عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
مسائل مربوط به سایت رسمی ثبت نام لاتاری

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مسائل مربوط به سایت رسمی ثبت نام لاتاری
آفلاین mohammadreza88
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-01-2013, 09:45 PM
(11-01-2013, 09:29 PM)ARDANI نوشته: با سلام
من امسال در لاتری2014 ثبت نام کردم اما متاسفانه برای بار اول ماه تولدم را اشتباه وارد کردم و مجبور شدم برای بار دوم ثبت نام کنم.در هر دو ثبت نام به من کد رهگیری داده شد اما نمی دانم اصلا در قرعه کشی شرکت داده میشوم یا نه؟آیا برای اصلاح اطلاعات راهی وجود دارد یا نه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

درود بر شما،
در توضیحات ثبت نام آمده بود که تنها یکبار مجاز به ثبت نام هستید. ضمناً امکان اصلاح اطلاعات هم وجود نداره متاسفانه.
جایی به طور رسمی اعلام نشده که اگه کسی دوبار ثبت نام کنه چه اتفاقی میفته (یا لااقل من جایی نخوندم) و آیا کلاً از قرعه کشی حذف میشه یا نه اما همونطور که گفتم، گفته شده تنها یکبار ثبت نام کنید.
شاد و پیروز باشید.
,It matters not how strait the gate
.How charged with punishments the scroll
:I am the master of my fate
.I am the captain of my soul
"William Ernest Henley"-
The thing always happens that you really believe in; and the belief in a thing makes it happen
"Frank Lloyd Wright"-
نقل قول  

آفلاین ehsanooo
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-06-2013, 11:47 PM
سلام ! ببخشید وقتی به این آدرس میرم https://www.dvlottery.state.gov/  
هیچ قسمتی رو برای ثبت نام نمیبینم
میشه کمک کنید ؟
خیلی ممنون
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
18-06-2013, 01:30 AM
(17-06-2013, 11:47 PM)'ehsanooo' نوشته: سلام ! ببخشید وقتی به این آدرس میرم https://www.dvlottery.state.gov/  
هیچ قسمتی رو برای ثبت نام نمیبینم
میشه کمک کنید ؟
خیلی ممنون

درود
به فروم خوش آمدید
دوست عزیز در حال حاضر ثبت نام نمیکنن...معمولا در ماههای اکتبر و نوامبر هرسال ثبت نام انجام میشه (در همین وبسایتی که لینک گذاشتید)
ضمنا ممطمئن باشید زمانی که مهلت ثبت نام شروع بشه در این فروم اطلاعا رسانی میشه
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین jake
**
نقل قول

21-06-2013, 12:27 AM
البته احتمال این وجود دارد که لاتاری 2015 جایگزین یک سیستم امتباز دهی مانند کانادا و استرالیا بشود.
ان هم با توجه به این حاشیه های اخیر در مورد لاتاری //
\\\\\\\\\\\//////////
| MY dream is to be FREE |
///////////\\\\\\\\\\
نقل قول  

آفلاین Afi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-10-2013, 08:22 PM
سلام.چند تا سوال دارم.لطفا زود جواب بدين.كيفيت دوربين ايفون ٥ براى عكس لاتارى كافى نيست؟يجا نوشته اگر برنده بشيد اطلاع رسانى نميشه يجا نوشتن ايميل داده ميشه؟درسته كه بعد از قبولى بايد براى مصاحبه بريم و كارت سلامت بگيريم؟كامل بودن زبان ضرورى است؟
نقل قول  

آفلاین ARNAVAZ
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
02-10-2013, 08:43 PM
درود

اگه کیفیت عکس بالاست و مطابق با همون استانداردهای گفته شده برای عکس در خود سایت هست  کافی هست

تا پارسال که ایمیل نمی دادن و باید در سایتی که بعدا اعلام می کنن کد و... بزنین ببینید قبول شدین یا نه

بله همینطوره

نه ضروری نیست و شما میتونید درخواست مصاحبه به زبان پارسی رو بدین
(02-10-2013, 08:22 PM)'Afi' نوشته: سلام.چند تا سوال دارم.لطفا زود جواب بدين.كيفيت دوربين ايفون ٥ براى عكس لاتارى كافى نيست؟يجا نوشته اگر برنده بشيد اطلاع رسانى نميشه يجا نوشتن ايميل داده ميشه؟درسته كه بعد از قبولى بايد براى مصاحبه بريم و كارت سلامت بگيريم؟كامل بودن زبان ضرورى است؟

اگر مرا به دوزخم بیفکنی، به اهل آتش خواهم گفت که من تو را دوست می دارم.   "مناجات شعبانیه"
نقل قول  

آفلاین jina
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-10-2013, 02:21 PM
سلام دوستان،من  تجربه ثبت نام در لاتاری رو برای سه سال متوالی دارم و کاملا مطمئن هستم  به وب سایت https://www.dvlottery.state.gov برای ثبت نام میرم ولی ازدیروز تا حالا هر چه این  وب سایت رو چک می کنم هیچ قسمتی رو برای ثبت نام 2015 نمیبینم لطفا بگید شما چطور ثبت نام کردید؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
07-10-2013, 02:24 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-10-2013, 02:25 PM توسط Torkan.)
(07-10-2013, 02:21 PM)'jina' نوشته: سلام دوستان،من  تجربه ثبت نام در لاتاری رو برای سه سال متوالی دارم و کاملا مطمئن هستم  به وب سایت https://www.dvlottery.state.gov برای ثبت نام میرم ولی ازدیروز تا حالا هر چه این  وب سایت رو چک می کنم هیچ قسمتی رو برای ثبت نام 2015 نمیبینم لطفا بگید شما چطور ثبت نام کردید؟

دوست عزیز تنها سیستم عامل explorer قابلیت این کار رو داره
نگران نباشین احیانا اگه با mozilla کار میکنین واسه ثبت نام از einternet explorer 8 یا بالاتر بهره ببرین
البته الان نگاه کردم نه با mozillaهم کار میکنه
The entry form is prepared in two parts, one for the primary Entrant and one for derivatives (if any). Each part must be completed correctly and completely before going to the next part. After all parts are completed, the entry will be submitted to the DV-2015 Processing Center. Click the link below to begin the entry process.
Begin Entry
The eDV website will work with a variety of Internet browsers, but it is best supported by Internet Explorer 8.0 or higher.
در قسمت entry form عبارت begin entry هستش اون رو بزنین و شروع کنین
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
08-10-2013, 11:02 AM
(07-10-2013, 02:21 PM)'jina' نوشته: سلام دوستان،من  تجربه ثبت نام در لاتاری رو برای سه سال متوالی دارم و کاملا مطمئن هستم  به وب سایت https://www.dvlottery.state.gov برای ثبت نام میرم ولی ازدیروز تا حالا هر چه این  وب سایت رو چک می کنم هیچ قسمتی رو برای ثبت نام 2015 نمیبینم لطفا بگید شما چطور ثبت نام کردید؟

وقتی وارد همین صفحه‌ای که خودتون گفتید می‌شید، یک لینک با عنوان "Begin Entry" وجود داره. روی لینک کلیک کنید تا ثبت‌نام کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

20-10-2016, 01:31 PM
تعداد فرزندان بالای 21 سال هم باید نوشته بشه ؟یا اگر کسی فقط فرزند بالای 21 سال داره باید تعداد فرزند 0 زده بشه درسته؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »