عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز Statement of Purpose - SoP نظرخواهی در مورد SoP نوشته شده

صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نظرخواهی در مورد SoP نوشته شده
آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
02-02-2016, 09:16 AM
(02-02-2016, 08:29 AM)hosseinit نوشته: با سلام و احترام
خواهشمند است لطف کرده و نظر خود ر ا در مورد SOP بدهید.
ممنون

سلام

جامع + مسنجم + ساختار زبانی نسبتا حرفه ای...

آفرین...

فقط به نظرم با رعایت یک نکته می تونید اثر بخشی این document رو بیش از بیش کنید: سعی کنید برنامه هاتون برای تحقیق در این حیطه رو explicitly باز کنید... منظورم صرفا ارائه یک proposal جامع نیست... بلکه نشون داده اینکه در ایده پردازی موفق عمل می کنید و می دونید در حال حاضر تحقیقات روز دنیا در رشته تون به چه سمت و سویی گرایش داره، به خواننده اثبات می کنه که شما potentially می تونید تحقیق خوبی رو رقم بزنید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-04-2016, 11:03 AM (آخرین تغییر در ارسال: 13-04-2016, 11:03 AM توسط Shihan.)
دروود بر همگی

دوستان، یکی از اشنایان قراره برای یه دوره پست داک ، که از طریق شرکتی المانی هست و در دانشگاهی در هنگ کنگ قرار برگزار بشه اقدام کرده حالا ازش یه انگیزه نامه خواستن و ایشون هم نگارش کرده به نظرتون چه ایراداتی بهش وارده که ممنون میشم اشاره کنید. البته خودم تا اونجا که میدونم تعداد کلماتش کمه 300 تا لغت!

فایل‌های پیوست
.docx   SOP.docx (اندازه 14.02 KB / تعداد دانلود: 8)
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-04-2016, 11:28 AM (آخرین تغییر در ارسال: 13-04-2016, 11:31 AM توسط Matinking.)
(13-04-2016, 11:03 AM)Shihan نوشته: دروود بر همگی

دوستان، یکی از اشنایان قراره برای یه دوره پست داک ، که از طریق شرکتی المانی هست و در دانشگاهی در هنگ کنگ قرار برگزار بشه اقدام کرده حالا ازش یه انگیزه نامه خواستن و ایشون هم نگارش کرده به نظرتون چه ایراداتی بهش وارده که ممنون میشم اشاره کنید. البته خودم تا اونجا که میدونم تعداد کلماتش کمه 300 تا لغت!

سلام

ساختار خوب بود...
میشه در قبال تجارب تحقیقاتی شون elaboration بیشتری به خرج بدن و مثلا تجارب تئوری و عملی رو explicitly مجزا قید کنند ولی در کل coherent نوشته ان...
صرفا سعی کردم کمی در جهت افزایش robustness عبارات تغییراتی بدم...

موفق باشید Smile

فایل‌های پیوست
.docx   SOP.docx (اندازه 14.59 KB / تعداد دانلود: 9)
نقل قول  

آفلاین soft
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

03-05-2016, 07:02 PM
سلام 
دوستان خوشحال میشم نظرتون رو در مورد این SOP بگید.
دو روز بیشتر وقت ندارم تا روی این SOP کار کنم و بهترش کنم.
این نکته رو هم بگم این SOP ایی که من نوشتم از روی حدود 200 تا سمپل نوشتم و از بعضی جملاتش استفاده کردم.

فایل‌های پیوست
.docx   SOP 1.docx (اندازه 16.14 KB / تعداد دانلود: 26)
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 2
24-01-2017, 12:59 AM
(24-01-2017, 12:34 AM)delbina نوشته: سلام
اگر دوره لیسانس ضعیف عمل کردیم ولی دوره ارشد جبران کردیم، به نظر شما اینکه بگیم کاستی هایی در دوره لیسانس داشتیم اشکالی داره؟

اولا "کاستی هایی که همه داشته ان" مثل مشکلات سیستم آموزشی و این چیزها نه تنها دلیل نیست بلکه توجیهانی هست که اثر منفی هم می گذاره...

برای کسی که SoP رو می خونه کاستی های شخصی هم به هر حال نه قابل اثبات هست و نه چندان مهم... به قول خودشون I don't care!

توصیه من این هست که صرفا روی گذروندن موفق دوره ارشد متمرکز بشید... در این صورت کسی که case شما رو بررسی می کنه به وضوح "تحول" رو خواهد دید... ولی اگر دنبال این هستید که با کسی که دوره کارشناسی موفقی داشته دقیقا یکی در نظر گرفته بشید انتظار غیرواقعی هست...
نقل قول  

آفلاین soniasa
**
نقل قول

01-04-2017, 01:40 AM
دوستان اگه توی sop دلیل انتخاب دانشگاه x رو نزدیکی به محل زندگی بنویسیم ایراد هست؟ راستش واقعیت ابنه که دانشگاهی که من انتخاب کردم خوب اینجا در امربکا به خونه ام نزدیکه.
نقل قول  

آفلاین iman7
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-04-2017, 10:25 AM
(01-04-2017, 01:40 AM)soniasa نوشته: دوستان اگه توی sop دلیل انتخاب دانشگاه x رو نزدیکی به محل زندگی بنویسیم ایراد هست؟ راستش واقعیت ابنه که دانشگاهی که من انتخاب کردم خوب اینجا در امربکا به خونه ام نزدیکه.

کاری که شما داری می کنی نوشتن "انگیزه نامه" است اسمش. انگیزه و هدف شما از رفتن به دانشگاه چیه؟ رفتن به "یه دانشگاهی" در نزدیکی خونه؟ گرفتن "یه مدرکی" از دانشگاه تا ببینید چی میشه؟
تو بحث تحصیلات عالیه طرف پا میشه میره ۲۰۰۰ کیلومتر اون طرف تر درس بخونه فقط به خاطر اینکه یه استادی تو زمینه دلخواهش تو اون دانشگاه کار می کنه. یعنی حتی اسم و رسم دانشگاه هم مساله اصلی نیست. 

پی نوشت: یکی از محرک های خود من برای اپلی کردن احساس "تهوع" هر روزه ای بود که با تجربه کردن هر سه محیط کاری اداری و صنعتی و دانشگاهی تو ایران داشتم- اینکه چندین سال تلاش کنم  و درس و تحقیق و ... که مثلا اخرش برم تو دانشگاهی تدریس کنم که باید به پسر رییس فلان اداره نمره بدم برای اینکه بعدها کارم راه بیوفته یا درخواست پیدا و پنهان مدیر گروه و معاون و ... بپذیرم همه رو قبول کنم یا ....
ولی مطمئنم اگه تو انگیزه نامه اینا رو بنویسم، بیشتر بی انگیزگی خودم را نشون دادم. هر چند که واقعیت هم داشته باشه.
نقل قول  

آفلاین soniasa
**
نقل قول

01-04-2017, 11:09 AM
دوستان 
میشه لطفا در مورد این انگیزه نامه ، نظرتون رو اعلام نمایید. سپاس از توجهتون

فایل‌های پیوست
.docx   XY.docx (اندازه 15.91 KB / تعداد دانلود: 14)
نقل قول  

آفلاین atosamohebbi
**
نقل قول

18-09-2017, 04:04 PM
سلام بچه ها وقتتون بخیر
ممنون میشم sop منو بخونین و نظراتتون رو بهم بگید

فایل‌های پیوست
.docx   Statement of purpose.docx (اندازه 18.13 KB / تعداد دانلود: 13)
نقل قول  

آفلاین nox
**
نقل قول

28-09-2017, 09:35 PM
سلام

من تو SOP که نوشتم ، همونطور که دوستان گفتن ، یه توضیح مختصری از گذشته و اینکه چطور به این رشته علاقه مند شدم دادم... من تو سال آخر دبیرستان به رشته مهندسی علاقه مند شدم و بعد 1 سال تو کنکور ازاد تو رشته مورد علاقم امتحان دادم و قبول شدم.. (در واقع تغییر رشته )  گفتن این موارد تو SOP مثبته یا منفی ؟ در واقع چون دیپلمم ریاضی نبود و بین دیپلم و ورود به دانشگاه وقفه افتاد ، فکر کردن اگه بگم بهنره... دوستان لطفا اگه نظری هست بگید..
ممنونم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 02-06-2025، 10:50 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی