عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز Statement of Purpose - SoP نظرخواهی در مورد SoP نوشته شده

صفحه‌ها (13): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 13 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نظرخواهی در مورد SoP نوشته شده
آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
14-11-2013, 05:38 PM
(12-11-2013, 02:54 PM)'y.azizi' نوشته: سلام دوستان
من یه متن واسه دانشگاه بوستون آماده کردم. در این متن باید ویژگی هایی که در خودم میبینم که منو شایسته دریافت scholarship میکنه، بیان کنم. میشه ایرادات متن بنده رو از لحاظ گرامر انگلیسی و جمله بندی بهم بگید. اگه لطف کنید ممنون میشم یه وقت کوچیک بزارید و تو ویرایش متن انگلیسیش کمکم کنید. با تشکر

با آرزوی موفقیت

فایل‌های پیوست
.docx   Eleigibility Statement.docx (اندازه 29.22 KB / تعداد دانلود: 24)
Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین y.azizi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 7
18-11-2013, 04:21 PM
سلام دوستان
متن Financial Aid Application و متن FLAS Fellowship Statement رو پس از اخذ راهنمایی های متعدد از بعضی دوستان و در نهایت ویرایش نهایی توسط یک استاد زبان انگلیسی اهل کشور انگلستان، سابمیت کردم رفت. متن نهایی رو میزارم شما هم استفاده کنید.
یا حق

فایل‌های پیوست
.docx   Eleigibility Statement-pub.docx (اندازه 24.76 KB / تعداد دانلود: 43)
.docx   Statement for FLAS Fellowship-pub.docx (اندازه 25.19 KB / تعداد دانلود: 37)
نقل قول  

آفلاین tannazjhn
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
08-12-2013, 07:14 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-12-2013, 07:18 PM توسط tannazjhn.)
سلام دوستان
این sop منه ولی این اولین بار هست که sop نوشتم و احساس می کنم از نظر علمی و تخصصی و هم چنین زبان مشکل داره. دوست دارم بدونم چی کار کنم تا سطح زبانش بالا تر بره +non native mistake هاش رو لطفا کنید و به من بگید+ چه مطالبی اضافه کنم تا از نظر علمی هم تخصصی تر بشه.
از همکاری همه شما ممنونم

فایل‌های پیوست
.docx   SOP.docx (اندازه 25.48 KB / تعداد دانلود: 20)
کاه بودن ننگ است/کاه بودن ننگ است ،‌کوه می باید بود ./هان ای کوه بلند ، ای سراپا همه بند/از تواین تجربه آموخته ام ،/که نلرزد دلم از غرش ارابه سنگین زمان/و/هراسی ندهم راه به دل از طوفان/کاه بودن ننگ است/کوه می باید بود/کوه .... می باید بود.
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
09-12-2013, 01:42 PM
(08-12-2013, 07:14 PM)'tannazjhn' نوشته: سلام دوستان
این sop منه ولی این اولین بار هست که sop نوشتم و احساس می کنم از نظر علمی و تخصصی و هم چنین زبان مشکل داره. دوست دارم بدونم چی کار کنم تا سطح زبانش بالا تر بره +non native mistake هاش رو لطفا کنید و به من بگید+ چه مطالبی اضافه کنم تا از نظر علمی هم تخصصی تر بشه.
از همکاری همه شما ممنونم

چند نكته موقع خوندن به نظرم اومد:
متنتون زيادي طولاني بود. بيشتر دانشگاه ها محدوديت قرار مي دن (دو صفحه، 500 كلمه ...) و اگر بيشتر باشه نخونده رد مي شه.
توضيحات حاشيه اي زياد از حد داريد، نخواستم تو اولين تصحيح همه رو علامت بذارم ولي قسمت هاي قابل حذف زيادند.
نام بردن از اساتيد متعدد دانشگاه مگر اينكه در رشتتون رسم باشه يا خود دانشگاه خواسته باشه زياد انجام نمي شه.
يه مقدار جابجايي در متن لازم هست چون الان خيلي نظم نداره (مثلا نظم زماني يا اهميت كاراها)
به جاي گذاشتن عنوان و امضا بهتره "T... statement of purpose" بالاي همه صفحات قرار بگيره (از امكانات كادربندي ورد استفاده كنيد)
حتما بخش sop دانشگاه مقصد رو بخونيد تا بدونيد دقيقا چه نكاتي مورد نظرشون هست.
چند sop مربوط به رشتتون رو بخونيد (معمولا نمونه در سايت ها هست)
همه بخش هاي اين موضوع را هم بخونيد
فراموش هم نكنيد كه نوشتن sop خيلي وقت و حوصله مي خواد و بايد چندين بار بنويسيد و به اساتيد يا آدم هاي داراي اطلاعات ديگه بديد و تكه تكه شدن و از نو ساخته شدنش رو ببينيد تا تازه شبيه sop بشه.
اينها نظرات شخصي من هستند
با آرزوي موفقيت

فایل‌های پیوست
.docx   SOP.docx (اندازه 26.74 KB / تعداد دانلود: 17)
Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین tannazjhn
**
نقل قول

18-12-2013, 02:03 PM

.docx   پرینستون.docx (اندازه 18.15 KB / تعداد دانلود: 24)
سلام دوباره. یک sopنوشتم برای دانشگاه پرینستون. ممنون می شم اگر به من کمک کنید و راجب متنم و اشکالاتش نظر بدین.  فقط دو نکته اول اینکه طبق درخواست دانشگاه اسم اساتید مورد نظرم رو آوردم و نکته دوم اینکه در متن یک جا رو با رنگ زرد مشخص کردم. خوشحال می شم اگر یک جمله جایگزین برای اون به من بگین.
پیشاپیش ممنون
کاه بودن ننگ است/کاه بودن ننگ است ،‌کوه می باید بود ./هان ای کوه بلند ، ای سراپا همه بند/از تواین تجربه آموخته ام ،/که نلرزد دلم از غرش ارابه سنگین زمان/و/هراسی ندهم راه به دل از طوفان/کاه بودن ننگ است/کوه می باید بود/کوه .... می باید بود.
نقل قول  

آفلاین tannazjhn
**
نقل قول

20-12-2013, 11:59 AM
(18-12-2013, 02:03 PM)'tannazjhn' نوشته: سلام دوباره. یک sopنوشتم برای دانشگاه پرینستون. ممنون می شم اگر به من کمک کنید و راجب متنم و اشکالاتش نظر بدین.  فقط دو نکته اول اینکه طبق درخواست دانشگاه اسم اساتید مورد نظرم رو آوردم و نکته دوم اینکه در متن یک جا رو با رنگ زرد مشخص کردم. خوشحال می شم اگر یک جمله جایگزین برای اون به من بگین.
پیشاپیش ممنون

دوستان نظرتون راجب sop من چی بود؟
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
20-12-2013, 04:54 PM
درورد تناز عزیز
به نظرم گاهاً متن رو تکرار کردید. مطمئناً چون در رشته زبان انگلسیی تحصیل کرده‌اید به مراتب تسط بیشتری نسبت به من در این مورد دارید. اما بهتر است که در هر پاراگراف به یک مساله بپردازید و آنرا شرح دهید. تا آنجایی که من میبینم بعضی از مسائل مانند شناخت شما از فرهنگ و زبان ترکی در متن پراکنده است. دیگر اینکه، جملات را طولانی تر بنوسید و یا از ساختارهای متنوع بیشتری استفاده کنید. در دو خط گاها 4 و یا پنج ضمیر I دیده می‌شود. من تجربه ای به مراتب کمتر از دوستان دارم، ولی اگر من به جای شما بودم متن را در کمتر از یک صفحه با نظم بیشتر نگارش می‌کردم.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین Elias.Saber
**
نقل قول

Information  22-12-2013, 02:55 PM
دوستان من یک  SOP برای یکی از دانشگاه های کانادا نوشتم...از فایل افرادی که آپلود کردن ایده گرفتم و دستم اومد که چطور باید بنویسم.

چند تا از جمله ها رو از فایل دوستان کمک گرفتم ولی بطور کلی خودم نوشتم.ممنون میشم نظرتون رو بگید.

اگه بخوام برای دانشگاه های آلمان بفرستم با همین فرمت اوکی هست یا باید عوض بشه؟

منتظر نظرهاتون هستم[img]images/smilies/smile.gif[/img]

فایل‌های پیوست
.doc   SOP-mine.new.doc (اندازه 30 KB / تعداد دانلود: 32)
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 8
22-12-2013, 07:41 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-12-2013, 07:44 PM توسط soilman.)
دوست عزیز در کل خوبه
نکاتی که به ذهنم رسید....
به نظرم اولین جمله و دلیل های بعدش اوردن که مثلا تو ایران به خاطر مدرک و شغل و اینا هست یه جوره...چون مسلما شما هم دلیل و صد البته نیاز به مدرک دارید تا بتونید وارد بازار کار شید...
نکته ی بعدی دیگه طولانی بودن جملات و یه کم هم به حاشیه رفتن هست...یعنی نفس و ذهن کم میاره آدم بخونه مخصوصا پاراگراف دوم که از Since in تا اخر پاراگراف...بهتره به جملات کوتاه تر تقسیم کنید...حداکثر 3 خط نه تقریبا 6 خط...
یه سری اشتباهات سهوی گرامری هم بود که خود word هم مشخص کرده بود...و همچنین جایی که اشاره کرده بودید که میخاستید نشون بدید اونها درست در مورد شما فکر می کردند...به نظرم were مناسب تره...
در ضمن حتما متن رو مرتب Justify کنید
برای المان هم می تونید چنین فرمتی به کار ببرید...
(22-12-2013, 02:55 PM)'Elias.Saber' نوشته: دوستان من یک  SOP برای یکی از دانشگاه های کانادا نوشتم...از فایل افرادی که آپلود کردن ایده گرفتم و دستم اومد که چطور باید بنویسم.
چند تا از جمله ها رو از فایل دوستان کمک گرفتم ولی بطور کلی خودم نوشتم.ممنون میشم نظرتون رو بگید.
اگه بخوام برای دانشگاه های آلمان بفرستم با همین فرمت اوکی هست یا باید عوض بشه؟
منتظر نظرهاتون هستم[img]images/smilies/smile.gif[/img]

نقل قول  

آفلاین Elias.Saber
**
نقل قول

23-12-2013, 01:01 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-12-2013, 01:02 PM توسط Elias.Saber.)
(22-12-2013, 07:41 PM)'soilman' نوشته: دوست عزیز در کل خوبه
نکاتی که به ذهنم رسید....
به نظرم اولین جمله و دلیل های بعدش اوردن که مثلا تو ایران به خاطر مدرک و شغل و اینا هست یه جوره...چون مسلما شما هم دلیل و صد البته نیاز به مدرک دارید تا بتونید وارد بازار کار شید...
نکته ی بعدی دیگه طولانی بودن جملات و یه کم هم به حاشیه رفتن هست...یعنی نفس و ذهن کم میاره آدم بخونه مخصوصا پاراگراف دوم که از Since in تا اخر پاراگراف...بهتره به جملات کوتاه تر تقسیم کنید...حداکثر 3 خط نه تقریبا 6 خط...
یه سری اشتباهات سهوی گرامری هم بود که خود word هم مشخص کرده بود...و همچنین جایی که اشاره کرده بودید که میخاستید نشون بدید اونها درست در مورد شما فکر می کردند...به نظرم were مناسب تره...
در ضمن حتما متن رو مرتب Justify کنید
برای المان هم می تونید چنین فرمتی به کار ببرید...

soilman عزیز ممنون از راهنمایی های خوبت
مواردی رو که اشاره کردی سعی کردم اعمال کنم و یه سری موارد دیگه هم به ذهنم اومد که اشاره کنم.
ممنون میشم شما و دوستان دیگه نظرتون رو در مورد فایل ادیت شده بگید.

به نظر شما این SOP طولانی شد؟ هرکاری کردم کوتاه تر نشد[img]images/smilies/confused.gif[/img]

فایل‌های پیوست
.doc   SOP-mine.new(edited).doc (اندازه 34 KB / تعداد دانلود: 27)
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (13): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 13 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 25-06-2025، 02:57 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی