عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال مسائل مرتبط با بیمه فقط برای FSW 2014

صفحه‌ها (12): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 12 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مسائل مرتبط با بیمه فقط برای FSW 2014
آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
03-03-2015, 06:38 PM
(03-03-2015, 01:32 PM)'el_kiani2' نوشته: نه جای امنیتی نیست اما چون همزمان نمیشه دوجا واسه ادم بیمه یکی فول تایم یکی پارت تایم رد بشه تصمیم گرفتم پارت تایم را کلا نگم و تو هیچ کدوم از فرم ها ازش صحبت نکردم میترسم عدم صداقت بشه از طرفی من 4سال اول سابقه بیمه ندارم رفتم اداره کار شکایت کردم اما قبل از مراجعه بازرس به محل کار و صدور رای منصرف شدم ترسیدم کارم را از دست بدم اصلا نمیدونم چیکار کنم

راستی راجع به این شکایت از محل کار میشه توضیح بدید که چجوریه؟

شکایت صوری مشکلی برای کارفرما ایجاد می کنه؟

من یکی از دوستانم تو شرکت پدرش کار میکرده و از 12 ماه کاری که کرده یک ماه اون وسطش رد نشده و نگرانه.

اگر بشه خوبه. برای همین ممنون میشم توضیحات بیشتری بدید.
نقل قول  

آفلاین el_kiani2
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-03-2015, 01:38 AM
رشته و سابقم به هم میخوره و پست مدیریتی ندارم .... اما همزمان با فوق کار میکردم و همون موقع را بیمشو ندارم ... به کل 6 سال هم احتیاج دارم . بنظرتون پس اگه از من بیمه بخوان من ریجکت میشم نه؟
(03-03-2015, 04:10 PM)shubizkumbuli نوشته:
الان رشته و سابقه کارتون با هم میخوره؟

پست مدیریتی یا رده بالا که ندارید؟

درس و کار همزمان چی؟
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
04-03-2015, 01:44 AM (آخرین تغییر در ارسال: 04-03-2015, 01:45 AM توسط shubizkumbuli.)
(04-03-2015, 01:38 AM)'el_kiani2' نوشته: رشته و سابقم به هم میخوره و پست مدیریتی ندارم .... اما همزمان با فوق کار میکردم و همون موقع را بیمشو ندارم ... به کل 6 سال هم احتیاج دارم . بنظرتون پس اگه از من بیمه بخوان من ریجکت میشم نه؟

کار همزمانتون با فوق نیمه وقت بود یا پاره وقت!؟

نمیشه قطعی گفت. بودن کسایی که به خاطر  این موضوع ریجکت شدن ولی اگر سابقه کار 6 سالتون تو یک جای ثابت باشه شانستون خیلی بیشتره که بتونید با مدارک تکمیلی یه کارایی بکنید.

البته این که کار و درس همزمان باشه مشکلی نداره مخصوص برای فوق.

بیشتر به شغل مدیریتی با سن پایین ربط داره و NOC کاملاً پرت نسبت به رشته تحصیلی. عمدتا این بوده. ولی بودن کسایی که هیچ چیز مشکوکی هم نداشتند و بیمه رو خواستند ازشون. جالب تر از همه این که داشتم با دقت نگاه می کردم و دیدم یه تعداد زیادی که ازشون بیمه خواسته بودن کسایی بودند که با مدارک اولیه هم بیمه فرستاده بودند!!!!!
نقل قول  

آفلاین siyak2013
**
نقل قول

04-03-2015, 01:48 AM (آخرین تغییر در ارسال: 04-03-2015, 01:51 AM توسط siyak2013.)
سلام دوستان۰ اگه برای محاسبه سابقه کار, سابقه بیمه بخوان این سابقه تا کی به حساب میاد? مثلا فرض کنیم مدارک شما ۱۵ آگوست ۲۰۱۳ به cio سیدنی۰ و آپدیت ۱۵ ژانویه ۲۰۱۴ اومده و از شما بیمه خواستن۰ سابقه بیمه شما برای محاسبه امتیاز سابقه کار تا ۱۵ آگوست ۲۰۱۳ به حساب میاد یا ۱۵ ژانویه ۲۰۱۴? این ۵ ماه آخر هم جز سابقه کار میاد یا نه?
نقل قول  

آفلاین el_kiani2
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
04-03-2015, 01:48 AM
رفتم اداره بیمه شکایت کردم 1 سری فرم پر کردم و واسم پرونده تشکیل دادن بعد دادخواست فرستادن واسه ی کارفرما .و 1 جلسه ترتیب دادن. بار اول کارفرما نیومد و باز دادخواست را تکرار کردن بار دوم این دفعه کارفرما اومد و قبول کرد که من 4 سال اول اونجا کار میکردم و برام بیمه رد نمیشد. بعد قرار شد 1 بازرس بفرستن محل کارم اسناد را بررسی کنه و ادعای منو بررسی کنه و بعد حکم صادر بشه و میزان پولی که کارفرما باید پرداخت کنه بابت اون 4 سال به اداره بیمه برای اصلاحیه روی سابقه بیمه مشخص میشه.من دیگه بازرس را نبردم و منصرف شدم ، اما بهم گفت هزینش را با بیمه ی امسال حساب میکنن و حدود 18 تومن میشه واسه این 4 سال ... خودشون توی اداره کار نظر دادن که اگه ادعای من درست باشه و رای به نفعم صادر بشه و طی 1 نامه حکم اداره کار ابلاغ میشه که من میتونم اون نامه را ترجمه کنم و به عنوان سابقه ی بیمه همه جا اراءه بدم ولی میتونم بدون اینکه پولی پرداخت بشه از همون رای صادره به عنوان 1 مدرک استفاده کنم و بعدش خودم با کارفرما به توافق برسم و از شکایتم صرفه نظر کنم که به هرحال برای کارفرما بد نشه و جریمه بهشون نخوره
(03-03-2015, 06:38 PM)shubizkumbuli نوشته:
راستی راجع به این شکایت از محل کار میشه توضیح بدید که چجوریه؟

شکایت صوری مشکلی برای کارفرما ایجاد می کنه؟

من یکی از دوستانم تو شرکت پدرش کار میکرده و از 12 ماه کاری که کرده یک ماه اون وسطش رد نشده و نگرانه.

اگر بشه خوبه. برای همین ممنون میشم توضیحات بیشتری بدید.
نقل قول  

آفلاین el_kiani2
**
نقل قول

04-03-2015, 02:27 AM (آخرین تغییر در ارسال: 04-03-2015, 02:28 AM توسط el_kiani2.)
بله کل 8سال توی 1 شرکت بودم 4 سال اول که شامل زمانی که با فوق کار میکردم هم هست که ازش بیمه ندارم اما 4سال و خورده ای بعدش بیمه دارم. رشتمم برق هم سابقه کارمم تکنسین برق بوده کار همزمان با فوقم نوشتم پاره وقت هم توی فرم schedual هم نامه ی سابقه کارم . بنظرتون چه مدرکی میتونم جور کنم ؟ میشه 1کم راهنماییم کنید؟ خیلی استرس دارم
(04-03-2015, 01:44 AM)shubizkumbuli نوشته:

کار همزمانتون با فوق نیمه وقت بود یا پاره وقت!؟

نمیشه قطعی گفت. بودن کسایی که به خاطر  این موضوع ریجکت شدن ولی اگر سابقه کار 6 سالتون تو یک جای ثابت باشه شانستون خیلی بیشتره که بتونید با مدارک تکمیلی یه کارایی بکنید.

البته این که کار و درس همزمان باشه مشکلی نداره مخصوص برای فوق.

بیشتر به شغل مدیریتی با سن پایین ربط داره و NOC کاملاً پرت نسبت به رشته تحصیلی. عمدتا این بوده. ولی بودن کسایی که هیچ چیز مشکوکی هم نداشتند و بیمه رو خواستند ازشون. جالب تر از همه این که داشتم با دقت نگاه می کردم و دیدم یه تعداد زیادی که ازشون بیمه خواسته بودن کسایی بودند که با مدارک اولیه هم بیمه فرستاده بودند!!!!!
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

04-03-2015, 11:11 AM
(04-03-2015, 01:48 AM)'siyak2013' نوشته: سلام دوستان۰ اگه برای محاسبه سابقه کار, سابقه بیمه بخوان این سابقه تا کی به حساب میاد? مثلا فرض کنیم مدارک شما ۱۵ آگوست ۲۰۱۳ به cio سیدنی۰ و آپدیت ۱۵ ژانویه ۲۰۱۴ اومده و از شما بیمه خواستن۰ سابقه بیمه شما برای محاسبه امتیاز سابقه کار تا ۱۵ آگوست ۲۰۱۳ به حساب میاد یا ۱۵ ژانویه ۲۰۱۴? این ۵ ماه آخر هم جز سابقه کار میاد یا نه?

قاعدتا باید تا لحظه ارسال اولیه مدارک باشه.

ولی فکر می کنم تو نظر آفیسر به صورت غیر رسمی تاثیرگذار باشه. چیزی که مسلمه اینه که آفیسر براش مهمه که شما واقعا اون سابقه کار رو داشته باشید.
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

04-03-2015, 11:13 AM
(04-03-2015, 02:27 AM)'el_kiani2' نوشته: بله کل 8سال توی 1 شرکت بودم 4 سال اول که شامل زمانی که با فوق کار میکردم هم هست که ازش بیمه ندارم اما 4سال و خورده ای بعدش بیمه دارم. رشتمم برق هم سابقه کارمم تکنسین برق بوده کار همزمان با فوقم نوشتم پاره وقت هم توی فرم schedual هم نامه ی سابقه کارم . بنظرتون چه مدرکی میتونم جور کنم ؟ میشه 1کم راهنماییم کنید؟ خیلی استرس دارم

1. قرارداد هاتون
2. قیش حقوقی ترجیحا سالانه برای کاهش هزینه ترجمه
3. یه بحثی هم هست در رابطه با گرفتن ریز پرداخت مالیاتی شرکتتون بابت شما که نشون میده ایشون بهتون حقوق میدادن و مالیاتش رو هم پرداخت کردن. این چیز خیلی جدیدیه و من ندیدم کسی روش مانوور داده باشه تا به حال ولی به نظر خیلی چیز خوبی میاد. باید صبر کنید تا بچه هایی که رفتن دنبالش نتیجه رو اعلام کنند چون بازم میگم چیز جدیدیه!
نقل قول  

آفلاین el_kiani2
**
نقل قول

04-03-2015, 04:35 PM
وقتی خودش میگه sso میخواد یعنی فیش حقوقی و قرارداد قبول میکنن به جای بیمه؟ خیلی احتمالش کم به نظر میرسه.فکر کنم تنها راهش اینه که امیدوار باشم از من بیمه نخوان . میشه اگه اطلاعاتی درمورد پرداخت مالیت بدست اوردید اینجا share کنید . بسیار ممنون از راهنماییتون.
(04-03-2015, 11:13 AM)shubizkumbuli نوشته:
1. قرارداد هاتون
2. قیش حقوقی ترجیحا سالانه برای کاهش هزینه ترجمه
3. یه بحثی هم هست در رابطه با گرفتن ریز پرداخت مالیاتی شرکتتون بابت شما که نشون میده ایشون بهتون حقوق میدادن و مالیاتش رو هم پرداخت کردن. این چیز خیلی جدیدیه و من ندیدم کسی روش مانوور داده باشه تا به حال ولی به نظر خیلی چیز خوبی میاد. باید صبر کنید تا بچه هایی که رفتن دنبالش نتیجه رو اعلام کنند چون بازم میگم چیز جدیدیه!
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
04-03-2015, 04:41 PM
(04-03-2015, 04:35 PM)'el_kiani2' نوشته: وقتی خودش میگه sso میخواد یعنی فیش حقوقی و قرارداد قبول میکنن به جای بیمه؟ خیلی احتمالش کم به نظر میرسه.فکر کنم تنها راهش اینه که امیدوار باشم از من بیمه نخوان . میشه اگه اطلاعاتی درمورد پرداخت مالیت بدست اوردید اینجا share کنید . بسیار ممنون از راهنماییتون.

سال های پیش بچه های آنکارا و ورشو برای کاستی های بیمه (مثلا یه بازه کمی مثل 1 سال از 3 سال. 2 سال از 6 سال) مدارک اضافی فرستادند. بعضی هاشون رو رد کردند و بعضی ها هم قبول شدند.

چشم به محض این که چیزی ببینم خبر می دم :-)
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (12): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 12 بعدی »