عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 8 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه
آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
09-09-2013, 09:33 AM
(09-09-2013, 01:03 AM)'h.younesi' نوشته: سلام و ممنون بابت فروم مفیدی که راه انداختین. من تازه با فروم آشنا شدم و اولین و اساسی ترین سوالم در مورد هزینه مورد نیاز برای آزاد کردن مدرک کارشناسی ارشد دانشگاه دولتی هست. شنیدم 15-16 میلیون میشه!!! درسته؟!! [img]images/smilies/huh.gif[/img]
با احترام
و سوال دیگه اینکه به ازای 4 یا 5 ترم ارشد چقد باید کار کرد تا بشه مدرک رو آزاد کرد؟ اگه سابقه کار کمتر از میزان مورد نظر باشه آیا اون مدت سابقه کار رو محاسبه و از هزینه کم میکنن؟
بسیار ممنون

هزینه آزاد کردن مدارک رو میتونید در این ارسال و در این ارسال مشاهده کنید. این هزینه با توجه به سال ورود و همچنین گروه آموزشی (پزشکی، فنی، کشاورزی و ...) متفاوت خواهد بود. در مورد سابقه کار هم به این صورت است که شما هر مقداری که کار کرده باشید (از چند ماه تا چند سال) به همون اندازه از میزان تعهد شما کاسته خواهد شد. به ازای 4 یا 5 ترم ارشد، باید حدود 2 الی 2.5 سال، سابقه کار داشته باشید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین h.younesi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
09-09-2013, 03:39 PM
ممنون از همه دوستان، اونجوری که من حساب کردم برای مهندسی ها، خرید مدرک حدود 14-16 میلیون میشه!!!
سربازی هم که حدود 15 میلیون وثیقه میخواد! این شد حدود 30 تومن. 20 تومن هم که کارای خود اپلای و ... میشه!!
در نتیجه یه دانشجوی ارشد ورودی 90 که بخاد برای دکترا اقدام کنه، باید 50 تومن داشته باشه! :-|

به نظر میرسه به هدفشون برای منصرف کردن (به اجبار) دانشجوها از ادامه تحصیل در خارج از کشور کاملا رسیدن [img]images/smilies/sad.gif[/img] [img]images/smilies/angry.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

09-09-2013, 03:52 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-09-2013, 04:02 PM توسط Torkan.)
دوست من این طوری ها هم نیس
البته زیاد هم به این قسمت فروم مربوط نیست ولی خوب شما بخونین:
بله مثلا شما میتونید با عدم کاریابی اون 16 میلیون رو ندین
برین تو قسمت ازاد گردن با عدم کاریابی ببینین اون رو
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...8%A8%DB%8C
20 میلیون هم نمیشه هزینه اپلای
مثلا شما بخوای 4 یا 5 تا دانشگاه تو امریکا رو اپلای کنی باز هم بعضی ها همه چیز رو انلاین میخوان
مثلا دوست من واسهدو تا دانشگاه اپلای کرد و از هر دو پذیرش گرفت و هزینه ها خیلی کم شد
در هر حال حق با شماست و هزینه ها سنگینه ولی خوب بله دیگه باید کاملا اگاه بود و تمام جوانب رو بررسی کرد به خصوص واسه خونواده های متوسط خیلی سخت میشه
با احترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین saman1989
**
نقل قول

09-09-2013, 04:17 PM
سلام.من یه مدتی هست که دارم کم کم کارای مربوط به آپلای رو دنبال می کنم(رزومه،زبان و ...) تا اینکه اتفاقی چشم خورد به این انجمن. سوالی که دارم اینه: من الان ترم هفت کارشناسی هستم تو پیام نور.اولش من سراسری قبول شدم، ولی ترم چهار انتقالی کامل گرفتم به پیام نور و الان سه ترمه که اینجا تصیل می کنم و یه ترم دیگه باقی مونده. به نظرتون این هزینه های سرسام آوری رو گه گفتید من باید بپردازم یا؟..چون در نهایت من فارغ التحصیل پیام نور محسوب میشم. همه ی ترم های تحصیلی من تو پیام نور پولی بوده و فقط یه بار وام گرفتم اونهم از دانشگاه قبلی که کاملآ تسویه کردم و هیچ بدهی ای ندارم.اگه اطلاعی دارید لطفآ کمک کنید..
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

09-09-2013, 06:52 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-09-2013, 06:52 PM توسط Torkan.)
دوست من نمیدونم چرا تو فایلی که دوستان گذاشتن وزارت علوم پیام نور رو هم نوشته!
اگر شما پول میدین واسه درس خوندن که خوب دیگه لازم نیس واسه ازاد کردن اصولا پولی رو بپردازین؟
ایا همه پیام نوری ها پول میدن؟!
در ضمن اگه ریز نمرات و دانشنامه تون در نهایت به اسم دانشگاه پیام نور باشه به نظرم نه پولی نمیدین
هر چند این رو ذکر کنم ممکنه پیام نور بگه باید هزینه اون چهار ترم اول رو که ندادین بدین بعد مدرک رو ازاد کنید
کاری نداره از اموزش کل بپرسین راحت بشین
با احترام
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین QUPHAS
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

09-09-2013, 07:38 PM
(09-09-2013, 03:52 PM)'Charming' نوشته: بله مثلا شما میتونید با عدم کاریابی اون 16 میلیون رو ندین

البته این رو در نظر بگیرید که متاسفانه شرط استفاده از عدم کاریابی داشتن کارت پایان خدمت یا معافیته!
نقل قول  

آفلاین nanock
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

09-09-2013, 10:19 PM
فکر کنم یه جایی توی انجمن خوندم که دیگه نمیشه از عدم کاریابی استفاده کرد...! الان یعنی میشه؟ یعنی هنوز پابرجاست و من اشتباه کردم؟
Do not predict the future, try to shape the future
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

09-09-2013, 10:40 PM
(09-09-2013, 10:19 PM)'nanock' نوشته: فکر کنم یه جایی توی انجمن خوندم که دیگه نمیشه از عدم کاریابی استفاده کرد...! الان یعنی میشه؟ یعنی هنوز پابرجاست و من اشتباه کردم؟

فعلا که بچه ها دارن از این روش استفاده میکنن.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین saman1989
**
نقل قول

09-09-2013, 11:32 PM
(09-09-2013, 06:52 PM)'Charming' نوشته: دوست من نمیدونم چرا تو فایلی که دوستان گذاشتن وزارت علوم پیام نور رو هم نوشته!
اگر شما پول میدین واسه درس خوندن که خوب دیگه لازم نیس واسه ازاد کردن اصولا پولی رو بپردازین؟
ایا همه پیام نوری ها پول میدن؟!
در ضمن اگه ریز نمرات و دانشنامه تون در نهایت به اسم دانشگاه پیام نور باشه به نظرم نه پولی نمیدین
هر چند این رو ذکر کنم ممکنه پیام نور بگه باید هزینه اون چهار ترم اول رو که ندادین بدین بعد مدرک رو ازاد کنید
کاری نداره از اموزش کل بپرسین راحت بشین
با احترام

اونطور که من فایل هزینه ها رو دیدم تو مقطع کارشناسی هر ترم 12 واحد سقف انتخاب واحد هست. حالا من اگه مثلآ تو اون چهار ترم 70 واحد به قرار هر واحدی 55000هزار تومان به حسابم باشه و منطقه دو هم باشم برابر است =70*55000*2؟؟؟؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

10-09-2013, 07:34 AM (آخرین تغییر در ارسال: 10-09-2013, 07:36 AM توسط Torkan.)
دوست من ببینید جریان اینطوریه؟
اگر شما ترمی رو بیشتر از 12 واحد برداشته باشین نه خیر این گونه حساب نمیشه(یعنی واحدی حساب نمیشه)
شما همون عدد جدول رو که نوشته ترمی فلان قدر رو ضرب در 4 میکنین
ولی اگر کمتر از 12 باشه بله باید از طریق واحد حساب کنید و ضرب در اون عدد بکنین در واقع نوشته شما
ولی ظاهرا چون شما از 12 تا بیشتر برداشتین هر ترم رو اون وقت 4 رو ضربدر عدد داخل جدول بکنین اون رو هم ضرب در 2 بکنین
دقت کنین
البته خود دانشگاه هم میگه همه چی رو
به عکس زیر نگاه کن

فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 49 بعدی »