکا بروم ؟ چه مدت باید از اقامت ایشان در آمریکا بگذرد؟چه اقداماتی باید انجام بدهم در مورد طریقه عقد و همچنین اقدام برای ویزا ؟باید عقد را جای خاصی ثبت کنیم ؟ باتشکر
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

20-12-2013, 07:07 AM
اگر درست متوجه شده باشم در ازدواج غیابی فرد به یک نفر وکالت میدهد تا از طرفه ایشان عقد را تایید کنند. آغار عقد مورد نظر محضری باشه قاعدتا نباید مشکله چندانی باشه و میتونید اون رو به عنوان مدرک نشون بدین. ویزای اف‌‌‌۲ لزوماً تایید نمی‌شه و از نظر زمانی‌ مثل اف‌‌‌۱ خیلی‌ متغیر هست ولی‌ اگر قرار باشه درست بشه فکر می‌کنم با شرایط کنونی در جایی‌ مثل آنکارا حدود ۳ ماه طول بکشه.

تبدیل از پیگیلیش به فارسی.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

02-01-2014, 07:11 PM
سلام
ببخشید اگر سوالم پیش پا افتادست
نامزد من از یک دانشگاه نسبتا خوب در آمریکا (رنک زیر ۳۰) برای سال آینده پذیرش با فاند کامل گرفتن
سوالم اینه الان که من برای دانشگاه های آمریکا اقدام می کنم اگر پذیرش نگیرم این برای ویزای f2 مشکلی ایجاد نمیکنه؟
چون با توجه به شنیده ها فردی که برای f2 اقدام می کنه نباید بگه میخوام درسم رو ادامه بدم.
ضمنا من هنوز سابمیت نکردم و اگر مشکل ایجاد می کنه میتونم آمریکا اپلای نکنم
ممنون 

نقل قول  

آفلاین yousi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

02-01-2014, 07:50 PM
(02-01-2014, 07:11 PM)'nasim1234' نوشته: سلام
ببخشید اگر سوالم پیش پا افتادست
نامزد من از یک دانشگاه نسبتا خوب در آمریکا (رنک زیر ۳۰) برای سال آینده پذیرش با فاند کامل گرفتن
سوالم اینه الان که من برای دانشگاه های آمریکا اقدام می کنم اگر پذیرش نگیرم این برای ویزای f2 مشکلی ایجاد نمیکنه؟
چون با توجه به شنیده ها فردی که برای f2 اقدام می کنه نباید بگه میخوام درسم رو ادامه بدم.
ضمنا من هنوز سابمیت نکردم و اگر مشکل ایجاد می کنه میتونم آمریکا اپلای نکنم
ممنون 

سلام نسیم جان
من جایی نشنیدم که F2 رو به این دلیل که بخواد درس بخونه reject کنن شما هم به گفته 1 یا 2 نفر اکتفا نکنید و کامل تحقیق کنید به نظر من به وکلای ایرانی معتبر در آمریکا تماس بگیرید و از اونها کامل بپرسید. البته در کل اگر صبر کنید و وختی به آمریکا رفتید با اساتید رو در رو صحبت کنید چه بسا بتونید از ارشد fund بگیرید. چون خانم یکی از دوستان من همین کار رو کرد و الان با همسرش در یک دانشگاه داره درس میخونه
موفق باشید 
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (15): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 15 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 20-05-2025، 12:42 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی