عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز توصیه نامه (Recommendation Letter) اگر خود استاد از ما خواست که توصیه نامه بنویسیم باید از کجا شروع کنیم؟

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اگر خود استاد از ما خواست که توصیه نامه بنویسیم باید از کجا شروع کنیم؟
آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
24-04-2015, 08:33 PM
(24-04-2015, 06:00 PM)'Gelareh_sa' نوشته:
سلام دوستان 

من می خوام از یکی از استادام توصیه نامه بگیرم گفتن خودت متنشو بنویس من امضا می کنم. می خواستم بدونم که باید تمام درس هایی که با ایشون پاس کردم و نمره ای که گرفتم رو حتما بنویسم؟ آخه تو یکی دوتاش نمرم خوب نیست ترجیح می دم نگم که چه نمره ای گرفتم.سوال دیگه اینکه می خوام بگم در کل چند واحد با ایشون پاس کردم بعد توی یک د س 4 واحدی ایشون با یک استاد دیگه بودن و سهم هر کدوم 50% بود حالا این رو چه جوری باید بگم؟

ممنون

بهترین روش اینه که خودتون رو ارزیابی کنید و ببینید از نگاه یک استاد یا معلم چه مهارتهای برجسته ای دارید که ایشان می‌تونند متوجه اون بشن. به همین سادگی مثلاً پس از این ارزیابی متوجه میشین که در فلان درس این ویژگی های برجسته رو داشته اید. خب همین‌ها رو به عنوان موارد در توصیه نامه اضافه می‌کنید. در مورد اساتیدی که باهاشون پروژه‌ای کار کردید و یا اینکه دانشجوی ارشدشون بودید می ‌تونید مواردی بیشتری اضافه کنید. در بیشتر این موارد خود اساتید می‌تونند واسه دانشجوی ارشدشون توصیه نامه بنویسن و مهارتهایی که متوجه اونا شدن رو برجسته سازی کنند.

در مورد سوال دومتون نیاز نیست که شخصی که توصیه نامه رو میخونه گیج کنید. شما حالتی رو فرض کنید که در آن انگار ایشون به تنهایی اختیار دار آن درس بوده‌اند. در این حالت با روانی بیشتری می تونید مطالب رو نگارش کنید.

موفق باشید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین Saeid1978
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-01-2018, 04:57 PM
سلام. استاد من گفته یه متن براش تهیه کنم بفرستم تا بهم توصیه نامه بده. من نمیدونم چی بنویسم. لطفا کمک و راهنمایی کنید.
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
07-01-2018, 09:47 PM
(05-01-2018, 04:57 PM)Saeid1978 نوشته: سلام. استاد من گفته یه متن براش تهیه کنم بفرستم تا بهم توصیه نامه بده. من نمیدونم چی بنویسم. لطفا کمک و راهنمایی کنید.

سلام. همین تاپیک رو و همین طور تاپیک های زیر رو مطالعه کنید. نمونه های توصیه نامه هم هست:

https://www.academiacafe.com/pf/Thread-%...9%85%D9%87

https://www.academiacafe.com/pf/Thread-%...9%85%D9%87
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4