عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها TOEFL آزمون iBT مشاوره و رفع اشکال iBT مشاوره، رفع اشکال و سوالات مرتبط با T*P*O ها

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره، رفع اشکال و سوالات مرتبط با T*P*O ها
آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
13-09-2015, 10:29 PM
(13-09-2015, 09:14 PM)لاله11 نوشته: سلام دوستان میشه منو راهنمایی کنید
من تی* پی* او* ها رو شروع کردم واین نمراتمه براساس جدول کتابets
26-24-28-26-24 reading
23-25-22-24-21 listening
از چپ به راسته نمراتم یعنی 21 و 24 آخرین تی پی اوهاست که کار کردم
الان وضعیت من چه جوریه؟ با این اوضاع آیا میتونم خودمو به نمره 100 برسونم آخر اکتبر امتحان دارم.  من لیسنینگ لانگمن و نصفه بارونزو لغت به لغت کار کردم ولی هنوز اینقدر پایینم. احساس می کنم هیچ پیشرفتی ندارم و متاسفانه از مهر دوباره دانشگاه شروع میشه ومن نهایتا روزی 3 یا 4 ساعت بتونم وقت بذارم روی تافل آیا کافیه ویا امتحانمو عقب بندازم .
ممنون از راهنماییتون

سلام
مشخص نکردید کدام تی پی ها زدید چون اولی ها خیلی راحت تر هستند. بعدم جدول کتاب ای تی اس معیار دقیقی نمیتونه باشه. من فکر کنم با زدن بقیه نمونه های امتخان پیشرفت قابل توجهی داشته باشید و نمرتون به میزان مورد نظر برسانید. سه چهار ساعت کافی اگر برنامه ریزی خوبی بکنید و از تجربه دوستان که در اینجا نوشتن استفاده کنید. نقاط ضعفتون پیدا کنید و روی انها کار کنید.
نقل قول  

آفلاین لاله11
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-09-2015, 08:59 AM
(13-09-2015, 10:29 PM)فرید نوشته: سلام
مشخص نکردید کدام تی پی ها زدید چون اولی ها خیلی راحت تر هستند. بعدم جدول کتاب ای تی اس معیار دقیقی نمیتونه باشه. من فکر کنم با زدن بقیه نمونه های امتخان پیشرفت قابل توجهی داشته باشید و نمرتون به میزان مورد نظر برسانید. سه چهار ساعت کافی اگر برنامه ریزی خوبی بکنید و از تجربه دوستان که در اینجا نوشتن استفاده کنید. نقاط ضعفتون پیدا کنید و روی انها کار کنید.

با سلام مجدد
ممنون از شما و خانوم نسیم
من از تی پی او شماره 1 تا 6 زدم. ولی نگرانی اصلی من به خاطر لیسنینگ هست می خوام تو این اسکیل نمره ی بالا بگیرم. در مورد ریدینگ اصولا غلط های من ناشی از بی دقتی هست ک میخوام متنو توی 20 دقیقه تموم کنم وگرنه اشکال تکنیکی یا کم دانشی ندارم.
خیلی ممنون از راهنماییتون
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
14-09-2015, 09:26 AM
(14-09-2015, 08:59 AM)لاله11 نوشته: با سلام مجدد
ممنون از شما و خانوم نسیم
من از تی پی او شماره 1 تا 6 زدم. ولی نگرانی اصلی من به خاطر لیسنینگ هست می خوام تو این اسکیل نمره ی بالا بگیرم. در مورد ریدینگ اصولا غلط های من ناشی از بی دقتی هست ک میخوام متنو توی 20 دقیقه تموم کنم وگرنه اشکال تکنیکی یا کم دانشی ندارم.
خیلی ممنون از راهنماییتون

مساله دیگه اینه که tpo‌های اول ساده تر هستن کمی. شما ۲۷ رو بزنی دستت میاد. چون ۲۷ به بعد سخت تره.
در کل بین چهار مهارت نمره ای که برای اپلای مهمه نمره speakingهستش. چون برای تی ای به اون نگاه می کنن. از speaking غافل نشین. اگر مساله مالیش براتون مهم نیست خب کمی عقب بندازین که با اطمینان بیشتری برین سر جلسه :Smile (۶۰ دلار فکر کنم باید بدین بابت عقب انداختن امتحان)

نقل قول  

آفلاین fatima204
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

12-11-2015, 10:07 AM
دوستان سلام

کسی ریدینگ و لیسنینگ t*p*o 37 داره ؟

باتشکر
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
29-07-2016, 05:48 PM
درود

ایا جوابهای هر چهار skill همه پارتها هم داخل نرم افزار قرار داده شده است؟

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
29-07-2016, 07:31 PM
(29-07-2016, 05:48 PM)Torkan نوشته: درود

بااحترام،
ترکان

سلام

خیر... 
در مورد speaking و writing مطلقا چیزی تحت عنوان solution در نرم افراز وجود نداره...
در مورد listening و reading جواب ها موجود هست.. ولی خاطرم هست که بعضی از جواب ها در نسخه های اولیه نرم افزار منطقی نبود... مثلا در مورد سوالات summary گاها می شد به جرات ادعا کرد که یکی از گزینه های انتخاب شده نادرست هست... بنابراین باید به این نکته توجه داشت که جواب های نرم افزار در این دو مهارت از حضرات چینی هست نه خود ETS... چینی بودن همه چیز در نرم افزار خودش گواهی بر صحت این مدعاست...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین raminz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 6
29-07-2016, 08:22 PM
(29-07-2016, 05:48 PM)Torkan نوشته: درود

بااحترام،
ترکان

سلام،

والا لیسنینگ و ریدینگ که فقط جوابا رو به صورت تستی داره و توضیحی نمیده.
در مورد اسپیکینگ دقیق یادم نیست ولی مثلاً جواب رایتینگ تسک 1 تو خود نرم افزار بود. اونم نه یکی، 2 نوع مختلف! اون بالا سمت چپ 3 تا گزینه چینی بود که یکیشون جواب رو نشون میداد.

من ورژن 5.1 رو کار کردم.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

29-07-2016, 09:39 PM
(29-07-2016, 07:31 PM)Matinking نوشته: سلام

خیر... 
در مورد speaking و writing مطلقا چیزی تحت عنوان solution در نرم افراز وجود نداره...
در مورد listening و reading جواب ها موجود هست.. ولی خاطرم هست که بعضی از جواب ها در نسخه های اولیه نرم افزار منطقی نبود... مثلا در مورد سوالات summary گاها می شد به جرات ادعا کرد که یکی از گزینه های انتخاب شده نادرست هست... بنابراین باید به این نکته توجه داشت که جواب های نرم افزار در این دو مهارت از حضرات چینی هست نه خود ETS... چینی بودن همه چیز در نرم افزار خودش گواهی بر صحت این مدعاست...

براتون آرزوی موفقیت دارم

درود متین عزیز

ممنون بابت توضیحات. واللا من چون میخوام اون تسکهای جدید رو دانلود کنم یه لحظه شک کردم جوابعا هست یا نه چون تا tpo 30 که یادم میاد جوابهای حتی اسپیک هم البته به صورت نوشتاری بود به خصوص اون 4 تا سوال اخر اسپیک.
به هر حال ممنون

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Chemical.Eng
**
نقل قول

01-09-2016, 06:08 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-09-2016, 06:10 PM توسط Chemical.Eng.)
سلام

دوستان آیا پاسخ قابل اطمینانی برای TPO ها وجود داره؟  

من بخش ریدینگ رو با یکسری پاسخ که توسط چینی های عزیز داده شده مطابقت میدم، اشتباه بودن برخی رو میتونم حدس بزنم. 

الان برای چک کردن پاسخ صحیح TPO ها چه باید کرد؟  

PS : البته من فعلا از نرم افزارش استفاده نمیکنم و ه بخش رو جداگانه کار میکنم.راه حلی هست که بدون نصب نرم افزارش بشه پاسخ هارو دید؟

سپاس
Tell your heart that the fear of suffering is worse than the suffering itself And that no heart has ever suffered

when it goes in search of its dreams, because every second of the search is second's encounter with God and with eternity. Paulo Coelho

نقل قول  

آفلاین nastaran1992
**
نقل قول

12-10-2016, 08:32 PM
سلام دوستان

میشه منو راهنمایی کنید که من چجوری و از چه سایتی به صورت انلاین و رایگان آزمون آمادگی تافل بدم؟

ممنون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »