عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه

صفحه‌ها (64): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 64 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
30-09-2012, 03:30 PM
(30-09-2012, 03:10 PM)hoorya نوشته: نه چه دلیلی داره به دل بگیرم ؟!
مرسی از راهنماییتون فقط اینکه خب من فعلا نمره تافل ندارم ودارم میخونم.میتونم هم واسه gre بخونم.مشکل اینجاست که من نمیخام بمونه واسه پاییز 2014
اگه بخام بمونم واسه اون موقع حتمن دنبال یه مقاله ای چیزی میرم که بتونم فاند بگیرم.
یه سوال دیگه داشتم اینکه اصلا اروپا واسه پاییز 2013 میتونم اقدام کنم ؟میرسم؟
بله. امکانش وجود داره. واسه آلمان و فنلاند و نروژ که شهریه رایگان دارند فرصت دارید. اما سعی کنید مدارک رو قبل از ژانویه ارسال نمایید.
اما به نظرم کلاً روی فاند به این امید تا سال دیگه خیلی زمان و زندگی را از دست ندهید. ماهی را هر وقت از اب بگیرید تازست.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین zahya
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-10-2012, 12:12 AM
سلام به دوستانی عزیزی که پاسخگوی ما هستند

من کارشناسی ارشد رشته شیمی بوعلی با معدل 16.66 هستم؛ ماه بعد میخواهم امتحان آیلتس بدم (در حال حاضر نمره ای ندارم)، برای کاندا یا آمریکا پذیرش بهمراه فاند میخام اقدام کنم،متاسفانه در حال حاضر مقاله ای ندارم، بنظر شما کارشناسان محترم و عزیز من وقتم را در ایران بگذارم و یکی دو تا مقاله ISI چاپ کنم یا اینکه هر طوری شده سعی و تلاش کنم و زبان رو بگیرم و با استادها مکاتبه کنم و پذیرش بگیرم؟چکار کنم؟

خیلی خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

خدا خیرتان دهد عزیزان
نقل قول  

آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

13-10-2012, 12:36 AM
(13-10-2012, 12:12 AM)zahya نوشته: سلام به دوستانی عزیزی که پاسخگوی ما هستند

من کارشناسی ارشد رشته شیمی بوعلی با معدل 16.66 هستم؛ ماه بعد میخواهم امتحان آیلتس بدم (در حال حاضر نمره ای ندارم)، برای کاندا یا آمریکا پذیرش بهمراه فاند میخام اقدام کنم،متاسفانه در حال حاضر مقاله ای ندارم، بنظر شما کارشناسان محترم و عزیز من وقتم را در ایران بگذارم و یکی دو تا مقاله ISI چاپ کنم یا اینکه هر طوری شده سعی و تلاش کنم و زبان رو بگیرم و با استادها مکاتبه کنم و پذیرش بگیرم؟چکار کنم؟

خیلی خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

خدا خیرتان دهد عزیزان

درود برشما،

خوش امدید با فاروم دوست عزیز
معدل لیسانتون چنده؟ و از کجا مدرک لیسانس گرفته اید؟
GREجنرال امتحان داده اید؟
اینها را بیان بفرمایید تا بهتر بتوان اظهار نظر کرد

شاد باشید
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
نقل قول  

آفلاین zahya
**
نقل قول

13-10-2012, 10:38 AM
با سلام به دوستای عزیز و مهربان

معدل لیسانم 14.66 و از همان دانشگاه بوعلی سینا.در حال حاضر در دانشگاه پیام نور تدریس میکنم.استادهایم خیلی تاکید دارند نمون.

GRE نه هنوز امتحان ندادم، بعد از ایلتس ان شاءا.. میخوام GRE بدم.
راهنمایی کنید بعد از اینکه آزمون آیلتس را دادم چیکار کنم؟

اصلا میشه امیدوار بود یا اینکه دفترچه کنکور دکترای ایران را باید بگیرم!

سپاس در سپاس
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
13-10-2012, 11:19 AM (آخرین تغییر در ارسال: 13-10-2012, 11:21 AM توسط m.ost.)
سلام دوست عزیز
معدل لیسانس شما پایین هست. معدل فوقتون هم متوسط. بدون دونستن نمره زبان و GRE نظر دادن خیلی سخت هست. من نمیدونم برای کدوم آزمون GRE ثبت نام کردین. اگر اونی که در زمستان هست که خوب به ددلاین های خیلی از دانشگاه ها نمی رسین. من نمیگم که امکان پذیرش با فاند برای شما نیست. ولی با شرایط شما باید با دقت انتخاب کنید و سراغ دانشگاه های تاپ نرید. تصمیم گیری در مورد اینکه کی برید با خودتون هست. ولی دقت داشته باشین که ددلاین اکثر دانشگاه های آمریکا و کانادا برای فاند و ترم پاییز معمولا یا اول یا نیمه ژانویه هست. ببینین که آیا نمرات آزمون های شما تا اون تاریخ حاضر میشه و همچنین اینکه میتونین تا اون موقع با اساتید تماس بگیرید یا خیر. در مورد مقاله من نمیدونم مقاله دادن در رشته شما به چه صورت هست. مثلا برای برخی رشته ها مثل ریاضی مقاله دادن خیلی سخت هست و نداشتنش خیلی چیز عجیبی شاید نباشه. (برای اطلاعات بیشتر مراجعه کنید انجمن مقاله)
به طور کلی با توجه به معدل پایین کارشناسی شما باید نمره بالایی در GRE بیارین. برای آمریکا بسیار این نمره تاثیر داره.
اینکه بعد از آزمون آیلتس چه کنید: خوب شما باید برای پذیرش آمریکا برای مثال نمرات آزمون های زبان و GRE رو داشته باشین که برای دانشگاه ها بفرستین. با اساتید مکاتبه بفرمایید و نظرشون رو جلب کنید. مدارکی مثل ریز نمرات رو آماده کنید (مراجعه کنید به انجمن مدارک) و بفرستید دانشگاه های مدنظرتون. فرم اپلیکیشن آنلاین رو سابمیت کنید و بعد منتظر نتیجه باشید.
در مورد موندن یا رفتن و توصیه اساتید و دادن امتحان دکترا در ایران یا خیر، این ها کاملا به خودتون بستگی داره. خودتون باید فکر کنید که چه چیزی واقعا نظر شما رو جلب می کنه. شاید بد نباشه سری به تاپیک های انجمن سایر موارد بزنید. موارد جالبی هست مثل تجربیات خارج از کشور که میتونه براتون مفید باشه.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین pooooya
**
نقل قول

14-10-2012, 02:16 PM
میخوام شرایطم رو یه مقدار بازتر کنم تا لطفا بتونید بهتر راهنماییم کنید.
لیسانسم مهندسی کامپیوتر-نرم افزار با معدل پایین 12.87هست، در حال حاضر در دانشجوی کارشناسی ارشد IT هستم که فکر میکنم بتونم با معدل حدود 16 فارغ التحصیل بشم. مقاله ای ندارم اما تمام توانم رو برای چاپ مقاله در مدت باقیمونده تحصیلم خواهم گذاشت و این یه اولویت اصلیه برام.
سنم 25 هست و تا الان 4 سال سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلیم و اون هم سابقه کار دولتی دارم. (علت اصلی معدل پایین لیسانسم کارمندیم بوده!)
متاهل هستم و به تازگی تصمیم گرفتم که برای ادامه تحصیل از کشور خارج بشم و اگر شرایط خوب باشه همونجا بمونم.
از نظر هزینه تقریبا مشکل خاصی ندارم و از پسش برمیام اما خوب ترجیح میدم که فاند بگیرم و کمترین هزینه رو متحمل بشم. کشور خاصی هم هنوز در نظر ندارم اما چون قصدم برای بعد از رفتن، موندگار شدن به همراه همسرم در اون کشوره، میخوام که شرایط کاری، درآمدی و رفاه در اون کشور خوب باشه. که مقداری تمایلم به استرالیاست. با توجه به این شرایط چه پیشنهاد و راهنمایی ای برای من دارید؟
در پایان باید بگم که زبانم در حد قابل قبولیه ولی آزمونی ندادم که تعیین سطح بشم اما شاید بتونم بگم تقریبا زبانم خیلی خوبه. پیشاپیش سپاسگزارم
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-10-2012, 02:57 PM
(14-10-2012, 02:16 PM)pooooya نوشته: میخوام شرایطم رو یه مقدار بازتر کنم تا لطفا بتونید بهتر راهنماییم کنید.
لیسانسم مهندسی کامپیوتر-نرم افزار با معدل پایین 12.87هست، در حال حاضر در دانشجوی کارشناسی ارشد IT هستم که فکر میکنم بتونم با معدل حدود 16 فارغ التحصیل بشم. مقاله ای ندارم اما تمام توانم رو برای چاپ مقاله در مدت باقیمونده تحصیلم خواهم گذاشت و این یه اولویت اصلیه برام.
سنم 25 هست و تا الان 4 سال سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلیم و اون هم سابقه کار دولتی دارم. (علت اصلی معدل پایین لیسانسم کارمندیم بوده!)
متاهل هستم و به تازگی تصمیم گرفتم که برای ادامه تحصیل از کشور خارج بشم و اگر شرایط خوب باشه همونجا بمونم.
از نظر هزینه تقریبا مشکل خاصی ندارم و از پسش برمیام اما خوب ترجیح میدم که فاند بگیرم و کمترین هزینه رو متحمل بشم. کشور خاصی هم هنوز در نظر ندارم اما چون قصدم برای بعد از رفتن، موندگار شدن به همراه همسرم در اون کشوره، میخوام که شرایط کاری، درآمدی و رفاه در اون کشور خوب باشه. که مقداری تمایلم به استرالیاست. با توجه به این شرایط چه پیشنهاد و راهنمایی ای برای من دارید؟
در پایان باید بگم که زبانم در حد قابل قبولیه ولی آزمونی ندادم که تعیین سطح بشم اما شاید بتونم بگم تقریبا زبانم خیلی خوبه. پیشاپیش سپاسگزارم
اسکالرشیپهای استررالیا محدود و مبتنی بر یکی از دو فاکتور معدل و مقالات شماست. از جی 8 اسکالرشیپ نمی تونید بگیرید و در مورد دانشگاههای سطح خوب ( غیر جی 8) هم بعید می دونم. لیست
g8 universities رو از گوگل پیدا کنید.
هزینه زندگی در استرالیا برای دو نفر حداقل ماهیانه 1800 تا 2500 دلار هست که البته قسمت عمده ای یعنی حدود 1500 دلار رو شما می تونید با کار هفته 20 ساعت تامین کنید. ولی مهمترین قسمت شهریه دکترای سرسام آور استرالیا هست که برای سه سال شما بین 80 هزار تا 110 هزار دلار وابسته به دانشگاه تموم می شه که با هزینه های بیمه و.. به حدود 120 هزار دلار می رسه یعنی حدود 300 میلیون با ارز مبادلاتی فعلی.

پیشنهاد من اگر دنبال چنین کشوری می گردید نیوزیلند هست . در نیوزیلند اگر موفق به گرفتن پذیرش شوید شهریه حدودا سالیانه 6000 دلاره که به مراتب کمتر از استرالیاست و شما با حدود کمتر از 100 میلیون پس انداز برای سه سال می تونید دکتراتون رو بگیرید و اقامت بگیرید. دانشگاههای خیلی خوبی هم داره. موفق باشید.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین pooooya
**
نقل قول

14-10-2012, 03:11 PM
با تشکر از راهنمایی کاملتون باید عرض کنم که نیوزیلند فکر نمیکنم کشوری باشه که قابل مقایسه با کشورهای اروپایی باشه. در مورد هزینه خوب یک مقدار پس انداز دارم و روی کار کردن در اون کشور هم حساب میکنم. در مورد مقاله هم فرصت خوبی برام تا پایان تحصیل باقی مونده که سعی میکنم مقاله هم بدهم.
با توجه به این شرایط نظرتون راجع بع اروپا چیه!؟
نمیگم نیوزیلند بده، قطعا از کشور ما خیلی بهتره، اما من جای بهتری میخوام. سابقه کارم که تا اون موقع 5 یا 6 سال میشه به کارم نمیاد!؟
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
14-10-2012, 04:08 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-10-2012, 04:25 PM توسط Shahrouz.)
دوست من از چه لحاظ نیوزیلند شبیه کشورهای اروپایی نیست؟ من بارها گفتم . استرالیا و نیوزیلند رو یک بار با کسانی که رفتند صحبت کنید از تصور چند رمه گوسفند که می چرند و کوالا و اسب و کانگورو خارج بشید. از لحاظ تمام فاکتورهای لازم برای زندگی یک انسان( پیشرفته بودن در عین آرامش داشتن، امنیت شغلی، امنیت زندگی وو..) نیوزیلند در رتبه بهتری نسبت به اکثر کشورهای اروپایی قرار داره. ضمن اینکه شما درکشورهای اروپایی بسیار بعیده که مقیم بشید وو. البته شاید برای ما ایرانی ها زندگی تو کشوری که نیازی نیست برای روزی فردامون استرس داشته باشیم عذاب آور باشه و این استرس رو دوست هم داشته باشیم... اگر تصمیمتون رو گرفتید برای اروپا کشورهای آلمان فنلاند و نروژ (فنلاند رو مطمئن نیستم) دانشگاههای رایگانی دارند و هزینه زندگی آلمان هم حدود 800 یورو در ماه برای یک نفر تا 1000 یورو برای دو نفرهست. سابقه کارتون برای اروپا مفید هست مقاله هم اثرگذاره.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین pooooya
**
نقل قول

15-10-2012, 06:14 PM
(14-10-2012, 04:08 PM)Shahrouz نوشته: دوست من از چه لحاظ نیوزیلند شبیه کشورهای اروپایی نیست؟ من بارها گفتم . استرالیا و نیوزیلند رو یک بار با کسانی که رفتند صحبت کنید از تصور چند رمه گوسفند که می چرند و کوالا و اسب و کانگورو خارج بشید. از لحاظ تمام فاکتورهای لازم برای زندگی یک انسان( پیشرفته بودن در عین آرامش داشتن، امنیت شغلی، امنیت زندگی وو..) نیوزیلند در رتبه بهتری نسبت به اکثر کشورهای اروپایی قرار داره. ضمن اینکه شما درکشورهای اروپایی بسیار بعیده که مقیم بشید وو. البته شاید برای ما ایرانی ها زندگی تو کشوری که نیازی نیست برای روزی فردامون استرس داشته باشیم عذاب آور باشه و این استرس رو دوست هم داشته باشیم... اگر تصمیمتون رو گرفتید برای اروپا کشورهای آلمان فنلاند و نروژ (فنلاند رو مطمئن نیستم) دانشگاههای رایگانی دارند و هزینه زندگی آلمان هم حدود 800 یورو در ماه برای یک نفر تا 1000 یورو برای دو نفرهست. سابقه کارتون برای اروپا مفید هست مقاله هم اثرگذاره.

با تشکر از پاسخ شما، من چنین دیدی نسبت به نیوزیلند یا استرالیا ندارم، اما یکی از اساتیدمون که مدتی در استرالیا زندگی کرده میگه که در استرالیا برخی اجناس به علت دور بودن موقعیت جغرافیایی این کشور گرون هستند که این قضیه منطقیست.
مورد دوم هم دور بودن، سخت تر و پرهزینه تر بودن رفت و آمد به ایران هست. میدونم که این تعداد رفت وآمدها خیلی کمه، اما به هر حال میتونه یه نکته منفی حساب بشه. در ضمن گویا نیوزیلند روابط دیپلماتیک خوبی با برخی کشورها از جمله آمریکا نداره. در کل یک اب ردیگه میگم که با فرمایش شما مخالف نیستم ابدا اما دنبال بهترین گزینه تا جایی که شانسش رو داشته باشم هستم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (64): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 64 بعدی »