عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 8 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه
آفلاین Taba22
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-09-2013, 09:47 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-09-2013, 09:49 PM توسط Taba22.)
سلام من فارغ التحصيل ام .ورودي ٨٨ بودم ، منطقه٢ كنكور دادم. از دانشگاه درخواست كردم نامه بنويسه ببرم سازمان سنجش تا برا لغو تعهد دو برابر پرداخت نكنم(ميدونم كه دارم شرايطشو كه بدون سهميه منطقه٢ ام قبول ميشدم اين رشته و دانشگاهو ) اما اموزش دانشگاه به من گفت از سال ٨٨ به بعد اين قضيه منتفي شده ! پرسيدم چرا؟! گفت چون سوابق تحصيلي تو كنكور سال ٨٨ تاثير داده شد، ديگه سنجش ليست نفرستاده واسه ما! يكي ديگه تو همون اموزش كل دانشگاه گفت حالا برو دوهفته ديگه بيا! من ميخام بدونم حرفش درست بوده ؟ يا نه من پيگيري كنم؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین QUPHAS
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
14-09-2013, 10:05 PM
(14-09-2013, 09:47 PM)'Taba22' نوشته: سلام من فارغ التحصيل ام .ورودي ٨٨ بودم ، منطقه٢ كنكور دادم. از دانشگاه درخواست كردم نامه بنويسه ببرم سازمان سنجش تا برا لغو تعهد دو برابر پرداخت نكنم(ميدونم كه دارم شرايطشو كه بدون سهميه منطقه٢ ام قبول ميشدم اين رشته و دانشگاهو ) اما اموزش دانشگاه به من گفت از سال ٨٨ به بعد اين قضيه منتفي شده ! پرسيدم چرا؟! گفت چون سوابق تحصيلي تو كنكور سال ٨٨ تاثير داده شد، ديگه سنجش ليست نفرستاده واسه ما! يكي ديگه تو همون اموزش كل دانشگاه گفت حالا برو دوهفته ديگه بيا! من ميخام بدونم حرفش درست بوده ؟ يا نه من پيگيري كنم؟
ممنون

سلام
نه بابا! این چه حرفیه! الکی پیچونده! خوب سوابق تو سال 87 هم تاثیر داده شد و من از طریق همین نامه تغییر سهمیه دادم! اصلاً این دو تا موضوع چه ربطی به هم داره!؟ بنظرم برید بگید من همین الان نامم رو میخوام و وظفشون هست که بدن!
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-09-2013, 10:17 PM
(14-09-2013, 10:03 PM)'Taba22' نوشته: سلام من فارغ التحصيل ام .ورودي ٨٨ بودم ، منطقه٢ كنكور دادم. از دانشگاه درخواست كردم نامه بنويسه ببرم سازمان سنجش تا برا لغو تعهد دو برابر پرداخت نكنم(ميدونم كه دارم شرايطشو كه بدون سهميه منطقه٢ ام قبول ميشدم اين رشته و دانشگاهو ) اما اموزش دانشگاه به من گفت از سال ٨٨ به بعد اين قضيه منتفي شده ! پرسيدم چرا؟! گفت چون سوابق تحصيلي تو كنكور سال ٨٨ تاثير داده شد، ديگه سنجش ليست نفرستاده واسه ما! يكي ديگه تو همون اموزش كل دانشگاه گفت حالا برو دوهفته ديگه بيا! من ميخام بدونم حرفش درست بوده ؟ يا نه من پيگيري كنم؟
ممنون

کاملا حرف دوستمون رو تایید میکنم
شما از سنجش پیگیر باشید صد در صد
سوابق تاثیر داده شده!چند درصد تاثیر داده شده؟
اگر 100درصد حرفشون درسته وگرنه خیر
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Taba22
**
نقل قول

14-09-2013, 10:26 PM
(14-09-2013, 10:05 PM)QUPHAS نوشته:
سلام
نه بابا! این چه حرفیه! الکی پیچونده! خوب سوابق تو سال 87 هم تاثیر داده شد و من از طریق همین نامه تغییر سهمیه دادم! اصلاً این دو تا موضوع چه ربطی به هم داره!؟ بنظرم برید بگید من همین الان نامم رو میخوام و وظفشون هست که بدن!

ممنون از جوابتون، نااميد شده بودم امروز با طرز برخورد اينا! نميشه خودم برم سازمان سنجش درخواست بررسي بدم؟! اين اموزشيا كار انجام نميدن كه !
(14-09-2013, 10:17 PM)Charming نوشته:
کاملا حرف دوستمون رو تایید میکنم
شما از سنجش پیگیر باشید صد در صد
سوابق تاثیر داده شده!چند درصد تاثیر داده شده؟
اگر 100درصد حرفشون درسته وگرنه خیر
بااحترام

ممنون از اينكه جواب دادين.. اينكه از سنجش پيگير باشم يعني خودم نامه بنويسم؟ سنجش بدون نامه دانشگاه بررسي ميكنه اصلا تقاضاي منو؟
كاش يه ٨٨اي پيدا ميشد اينجا..
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
14-09-2013, 10:56 PM
دوست من هستن افرادی که 88 ی هم هستن و این کار رو کردن
شما اول از خود سنجش بپرس دیگه این رو
اصلا این کار به دانشگاه ربط نداره که
چون این سنجش هست که متولی پذیرش هست نه دانشگاه
دانشگاه فقط اوامر وزارت علوم رو انجام میده و لاغیر
شما یه دونه به سنجش زنگ بزن و جریان رو بگو به راحتی
چون شما میخوای از سنجش نامه بگیری که از شما بدون سهمیه منطقه دو هم قبول میشدی و این یعنی سنجش باید این کار رو بکنه
بااحترام
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین QUPHAS
نقل قول

14-09-2013, 11:08 PM
البته من فکر میکنم که سنجش این پروسه تغییر سهمیه رو در صورت درخواست دانشگاه انجام میده! و در نهایت هم باید یک نامه به دانشگاه بزنه که ایشون سهمیه شون عوض شده و اون نامه میره تو پروندشون و موقع آزاد کزدن مدرک باید بگن که همچین نامه ای تو پروندشون هست!
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

14-09-2013, 11:11 PM
(14-09-2013, 11:08 PM)'QUPHAS' نوشته: البته من فکر میکنم که سنجش این پروسه تغییر سهمیه رو در صورت درخواست دانشگاه انجام میده! و در نهایت هم باید یک نامه به دانشگاه بزنه که ایشون سهمیه شون عوض شده و اون نامه میره تو پروندشون و موقع آزاد کزدن مدرک باید بگن که همچین نامه ای تو پروندشون هست!

بله، از دانشگاه باید خطاب به سنجش، برای بررسی سهمیه قبولی متقاضی، نامه ای نوشته بشه و بدون اون نامه، سنجش کاری انجام نمیده، فقط تنها لطفی که میکنه اینه که نامه رو خود متقاضی هم میتونه از دانشگاه بگیره و ببره سنجش و جواب درخواست رو از سنجش بگیره و ببره دانشگاه!
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

14-09-2013, 11:25 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-09-2013, 11:26 PM توسط Torkan.)
شاید هم دوست من اشنا داشت تو سنجش که از طریق اون مستقیما اقدام کرده بود
چون اون زمون هم دانشگاه گفته بود ما چیزی نمیدونیم و سنجش باید نامه بده واسه ما و اون بیچاره هم مجبور شد اشنا پیدا کنه چون دانشگاه نامه نداد بهش!!
در حالت کلی اون دانشگاهها یا هر اداره ای که کاری رو قبول نمیکنن انجام بدن باید متاسفانه دانشجو بخشنامه تبصره رو بیاره جلوی رییس و یا کارمند تا همه چی مشخص بشه به خصوص تو شهرستان ها و شهرهای کوچک!
بااحترام
نقل قول  

آفلاین Taba22
**
نقل قول

14-09-2013, 11:43 PM
(14-09-2013, 11:25 PM)Charming نوشته: شاید هم دوست من اشنا داشت تو سنجش که از طریق اون مستقیما اقدام کرده بود
چون اون زمون هم دانشگاه گفته بود ما چیزی نمیدونیم و سنجش باید نامه بده واسه ما و اون بیچاره هم مجبور شد اشنا پیدا کنه چون دانشگاه نامه نداد بهش!!
در حالت کلی اون دانشگاهها یا هر اداره ای که کاری رو قبول نمیکنن انجام بدن باید متاسفانه دانشجو بخشنامه تبصره رو بیاره جلوی رییس و یا کارمند تا همه چی مشخص بشه به خصوص تو شهرستان ها و شهرهای کوچک!
بااحترام

ممنونم از همه جوابا
مشكل ديگه اينه كه بخشنامه تبصره نامه گير نياوردم اينهمه سرچ كردم فقط يه فروم هايي پيدا شد با اين تاپيك
تو بخشنامه وزارت علوم هم به اين تبصره امكان تغيير سهميه اشاره نشده ، (حتي يه جاهايي ديدم نوشته تخفيف داره اگر بلافاصله شش ماه بعد فارغ التحصيليت پول بخواي بريزي به دانشگاه! ولي بخشنامه اينم گير نياوردم نميدونم تا چه حد درسته) اگه پيداش كنم ميبرم برا معاون آموزشي كه نامه امو بدن و معطل نشم اين همه ، گفت برو دو هفته ديگه بيا خيلي كارمو عقب ميندازه !
ممنون
نقل قول  

آفلاین QUPHAS
نقل قول

15-09-2013, 12:28 AM (آخرین تغییر در ارسال: 15-09-2013, 01:03 AM توسط QUPHAS.)
دوست من
منم وقتی رفتم کارمند آموزش گفت چی میگی؟ من اصلاً در جریان نستم تا حالا کسی اینکارو نکرده و از این حرفا!!!!
منم کلی بهش توضیح دادم! آخرش گفت خودت نامش رو بنویس ببینم چی میگی!
منم خودم یه نامه از طرف دانشگاه به سنجش نوشتم و دادم بهش اونم ویرایشش کرد و آفیشالش رو بهم داد که ببرم سنجش!
تقریباً اینجوری نوشتم:
جناب آقای ایکس به شماره ملی فلان در سال فلان در شته ی فلان در دانشگاه فلان قبول شده اند (فلان تو فلان) ایشان به منظور کاهش تعهد خدمت تقاضای تغییر سهمیه قبولی در کنکور سال فلان را دارد. خواهشمند است پس بررسی های لازم نتیجه را با دانشگاه اعلام بفرمایید!
خلاصه یه همچین چیزایی!
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 49 بعدی »