عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه

صفحه‌ها (64): « قبلی 1 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... 64 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه
آفلاین flamingo
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-01-2014, 01:33 AM
سلام دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید که ایا شانسی دارم، اگه آره کجا؟ و با توجه به اینکه امسال دیره یه مقدار آیا جایی هست بتونم تو این فرصت اپلای کنم؟
کارشناسی :  حسابداری مالیاتی  از دانشگاه علوم اقتصادی، معدل : 15/73
کارشناسی ارشد : مدیریت بازرگانی-بازاریابی دانشگاه تهران، معدل :17/22
تعداد مقالات : 3تا، 1 فارسی، 1 کنفرانس بین المللی و 1 علمی پژوهشی آی اس آی نیست اما ژورنالش قدیمی و معتبره
سابقه کار: پاره وقت در زمینه بازرگانی و تدریس
نمره زبان انگلیسی: تافل 101
جی مت: 640
 نمی دونم امکان فاند گرفتن هست یا نه؟

ممنون میشم راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین armini
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

01-01-2014, 03:10 AM
(31-12-2013, 06:08 PM)'Charming' نوشته:
دوست عزیز به نظر من اگه امکانش رو دارین حیفه بدین ترجمه کنن و با سایر مدارک بفرستین
بعضی کشورها و یا دانشگاهها به این جور موارد اهمیت میدن حیفه قبلا هم گفتم 1 درصد هم مفید باشه خوبه.
در ضمن تو روزمه هم بنویسین
 .

من منظورتونو نفهمیدم!!!چی حیفه؟؟حیف مدرک که بدیم ترجمه کنن؟یا کلا حیف اینکه بریم دانشگاه خارج؟؟؟؟
نقل قول  

آفلاین maryam4312
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-01-2014, 05:35 AM
نقل قول:'armini' pid='51274' dateline='1388529608'
من منظورتونو نفهمیدم!!!چی حیفه؟؟حیف مدرک که بدیم ترجمه کنن؟یا کلا حیف اینکه بریم دانشگاه خارج؟؟؟؟
ایشون میگن اگه مدرکی‌ دارین (دوره‌های که گفتین رفتین) ترجمه کنید و همراه مدارک بفرستین ، حیفه اگه نفرستین، چون ممکن فرستادنش تاثیر مثبت داشته باشه.ولی‌ من به شخصه فکر می‌کنم توی رزومه بنویسین کافیه نیاز نیس مدرکی‌ اضافه تر پست کنین
به   راه  بادیه   رفتن   به   از  نشستن   باطل
که   گـر  مـراد  نیابم   به  قـدر  وسع  بکـوشم
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-01-2014, 09:48 AM
(01-01-2014, 03:10 AM)'armini' نوشته:

هیچ کدوم دوست عزیز
هم ترجمه کردن مدارک مفیده و هم رفتن به دانشگاه خارج از کشور
دوستمون مریم گفتن تو رزومه بیارین کافیه ولی خوب اگه امکانش رو دارین یه ترجمش رو هم داشته باشین از هیچی بهتره.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
02-01-2014, 01:45 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-01-2014, 01:53 PM توسط M1KE.)
معدل هاتون به نسبت خوبه و اگر از چند دانشگاه ممتاز هر کشور صرف نظر کنیم تقریبا میشه گفت نیازمندی های بیشتر دانشگاه هایی که رتبه حدود 100-50 به بالا دارند رو برآورده می کنه. نمرات زبان و جیمت تون هم خیلی خوبه. مقاله هاتون متوسط هست ولی به هر حال چون تعداد مجله هایی تون کم هست به نظرم به همه اونها در CV تون اشاره کنید. سابقه کارهاتون هم اگر مرتبط هست خوبه که بهشون اشاره بشه. اینکه سابقه تدریس داشتین اگر در کنارش نمره مهارت گفتاری تون در تافل هم خوب بوده باشه (حدود 24 به بالا) در اون صورت به نظرم شانس اینکه TA بگیرید هم زیاد میشه.

برای امسال فکر می کنم مهلت بیشتر دانشگاه ها تمام شده باشه ولی شاید اگر بگردید بتونید همچنان یک سری دانشگاه ها رو پیدا کنید که تا فوریه وقت داشته باشند. اگر امکان هزینه کردن داشته باشید می تونید برای دو سه دانشگاه در رتبه های کمتر از 100 هم اقدام کنید که شانس خودتون رو امتحان کرده باشید ولی من اگر جای شما بودم بیشتر وقتم رو روی رتبه های حدود 100 تا 300 می گذاشتم و چندتایی هم 300 به بالا. در مورد تماس به استادان البته تعداد می تونه بیشتر هم باشه چون هزینه خاصی جز زمان نداره ولی در مورد Application رسمی چون هزینه ترجمه و ارسال مدرک و Application Fee و غیره باید بدهید یک مقدار محدودیت مالی ممکنه برای فرد ایجاد بشه. به این شکل وقتی پراکنده و در رتبه های مختلف اقدام کنید امکان انتخاب در آینده ساده تر خواهد شد ولی اگر فقط برای رتبه های خیلی خوب اقدام کنید ممکنه از بدشانسی نتونید در هیچ کدوم پذیرش بگیرید و مجبور بشین یک سال دیگه روی گرفتن پذیرش وقت بگذارید و اگر هم که صرفا برای دانشگاه های متوسط به بالا اقدام کرده باشید ممکنه همیشه فکر کنید که می تونستید دانشگاه بهتری هم بیاورید. به همین دلیل به نظرم تمرکز رو روی 100 تا 300 بگذارید ولی چندتایی هم بیرون از این محدوده ها بگذارید. طبیعی هست که هر چه رتبه ها از 300 دور شوند شانس گرفتن پذیرش تون به همراه فاند هم بیشتر خواهد شد.

(01-01-2014, 01:33 AM)'flamingo' نوشته: سلام دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید که ایا شانسی دارم، اگه آره کجا؟ و با توجه به اینکه امسال دیره یه مقدار آیا جایی هست بتونم تو این فرصت اپلای کنم؟
تعداد مقالات : 3تا، 1 فارسی، 1 کنفرانس بین المللی و 1 علمی پژوهشی آی اس آی نیست اما ژورنالش قدیمی و معتبره
ممنون میشم راهنمایی کنید

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
02-01-2014, 03:04 PM
(01-01-2014, 01:33 AM)'flamingo' نوشته: سلام دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید که ایا شانسی دارم، اگه آره کجا؟ و با توجه به اینکه امسال دیره یه مقدار آیا جایی هست بتونم تو این فرصت اپلای کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام 

من اطلاعي از رشته ي شما ندارم و شايد علت اينكه كسي پاسخي نداده همينه. ولي شما تافلتون خوبه. من نظرم اينه تو هم رشته ايهاي خودتون تحقيق كنيد خصوصا اونهايي كه رفتند ببينيد با چه رزومه هاي تونستن فاند بگيرن . امسال رو هم از دست ندين شايد هنوز فرصت باشه كه چند جا اقدام كنيد. حتي اگر هم نشه براي سال بعد تجربه ي ارزشمندي بدست مياريد و درست تصميم مي گيريد. [img]images/smilies/smile.gif[/img] زودتر شروع كنيد به گشتن سايت دانشگاه ها .البته مدارك رو هم آماده كنيد كه خودش پير ميكنه آدم رو.شادزي
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین shm1369
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-01-2014, 11:45 PM
سلام، 24 سال سن دارم و متعهل،
لیسانس برق دانشگاه شیراز(دولتی) با معدل 16.66 و ارشد امیرکبیر با معدل 18 دارای یک مقاله و در حال آماده شدن برای gre , toefl
آیا شرایط فاند برای من وجود دارد برای دانشگاه های عالی؟ با توجه به متعهل بودن وضعیت چه می شود ؟ می توانم از اساتیدم ریکام بگیرم.
متشکر 
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
12-01-2014, 04:57 AM (آخرین تغییر در ارسال: 12-01-2014, 05:00 AM توسط M1KE.)
معدل هاتون که خیلی خوب هست و تقریبا برای همه دانشگاه های ممتاز رو هم پوشش میده. اگر بتونید در تافل نمره بالای 100 و در GRE هم نمره بالای 320-310 بگیرید شانس گرفتن پذیرش و فاند خیلی زیاد میشه. فقط یک مقدار مقاله هاتون کم هست که بهتره دست کم همین یکی رو هم بهبود بدین و برای مجله معتبر از نوع ISI بفرستید. در این صورت به نظرم در محدوده رتبه های 50 تا 100 هم میشه امیدوار بود. ولی خب در هر حال من همیشه به دوستان پیشنهاد میدم که بازه رتبه ها رو یک مقدار وسیع تر بگیرند (مثلا برای شما تا حدود 300 رو هم در نظر بگیرید) چون در این صورت شانس پذیرش گرفتنتون بیشتر میشه و در نهایت هر کدوم که بهتر بود همون رو انتخاب می کنید. در هر حال، الان می بایست روی تافل و جی آر ای و همین طور مقاله هاتون کار کنید تا شانس پذیرش با فاند در رتبه های ممتاز رو داشته باشید. متاهل بودن شما هم تاثیر خیلی زیادی روی گرفتن پذیرش نداره و اگر قرار باشه فاند بدهند یک مقدار بیشتر در نظر می گیرند چون نفر دوم هزینه Tuition & Fee نداشته و هزینه های مسکن هم مشترک هست و فقط خورد و خوراک و مواردی از این دست هست که در مقایسه با هزینه های نفر اول خیلی کمتر هست.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین shm1369
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-01-2014, 12:18 PM
بسیار ممنون از این که جواب دادید،
راستش به من گفته بودند خیلی وقتا به شما ویزا می دن ولی به همسرتون نه و این منو نگران کرده و یک نکته دیگه این که تو رشته ما (مخابرات) در زمینه کاری من ، مقاله دادن با توجه به سنگینی زیاد رشته بسیار دشواره چه این که بسیاری از دانشجوهای دکتری این گرایش خاص در دانشگاه های معتبر خودمون ، بدون مقاله هستند.
با تشکر فراوان از وقتی که می ذارید
نقل قول  

آفلاین wwwwww
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-01-2014, 06:05 PM
سلام. این اولین پستیه که اینجا مینویسم. امیدوارم بتونم یه راهنماییه خوب از شما عزیزان بگیرم چون حقیقتا خیلی سر درگمم.
از چیزایی که اینجا خوندم کمو بیش یه چیزایی دستگیرم شد ولی باز نمیدونم کدوم عوامل تاثیره بیشتری دارن تو پذیرش گرفتن از دانشگاهای آمریکا. به هر حال اینا اطلاعات من هستن:
لیسانس عمران دانشگاه آزاد - معدل 14.90
ارشد عمران گرایش زلزله دانشگاه علوم و تحقیقات - معدل 16.58
چون پایان ناممو یه کار آزمایشگاهیه سنگین انجام دادم خوشبختانه دو تا مقاله با ایمپکت 1.3 ازش بیرون اومد. سومین مقالمم در حال بررسیه که مطمئنم اونم اکسپت میشه.
نقطه قوتم تواناییم تو زبان انگلیسیه. نمره آیلتس آکادمیک 8 دارم و کلا از لحاظ مکالمه انگلیسی و  برقراری ارتباط تو یه کشور انگلیسی زبان هیچ مشکلی ندارم. هنوز امتحان GRE  رو ندادم ولی با توجه به تواناییم تو زبان مطمئنم نمره خیلی بالایی میارم.
معدل کارشناسیم خیلی ذهنمو مشغول کرده. اگه میدونستم معدل لیسانس تا این اندازه مهمه یه خاکی تو سرم میکردم. واقعا الان ناراحتم.
با این تفاسیر به نظرتون شانس من برای پذیرش از یه دانشگاه با رنک نسبتا خوب(آمریکا) در چه حده؟
اگه بتونین منو راهنمایی کنین واقعا ممنون میشم. مرسی
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (64): « قبلی 1 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... 64 بعدی »