عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
نحوه اقدام برای دوره فرصت مطالعاتی Sabbatical

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نحوه اقدام برای دوره فرصت مطالعاتی Sabbatical
آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
30-04-2015, 09:44 AM
(29-04-2015, 10:54 AM)'گرجی' نوشته: سلام
من دانشجوی phd رشته بیوتکنولوژی دارویی دانشگاه شهید بهشتی هستم. دوره قبلی داروسازی خوندم با معدل  18از دانشگاه سراسری.می خوام یک دوره فرصت مطالعاتی برم به دانشگاه اتاوا-کانادا. نمی دونم از کجا باید شروع کنم!
لازمه که استاد راهنمای پایان نامم ارتباط داشته باشه با دانشگاه مقصد؟ که بتونه اونهارو متقاعد کنه واسه پذیرش من؟ در اینجا هم مثل پذیرش باید با یک استاد از اونجا ارتباط برقرار کنم؟
واسه فرصت مطالعاتی هم باید نمره ایلتس یا تافل داشته باشم؟ من نمره msrt  دارم.
این امکان هست که دانشگاه مقصد فاند بده یا کمک هزینه؟
ببخشید که یکم زیاد شد سوالامSad

سلام
اگر استاد راهنماتون استاد خوبی میشناسه می تونه کمکتون کنه وگرنه بهتر خودتون اقدام کنید. با استادهایی که کارتون شبیه تماس بگیرید ببینیند م خواهند یا نه. نمره زبان هم نیاز ندارید. من اکثر کسایی دیدم که رفتن با کمک هزینه دولتی رفتن ولی امکانش هست که استاد اونجااگر کاری که شما می کنید براش مفید باشه به شما پول بدهد.
نقل قول  

آفلاین yasmary14
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-06-2015, 04:02 PM
سلام
یکی از اساتید در پاسخ ایمیل من اینطور جواب داده:
I will need an update CV as well as to know up to what amount your scholarship (not including the part that you are willing to cover, just the scholarship for which you will be able to give as an official certificate) may reach. I would also need to know the period (not the duration).

منظورش اینه که یه رزومه بفرستم و همینطور پولی که وزارت بهم میده(و نه پولی که خودم میتونم هزینه کنم) ؟؟
با توجه به اینکه من نمی دونم روند کارهای اداری دانشگاه و نامه حمایت وزارت علوم و همینطور پروسه ویزا (فرانسه) برای خودم و شوهرم چقدر طول میکشه، چطور زمان رو بهش بگم که کی میتونم بیام؟ کسی تخمینی از این زمان داره؟
نقل قول  

آفلاین saeidansari
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-07-2015, 07:44 PM
سلام
آقا چندین روزه دارم سرچ می کنم برای فرصت مطالعاتی برای اسپانیا و ایتالیا. پدرم در اومد. اساتید جواب ایمیل نمیدن. اصلا نمیدونم کارم درسته یا نه؟ اول باید به اساتید ایمیل بزنی، نه؟ یا باید برای دانشگاه درخواست کنی؟ سایت دانشگاه های اسپانیا خیلی پیچیده است. تو یکی از دانشگاه هاش اسم اساتید با ایمیلشون پیدا نکردم. برای رشته مهندسی مکانیک میخواستم اقدام کنم. کدام دانشگاه های اسپانیا امگلیسی زبان هستند؟
اقا راهنمایی کنید و ما را از این سردرگمی نجات بدید. سپاس
نقل قول  

آفلاین ametrine
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

13-10-2015, 08:25 PM
چند وقت قبل برای برآورد هزینه کار آزمایشگاهم به یک مرکز تحقیقاتی ایمیل زدم و این جواب رو گرفتم: 

....To do so would be a major effort and would require close collaboration (in other words you would need to be a visiting scientist for a few months) and significant funding (e.g. 10,000 USD). Before considering such a study, we would want to learn more about the research problem and see images of the crystals and melt inclusions .....
بنظرتون میشه از این طریق برای فرصت اقدام کرد ؟؟ 
منظورش دقیقا از فاند مشخص چیه؟؟
ویک سوال کلی دیگه که خیلی درگیرم کرده برای کسایی که فرصت میگیرن وزارت تمام هزینه ها رو میپردازه(اقامت -دانشگاه) کلا بودجه ای که میده چقدره؟
ممنونم که توجه می کنید
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
13-10-2015, 08:58 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-10-2015, 09:00 PM توسط nasim1234.)
(13-10-2015, 08:25 PM)ametrine نوشته: چند وقت قبل برای برآورد هزینه کار آزمایشگاهم به یک مرکز تحقیقاتی ایمیل زدم و این جواب رو گرفتم: 

....To do so would be a major effort and would require close collaboration (in other words you would need to be a visiting scientist for a few months) and significant funding (e.g. 10,000 USD). Before considering such a study, we would want to learn more about the research problem and see images of the crystals and melt inclusions .....
بنظرتون میشه از این طریق برای فرصت اقدام کرد ؟؟ 
منظورش دقیقا از فاند مشخص چیه؟؟
ویک سوال کلی دیگه که خیلی درگیرم کرده برای کسایی که فرصت میگیرن وزارت تمام هزینه ها رو میپردازه(اقامت -دانشگاه) کلا بودجه ای که میده چقدره؟
ممنونم که توجه می کنید

اطلاعات من درباره آمریکا هست بقیه جاها رو نمیدونم.

یکی از دوستان من برای مدت شش ماه از ایران اومده. برای این ۶ ماه حدود ۴ هزار دلار دولت ایران بهش داده که خب کم هست و خودش هم از ایران پول آورده. ویزای فرصت J1 هست و تا ۱ سال اجازه کار دارند. الان ایشون دنبال کار on campus‌هست. بعضی دانشگاه ها گویا هزینه ای هم از فرد visitor‌میگیرن اما اون به آز بستگی داره مثلا اینجا بهش گفتن ماهی ۵۰۰ بده بعد که بهشون گفت من کشورم کلا ۴۰۰۰ داده از اون ماهی ۵۰۰ معافش کردن. خلاصه روندها رو از محلی که میخواین برین بپرسین. الان طبق این ایمیل هزینه زندگی شما در اون مدت رو تخمین زدن که میشه ۱۰ هزار تا و گفتن باید این فاند رو داشته باشین. یعنی اینها به شما پولی نمیدن. 

همین دوست من میگفت ایرانی ها کشورهایی مثل سوئد رو بیشتر انتخاب می کنن چون پول دولت با هزینه های اونجا تقریبا اکی میشه ولی برای آمریکا باید خود فرد کلی پول هزینه کنه.

نقل قول  

آفلاین simin69
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

12-11-2015, 09:19 PM
سلام
من دانشجوی ارشد فیزیولوژی پزشکی هستم

تصمیم دارم برای فرصت مطالعاتی اقدام کنم ولی نمی دانم چگونه و از کجا شروع کنم ,در صورت امکان مرا راهنمایی کنید

متشکرم
همیشه آخر همه چیز خوب می شود اگر خوب نشد بدان آخر آن نرسیده است.(چارلی چاپلین)
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

29-05-2016, 07:27 PM
سلام
لطفا بفرماييد من كه براي شركت در همايش علمي كانادا ميخوام برم بايد چه نوع ويزايي بگيرم و از كي اقدام كنم و چگونه ؟
توضيحا موضوع من تاييد شده و تا يكماه اينده دعوتنامه خواهد امد
نقل قول  

آفلاین Eli_65
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-07-2016, 04:31 PM
سلام. امیدوارم بتونم از راهنمایی دوستان استفاده کنم.
من برای فرصت مطالعاتی از 4 دانشگاه مختلف پذیرش گرفتم. رشته من کامپیوتر هست. با توجه به رنک دانشگاه، مرتبه علمی اساتید، امکان استفاده از تسهیلاتی مثل خوابگاه و هزینه زندگی کدوم مناسبتر هست؟ 
1) دانشگاه پلی تکنیک میلان - مرتبه علمی استاد دانشیار
2)دانشگاه پورتو پرتغال- مرتبه علمی استاد استادیار
3)دانشگاه kiel آلمان- مرتبه علمی استاد فول پروفسور
4)دانشگاه مالاگا اسپانیا- مرتبه علمی استاد فول پروفسور

سوال دیگه: اینکه من میتونم از خوابگاههای دانشگاه استفاده کنم؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

06-01-2017, 01:07 AM
باسلام
دانشجوی دکترای روان شناسی سلامت هستم.می خواستم ببینم آیا می تونم بدون گرفتن کمک از وزارت علوم خودم شخصا اقدام برای گرفتن فرصت مطالعاتی کنم؟ آیا شما می تونید بهم در پیدا کردن این فرصت کمک کنید؟ آیا نمره ایلتس نیازه اگر بله چه نمره ای مورد قبوله؟ ممنون
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

02-03-2018, 01:08 PM
سلام ایا   فرصت مطالعاتی همان  Visiting  student   هست در دوره دکترا که کشور های امریکا هست

با تشکر از پاسخ شما
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »