عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز توصیه نامه (Recommendation Letter) مسائل مربوط به پاکت و سربرگ دانشگاه برای توصیه نامه

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مسائل مربوط به پاکت و سربرگ دانشگاه برای توصیه نامه
آفلاین faeze23
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-11-2014, 01:54 PM
سلام بر دوستان
پیرو مشکلاتی که برای من در رابطه با ایمیل اکادمیک و سربرگ داشتم سایت دانشگاه مقصد رو با دقت خوندم اصلا توصیه نامه کتبی نمیخواهند از من فقط آنلاین
یکی از اساتیدم ایمیل سازمانی داشت که گرفتم ولی اساتید دیگه ندارند من هم دوتا رفرنس لازم دارم چه پیشنهادی میدید تو این شرایط؟؟
یک استادی که کلا نمیشناسمش دلش سوخت بهم ایمیل اکادمیکش از یک دانشگاه دیگه بهم داد و گفت برام مینویسه ولی من هیج کاری یا درسی با اون نداشتم تا حالا معرفیش کنم مشکل ساز نمیسه؟؟
اگر به دانشگاه بگم استادم ایمیل نداره و کتبی میفرستم چطور؟تاثیر منفی نداره؟؟
لطفا کمک!!!
[img]images/smilies/sad.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین atefeh_J
نقل قول

05-01-2015, 09:47 PM
با سلام
دوستان کسی هست که سربرگ انگلیسی دانشگاه آزاد را داشته باشد؟
من خودم طراحیش کردم ولی توی پرینت کاملا مشخصه.
یکی از اساتید که با ایشان کار پژوهشی داشتم باید یک فرم از خود دانشگاه مقصد بعلاوه یک ریکامندیشن را برام می نوشت. الان ریکامندیشن توی سربرگ فارسی است. + پاکت فارسی که فقط سایت دانشگاه به انگلیسی خورده. اشکالی داره همین را بفرستم؟ Sad Sad
نقل قول  

آفلاین AitUniversity
نقل قول

امتیاز این پست: 9
06-01-2015, 12:26 AM
(05-01-2015, 09:47 PM)'atefeh_J' نوشته: با سلام
دوستان کسی هست که سربرگ انگلیسی دانشگاه آزاد را داشته باشد؟
من خودم طراحیش کردم ولی توی پرینت کاملا مشخصه.
یکی از اساتید که با ایشان کار پژوهشی داشتم باید یک فرم از خود دانشگاه مقصد بعلاوه یک ریکامندیشن را برام می نوشت. الان ریکامندیشن توی سربرگ فارسی است. + پاکت فارسی که فقط سایت دانشگاه به انگلیسی خورده. اشکالی داره همین را بفرستم؟ Sad Sad

سلام این کمک میکنه

فایل‌های پیوست
.docx   file.docx (اندازه 30.08 KB / تعداد دانلود: 79)
تا در طلب گوهر کانی ، کانی.... ................... تا در هوس لقمه نانی ،  نانی
این نکته رمزاگر بدانی ، دانی.........................هر چیز،که درجستن آنی ، آنی

نقل قول  

آفلاین penguinsjr
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 7
20-02-2015, 03:04 AM
سلام
دوستانی که به مشکل بر خورده بودن واسه سربرگ دانشگاه آزاد می تونن از فایل پیوست استفاده کنند و مندرجاتش رو بر اساس دانشگاه واحد خودشون تغییر بدن.

فایل‌های پیوست
.docx   Azad University.docx (اندازه 89.51 KB / تعداد دانلود: 75)
نقل قول  

آفلاین ghazal00
**
نقل قول

07-07-2017, 11:18 PM
سلام دوستان استادی ک من میخوام ازش توصیه نامه بگیرم از ی دانشگاه دیگه اس سربرگ من باید از دانشگاه خودم باشه یا استادم؟ و اینکه اگه از دانشگاه خودمه برگه ی خاصیه یا اینکه میشه فقط آرم دانشگاه رو بالای برگه ام بزنم؟ ممنون
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
08-07-2017, 09:03 AM
(07-07-2017, 11:18 PM)ghazal00 نوشته: سلام دوستان استادی ک من میخوام ازش توصیه نامه بگیرم از ی دانشگاه دیگه اس سربرگ من باید از دانشگاه خودم باشه یا استادم؟ و اینکه اگه از دانشگاه خودمه برگه ی خاصیه یا اینکه میشه فقط آرم دانشگاه رو بالای برگه ام بزنم؟ ممنون

رو سربرگ دانشگاه خودتون باشه بهتره ولی استاد باید ذکر کنه که در اون تاریخ در دانشگاه شما تدریس می کرده. بحث آرم نیست. باید سربرگ انگلیسی باشه. البته خیلی کم پیش میاد که کار با توصیه نامه کاغذی راه بیافته. اغلب اون فرد باید فرم آنلاین پر کنه. بنابراین خیلی رو این توصیه نامه های کاغذی حساب نکنین.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین delbina
نقل قول

20-12-2017, 01:29 PM
سلاام
یک سوال، واسه هر دانشگاه که میخوایم این ریکامندیشن روبفرستیم باید هردفعه بیایم دانشگاه و ازاستادبخواهیم که امضا بزنه و مهر دانشگاه هم بخوره روش؟؟؟
من تهران زندگی میکنم و الان مثلا اومدم شیراز یک نامه گرفتم واسه دانشگاه انگلیس، ایا باز واسه یک دانشگاه دیگه خواستم بفرستم باز باید برم شیراز واسه این نامه؟؟؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

20-12-2017, 10:32 PM
(20-12-2017, 01:29 PM)delbina نوشته: سلاام
یک سوال، واسه هر دانشگاه که میخوایم این ریکامندیشن روبفرستیم باید هردفعه بیایم دانشگاه و ازاستادبخواهیم که امضا بزنه و مهر دانشگاه هم بخوره روش؟؟؟
من تهران زندگی میکنم و الان مثلا اومدم شیراز یک نامه گرفتم واسه دانشگاه انگلیس، ایا باز واسه یک دانشگاه دیگه خواستم بفرستم باز باید برم شیراز واسه این نامه؟؟؟

سلام
ریکامندیشن به صورت آنلاین است، معمولا به صورت ایمیل ارسال می‌شود و نیازی به کاغذ نیست (استاد شما متن را تایپ میکند و ارسال می‌کند) مگر اینکه در وب سایت قید شده باشد.

@Torkan
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
20-12-2017, 11:52 PM
(20-12-2017, 01:29 PM)delbina نوشته: سلاام

اتوموتیو پاسخ دادن
ببینید اکثر دانشگاهها انلاین شدن دیگه ولی میگن اگر استادتون نمیتونه انلاین بده نامه بنویسه. شما میتونین ده تا از همون نامه رو استاد امضا کنه یا حتی خودتون و بزارین داخل پاکت. رکام فقط یه جور فرمالیته هست برای اپلای ولی باید فرستاده بشه.
اگر اساتید همکاری دارن ایمیل بدین خودشون بفرستن
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Saeid1978
**
نقل قول

06-01-2018, 03:16 PM
سلام مجدد
توصیه نامه رو میشه هم فارسی و هم انگلیسی گرفت. شاید برا تو ایران هم لازم شد؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »