عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا زندگی و کار در آمریکا v
1 2 بعدی »
نحوه خرید و صرفه جویی در امریکا

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نحوه خرید و صرفه جویی در امریکا
آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 10
08-12-2013, 06:18 AM
آبکش! 
یکی از نقل های مجالس ایرانی هایی که می خوان برن کانادا و آمریکا! آقا ما شنیدیم آبکش گیر نمیاد.... حالا با خودمون آبکش پلاستیکی ببریم یا فلزی؟!

آبکش در مکان های زیر به وفور موجور می باشد:
والمارت.... فروشگاه های کره ای... IKEA و.... حتی توی آمازون هم اگر بزنید rice strainer  پیدا می کنید.
http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_ss_c_0...e+strainer

کتری! 
توی والمارت و IKEA هست.... قیمتش هم 8-9 دلاره.
http://www.walmart.com/ip/Mr.-Coffee-Mor...d/25428393

قوری : Teapot 
http://www.amazon.com/Adagio-Teas-Person...ds=tea+pot

این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ...  ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ

گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 8
23-05-2014, 02:12 AM (آخرین تغییر در ارسال: 23-05-2014, 03:55 AM توسط Torkan.)
دوستان یه وقتی پیدا شد اومدم یه تجربه ای از خرید بگم هر چند اوایل کار هست:
دوستمون راجع به walmart گفتن که جزو فروشگاههای زنجیره ای هست که همه چی توش پیدا میشه و البته ارزون. فقط به نظر من کیفیتش یکم پایینه ولی واسه من دانشجو خیلی خوب هستش! ببینید ما اینجا میایم میگیم مثلا فلان فروشگاه خوبه از نظر قیمت ولی دقت کنید مثلا در جایی که من هستم برای رفتن به اونجا باید 2 یا 3 تا اتوبوس عوض کرد(درسته اتوبوس اینجا رایگانه و دقیقا سر ساعت میاد- البته 0.5 یا یک ساعت یکبار با توجه به جمعیت اندک شهر) ولی خوب وقت رو هم در نظر بگیرید که تلف میشه. در حالت کلی واسه کسی که ماشین نداره از نظر به صرفه بودن نمیشه گفت فلان فروشگاه به صرفه تر هست. مثلا حاضرید 5 دلار کمتر بدید دو ساعت بیشتر معطل بشید (بازم میگم ممکنه شهر دیگه تو ایالت دیگه اینطور نباشه) با توجه به درساتون و... . البته من که راضیم[عکس: biggrin.gif]
مورد دوم اینجا حتما سعی کنید از همه چی سر در بیارید. هر جا میرید بگید کارت تخفیف و ...چطوری میشه پیدا کرد و...کمک میکنن. مثلا فروشگاه INGLES از اون بارکدایی داره که دوستمون گفتن و میگه BUY ONE, GET ONE FREE که وسوسه کنندس ولی در عوض به نسبت والمارت گرونتره. البته اینجا هم اینجوری سر ادم کلاه میذارن دیگه ولی از نظر قانونی کلاه میذارن سر آدم! کلا جامعه کاپیتالیستی رو من اینجور تعریف میکنم! بگذریم...
راجع به سایر موارد دوستان کامل توضیح دادند و بهتره پرحرفی نکنم.

بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین sabzeh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-03-2015, 03:23 PM
سلام
اين ادكلنهايي كه توي ross يا بعضي فروشگاهها ميفروشن كه برند هست و قيمتش هم ارزونه اينها قلابي نيستند ميشه اعتماد كرد براي سوغاتي خريد  يا كرمهايي كه توي ross ميفروشند آيا قابل اعتماد هست
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
16-03-2015, 08:59 AM
(15-03-2015, 03:23 PM)'sabzeh' نوشته: سلام
اين ادكلنهايي كه توي ross يا بعضي فروشگاهها ميفروشن كه برند هست و قيمتش هم ارزونه اينها قلابي نيستند ميشه اعتماد كرد براي سوغاتي خريد  يا كرمهايي كه توي ross ميفروشند آيا قابل اعتماد هست

اجناسی که در فروشگاه‌های Ross و Marshalls و ... فروخته می‌شه قلابی نیستند. فروشگاه‌های معتبر امریکایی نمی‌تونند جنس قلابی با مارک شرکت معروف رو بفروشند. این کار خلاف قانونه و مجازات‌های سنگینی داره. از این جهت خیال‌تون راحت باشه، اما گاهی ممکنه بعضی از این اجناس ایرادهای جزئی داشته باشه یا این که جعبه‌هاشون باز شده باشه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین sabzeh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-03-2015, 10:07 AM
خيلي ممنون بابك خان
راستش من ادكلن با قيمت 15 دلار ديدم گفتم شايد مثل ايران اشكالي داشته باشه ترسيدم نخريدم اگه اينطوره كه خيلي مي ارزه چون بعضي وقتها ادكلنهاي مردانه خوبي ديده ميشه  كه همون توي اروپا خيلي گرونه ،،، تو راه وقتي ما ميايم تو ي فرودگاه ادكلن با قيمتهاي بالا ميخريم من حتي از اروپا به عنوان كادو ادكلن خريدم و بردم آمريكا 
ولي گاهي وقتها تو همين فروشگاهها ديدم اصلا در ادكلن باز هم نشده و قيمت خيلي مناسبه 

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
16-03-2015, 10:39 AM
کاملا درسته. خیلی اوقات در این مغازه‌ها جنس‌هایی پیدا می‌کنید که خیلی می‌ارزه، اما خوب شانسی هم هست. یعنی این که انتخاب‌ها خیلی محدوده و موجودی این مغازه‌ها همیشه متغیره. در نتیجه اگر دنبال ادکلن خاصی باشید، ممکنه نتونید در این مغازه‌ها پیدا کنید، اما اگر دنبال خرید کادو و سوغاتی باشید، معمولا اجناس خوبی با قیمت مناسب پیدا خواهید کرد.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین sabzeh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-03-2015, 09:05 AM
چرا موضوعات حذف ميشه چرا برخي نوشته ها حذف ميشه ؟؟؟؟؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
18-03-2015, 10:23 AM
(18-03-2015, 09:05 AM)'sabzeh' نوشته: چرا موضوعات حذف ميشه چرا برخي نوشته ها حذف ميشه ؟؟؟؟؟

شما در این موضوع ارسالی داشتید که حذف شده؟ من فقط یک پست رو می‌بینم که اخیرا از این موضوع حذف شده و دلیلش هم این بوده که در مورد سربازی سوال پرسیده بودند که بدیهیه به این موضوع بی‌ارتباطه.

الان دیدم که یک ارسال هم از شما حذف شده که اون هم به این موضوع بی‌ارتباط بوده. ارسال پست بی‌ارتباط با عنوان موضوع خلاف مقررات سایته.

نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-11-2015, 07:11 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-11-2015, 07:20 PM توسط automotive.)
خبر فوری!!!
آقایون و خانوم های محترم،
دو روز دیگه یعنی 27 نوامبر 2015 جمعه هستش و Black Friday
قلک هاتون رو بشکنید و از این فرصت طلایی استفاده کنید، بهترین روز برای خرید های با قیمت بالا مثل گوشی و لپ تاپ هستش و اصولا تخفیف های عجیب و غریبی در این روز منتظر شما دانشجویان گرامی هستش.
موفق و پیروز باشید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
25-11-2015, 07:22 PM
(25-11-2015, 07:11 PM)automotive نوشته: خبر فوری!!!
آقایون و خانوم های محترم،
دو روز دیگه یعنی 27 نوامبر 2015 جمعه هستش و Black Friday
قلک هاتون رو بشکنید و از این فرصت طلایی استفاده کنید، بهترین روز برای خرید های با قیمت بالا مثل گوشی و لپ تاپ هستش و اصولا تخفیف های عجیب و غریبی در این روز منتظر شما دانشجویان گرامی هستش.
موفق و پیروز باشید.

درود

واللا این بستگی داره واقعا از کجا بخرید و معمولا از چند روز پیش باید در اینترنت بگردید ببینید deal خوبی پیدا میکنید تا خرید کنید.
کلا black Friday هم از اون حیله های سیستم سرمایه داری هستشSmile

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »