عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز توصیه نامه (Recommendation Letter) مسائل مربوط به پاکت و سربرگ دانشگاه برای توصیه نامه

صفحه‌ها (5): 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مسائل مربوط به پاکت و سربرگ دانشگاه برای توصیه نامه
آفلاین AVA
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-02-2012, 08:43 AM (آخرین تغییر در ارسال: 24-02-2012, 12:19 PM توسط AVA.)
دوستان عزیز در این تاپیک در مورد مسائل مربوط به سربرگ و پاکت برای توصیه نامه صحبت خواهد شد.

دوستان عزیز لطفا توجه داشته باشید که طبق قوانین فروم پستهای حاوی نمونه سربرگ حذف خواهند شد.
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-02-2012, 11:30 AM (آخرین تغییر در ارسال: 23-02-2012, 11:32 AM توسط amin_mb.)
با سلام خدمت دوستان گل!
==================================================================================================
اطلاعات من در مورد دانشگاه آزاد هست! حتی و متاسفانه، واحد به واحد این دانشگاه، شخص به شخص در این دانشگاه هر تصمیمی که خودشان دوست دارند، اعمال می کنند!
==================================================================================================
واحدهای دانشگاه آزاد می توانند به هر دانشجو سربرگ انگلیسی همان واحد را بدهند! اما بعضی از واحدها از این کار خودداری کرده، و می گویند، باید بروید تهران، سر برگ کلی دانشگاه را بگیرید!
به عنوان مثال عرض می کنم: دفتر امور بین الملل دانشگاه آزاد واحد مشهد، به هر دانشجو یک سربرگ انگلیسی می دهد و می فرماید که بروید از روش هر تعداد که نیاز دارید، کپی رنگی بگیرید!
دوستانی هم بودند که از سازمان مرکزی دانشگاه آزاد هم تونستند سربرگ کلی دانشگاه آزاد را بگیرند!
بعضی از واحد ها پاکت در اختیار می گذارند، ولی فکر می کنم، بهترین جا برای گرفتن پاکت انگلیسی، دفتر امور بین المللی سازمان مرکزی باشد
* در ضمن دوستانی که قصد ارسال از دانشگاه آزاد را دارند، زیاد نگران پاکت دانشگاه نباشند! چون آقای طباطبایی ، مسئول دریافت مدارک، انسان بسیار منطقی است و کار بچه ها را راه می اندازد! بدین صورت که در صورتی که توصیه نامه با امضا از استادی داشته باشید، ایشون توصیه نامه شما را در پاکتی که خودش داره قرار می دهد و مهر دانشگاه آزاد را هم روش می زنه تا رسمی بشه!
===================================================================================================
همونطور که می دونید، دانشگاه های کانادا روی مدارک خیلی سختگیری می کنند! یکی از این موارد، توصیه نامه هست!
به عنوان مثال، دانشگاه مک مستر، یک توصیه نامه آنلاین را قبول دارد یا یک توصیه نامه ای که خود استاد فرم دانشگاه را پرکرده باشد و از طرف خودش ارسال کند! اما من خودم، برای هر کدام از توصیه نامه ها، پاکتی تهیه کردم، که اسم استاد به همراه آدرس آکادمیک استاد روی پاکت تایپ شده بود و استاد هم روی درب پاکت امضا فرموده بودند! بعد آقای طباطبایی روی هر طرف پاکت یک مهر زد و این دو نامه با بقیه مدارک Issued شده از طرف دانشگاه آزاد با هم در یک پاکت ارسال شد! در حالیکه دانشگاه گفته بود باید از طرف استاد فرستاده شود، ولی به خاطر پاکت ها مشخص و مهر و موم شده، از من پذیرفتند!
===================================================================================================
توصیه بنده ارسال توصیه نامه های نوشته شده در سر برگ دانشگاه، با پاکت های مهر و موم شده با مهر دانشگاه آزاد هست!
خوش و خرم باشید!

دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین Behnoush
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-02-2012, 10:42 PM
در مورد دانشگاه های دولتی، بعضی وقت ها دفتر روابط بین الملل دانشگاه پاکت آرم دار انگلیسی و کاغذ سربرگ دار دانشگاه برای توصیه نامه رو در اختیار دانشجوها میذاره. من این تجربه رو در مورد دانشگاه بوعلی داشتم که چند نسخه ازتوصیه نامه ای که خود استاد توی کاغذ معمولی برام پرینت گرفته بود رو بردم دفتر روابط بین الملل و اونجا برام توی پاکت رسمی گذاشتن و مهر و موم کردن و گفتن اگه زودتر میومدی کاغز مخصوص توصیه نامه هم داشتیم بهت میدادیم. اما دانشگاه به دانشگاه ممکنه فرق کنه. دانشگاه شیراز که بودم اینکارو نکردن و استادم مجبور شد توصیه نامه پرینت شده رو توی پاکت پست هوایی دانشگاه بذاره و مهر ساده خودش رو روی درب پاکت زد. البته از همینا برای سه تا دانشگاه توی امریکااستفاده کردم و مشکلی پیش نیومد.
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نقل قول  

آفلاین pama
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-02-2014, 06:21 PM
سلام.
دوستان در مورد ریکام کاغذی ای که باید تو سربرگ دانشگاه زده بشه، اگر اون سربرگ مربوط به دانشگاه محل تحصیل دانشجو نبوده و سربرگ دانشگاهی باشه که ریکامندر توش هست، مشکلی ایجاد میکنه؟
منظور اینکه آیا از جانب دانشگاههایی که قراره این ریکامها براشون فرستاده بشه سخت گیریه زیادی در این مورد وجود داره؟ (دانشگاههای اروپایی منظور هست)
پیشاپیش ممنون از لطف دوستان
                           Dream, is not what you see in sleep
is the thing which doesn't let you sleep  A.P.J.Abdul Kalam
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
26-02-2014, 08:10 PM
سلام
یک مورد من به عینه دیدم بگم اونم اینکه یکی از سال بالایی های دانشکده ما سال پیش به دانشگاهی تو سوید بود فک کنم فرستاد و اتفاقا استادش 3 سال بود به دانشگاه دیگه ای رفته بود و یه جورایی سعی میکرد استاد رو قانع کنه تو سربرگ دانشگاه فعلیش (منظورم دانشگاه قبلی همان استاد) بنویسه که استاد قبول نکرد و خوب واسه دانشگاه دیگه سربرگش رو فرستاد.
اتفاقا مشکلی هم پیش نیومده بود. فقط تا اونجا که یادمه یه ایمیل هم زده بود به دانشگاه و در دو خط توضیح داده بود اونا هم با اغوش باز پذیرفتن.
حالا نمیدونم تا چه حد میشه تعمیم داد ولی فک کنم مشکلی نباشه.
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
27-02-2014, 12:22 AM
خیر مشکلی نداره. هستن افرادی که بعد از فارغ التحصیلی یا حین تحصیل با استادی در دانشگاه دیگه در کارهای پژوهشی همکاری میکنن و ازش ریکام میگیرن. یا شما با استادی درس پاس کردی و میخوای از این استاد ریکام بگیری ولی این استاد به یک دانشگاه دیگه رفته. در این صورت هم استاد میتونه در سربرگ دانشگاه جدید ریکام بده ولی بهتره در نامه ذکر بشه که در فلان دانشگاه استاد شما بوده. کلا زیاد نگران ریکام کاغذی نباشید و سربرگ و نامه هر دانشگاه میشه یجورایی گیر آورد Big Grin و بعدش طبق میل خودتون در هر سربرگی که دوست دارید قرار بدید و بفرستید.
(26-02-2014, 06:21 PM)'pama' نوشته: سلام.
دوستان در مورد ریکام کاغذی ای که باید تو سربرگ دانشگاه زده بشه، اگر اون سربرگ مربوط به دانشگاه محل تحصیل دانشجو نبوده و سربرگ دانشگاهی باشه که ریکامندر توش هست، مشکلی ایجاد میکنه؟
منظور اینکه آیا از جانب دانشگاههایی که قراره این ریکامها براشون فرستاده بشه سخت گیریه زیادی در این مورد وجود داره؟ (دانشگاههای اروپایی منظور هست)
پیشاپیش ممنون از لطف دوستان

قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین giga
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

24-05-2014, 03:22 PM
سربرگ رسمی دانشگاه رو از کی باید بخوام؟ از office  دانشگاه مقصد؟
نقل قول  

آفلاین pama
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 8
24-05-2014, 03:45 PM
(24-05-2014, 03:22 PM)'giga' نوشته: سربرگ رسمی دانشگاه رو از کی باید بخوام؟ از office  دانشگاه مقصد؟

نه دوست من، سربرگ رسمی دانشگاه رو دفتر امور بین الملل دانشگاه خودتون (مبدا) در اختیار ریکامندر شما قرار میده.
                           Dream, is not what you see in sleep
is the thing which doesn't let you sleep  A.P.J.Abdul Kalam
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
24-05-2014, 04:41 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-05-2014, 04:53 PM توسط M1KE.)
گاهی در کنار این توصیه نامه ای که استادتون می بایست روی سربرگ دانشگاهتون شما رو توصیه کنه یک فرم جداگانه ای هم توسط دانشگاه مقصد داده میشه (یا به طور دقیق تر شما می بایست فرمش رو دانلود و پرینت کنید) که در اون در مورد یک سری مهارت های عمومی شما در مقایسه با دیگر دانشجوهایی که تا به حال اون استادتون داشته ازشون سوال شده که در این صورت استادتون می بایست اون رو هم در کنار توصیه نامه در پاکت موردنظر بگذارند و در نهایت درب پاکت رو امضا کنند.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین الهام22
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-06-2014, 11:49 PM
سلام دوستان من دانشگاه ازاد تهران مرکز درس خوندم هر کاری کردم بهم پاکت نداند چیکار کنم کسی راه حلی داره
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): 1 2 3 4 5 بعدی »