عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال مسائل مرتبط با بیمه فقط برای FSW 2014

صفحه‌ها (12): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 12 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مسائل مرتبط با بیمه فقط برای FSW 2014
آفلاین helenkh
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-03-2015, 12:35 PM
(06-03-2015, 02:10 AM)'shubizkumbuli' نوشته:
خب شما در صورتی که بیمه اتون این شرایط رو داشته باشه 100% مشکل نمیخورید:
1. تو NOC اعلام شده باشه.
2. تو اون یک سال و نیم حداقل 1 سالش بیمه پیوسته رد شده باشه
اگر این دو مورد رو داشته باشید مشکلی نمیخورید

ببخشید توی  NOC اعلام شده باشه یعنی چی؟
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
06-03-2015, 01:36 PM
(06-03-2015, 12:35 PM)'helenkh' نوشته:
ببخشید توی  NOC اعلام شده باشه یعنی چی؟

یعنی اون سابقه بیمه موجودتون مربوط به همون کاری باشه که براش اپلای کرد.

یعنی اگر مثلا به عنوان مهندس عمران 2131 اقدام کردید بیمه هم تو شغلی باشه که مربوط به عمران هست.

بیشتر منظور حرفام با کسی بود که چند تا سابقه کار مختلف تو NOC ها مختلف داده.
نقل قول  

آفلاین el_kiani2
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

06-03-2015, 11:15 PM
من با یکی از دوستام که در سال 2010 کبک اقدام کرده بود صحبت کردم. گفت که در جلسه ی مصاحبه ازش خواستن پسوردشو بده تا سوابق بیمشو انلاین بررسی کنن. البته فقط گفتن و چک نکردن. پس ما که مصاحبه نداریم ممکنه که امکان نداشته باشن که مدارک بیممون را بصورت انلاین بررسی کنن و فقط به مدارکی که به صورت هارد کپی با ایمیل میفرستیم اکتفا کنند؟
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
07-03-2015, 12:12 AM
(06-03-2015, 11:15 PM)'el_kiani2' نوشته: من با یکی از دوستام که در سال 2010 کبک اقدام کرده بود صحبت کردم. گفت که در جلسه ی مصاحبه ازش خواستن پسوردشو بده تا سوابق بیمشو انلاین بررسی کنن. البته فقط گفتن و چک نکردن. پس ما که مصاحبه نداریم ممکنه که امکان نداشته باشن که مدارک بیممون را بصورت انلاین بررسی کنن و فقط به مدارکی که به صورت هارد کپی با ایمیل میفرستیم اکتفا کنند؟

به نظر من به احتمال زیاد فقط هارد کپی رو چک می کنند. البته احتمال هست آنلاین رو هم چک کنند و یه داستان های غیر رسمی هم هست از این قضایا. ولی من خودم فکر می کنم اگر بخوان چک کنند میگن شماره بیمه رو بده و رمزش هم که رو شناسنامه ای که فرستادیم هست. خیلی ها هم بودن بیمه رو با مدارک اولیه فرستادن و دوباره ازشون خواستند. چه ضرورتی داشته ؟ آنلاینش که موجود بوده. پس به احتمال زیاد به همون مدرکی که میفرستید اکتفا می کنند.

کبک خیلی قضیه اش فرق داره. کبک حتی مهر خارجه رو هم میخواد. من حداقل یک نفر کبکی میشناسم که بیمه داشت. کامل هم داشت ولی دفترچه بیمه اش گم شده بود و بدون اون مهر نمیزد براش خارجه (حداقل اون زمان مطمئنم که دفترچه بیمه رو میخواست) و سر همین خیلی اذیت شد تو کبک تا رفت مهر خارجه رو گرفت. اونا گیرای خودشون رو دارند.
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
07-03-2015, 12:27 AM
بحث بیمه جدی تر شد.

امروز از یکی از دوستان که پزشک هستند و تو بیمارستان کار می کنند هم بیمه خواستند!!!

نقل قول  

آفلاین shahraz
نقل قول

07-03-2015, 08:11 AM
(07-03-2015, 12:27 AM)'shubizkumbuli' نوشته: بحث بیمه جدی تر شد.
امروز از یکی از دوستان که پزشک هستند و تو بیمارستان کار می کنند هم بیمه خواستند!!!

ندیده بودم تو آپدیت اول بخوان.... حتما یه موردی تو نامه هاش یا سابقه کار پیدا کردن.... باید دید چی بوده داستان.
در کل خبر خوبی نیست.
If you really want to do something, you find a way. If you don't you'll find an excuse
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
07-03-2015, 01:07 PM
سلام

من یه چیزی رو تحقیق کردم. گرچه که ممکنه درست نباشه ولی بد نیست بدونیم تا کیس های بعدی رو بهتر درک کنیم

کسایی که بیمه خواستن ازشون:

یوزر lorance با امتیاز 71 و +6 سال سابقه کار سن: 35 تا 40
یوزر sama79 با امتیاز 71 و +6 سال سابقه کار سن: 35 تا 40
یوزر fortunate با امتیاز نامعلوم و 6 سال سابقه کار و سن 26 تا 30 (نمره زبانشون پایینه احتمالا امتیاز باید حوال 67 تا 70 باشه
یوزر ehsaaan با امتیاز 72 و 3 سال سابقه کار و سن 26 تا 30.

نمیدونم ربطی داره سن کم و سابقه کار زیاد؟ یا سن زیاد امتیاز نه چندان بالا و احتیاج شدید به امتیاز 6 سال سابقه کار؟ شاید این ها هم یک سری فاکتور باشه. سال پیش هم تو ورشو شنیده بودم که کسایی که امتیاز لب مرز دارن و اون رو با سابقه کار جبران کردند احتمال بیمه خواستنشون زیاد تره. مخصوصا اگر noc کاری با تحصیلات نخونه یا فاکتورهای دیگه مثل کار همزمان با درس هم بیاد وسط.

نقل قول  

آفلاین shahraz
نقل قول

07-03-2015, 02:18 PM
(07-03-2015, 01:07 PM)'shubizkumbuli' نوشته: سلام
من یه چیزی رو تحقیق کردم. گرچه که ممکنه درست نباشه ولی بد نیست بدونیم تا کیس های بعدی رو بهتر درک کنیم
کسایی که بیمه خواستن ازشون:
یوزر lorance با امتیاز 71 و +6 سال سابقه کار سن: 35 تا 40
یوزر sama79 با امتیاز 71 و +6 سال سابقه کار سن: 35 تا 40
یوزر fortunate با امتیاز نامعلوم و 6 سال سابقه کار و سن 26 تا 30 (نمره زبانشون پایینه احتمالا امتیاز باید حوال 67 تا 70 باشه
یوزر ehsaaan با امتیاز 72 و 3 سال سابقه کار و سن 26 تا 30.
نمیدونم ربطی داره سن کم و سابقه کار زیاد؟ یا سن زیاد امتیاز نه چندان بالا و احتیاج شدید به امتیاز 6 سال سابقه کار؟ شاید این ها هم یک سری فاکتور باشه. سال پیش هم تو ورشو شنیده بودم که کسایی که امتیاز لب مرز دارن و اون رو با سابقه کار جبران کردند احتمال بیمه خواستنشون زیاد تره. مخصوصا اگر noc کاری با تحصیلات نخونه یا فاکتورهای دیگه مثل کار همزمان با درس هم بیاد وسط.

جالب بود، تشکر، من هم فکر می کنم حتما باید یه جای پرونده دوستان جای شکی باشه که بیمه بخوان.
چون من دیدم تو فرما زده بود شما می تونید Self-empployed باشید فقط باید نامه رو از یه شرکت بخوایین براتون بنویسه...
پس قاعدتا اونقدر سخت گیری نباید باشه در کل، ولی موضوع ایران فرق می کنه به خاطر تجربیات گذشته ای که سفارتا داشتن واسه همین سخت گیر تر هستند.

If you really want to do something, you find a way. If you don't you'll find an excuse
نقل قول  

آفلاین lorance
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-03-2015, 03:30 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-03-2015, 03:56 PM توسط lorance.)
سلام
در update از من و 2 نفر از همکارانم تو این هفته [img]images/smilies/confused.gif[/img] بیمه خواستن (اونا مهندس هستن)
بیمارستان محل کار من حاضر نیست پزشکاشو بیمه کنه چون هزینه گزافی براش داره ولی میگه واسه سفارت من هر نامه ای میدم 
سوال مهم اینه که بیمه چرا ؟؟ مگه یه پزشک میتونه مثلا کار مهندسی بکنه که لازم باشه ثابت کنه پزشکی میکرده ؟
در مورد من چون ازم CV RPRF و کپی کارت ملی و کارت پایان خدمت هم خواستن به نظرم officer خیلی شاکی بوده از چیزی
راه کاری دارین دوستان ؟ 
نقل قول  

آفلاین shahraz
نقل قول

07-03-2015, 06:42 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-03-2015, 06:43 PM توسط shahraz.)
(07-03-2015, 03:30 PM)'lorance' نوشته: سلام
در update از من و 2 نفر از همکارانم تو این هفته [img]images/smilies/confused.gif[/img] بیمه خواستن (اونا مهندس هستن)
بیمارستان محل کار من حاضر نیست پزشکاشو بیمه کنه چون هزینه گزافی براش داره ولی میگه واسه سفارت من هر نامه ای میدم 
سوال مهم اینه که بیمه چرا ؟؟ مگه یه پزشک میتونه مثلا کار مهندسی بکنه که لازم باشه ثابت کنه پزشکی میکرده ؟
در مورد من چون ازم CV RPRF و کپی کارت ملی و کارت پایان خدمت هم خواستن به نظرم officer خیلی شاکی بوده از چیزی
راه کاری دارین دوستان ؟ 

مسئله بیمه یه مانور توسط سفارت، در کل اینا یه چیزی شنیدن که هر ایرانی که کار می کنه باید بیمه باشه، در واقع اکثر کشورهای دنیا همینن ولی خوب به نام های دیگه... ولی تو ایران اجباری نیست.
شما از الان می تونید تمامی مدارک اضافه رو آماده کنید مثه فیش حقوقی ، حساب بانکی که حقوقتون میره به حساب، نامه جدید از بیمارستان که نشون بده مایل نبودن شما رو بیمه کنن با توجیح منطقی.
دوستان در مورد مالیات هم صحبت کردن که اونم می تونه کمک کنه، لیست پرداختی مالیاتی یا همون TAX
یه نامه هم بنویسید توضیح کامل بدید داستانو، راه آخرم که شکایت از بیمارستان به اداره کار و باقی قضایا که دوستان صحبت کردن، البته یه کم زمان بره.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (12): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 12 بعدی »