عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه

صفحه‌ها (64): « قبلی 1 ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... 64 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه
آفلاین shokr
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-03-2014, 09:07 PM
سلام
من فوق لیسانس فیزیولوژی گیاهی ام جدیدا گرفتم از دانشگاه آزاد
معدلم هم 15/90 است[img]images/smilies/blush.gif[/img]
زبان انگلیسی هم شاید از متوسط پایین تر باشه[img]images/smilies/blush.gif[/img]
نمی دونم واقعا واسه دکترا چه گرایشی رو شرکت کنم
بنظرتون با این شرایط چکار کنم
شانسم برای چه کشورهایی است
اصلا واسه اینکه تو سراسری ایران قبول بشم چقدر شانس دارم
چکارایی انجام بدم که شانسم رو بالا ببرم[img]images/smilies/rolleyes.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
04-03-2014, 11:44 PM
(04-03-2014, 09:07 PM)'shokr' نوشته: سلام
من فوق لیسانس فیزیولوژی گیاهی ام جدیدا گرفتم از دانشگاه آزاد
معدلم هم 15/90 است[img]images/smilies/blush.gif[/img]
زبان انگلیسی هم شاید از متوسط پایین تر باشه[img]images/smilies/blush.gif[/img]
نمی دونم واقعا واسه دکترا چه گرایشی رو شرکت کنم
بنظرتون با این شرایط چکار کنم
شانسم برای چه کشورهایی است
اصلا واسه اینکه تو سراسری ایران قبول بشم چقدر شانس دارم
چکارایی انجام بدم که شانسم رو بالا ببرم[img]images/smilies/rolleyes.gif[/img]

سلام دوست عزيز به آكادميا كافه خوش آمديد.
گرايشهاي گياهي ما كمي در تقسيماتشون با جاهاي ديگه فرق داره. بهتر هست با توجه به موضوع پايان نامتون و توانايي هاي آزمايشگاهيتون در دپارتمان هاي بيولوژي و كشاورزي دنبال اساتيدي بگرديد كه در زمينه شما كار مي كنند.
سطح رقابت رشتتون خيلي بالاست، به ويژه كه دوستان بيوتكنولوژي گياهي هم در زمينه هاي مشابه اپلاي مي كنن.
داشتن تعدادي مقاله با ايمپكت فاكتور بالا و گرفتن نمره بالاي زبان و GRE مي تونه كمكتون كنه.
متوجه پرسشتون در رابطه با قبول شدن در سراسري ايران نشدم.

Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین arash.rafiei
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-03-2014, 03:42 AM (آخرین تغییر در ارسال: 05-03-2014, 03:44 AM توسط arash.rafiei.)
سلام
معدل کارشناسی 18.38
معدل ارشد 18.2
هم کارشناسی و هم ارشد در دانشگاه آزاد بودم
یکی از کشورهای آمریکا ، کانادا ، استرالیا ، آلمان ، اتریش (به ترتیب اولویت)
آزمون زبان ندادم، ولی زبانم متوسطه
دوتا مقاله کنفرانس بین المللی در ایران
میخواستم ببینم برای مقطع دکترای برق قدرت میتونم بورسیه کامل بگیرم؟ اگه اینا کافی نیست، نمره زبان چند میتونه شانسم رو بالا ببره؟
ممنون از لطفتون
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
05-03-2014, 12:38 PM
(05-03-2014, 03:42 AM)'arash.rafiei' نوشته: سلام
معدل کارشناسی 18.38
معدل ارشد 18.2
میخواستم ببینم برای مقطع دکترای برق قدرت میتونم بورسیه کامل بگیرم؟ اگه اینا کافی نیست، نمره زبان چند میتونه شانسم رو بالا ببره؟
ممنون از لطفتون

دوست خوب
در مورد استرالیا - المان و انریش شما نیاز به حداقل دو مقاله ای اس ای در مجلات ای اس ای ایمپکت فاکتور دار دارید و نمره ایلتس بین 6.5 تا 7 نیاز دارید البته پیدا کردن استاد و داشتن پروپوزال عالی هم ضروری است
بنظر من شما اگه موارد بالا را فراهم کنید شانس بالای در دانشگاه های گروه 8 استرالیا خواهید داشت
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین Sara.Za
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

06-03-2014, 12:06 AM
سلام.
من دانشجوی سال آخر عمران دانشگاه صنعتی اصفهانم معدل کلم 17.72 که نفر دوم توی ورودی های خودمونم. وضعیت زبانم بد نیس تا 4 الی 5 ماه دیگه میتونم امتحان تافل بدم . میخواستم بدونم اصلا کشوری هست که من بتونم ازش فاند بگیرم واسه فوق لیسانس ؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
06-03-2014, 12:24 AM (آخرین تغییر در ارسال: 06-03-2014, 12:25 AM توسط Torkan.)
(06-03-2014, 12:06 AM)'Sara.Za' نوشته: سلام.
من دانشجوی سال آخر عمران دانشگاه صنعتی اصفهانم معدل کلم 17.72 که نفر دوم توی ورودی های خودمونم. وضعیت زبانم بد نیس تا 4 الی 5 ماه دیگه میتونم امتحان تافل بدم . میخواستم بدونم اصلا کشوری هست که من بتونم ازش فاند بگیرم واسه فوق لیسانس ؟

دوست عزیز چرا نیست؟Smile
چون حرفی از GRE نیاوردین پس گزینه آمریکا میره کنار.
شما معدلتون خوبه و در یه دانشگاه نسبتا خوب درس خوندین و نشون میده دانشجوی کوشایی هستین.
به نظر من اگه تافل بالای 100 که چه بهتر (بالای 90 هم باز خوبه) شما همون اولی رو در نظر بگیر و با 3 تا توصیه نامه خوب و رزومه کامل میتونی کانادا فاند بگیری.
کشورهای اروپایی رو من دقیق اطلاع ندارم ولی بعضی هاش دانشگاههای رایگان دارن(بالطبع فاند نمیدن) ولی خوب هزینه زندگی هم بالاست به نسبت.
استرالیا هم مقاله محوره بیشتر.
بهتره اگر مثلا اروپا و یا کانادا و یا آمریکا رو بیشتر در نظر دارین تو تاپیک مربوطه بپرسین دوستان مجرب و مشاور جواب بدن براتون.
پ.ن: به نظر من روی GRE سرمایه گذاری کنید بعد تافل قطعا از ایالات متحده فاند میگیرید. حیفه... معدلتون خوبه و حتی میتونین DIRECT PHD هم بخونین تو آمریکا...(این قسمت اخر نظر شخصی بود)
هرچند هیچگاه ارشدی ها مثل دکترا ها فاند نمیگیرن.
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 7
06-03-2014, 12:29 AM
(06-03-2014, 12:06 AM)'Sara.Za' نوشته: سلام.

براي ارشد در مجموع گرفتن فاند سخت.اما براي آمريكا وابستگي شديدي به نمره ي تافل و مهم تر GRe شما داره. براي اروپا كه معمولا فاند خبري نيست و فقط شايد بتونيد براي بورس اراسموس اقدام كنيد كه اونم واقعا گرفتنش كار بسيار بسيار سختيه.
اگر نمره زبانت بالا باشه و همچنين قسمت رياضي GRE رو نمره كامل بگيري و يا حداقل 168 به نظر من 99% از دانشگاه هاي خصوصي تركيه ميتوني فاند بگيري.دانشگاه هايي مثل Bilkent , Sabanci , Koc  هم خصوصي هستند و هم رنكينگ بسيار بسيار بالايي دارند و هم دست به فاند دادنشون به ارشديا خيلي خوبه.اصلا اينطوري بگم اگر نمره رياضي GRE هموني كه گفتم باشه من بهت تعهد ميدم 99.99999% فاند ميگيري.
در مورد آسيا هم ميتوني براي بورس دولتي چين اقدام كني كه باز هم بسيار بسيار رقابتي هست .
در مورد ساير كشور ها ميشه به مكزيك اشاره كه كه دانشگاه هاي مونتري و گوادالاخارا و همچنين دانشگاه UNAM در مكزيكوسيتي بسيار قوي هستند و اگر هدف نهاييت آمريكا باشه از گزينه هاي بالايي بسيار مناسب تر هست.
اگر پر تلاش و صبور باشي ميتوني از كشورهايي مثل برزيل از دو سه تا دانشگاه اولشون فاند بگيري كه ميشه گفت برزيل براي رشته ي شما حدود 4 يا 5 تا زير رنك 200 در رنكينگ QS داره.احتمال فاند به شرط شانس و چرب زبونيت نسبتا خوبه.

گزينه ي آخري هم كه به ذهنم الان ميرسه كشور كره جنوبي هست كه البته بيشتر فاند براي Direct Ph.D ها هست و اين خودش شايد يه عيب براي بعضي ها باشه
نقل قول  

آفلاین Sara.Za
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

06-03-2014, 11:18 AM
(06-03-2014, 12:29 AM)'rulany' نوشته:
براي ارشد در مجموع گرفتن فاند سخت.اما براي آمريكا وابستگي شديدي به نمره ي تافل و مهم تر GRe شما داره. براي اروپا كه معمولا فاند خبري نيست و فقط شايد بتونيد براي بورس اراسموس اقدام كنيد كه اونم واقعا گرفتنش كار بسيار بسيار سختيه.
اگر نمره زبانت بالا باشه و همچنين قسمت رياضي GRE رو نمره كامل بگيري و يا حداقل 168 به نظر من 99% از دانشگاه هاي خصوصي تركيه ميتوني فاند بگيري.دانشگاه هايي مثل Bilkent , Sabanci , Koc  هم خصوصي هستند و هم رنكينگ بسيار بسيار بالايي دارند و هم دست به فاند دادنشون به ارشديا خيلي خوبه.اصلا اينطوري بگم اگر نمره رياضي GRE هموني كه گفتم باشه من بهت تعهد ميدم 99.99999% فاند ميگيري.
در مورد آسيا هم ميتوني براي بورس دولتي چين اقدام كني كه باز هم بسيار بسيار رقابتي هست .
در مورد ساير كشور ها ميشه به مكزيك اشاره كه كه دانشگاه هاي مونتري و گوادالاخارا و همچنين دانشگاه UNAM در مكزيكوسيتي بسيار قوي هستند و اگر هدف نهاييت آمريكا باشه از گزينه هاي بالايي بسيار مناسب تر هست.
اگر پر تلاش و صبور باشي ميتوني از كشورهايي مثل برزيل از دو سه تا دانشگاه اولشون فاند بگيري كه ميشه گفت برزيل براي رشته ي شما حدود 4 يا 5 تا زير رنك 200 در رنكينگ QS داره.احتمال فاند به شرط شانس و چرب زبونيت نسبتا خوبه.
گزينه ي آخري هم كه به ذهنم الان ميرسه كشور كره جنوبي هست كه البته بيشتر فاند براي Direct Ph.D ها هست و اين خودش شايد يه عيب براي بعضي ها باشه

ممنون از راهنماییتون ، همون طور که خودتونم حدس زدین هدف نهاییم آمریکاس اما تا حالا راجع به مکزیک یا ترکیه چیزی نشنیده بودم. واسه اطلاعات بیشتر باید چی کار کنم؟  مکزیک یه کم خطرناک نیست ؟ ;-)
نقل قول  

آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
06-03-2014, 11:37 AM
(06-03-2014, 11:18 AM)'Sara.Za' نوشته:
ممنون از راهنماییتون ، همون طور که خودتونم حدس زدین هدف نهاییم آمریکاس اما تا حالا راجع به مکزیک یا ترکیه چیزی نشنیده بودم. واسه اطلاعات بیشتر باید چی کار کنم؟  مکزیک یه کم خطرناک نیست ؟ ;-)

با توجه به هدفتون به نظرم دانشگاه هايي مثل METU و ITU  و Bgazici (دولتي)  و دانشگاه هاي Sabanci  و Bilkent (خصوصي) كه همگي در تركيه هستند بسيار بهتر از دانشگاه هاي اروپايي و دانشگاه هاي كشورهاي فنلاند نروژ و ... هستند.البته صرفا نظر شخصي هست.اگر بحث اقامت باشه خوب مطمئنا كشورهاي اروپاي غربي خيلي بهتر هستند اما به نظرم براي كسي كه ميخواد براي دكترا آمريكا بره درس خودندن در دانشگاه هاي تاپ كشوري مثل تركيه كه هم هزينه اش پايين بهتر از بقيه كشورهاي اروپاي غربي هست.البته بحث چندتا دانشگاه تاپ آلمان جداست!

در مورد مكزيك راستش اطلاعات تكميلي رو ميتونيد در فروم دوست و برادر پيدا كنيد.اونجا اطلاعات بيشتري هست.اينها همش تو خبرها هست همونطور كه از يه اروپايي و يا آمريكاي لاتين بپرسي ايران چطور جايي هست همشون فكر ميكنم بمب تو كمر ما بسته است(تجربه ي شخصي بيش از 10 نفر). رابطه ي بسيار نزديكي بين دانشگاه هاي مكزيك و مريكا هست و دانشگاه هاي معتبر بسيار زيادي هم داره.احتمال فاند هم هست.
اما همونطور كه دوستمون گفتند شما با نمره زبان بالا و GRE خوب شانس خيلي خوبي براي گرفتن فاند از آمريكا و كانادا هم خواهيد داشت
نقل قول  

آفلاین arash.rafiei
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-03-2014, 01:37 PM
سلام
معدل کارشناسی 18.38
معدل ارشد 18.2
ممنون از لطفتون
........................................................................................................................................................................
ببخشید دوباره مزاحم شدم، نظرتون درمورد کانادا چیه؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (64): « قبلی 1 ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... 64 بعدی »