عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز توصیه نامه (Recommendation Letter) منابع و رهنمودهای مهم برای نوشتن توصیه نامه

صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
منابع و رهنمودهای مهم برای نوشتن توصیه نامه
آفلاین sharif
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-12-2016, 01:01 AM
توصیه نامه برای دانشگاه آمریکا به صورت کامپیوتری هست یا حتما باید بریم از استاد برگه بگیریم ممکنه توضیح بدید ممنون
من از استادم دورم به نظرتون ممکنه به صورت ایمیل رد و بدل بشه یا حتما باید حضوری برم؟
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
02-12-2016, 01:13 AM
(02-12-2016, 01:01 AM)sharif نوشته: توصیه نامه برای دانشگاه آمریکا به صورت کامپیوتری هست یا حتما باید بریم از استاد برگه بگیریم ممکنه توضیح بدید ممنون
من از استادم دورم به نظرتون ممکنه به صورت ایمیل رد و بدل بشه یا حتما باید حضوری برم؟

نحوه ارسال توصیه نامه غالبا به صورت الکترونیکی هست. در مورد دانشگاه های آمریکایی، هنگام پر کردن اینترنتی فرم اپلیکیشن، از  شما مشخصات و اطلاعات تماس رفرنس هاتون پرسیده میشه. بعد از سابمیت فرم، ایمیلی برای استادهاتون ارسال میشه و ازشون درخواست میشه که توصیه نامه مربوط به شما رو براشون بفرسته. گاها علاوه بر یک فایل نامه که باید آپلود کنند، یه فرم حاوی چندین سوال هم باز میشه که باید در مورد ویژگی های شما جواب بدند. 
فقط کافیه از قبل به استادهاتون اطلاع بدید- حضوری یا غیرحضوری- که قصد دارید به عنوان رفرنس معرفی شون کنید.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین sharif
نقل قول

02-12-2016, 01:40 AM (آخرین تغییر در ارسال: 02-12-2016, 01:41 AM توسط sharif.)
(02-12-2016, 01:13 AM)butterfly نوشته: نحوه ارسال توصیه نامه غالبا به صورت الکترونیکی هست. در مورد دانشگاه های آمریکایی، هنگام پر کردن اینترنتی فرم اپلیکیشن، از  شما مشخصات و اطلاعات تماس رفرنس هاتون پرسیده میشه. بعد از سابمیت فرم، ایمیلی برای استادهاتون ارسال میشه و ازشون درخواست میشه که توصیه نامه مربوط به شما رو براشون بفرسته. گاها علاوه بر یک فایل نامه که باید آپلود کنند، یه فرم حاوی چندین سوال هم باز میشه که باید در مورد ویژگی های شما جواب بدند. 
فقط کافیه از قبل به استادهاتون اطلاع بدید- حضوری یا غیرحضوری- که قصد دارید به عنوان رفرنس معرفی شون کنید.

ممنون دوست عزیز از پاسختون 
ببخشید متن نامه رو خودمون هم میتونیم به استاد بدیم ؟ یا قبل فرستادن خودمون هم متن رو ببینیم ؟
به نظرتون هرچقدر تعداد ریکام بالاتر باشه تاثیر خوبی داره در پذیرش ؟ چون حداکثر 3 تا نیاز هست به نظرتون سعی کنم همون سه تا رو بگیرم ؟

به نظرتون چه جملاتی و نکاتی برای گرفتن فاند نیاز هست که در ریکام باید حتما بیاد؟
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
02-12-2016, 01:52 AM
(02-12-2016, 01:40 AM)sharif نوشته: ممنون دوست عزیز از پاسختون 
ببخشید متن نامه رو خودمون هم میتونیم به استاد بدیم ؟ یا قبل فرستادن خودمون هم متن رو ببینیم ؟
به نظرتون هرچقدر تعداد ریکام بالاتر باشه تاثیر خوبی داره در پذیرش ؟ چون حداکثر 3 تا نیاز هست به نظرتون سعی کنم همون سه تا رو بگیرم ؟

به نظرتون چه جملاتی و نکاتی برای گرفتن فاند نیاز هست که در ریکام باید حتما بیاد؟

متن توصیه نامه بستگی به  استادهاتون داره. بعضی هاشون خودشون متن آماده دارند و بعضی هاشون سرشون شلوغه و دانشجو خودش زحمت نوشتن در مورد ویژگی های مثبت خودش می کشه Big Grin
اگر استاد خودش متن رو نوشته باشه احتمالا شما قبل از ارسال توصیه نامه، متن رو نمی بینید ولی دانشگاه های امریکا این حق رو به دانشجو می دن که بتونه بعدا و بعد از پذیرش متن توصیه نامه رو ببینه. برای این موضوع، یه سوال هم ازتون پرسیده میشه که می خواهید حق دیدن توصیه نامه رو بعدا داشته باشید یا نه. و شما می تونید این حق رو waive کنید یا نه. 
معمولا همون سه تا توصیه نامه کافیه و بیشتر ازتون نمی خوان. 
بهتره استادهایی براتون توصیه نامه بنویسند که شناخت خوبی از سوابق درسی و پژوهشی شما دارند. معمولا یکی شون استاد راهنمای دوره ارشد هست. می تونند بگن چه درسی رو باهاشون داشتید. عملکردتون خوب بوده. پشتکار خوبی دارید. باهوش و با استعدادید به نظرشون و ... . چندتا نمونه از این نوع نامه ها رو بخونید متوجه میشید در مورد جملات و متنش.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین lsaminl
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-02-2017, 11:55 AM
سلام دوستان
من یک ارش مدیریت MBA از دانشگاه تهران و یک لیسانس عمران از آزاد دارم و میخوام برای ارشد ایتالیا اقدام کنم
من ریکامندیشنمو باید از هر دو مقطع بگیرم یا یکی؟ و اگر یکی کدوم؟ ممنون میشم کمک کنین
نقل قول  

آفلاین Faezeh_M
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
01-02-2017, 12:46 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-02-2017, 12:49 PM توسط Faezeh_M.)
(01-02-2017, 11:55 AM)lsaminl نوشته: سلام دوستان
من یک ارش مدیریت MBA از دانشگاه تهران و یک لیسانس عمران از آزاد دارم و میخوام برای ارشد ایتالیا اقدام کنم
من ریکامندیشنمو باید از هر دو مقطع بگیرم یا یکی؟ و اگر یکی کدوم؟ ممنون میشم کمک کنین

سلام

بسته به اینکه چه رشته ای رو برای ادامه تحصیل میخواین انتخاب کنین، اساتید هم باید با همون رشته مرتبط باشن.

توصیه میکنم مطالب مرتبط با "توصیه نامه" رو مطالعه بفرمایید تا بیشتر در جریان قرار بگیرید.

موفق باشید.
نازلی ستاره بود،یک دم در این ظلام درخشید....
جست و ....... رفت.......
نازلی 
بنفشه بود،گل داد و مژده داد:
(زمستان شکست)! و رفت......

....listen
نقل قول  

آفلاین atosamohebbi
**
نقل قول

15-09-2017, 09:54 AM
بچه ها سلام وقتتون بخیر
من میخوام از 2تا از استادام توصیه نامه بگیرم برای دانشگاه های کانادا که دانشگاه هایی که میخوام اپلای کنم به صورت آنلاین هستند.من باید ایمیل استاد رو تو فرم پذیرش بنویسم اونا خودشون با استاد تماس مسگسرن؟من اطلای ندارم که روندش چجوریه ممنون میشم کمکم کنین
نقل قول  

آفلاین raminz
نقل قول

امتیاز این پست: 4
15-09-2017, 11:59 AM
(15-09-2017, 09:54 AM)atosamohebbi نوشته: بچه ها سلام وقتتون بخیر
من میخوام از 2تا از استادام توصیه نامه بگیرم برای دانشگاه های کانادا که دانشگاه هایی که میخوام اپلای کنم به صورت آنلاین هستند.من باید ایمیل استاد رو تو فرم پذیرش بنویسم اونا خودشون با استاد تماس مسگسرن؟من اطلای ندارم که روندش چجوریه ممنون میشم کمکم کنین

سلام،

آره. تو فرم پذیرش ایمیل استاد و مشخصاتشو وارد میکنی. بعد از طرف دانشگاه یه ایمیل به استاد میزنن که توش لینک توصیه نامه است. استادات که رو لینک کلیک کنن میرن تو یه صفحه ای که معمولاً باید یه فرم رو پر کنن، چندتا سوال رو جواب بدن و توصیه نامه ای که نوشتن رو اتچ کنن.
نقل قول  

آفلاین atosamohebbi
**
نقل قول

19-09-2017, 05:34 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-09-2017, 05:38 PM توسط atosamohebbi.)
بچه ها سلام وقت بخیر
من یکی از استادام گفته خودت توصیه نامه بنویس بیار من تایید کنم.
من متن رو آماده کردم ولی نمیدونم باید با سر برگ دانشگاه باشه؟من هیچ اطلاعی از روندش ندارم ممنون میشم کمکم کنین
من باید برای استادم ایمیل کنم اونیکه نوشتم که تایید کنه یا باید حضوری برم برام امضا کنه؟
نقل قول  

آفلاین Ebish
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
19-09-2017, 06:31 PM
(19-09-2017, 05:34 PM)atosamohebbi نوشته: بچه ها سلام وقت بخیر
من یکی از استادام گفته خودت توصیه نامه بنویس بیار من تایید کنم.
من متن رو آماده کردم ولی نمیدونم باید با سر برگ دانشگاه باشه؟من هیچ اطلاعی از روندش ندارم ممنون میشم کمکم کنین
من باید برای استادم ایمیل کنم اونیکه نوشتم که تایید کنه یا باید حضوری برم برام امضا کنه؟

سلام
روند کاری اساتید با هم اندکی متفاوت هست
اما اصولا به این نحوه که شما ابتدا متن رو براشون ایمیل میکنین؛ و ایشون میخونن و تایید میکنن؛ حالا اگه دانشگاه به صورت الکترونیکی بخواد توصیه نامه رو، ایشون همون رو برای دانشگاه ارسال میکنن
اگر هم به صورت دستی میخواد؛ خود استاد رو سربرگ دانشگاه پرینت میگیرن و امضا میکنن ( حداقل برای من و دوستان دیگه که اطلاع دارم چنین روندی رو داشته)

موفق باشید
نیا باران! زمین جای قشنگی نیست من از اهل زمینم خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست می دارد.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »