عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟

صفحه‌ها (188): « قبلی 1 ... 149 150 151 152 153 154 155 156 157 ... 188 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 19 رای - 4.47 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟
آفلاین ahmadrezasgh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,521
28-09-2016, 11:15 AM
سلام به همه دوستان
من قصد این رو کردم که برای دانشگاه های استرالیا هم اقدام کنم
در حال حاضر من در حال ایمیل زدن به اساتید دانشگاه های آمریکا هستم که برای پاییز 2017 (1396) پذیرش بگیرم
اما در مورد دانشگاه های استرالیا نمیدونم باید چیکار کنم و از کجا باید شروع کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
اگه هم پستی در این مورد هست ممنون میشم ذکر کنید
پیشاپیش از پاسخ های شما تشکر میکنم
نقل قول  

آفلاین zahraghanaee
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,522
23-10-2016, 01:09 PM
سلام 
من کاردانی عمران داشتم و تغییر رشته دادم و کارشناسی ناپیوسته رو در رشته معماری گرفتم 
الان میخام بدونم برای پذیرش در رشته معماری پایدار و انرژی های صفر یا معماری سبز چه دانشگاهی در ایتالیا میتونم پذیرش بگیرم 
معدل کاردانی 14 و معدل کارشناسی 17/52 هست
و اینکه میتونم از بورسیه ها استفاده کنم یا نه ؟
در مورد زبان دانشگاه و شرایطش اطلاعات کامل دارم

لطف میکنید من رو راهنمایی کنید  Shy Shy Shy
نقل قول  

آفلاین ahz8
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,523
27-10-2016, 05:15 PM
سلام من قصد تحصیل در آمریکا برای لیسانس دارم و هیچ اطلاعاتی در این رابطه ندارم
ممنون میشم راهنمایی کنید

نبود کسی؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,524
28-10-2016, 06:42 PM
(28-10-2016, 11:21 AM)ahz8 نوشته: نبود کسی؟

درود

دوست من هست کسی! منتهی علت اینکه دوستان در اینگونه موارد جواب نمیدن یا دیر جوای میدن کم بودن اطلاعات در این مورد نسبت به مقاطع فوق و دکتری هست. شما نسبت بگیرید ببینید از هر 100 نفر چند نفر دکتری میرن چند نفر فوق چند نفر لیسانس!
همچنین شما هیچ چیزی در مورد رشتتون و اینا نگفتید که حداقل بشه فهمید پزشکی میخواید بخونید یا ریاضی فنی یا ...
کلا توصیه میشه گر از لحاظ مالی دستتون باز نیست قید لیسانس رو در ایالات متحده بزنید و سعی کنید در بهترین دانشگاههای ایران لیسانس رو تموم کرده بعد برید سراغ فوق و دکتری در آمریکا.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین ahz8
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,525
30-10-2016, 04:53 PM
(28-10-2016, 06:42 PM)Torkan نوشته: درود

دوست من هست کسی! منتهی علت اینکه دوستان در اینگونه موارد جواب نمیدن یا دیر جوای میدن کم بودن اطلاعات در این مورد نسبت به مقاطع فوق و دکتری هست. شما نسبت بگیرید ببینید از هر 100 نفر چند نفر دکتری میرن چند نفر فوق چند نفر لیسانس!
همچنین شما هیچ چیزی در مورد رشتتون و اینا نگفتید که حداقل بشه فهمید پزشکی میخواید بخونید یا ریاضی فنی یا ...
کلا توصیه میشه گر از لحاظ مالی دستتون باز نیست قید لیسانس رو در ایالات متحده بزنید و سعی کنید در بهترین دانشگاههای ایران لیسانس رو تموم کرده بعد برید سراغ فوق و دکتری در آمریکا.

بااحترام،
ترکان
ممنون بابت جواب
ریاضی هستم و رشته مورد علاقم کامپیوتر هست شاخه وب یا ساخت گیم
مشکل مالیش که هست ولی ایا امکانش هست بتونم فاند بگیرم؟ یا اگر نه بهتر بین اینکه لیسانس رو تو ایران بگیرم و برای فوق برای آمریکا اقدام کنم یا اینکه لیسانس رو توی دانشگاه های آلمان که رایگان هست بگیرم کدام بهتره؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,526
30-10-2016, 05:54 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-10-2016, 08:15 PM توسط Torkan.)
(30-10-2016, 04:53 PM)ahz8 نوشته: ممنون بابت جواب
ریاضی هستم و رشته مورد علاقم کامپیوتر هست شاخه وب یا ساخت گیم
مشکل مالیش که هست ولی ایا امکانش هست بتونم فاند بگیرم؟ یا اگر نه بهتر بین اینکه لیسانس رو تو ایران بگیرم و برای فوق برای آمریکا اقدام کنم یا اینکه لیسانس رو توی دانشگاه های آلمان که رایگان هست بگیرم کدام بهتره؟

