عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه

صفحه‌ها (64): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 64 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه
آفلاین milad760
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-11-2012, 11:24 PM
سلام من مهندسی آب از دانشگاه کردستان دارم.معدلم 13
دو تا اختراع ثبت شده دارم 3 تا دیگه هم در حال طراحی. در دوران کارشناسی به 4 دانشجوی ارشد برای کار های تحقیقاتیشون کمک کردم.عضو نشریه علمی گروه بودم. مدرک زبان ندارم ولی کلاس پیش ایلتس میرم.در حال حاضر در حد ایلتس 5.5 هستم. علاقه زیادی به
water resource management دارم . ولی متاسفانه معدلم خیلی نا امیدم کرده. لطفا راهنمایی کنید.
نقل قول  

آفلاین behnoodm
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-12-2012, 09:30 PM
من لیسانس مکانیک از دانشگاه آزاد
مشهد با معدل 15.30 رو دارم و دانشجوی ارشد مکاترونیک دانشگاه صنعتی
شاهرودم ، معدل ارشدم با احتساب پایان نامه 16 هستش . فعلا یک مقاله
کنفرانس داخلی دارم و انشاالله یک ISI هم از پایان نامه در میارم . ضمن
آنکه موضوع پایان نامم هم موضوع خوبی هستش ! می خواستم ببینم آیا شانسی
برای گرفتن پذیرش و فاند از دانشگاه های آمریکا و استرالیا در مقطع phd را
دارم ؟
با تشکر

نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
26-12-2012, 09:41 PM
درود
در مورد آمریکا بستگی به جی ار ایتون داره. بدون مقاله و جی ار ای در حال حاضر خیر! شانسی ندارید. جی ار ای بالایی داشته باشید شانستون افزایش پیدا می کنه
در مورد استرالیا. با این معدل و مقاله از جی 8 نمی تونید بگیرید ولی به ددانشگاههای دیگری متمرکز بشید. برای اونها شانس متوسطی در صورت مقاله دارید.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین lilian
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-12-2012, 01:48 AM
سلام دوستان اگر راهنمایی کنید ممنون میشم من فوق پیوسته معماری علم وصنعت با معدل 16.37 ایلتس 6.5 و 10 سال سابقه کار اجرایی و تحقیقاتی هستم میتونم از استرالیا و نیوزلند یا امریکا و کانادا فاند بگیرم مقاله ندارم اما سابقه تحقیقاتی خوب دارم
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

31-12-2012, 03:06 AM
تا اونجا که من اطلاع دارم، گرفتن فاند برای معماری از کانادا و امریکا بسیار مشکله. یکی از دوستان من که فوق پیوسته از دانشگاه تهران داره و دو تا فوق لیسانس دیگه یکی از ایران و یکی از انگلستان داره و در ایران سابقه تدریس در دانشگاه هنر هم داره نتونست از کانادا و امریکا فاند بگیره. البته لزوما نمی‌شه گفت پس دیگه هیچ کسی در رشته معماری نمی‌تونه از امریکا و کانادا فاند بگیره، چون گاهی شانس هم در گرفتن پذیرش تاثیر داره، ولی به طور کلی می‌شه گفت که گرفتن پذیرش و فاند برای معماری از امریکا و کانادا بسیار سخته. در مورد استرالیا و نیوزلند من اطلاعی ندارم.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین altay
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-01-2013, 10:18 PM
سلام دوستان

میخواستم به شرایط من نظر بدید لطفا:

لیسانس زبان انگلیسی با معدل 85/16

ارشد زبانشناسی همگانی با معدل 86/19 از دانشگاه تربیت مدرس تهران

3 مقاله ISI و 3 مقاله اکسپت شده 2 کتاب ترجمه در زمینه زبانشناسی.10 سال سابقه تدریس مکالمه زبان انگلیسی در آموزشگاههای معتبر ایران ؛ تدریس تافل و IELTS و GRE

لطفا در صورت امکان بفرمایید در مقطع دکتری رشته من چه کشورهایی پذیرش دارن و شرایطشون چیه.بخاطر اطلاعاتی مفیدی که تو سایتتون دارین بسیار ممنونم.
نقل قول  

آفلاین parsley
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

09-01-2013, 02:20 AM
فکر میکنم متاسفانه اینجا هم مهمترین مساله ای که وجود داره پوله! بنابراین قبل از بیان معدل و زبان و... بهتر دیدم بگم من پول زیادی ندارم، حالا با این اوصاف میخواستم بپرسم آیا جایی سراغ دارید که برای مقطع ارشد شهریه زیر 1000 دلار و هزینه زندگی هم پایین باشه؟
کمکم کن کمکم کن، نذار اینجا بمونم تا بپوسم...

نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
09-01-2013, 02:56 AM (آخرین تغییر در ارسال: 09-01-2013, 02:56 AM توسط Shahrouz.)
(09-01-2013, 02:20 AM)parsley نوشته: فکر میکنم متاسفانه اینجا هم مهمترین مساله ای که وجود داره پوله! بنابراین قبل از بیان معدل و زبان و... بهتر دیدم بگم من پول زیادی ندارم، حالا با این اوصاف میخواستم بپرسم آیا جایی سراغ دارید که برای مقطع ارشد شهریه زیر 1000 دلار و هزینه زندگی هم پایین باشه؟
درود
بله. آلمان و اتریش شهریه ندارند (ترمی بین 500 تا 1200 یورو) و هزینه زندگی هم به نسبت پایینه(اتریش 600 یورو و آلمان 700-800 یورو البته هر ماه)

نروژ یک مقدار گرونتر می شه.
نقل قول  

آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
09-01-2013, 08:44 AM
(09-01-2013, 02:20 AM)parsley نوشته: فکر میکنم متاسفانه اینجا هم مهمترین مساله ای که وجود داره پوله! بنابراین قبل از بیان معدل و زبان و... بهتر دیدم بگم من پول زیادی ندارم، حالا با این اوصاف میخواستم بپرسم آیا جایی سراغ دارید که برای مقطع ارشد شهریه زیر 1000 دلار و هزینه زندگی هم پایین باشه؟
به کشورهایی که شهروز جان گفتن ترکیه و فنلاند رو هم اضافه کن.کلا فنلاند به نظرم الان با توجه به شرایط ارزی بهتر.هم رایگان هست و هم هزینه ی زندگی رو میشه با 400تا در ماه و حتی کمترم پوشش داد
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
09-01-2013, 10:01 AM
(08-01-2013, 10:18 PM)altay نوشته: سلام دوستان

میخواستم به شرایط من نظر بدید لطفا:

لیسانس زبان انگلیسی با معدل 85/16

ارشد زبانشناسی همگانی با معدل 86/19 از دانشگاه تربیت مدرس تهران

3 مقاله ISI و 3 مقاله اکسپت شده 2 کتاب ترجمه در زمینه زبانشناسی.10 سال سابقه تدریس مکالمه زبان انگلیسی در آموزشگاههای معتبر ایران ؛ تدریس تافل و IELTS و GRE

لطفا در صورت امکان بفرمایید در مقطع دکتری رشته من چه کشورهایی پذیرش دارن و شرایطشون چیه.بخاطر اطلاعاتی مفیدی که تو سایتتون دارین بسیار ممنونم.
سلام دوست عزیز و به فروم خوش اومدین.
در کل شرایط رزومه شما خیلی خوبه. البته اگر نمره زبان هم داشتین که خیلی بهتر میشد نظر داد. در مورد این که چه کشوری شما خودتون باید سرچ کنید دانشگاه های قوی در زمینه رشته خودتون رو پیدا کنید. ولی با توجه به رزومه ای که ذکر کردین برای فاند شانس خوبی دارین و میتونین برای کانادا، آمریکا و یا استرالیا اقدام کنید.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (64): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 64 بعدی »