عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه

صفحه‌ها (64): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 64 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه
آفلاین Behnoush
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
27-04-2012, 10:55 PM
(27-04-2012, 10:49 PM)azarr نوشته: سلام به همه دوستان.
من ارشد مکانیک ماشین آلات کشاورزی از دانشگاه دولتیم. معدلم تو کارشناسی و ارشد و حتی دوره دبیرستان اول بوده.مقاله هم ISI ندارم اما علمی پژوهشی سابمیت شده دارم یا کنفرانسای داخلی. اما هنوز زبان ندادم و قصد دارم شهریورماهGRE , iBT بدم. الان که دارم اپلای می کنم ، اکثرا یا فاند ندارن یا میگن فاند گرفتن اطلاع میدن. شما طبق این شرایط من فک میکنید بتونم بورس بگیرم؟ اصلا نمیدونم این چند ماه رو وقت برا زبان بزارم یا نه.
ممنون میشم راهنماییم کنید
اگه قصدتون امریکا هست که صد در صد باید برای تافل و GRE وقت بذارید . مخصوصا GRE یکی از مهمترین فاکتورها برای گرفتن پذیرش بخصوص همراه با فاند برای امریکاست. در مورد بقیه کشورها هم باز به تافل یا ایلتس احتیاج دارید وحتی اگه بدون نمره زبان پذیرش بدن پذیرش مشروط به ارائه نمره زبان خواهد بود. پس شک نکنید که باید برای زبان جدی وقت بذارید. بدون داشتن نمره های تافل و جی آر ای نظر دادن در مورد شانستون سخته اگه نمرات بالایی بگیرید میتونید امیدوار باشید . از پیدا کردن استاد مرتبط با رشته و پایان نامتون هم غافل نشید.
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نقل قول  

آفلاین marjan_negar
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-04-2012, 09:23 AM
سلام
من لیسانس IT از دانشگاه آزاد قزوین با معدل 15.65دارم.پائیز 89 فارغ التحصیل شدم. کارم مرتبط با رشته ام است.
زبانم خوبه و فکر می کنم بتونم TOEFL بین 90 تا 100 بیارم. در مورد GRE نمی تونم حدسی بزنم.
مقاله کار نکردم.
می خوام اقدام کنم که فوق لیسانسم رو در آمریکا بگیرم.درصد موفقیتم چقدره؟
اگر مقاله کار کنم چطور؟
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
29-04-2012, 11:44 AM
(29-04-2012, 09:23 AM)marjan_negar نوشته: سلام
من لیسانس IT از دانشگاه آزاد قزوین با معدل 15.65دارم.پائیز 89 فارغ التحصیل شدم. کارم مرتبط با رشته ام است.
زبانم خوبه و فکر می کنم بتونم TOEFL بین 90 تا 100 بیارم. در مورد GRE نمی تونم حدسی بزنم.
مقاله کار نکردم.
می خوام اقدام کنم که فوق لیسانسم رو در آمریکا بگیرم.درصد موفقیتم چقدره؟
اگر مقاله کار کنم چطور؟
سلام، به نظر من اولویت اول رو به آزمون های زبان بدید و در صورتی که فرصت دارید روی مقاله هم کار کنید. داشتن مقاله قطعاً تاثیر مثبتی داره ولی بدون داشتن نمرات تافل و GRE مطلوب، عملاً فایده چندانی نداره. برای آمریکا GRE خیلی مهمه و نمره بالا در این آزمون می تونه شانس پذیرش و فاند رو خیلی زیاد کنه.

در کل با توجه به شرایط فعلی شما، خیلی نمی شه شانس تون رو پیش بینی کرد ولی با فرض نمرات قابل قبول در تافل و GRE شانس پذیرش تون خوب هست، ولی در مورد فاند و کمک هزینه به نظر کمی سخت می رسه. مگر اینکه بتونید نمرات تافل و GRE خیلی خوبی بیارید.

نقل قول  

آفلاین marjan_negar
**
نقل قول

01-05-2012, 09:09 AM
مرسی پژمان از اینکه پاسخ دادی. منظور از نمرات خوب چه نمراتیه؟
برای من فاند و کمک هزینه در اولویت های اول نیست. بر فرض اینکه من بتونم پذیرش بگیرم بدون کمک هزینه، آیا این در پروسه ی گرفتن ویزا تاثیری داره؟
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
01-05-2012, 09:46 AM
(01-05-2012, 09:09 AM)marjan_negar نوشته: مرسی پژمان از اینکه پاسخ دادی. منظور از نمرات خوب چه نمراتیه؟
برای من فاند و کمک هزینه در اولویت های اول نیست. بر فرض اینکه من بتونم پذیرش بگیرم بدون کمک هزینه، آیا این در پروسه ی گرفتن ویزا تاثیری داره؟
نمره خوب مثلاً برای تافل می شه 100 به بالا، برای GRE هم 1250 به بالا به نظرم خوب هست. البته 1200 به بالا می شه گفت نسبتاً خوبه.

قبلاً به افراد بدون فاند سخت تر ویزا می دادند، ولی در یکی دو سال اخیر درصد افراد بدون فاندی که ویزا گرفتند خیلی زیاد هستند و فکر نمی کنم این مورد به خودی خود تاثیری روی ویزای شما بذاره. برای اطلاعات بیشتر راجع به ویزای آمریکا این بخش رو بخونید. اگر سوالی داشتید همونجا در تاپیک مرتبط بپرسید.

موفق و پیروز باشید.

نقل قول  

آفلاین حسین
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-06-2012, 09:56 AM
سلام خدمت شما دوست گرام.

من لیسانسم معماری از ایران دانشگاه شیراز بودم با معدل 15.50و فوق لیسانسم هم از دانشگاه UTM در رشته Construction contract management با معدل 3.5 گرفتم دنبال یه سوپروایزر برای رشته ای مرتبط هستم در مقطع دکترا.

آیا من شانس گرفتن فوند رو دارم از دانشگاههای آمریکا یا نه؟

قبلا از جوابتون ممنونم.
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
08-06-2012, 10:42 AM
سلام
از اونجایی که سوال شما در مورد شانس گرفتن فاند از دانشگاه های آمریکا هست لطفا اون رو در تاپیک شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا مطرح کنین. همونطور که در پست اول این تاپیک نوشته شده چنانچه کشور مورد نظر رو میدونین به تاپیک های مربوط به آن کشور مراجعه کنید و سوالاتتون در مورد شانس پذیرش و بورس رو در تاپیک های که به این منظور وجود داره بپرسین تا دوستان مطلع در اون زمینه ها پاسخ بدن. ممنون
نقل قول  

آفلاین hoorya
**
نقل قول

30-09-2012, 12:37 PM
سلام

من تازه عضو شدم

میخاستم شرایطم رو بگم .من الان اصلا نمیدونم باید چیکار کنم.تیر 91 فارغ التحصیل شدم.توی یه دانشگاه غیر انتفاعی هم درس خوندم با معدل 14

مقاله هم ندارم ولی میتونم روی نمره زبانم حساب کنم.با توجه به شرایط مالی هم که دارم میخام حتمن فاند بگیرم.پیشنهاد شما چیه؟اروپا رو پیشنهاد میکنین یا امریکا.البته هدف من امریکاست واسه دکتری ولی واسه ارشد نمیدونم باید چی کار کنم
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

30-09-2012, 02:58 PM
(30-09-2012, 12:37 PM)hoorya نوشته: سلام

من تازه عضو شدم

میخاستم شرایطم رو بگم .من الان اصلا نمیدونم باید چیکار کنم.تیر 91 فارغ التحصیل شدم.توی یه دانشگاه غیر انتفاعی هم درس خوندم با معدل 14

مقاله هم ندارم ولی میتونم روی نمره زبانم حساب کنم.با توجه به شرایط مالی هم که دارم میخام حتمن فاند بگیرم.پیشنهاد شما چیه؟اروپا رو پیشنهاد میکنین یا امریکا.البته هدف من امریکاست واسه دکتری ولی واسه ارشد نمیدونم باید چی کار کنم
دروود.
دوست عزیز، کمی رک صحبت می کنم امیدوارم به دل نگیرید. اما با این معدل و نداشتن نمره زبان اون هم در مقطع فوق لیسانس اصلاً روی فاند حساب نکنید!! مگر کشوری در اروپا پذیرش داشته باشید که تو این بحران اقتصادی درگیر نباشه و شانس کار کردن داشته باشید!!! واسه امریکا ممکنه شرایط باشه اما باز هم بعیده چون باید GRE و مقاله و نمره تافل خوبی داشته باشید. به هر حال امیدوار باشید که بخشی از هزینه را خودتان پرداخت نمایید و پذیرش بگیرید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین hoorya
**
نقل قول

30-09-2012, 03:10 PM
نه چه دلیلی داره به دل بگیرم ؟!
مرسی از راهنماییتون فقط اینکه خب من فعلا نمره تافل ندارم ودارم میخونم.میتونم هم واسه gre بخونم.مشکل اینجاست که من نمیخام بمونه واسه پاییز 2014
اگه بخام بمونم واسه اون موقع حتمن دنبال یه مقاله ای چیزی میرم که بتونم فاند بگیرم.
یه سوال دیگه داشتم اینکه اصلا اروپا واسه پاییز 2013 میتونم اقدام کنم ؟میرسم؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (64): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 64 بعدی »