سلام
قطعا برای ورود به دانشگاههای ایالات متحده در هر دانشگاهی بخونید امکانش هست منتهی هر چقدر دانشگاه و کشور شناخته شده باشه همونقدر دستتون بازتره
 لیسانس ایران کمی از ایسانس دانشگاههای خارجی نداره. حجم تیوری لیسانس ایران چه بسا بیشتر از حتی خود امریکا هم هست. بارها دیده شده دانشجوهای ارشد خود امریکا از نظر تیوری برابری میکنن با دانشجویی که لیسانس تموم کرده در ایران. دقت کنید صرفا بحث تیوری میکنم و بچه های درسخون.
منتهی از لیسانس به بعد بحث متفاوته. المان درسته رایگانه ولی هزینه زندگی که رایگان نیست!
تکرار میکنم اگر مشکل مالی ندارید شک نکنید وایه رفتن وگرنه همون ایرانش بمونید دانشگاه خوبی سعی کنید تموم کنید معدل بالا و تافل و جی ار ای و توصیه نامه خوب
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین pooria.Ttan
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,527
03-11-2016, 10:23 PM
ُسلام دوستان... من 1 ساله و نیمه تقریبا با این سایت آشنا شدم و تو این مدت خیلی استفاده بردم ، ولی خب حالا که کم کم داره نزدیک می شه نوبت من عضو شدم.

من الان ترم 5 کارشناسی معماری ام و می خوام برای فوق لیسانس اپلای کنم. سوال من اینه که اگر من 8 ترمه تموم کنم یعنی تابستون سال دیگه نه، سال بعد. آیا می تونم پاییزش برم به دانشگاه در یک کشور دیگه؟
چون اونطور که معلوم بود زمانی که ددلاین هست من ترم 7 هم هنوز و مدرک لیسانسمو نگرفتم و معدل لیسانسم هم کامل نیست. آیا میشه اپلای کرد برای فوق ؟ 
یا باید صبر کنم یک سال بعد برم... که در اون صورت نمی دونم داستان سربازی چی میشه

ممنون می شم کسی جواب بده
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

#1,528
03-11-2016, 11:20 PM
(03-11-2016, 10:23 PM)pooria.Ttan نوشته: ُسلام دوستان... من 1 ساله و نیمه تقریبا با این سایت آشنا شدم و تو این مدت خیلی استفاده بردم ، ولی خب حالا که کم کم داره نزدیک می شه نوبت من عضو شدم.

من الان ترم 5 کارشناسی معماری ام و می خوام برای فوق لیسانس اپلای کنم. سوال من اینه که اگر من 8 ترمه تموم کنم یعنی تابستون سال دیگه نه، سال بعد. آیا می تونم پاییزش برم به دانشگاه در یک کشور دیگه؟
چون اونطور که معلوم بود زمانی که ددلاین هست من ترم 7 هم هنوز و مدرک لیسانسمو نگرفتم و معدل لیسانسم هم کامل نیست. آیا میشه اپلای کرد برای فوق ؟ 
یا باید صبر کنم یک سال بعد برم... که در اون صورت نمی دونم داستان سربازی چی میشه

ممنون می شم کسی جواب بده

- بله، میشه...
- اگر موفق شدید پذیرش بگیرید با نامه اون، برای سپردن وثیقه به نظام وظیفه مراجعه می کنید...
نقل قول  

آفلاین aminbrl88
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,529
09-11-2016, 01:37 AM
سلام دوستان عزیز Smile
یه راهنمایی و مشورت ازتون میخوام.من مدرک لیسانس برق قدرت با معدل 15.66 دانشگاه آزاد دارم و رزومه قوی ای ندارم در حال حاضر و امتحان های زبان رو ندادم. قصد دارم تا دکترا بخونم.حالا مقطع ارشد  رو ایران بخونم بهتر هست یا خارج ایران ؟؟؟ کدوم یک مسیر بهتری با رزومه قوی تر برای ورود به مقطع دکترا در دانشگاه های خوب خارج کشور هست؟
نقل قول  

آفلاین sarbaz-sefr
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

#1,530
11-11-2016, 02:19 PM
سلام

کسی اطلاعی از ماجرای "بورس اعزام به خارج از کشور" که توسط دانشگاه های داخلی ارائه میشه داره؟
مثلا قبول بشی دانشگاهشو اونا انتخاب میکنن؟ یا ما؟
از همین الان دانشگاهش معلوم هست؟ یا پس از قبولی معلوم میشه؟
کلاسی در دانشگاه های داخل باید بگذرونیم یا کلا همه کلاسا در دوره خارج از کشور گذرونده میشه؟
چه هزینه هایی رو پوشش میدن؟
مدرکی که میگیریم مال دانشگاه داخله یا دانشگاه خارج؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید یا حداقل اگر قبلا جایی بحث شده لینکشو بزارید. (تو سایت سرچ زدم چیز خاصی دستگیرم نشد)
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (188): « قبلی 1 ... 149 150 151 152 153 154 155 156 157 ... 188 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
2 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 27-06-2025، 06:18 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی