عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
« قبلی 1 2 3 بعدی »
دوره فرصت مطالعاتی Sabbatical استاد و تاثیر آن بر طول تحصیل

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
دوره فرصت مطالعاتی Sabbatical استاد و تاثیر آن بر طول تحصیل
آفلاین mohamad0014
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-09-2011, 04:03 AM (آخرین تغییر در ارسال: 16-06-2012, 10:26 AM توسط Babak.)
دوره sabbatical معمولا چند ساله و در این مدت دانشجوهای دکترا و فوق دکترا آن Lab چی کار باید بکنند؟دوره دکترا به خاطر این قضیه ناخواسته افزایش پیدا می کنه؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
26-09-2011, 04:32 AM
دوره sabbatical یا همون فرصت مطالعاتی معمولا یک ساله هست و دانشجویان دکترا و post-doc ها هم معمولا در lab به کارهای تحقیقاتی خودشون ادامه می‌دهند و بعضا از دور با استاد کار می‌کنند. در دوره دکترا معمولا این طور نیست که استاد در تمام کارهای شما دخیل باشه و از نزدیک با شما روی پروژه کار کنه. معمولا عنوان پروژه که مشخص باشه، دانشجوی دکترا باید بتونه کار خودش رو پیش ببره. در این بین اگر احتیاج به نوشتن مقاله و غیره باشه که نظر استاد مهم باشه، از طریق ایمیل و غیره می‌شه با استاد تماس گرفت. در نتیجه معمولا فرصت مطالعاتی استاد نباید تاثیر چندانی در افزایش طول تحصیل شما داشته باشه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین yasmary14
نقل قول

14-12-2013, 12:34 PM
برای پیدا کردن یک موقعیت فرصت مطالعاتی چه کار باید کرد؟ باید اول یه استاد پیدا کنیم؟ و زمینه ای که باید کار کنیم پروژه دکترای خودمونه یا اون استاده خودش مشخص میکنه؟
و آیا در حین فرصت مطالعاتی میشه همونجا کار کرد و خرجمونو دربیاریم؟
آیا وزارت علوم به همه اونایی ک میرن فرصت، کمک هزینه میده؟
نقل قول  

آفلاین yasmary14
نقل قول

03-01-2014, 11:39 PM
آیا کسانی که بورس دانشگاه آزاد یا پیام نور باشند نیز مانند افرادی که بورس دانشگاه های دولتی اند ، هزینه 3 ماه از فرصت مطالعاتی رو دریافت میکنند؟ ( علاوه بر 3 ماهی که وزارت علوم میدهد)
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
08-01-2014, 10:08 AM
من از شرایط وزارت علوم اطلاعی ندارم، اما در مورد سوال‌هایی که در پست اول‌تون پرسیده بودید، مرسوم اینه که برای فرصت مطالعاتی خودتون باید دنبال استاد بگردید و زمینه پروژه رو باهاش هماهنگ کنید. روال عمومی این هست که شما و استاد مربوطه بر سر موضوعی به توافق می‌رسید و شما کار تحقیقاتی رو پیش می‌برید و معمولا پیشنهاد اولیه موضوع از طرف شما هست.

این که در حین فرصت مطالعاتی می‌تونید کار کنید یا خیر یک مقدار سوال مبهمیه. آیا منظورتون اینه که خارج از دانشگاه کار کنید؟ گاهی نوع ویزای شما به شما چنین اجازه‌ای نمی‌ده، اما حتی اگر بده معمول این هست که شما به صورت تمام وقت کار تحقیقاتی انجام می‌دید و خارج از دانشگاه کار نمی‌کنید و هزینه شما رو دانشگاه مبدا (یا حالا وزارت علوم) پرداخت می‌کنه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین somarahmani
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-11-2016, 11:32 AM
با سلام بنده دانشجوی ترم سوم دکتری مدیریت سیاستگذاری علم و فناوری هستم، میخواستم برای فرصت مطالعاتی برای کشورهای آمریکا، کانادا و یا انگلیس اقدام کنم، ولی واقعا نمیدونم باید چی کار کنم، دنبال دانشگاه خوب در این زمینه رشته هستم که اساتیدی داشته باشند و بتونم متناسب با علاقه اساتید و کارهشون موضوع پایان نامم رو مشخص کنم و به این صورت راحتتر اقدام کنم، میشه لطفا راهنمایی بفرمائید؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر