عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها TOEFL آزمون iBT مشاوره و رفع اشکال iBT مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT

صفحه‌ها (48): « قبلی 1 ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... 48 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT
آفلاین محمد مهدی
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
24-04-2016, 08:35 AM
دوستان عزیز با عرض سلام.

من یه امتحان تافل IBT  دادم که نمرش شده 86:

writing 24
reading 18
speaking 22
listening 22
میخوام برای مرداد ماه اماده بشم و یه امتحان دیگه بدم برای نمره بالای 100.

میشه راهنماییم کنید که از چه منابعی استفاده کنم؟؟ به جز TPO چون اونا که باید باشه.
ممنون دوستان
راستی در ادامه بگم من فقط شب ها 2 یا 3 ساعت وقت مطالعه دارم چون همش سر کارم.
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
24-04-2016, 09:56 AM
(24-04-2016, 08:35 AM)محمد مهدی نوشته: دوستان عزیز با عرض سلام.

writing 24
reading 18
speaking 22
listening 22

میشه راهنماییم کنید که از چه منابعی استفاده کنم؟؟ به جز TPO چون اونا که باید باشه.
ممنون دوستان

essential words رو بخونید و در کنارش می تونید یه کتاب رو شروع کنید کار کنید. من ردینگ های کمبریج رو بهتون توصیه می کنم، به اضافه لسینینگ های بارونز. اسپیکینگ رو با نت فول می تونید برید جلو و البته نوشتن رایتینگ رو هم فراموش نکنید. TPO ها هم همین طور که گفتین بسیار مهم هستن. به اندازه کافی براشون وقت کنار بذارید.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
24-04-2016, 10:55 AM
(24-04-2016, 08:35 AM)محمد مهدی نوشته: دوستان عزیز با عرض سلام.

writing 24
reading 18
speaking 22
listening 22

ممنون دوستان

علاوه بر راهنمایی های blur عزیز این رو باید اضافه کنم که نمره ریدینگ شما در اصل نامتناسب هست. من کتاب mastering skill for the toefl ibt رو هم براتون پیشنهاد میکنم.
یه نکته مهم اون هم قطعا اون ویدیوهای notefull رو دانلود کرده و روشهای اسپیکینگ و رایتینگ رو یاد بگیرید. مهمترین عامل برای بالا بردن اون دو قسمت میتونه براتون باشه. ویدیوهای joseph miranda که در سایت نیز هست که معروف به نت فول هست.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین rmn_990
**
نقل قول

29-04-2016, 02:03 AM (آخرین تغییر در ارسال: 29-04-2016, 02:13 AM توسط rmn_990.)
(16-04-2016, 12:18 PM)Matinking نوشته: سلام

مهمترین منبع برای آشنایی با آزمون و رهنمود های ETS:

منابع معمول به ترتیب پیچیدگی:
 به جز مورد آخر که با سطح آزمون فعلی فاصله قابل توجهی داره (و توصیه نمیشه)، بقیه موارد می تونند به فراخور نیاز شما به صورت کلی یا skill-driven مورد استفاده قرار بگیرند...

منابع مکفی برای vocabulary آزمون:

کتاب 1100 چندان ضروری دیده نشده... ولی دونستن کلمات اون می تونه توانایی composition شما خصوصا در skill ی مثل writing رو خیلی بالاتر ببره...

تهیه customized template ها برای speaking و writing و اصولا coherent بایان کردن به کمک این مرجع خیلی می تونه هدفمند و موثر پیش بره:

نرم افزار شبیه ساز TOEFL (بهترین و یگانه مرجع تمرین های مسابه با آزمون اصلی):

اگر در گرامر نقطه ضعفی دارید، به کمک مواد زیر می تونید اون رو حل و فصل کنید:

براتون آرزوی موفقیت دارم

با تشکر از پاسخ کاملتون
بعد از بررسی های دیگه ای که جاهای دیگه هم انجام دادم به منابع  نهایی زیر رسیدم
1.      Official Guide to the TOEFL Test With CD-ROM, 4th Edition (Official Guide to the Toefl Ibt) 4th Edition
2.      Official TOEFL iBT® Tests Volume 2 1st Edition
3.      Cambridge Preparation for the TOEFL Test (Book & CD-ROM) 4th Edition
4.      400 Must-Have Words for the TOEFL 1st Edition
5.      Essential Words for the TOEFL, 6th Edition 6th Edition
6.      Kaplan TOEFL iBT Premier 2016-2017 with 4 Practice Tests: Book + CD + Online + Mobile (Kaplan Test Prep) 6th 2016-2017 ed. Edition
7.      Cracking the TOEFL iBT with Audio CD, 2015 Edition (College Test Preparation)
8.      Speaking and Writing Strategies for the TOEFL iBT (Book & Audio CD) Pap/Com St Edition
9.      Vocabulary and Grammar for the TOEFL Test (Collins English for the TOEFL Test)
10.  Delta’s toefl ibt
11.  504 new words

فقط تنها مشکلی که هست اینه که سطح هر کدوم رو نمی دونم و می خواستم اگه هر کدوم از این کتاب ها برای کمتر از سطح intermediateهست رو انتخاب بفرمایید که الکی وقتم رو روی اونها نگذارم(با فرض نمره بالای 110) و آیا اینها همه اسکیل هارو پوشش می دن یا خیر

مسئله دوم هم اینکه اگه لطف کنید طبق شماره یک ترتیبی از کتاب هارو بگید که طبق اون ترتیب شروع کنم ممنون می شم
نقل قول  

آفلاین rmn_990
**
نقل قول

29-04-2016, 08:52 PM
دوستان کسی نمی تونه کمک کنه و سوال منو جواب بده ؟

باتشکر
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 6
29-04-2016, 10:49 PM (آخرین تغییر در ارسال: 29-04-2016, 10:52 PM توسط automotive.)
@rmn_990
درود بر شما،
متین عزیز در این ارسال پاسخ شما را اعلام کرده اند.
باز پاسخ شما را اعلام می‌کنم،
ابتدا باید بدانید که مطالعه ی یک کتاب به معنای مطالعه ی کلمه به کلمه ی آن و تکرار مکررات نیست، یعنی شما اگر کتاب 504 را مطالعه میکنید، صرفا نباید تمام 504 کلمه را مطالعه کنید، شاید 100 واژه را میدانستید، پس شما باید 404 کلمه را یاد بگیرید. این قانون بسیار در کاهش وقت اثر گذار است و برای تمامی منابع صدق میکند.
تقریبا تمام کتاب های آماده سازی TOEFL دارای Strategy یکسانی هستند و تکنیک ها یکی است (اگر دقیقا یکی نباشد همپوشانی بسیار زیادی دارند)،  اما تمارین متفاوت هستند. شما نباید تمام کتاب ها را کلمه به کلمه مطالعه کنید، این کار بسیار زمان بر و فارغ از ارزش میباشد. لطفا تمرکز خود را بر روی منابع اصلی آزمون قرار بدهید.
حال که نکات را اعلام کردم، میرسیم به پاسخ سوال شما:

کتاب های واژگان که ابتدا باید مطالعه کنید و به تسلط برسید
1. 504 new words
2. Essential Words for the TOEFL, 6th Edition 6th Edition
این دو کتاب مهمترین کتاب ها برای واژه می باشند اگر زمان اجازه میداد کتاب زیر را هم مطالعه کنید، بدلیل دسته بندی موضوعی بسیار مفید است
3.  400 Must-Have Words for the TOEFL 1st Edition

بعد باید کتاب هایی که مهارت ها را به شما آموزش میدهند مطالعه کنید
4. Delta’s toefl ibt البته نام کتاب  DELTA'S KEY TO THE TOEFL IBT: Advanced Skill Practice هستش
5. Barron's TOEFL iBT, 14th Edition که در لیست شما این کتاب موجود نیست
6. Official Guide to the TOEFL Test With CD-ROM, 4th Edition (Official Guide to the Toefl Ibt) 4th Edition
البته باید نرم افزار . T..P..O را دانلود کنید T.P.O 
بعد از خود آزمون بگیرید و ضعف های خود را مشخص کنید و بعد از کتاب های دیگر آن ضعف ها را برطرف کنید، مانند:
 Cracking the TOEFL iBT with Audio CD, 2015 Edition (College Test Preparation)

کتاب زیر برای تمرین هستش
   Official TOEFL iBT® Tests Volume 2 1st Edition و  Speaking and Writing Strategies for the TOEFL iBT (Book & Audio CD) Pap/Com St Edition
مطالعه ی کتاب زیر توشیه نمی شود
3.      Cambridge Preparation for the TOEFL Test (Book & CD-ROM) 4th Edition

اگر مشکلی در گرامر داشتید کتاب زیر می تواند کمک باشد
9.      Vocabulary and Grammar for the TOEFL Test (Collins English for the TOEFL Test)

در ارتباط با کتاب زیر اطلاعی ندارم
6.      Kaplan TOEFL iBT Premier 2016-2017 with 4 Practice Tests: Book + CD + Online + Mobile (Kaplan Test Prep) 6th 2016-2017 ed. Edition

لطفا ارسال های گذشته ی همین موضوع را با دقت مطالعه کنید، افرادی که به این موضوعات پاسخ داده اند، غالبا نمرات TOEFL آن ها بالای 100 است و بر تمامی منابعی که معرفی و توصیه کرده اند، اشراف دارند، TOEFL امتحان عجیب و غریبی نیست، لطفا ارسال ها ی گذشته را مطالعه کنید، جمعا 2 کتاب برای واژه و نهایتا 4 کتاب برای مهارت ها لارم است (نه صرفا مطالعه ی کلمه به کلمه ی آن ها) و البته T..P..O و مهمتر از مطالعه ی ده ها کتاب، مطالعه ی یک کتاب ده ها بار است، آن هم کتابی که قبلا امتحان خود را پس داده است، شما بدون تمرین و صرف مطالعه ی تعداد بسیار زیادی کتاب نمره ی بالایی نخواهید گرفت، لطفا ارسال ها را مشاهده، شروع به مطالعه ی منابع توصیه شده کنید و در ادامه ی راه با امتحان گرفتن از خود (با همان نرم افزار)، نمره ی خود را اعلام کنید تا باز هم دوستان راهنمایی کنند.

با احترام

پی نوشت: برای اطلاع از آخرین نسخه ی به چاپ رسیده از هر کتاب، به وبسایت آمازون مراجعه کنید، عموما اگر بیش از چند ماه از تاریخ انتشار آن گذشته باشد، آن کتاب را می توان در ایران خریداری کرد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین ati-m
**
نقل قول

02-05-2016, 12:59 PM
سلام

من آخر شهریور امتحان تافل دارم و تقریبا از نیمه ی فروردین شروع کردم به خوندن. می خواستم برنامه ریزی که کردم رو با شما در میون بزارم و مشورت بگیرم.

1. در حال حاضر دارم لغات 504 رو می خونم ، هفته‌ای 3 درسد و الان درس بیستم هستم. به نظر شما هفته ای 3درس سرعت خوبیه؟
2. بعد از 504 می خوام essential words for toefl رو بخونم.
3 الان دارم کتاب دلتا رو می خونم و لیسنینگ و ریدینگش تموم شده و می خوام برم سراغ اسپیکینگ و رایتینگ، من دلتا رو با زمان بندی اول کتاب دلتا رفتم جلو و الان 7هفته گذشته و 8هفته ی دیگه مونده، به نظر شما این روش خوبه؟ 
4. همراه  با اسپیکینگ و رایتینگ دلتا می خوام کتاب barrons رو شروع کنم و قصد دارم با زمان بندی barrons جلو برم؟ ولی به نظر شما روش خوبیه یا بهتره فقط بخش هایی از کتاب رو بخونم.
5. یه امتحان آزمایشی در 23 تیرماه دارم و بعد از اون می خوام کمبریج رو بخونم. آیا خوبه که کمبریج رو کامل بزارم برای بعد از امتحان آزمایشی؟ آخه فک کنم یه جا گفتین ریدینگ کمبریج خیلی خوبه.
6. به نظر شما اسپیکینگ و رایتینگ نوت فول را در مرحله آخر بخونم یا الان بخونم؟
7. رایتینگ رو دارم با سمپل های کتاب answer to all toefl essay question تمرین می کنم، به نظر شما کتاب خوبیه؟ و نکته اینکه نوشتن رایتینگ بدون اصلاح اصلل روش خوبی هست؟ آخه کسی رایتینگ های من رو اصلاح نمی کنه!
8.  من با نرم افزار T.P.O آشنایی نداشتم، این نرم افزار فقط آزمون های تافل رو داره؟ و به نظر شما قبل از امتحان آزمایشی ازش استفاده کنم؟
سوال آخرم اینکه امتحان تافل رو از طریق امیر بهادر ثبت نام کنم خوبه؟ و ماینکه معمولا چه قدر مونده به تاریخ مورد نظرمون باید ثبت نام کنیم؟

خیلی خیلی ممنون از وقتی که می زاریدSmile
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
02-05-2016, 01:11 PM
(02-05-2016, 12:59 PM)ati-m نوشته: سلام

من آخر شهریور امتحان تافل دارم و تقریبا از نیمه ی فروردین شروع کردم به خوندن. می خواستم برنامه ریزی که کردم رو با شما در میون بزارم و مشورت بگیرم.

1. در حال حاضر دارم لغات 504 رو می خونم ، هفته‌ای 3 درسد و الان درس بیستم هستم. به نظر شما هفته ای 3درس سرعت خوبیه؟
2. بعد از 504 می خوام essential words for toefl رو بخونم.
3 الان دارم کتاب دلتا رو می خونم و لیسنینگ و ریدینگش تموم شده و می خوام برم سراغ اسپیکینگ و رایتینگ، من دلتا رو با زمان بندی اول کتاب دلتا رفتم جلو و الان 7هفته گذشته و 8هفته ی دیگه مونده، به نظر شما این روش خوبه؟ 
4. همراه  با اسپیکینگ و رایتینگ دلتا می خوام کتاب barrons رو شروع کنم و قصد دارم با زمان بندی barrons جلو برم؟ ولی به نظر شما روش خوبیه یا بهتره فقط بخش هایی از کتاب رو بخونم.
5. یه امتحان آزمایشی در 23 تیرماه دارم و بعد از اون می خوام کمبریج رو بخونم. آیا خوبه که کمبریج رو کامل بزارم برای بعد از امتحان آزمایشی؟ آخه فک کنم یه جا گفتین ریدینگ کمبریج خیلی خوبه.
6. به نظر شما اسپیکینگ و رایتینگ نوت فول را در مرحله آخر بخونم یا الان بخونم؟
7. رایتینگ رو دارم با سمپل های کتاب answer to all toefl essay question تمرین می کنم، به نظر شما کتاب خوبیه؟ و نکته اینکه نوشتن رایتینگ بدون اصلاح اصلل روش خوبی هست؟ آخه کسی رایتینگ های من رو اصلاح نمی کنه!
8.  من با نرم افزار T.P.O آشنایی نداشتم، این نرم افزار فقط آزمون های تافل رو داره؟ و به نظر شما قبل از امتحان آزمایشی ازش استفاده کنم؟
سوال آخرم اینکه امتحان تافل رو از طریق امیر بهادر ثبت نام کنم خوبه؟ و ماینکه معمولا چه قدر مونده به تاریخ مورد نظرمون باید ثبت نام کنیم؟

خیلی خیلی ممنون از وقتی که می زاریدSmile

سلام

- سرعت چندان بالایی نیست... اگر قصد داشته باشید نهایتا سراغ 1100 هم برید باید کمی سریعتر پیش برید تا هم منابع مورد نظرتون رو پوشش بدید و هم مجال کافی برای تعمیق کلماتی که یادگرفتید داشته باشید...

- زمان بندی به عقبه خودتون و نمره مدنظرتون بستگی داره... ولی در کل اگر نیمی از زمانتون رو سپری کردید، قاعدتا باید حداقل دو هفته آخر رو تماما به TPO ها اختصاص بدید... پس باید مرجع جدید رو خیلی سریع تر پیش ببرید...

- کمبریج کتاب سنگین و در بعضی موارد نسبت به آزمون واقعای تافل غیراستاندارد هست... در ضمن با عقله دلتا بعید هست در اون زمان کم خیلی بهره ای از اون ببرید...

- حالت بهینه پیش بردن همه مهارت به صورت همکام هست...

- باید نوشته هاتون رو اصلاح کنید.. وگرنه پیشرفت نمی کنید و همون ایرادات رو مرتبا تکرار می کنید...

- از TPO ها بعد از اماده سازی اولیه و پیش از آزمون باید بهره ببرید... تحلیل اونها خیلی مهم هست و نهایتا با علم به نمره تون از اونها می تونید با دید درستی از عملکردتون راهی آزمون بشید...

- سنتر ها تفاوت اساسی در نتیجه آزمون شما ایفا نخواهند کرد...

- معمولا 3 یا 4 ماه رودتر حق انتخابتون کاملا باز هست... من بعد seat ها شروع به پر شدن می کنند و ممکن هست به یکباره تاریخ مورد نظرتون پر بشه...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین ati-m
**
نقل قول

03-05-2016, 09:25 AM
(02-05-2016, 01:11 PM)Matinking نوشته: سلام

- سرعت چندان بالایی نیست... اگر قصد داشته باشید نهایتا سراغ 1100 هم برید باید کمی سریعتر پیش برید تا هم منابع مورد نظرتون رو پوشش بدید و هم مجال کافی برای تعمیق کلماتی که یادگرفتید داشته باشید...

- زمان بندی به عقبه خودتون و نمره مدنظرتون بستگی داره... ولی در کل اگر نیمی از زمانتون رو سپری کردید، قاعدتا باید حداقل دو هفته آخر رو تماما به TPO ها اختصاص بدید... پس باید مرجع جدید رو خیلی سریع تر پیش ببرید...

- کمبریج کتاب سنگین و در بعضی موارد نسبت به آزمون واقعای تافل غیراستاندارد هست... در ضمن با عقله دلتا بعید هست در اون زمان کم خیلی بهره ای از اون ببرید...

- حالت بهینه پیش بردن همه مهارت به صورت همکام هست...

- باید نوشته هاتون رو اصلاح کنید.. وگرنه پیشرفت نمی کنید و همون ایرادات رو مرتبا تکرار می کنید...

- از TPO ها بعد از اماده سازی اولیه و پیش از آزمون باید بهره ببرید... تحلیل اونها خیلی مهم هست و نهایتا با علم به نمره تون از اونها می تونید با دید درستی از عملکردتون راهی آزمون بشید...

- سنتر ها تفاوت اساسی در نتیجه آزمون شما ایفا نخواهند کرد...

- معمولا 3 یا 4 ماه رودتر حق انتخابتون کاملا باز هست... من بعد seat ها شروع به پر شدن می کنند و ممکن هست به یکباره تاریخ مورد نظرتون پر بشه...

براتون آرزوی موفقیت دارم
 سلام
ممنون از پاسختون
یه سوال دیگه داشتم، اینکه منابعی که نام بردم به نظر شما کفایت می کنه؟ من احتیاج به نمره‌ی خیلی بالا دارم، چون می خوام برای دانشگاه های آمریکا پذیرش بگیرم.
بسیار ممنون
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
03-05-2016, 09:51 AM
(03-05-2016, 09:25 AM)ati-m نوشته:  سلام
ممنون از پاسختون
یه سوال دیگه داشتم، اینکه منابعی که نام بردم به نظر شما کفایت می کنه؟ من احتیاج به نمره‌ی خیلی بالا دارم، چون می خوام برای دانشگاه های آمریکا پذیرش بگیرم.
بسیار ممنون

سلام

"احتیاج به نمره بالا" ازتباط مستقیمی با "تعدد مراجع" نداره...
باید دقت و تمرکزتون رو در فراگیری حین مطالعه بالا ببرید... وگرنه کسی با خوندن 1000000 صفحه روزنامه (که از دید شما احتمالا به لحاظ تعداد، کثرت قابل توجهی داره) به جای خاصی نمی رسه!!!
همونطور که قبلا هم عرض کردم هرکس بنا بر توانایی ذهنیش و عقبه ای که داره می تونه منابع رو پوشش بده و ازشون بهره ببره... نه تعداد اونها... نهایتا همون بهره هست که نمره رو می سازه...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (48): « قبلی 1 ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... 48 بعدی »