عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
مسائل مربوط به سایت رسمی ثبت نام لاتاری

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مسائل مربوط به سایت رسمی ثبت نام لاتاری
آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
23-10-2012, 08:57 PM
(22-10-2012, 10:45 PM)khorshid20 نوشته: پس نتایج اکتبر چی شد؟هنوز تو سایت مشخصاتو که میزنیم همون پیغام قبلیو میگه.اوایل اکتبر بیاید چک کنیدو...
فکر کنم به حد نساب رسیدن و دیگه قرعه کشی نکردن...یک دفعه تو آپدیت سایت همچین چیزی رو دیدم
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین Jingol
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-10-2012, 11:52 PM
با درود فراوان

بخاطر اینکه بنده نمی تونم 40-50 هزار دلار در حساب بانکی داشته باشم و شرایط ویزای آمریکا رو ندارم

تصمیم دارم امسال از شرکت در لاتاری گرین کارت آمریکا انصراف بدم

چون توجیه خودم اینه که ، به فرض محال که در لاتاری برنده بشم چون نمی تونم ویزا آمریکا رو بگیرم، شانس مجددم رو از دست خواهم داد

زیرا در سال های بعد که شرایط ویزا آمریکا رو پیدا خواهم کرد ، به دلیل اینکه یک بار برنده لاتاری شده بودم و نرفتم ؛خود به خود نام مرا حذف می کند

به نظرتون توجیه درستی هست ؟

در ضمن من خودم که حساب بانکی فعالی ندارم ولی سهام دار شرکتی هستم که حساب بانکی پر رونقی داره ؛

آیا میشه حساب بانکی شرکتی که سهامدارش هستم ارائه بدهم ؟

با سپاس فراوان
نقل قول  

آفلاین spring64
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

30-10-2012, 12:10 AM
(29-10-2012, 11:52 PM)Jingol نوشته: با درود فراوان

بخاطر اینکه بنده نمی تونم 40-50 هزار دلار در حساب بانکی داشته باشم و شرایط ویزای آمریکا رو ندارم

چون توجیه خودم اینه که ، به فرض محال که در لاتاری برنده بشم چون نمی تونم ویزا آمریکا رو بگیرم، شانس مجددم رو از دست خواهم داد

زیرا در سال های بعد که شرایط ویزا آمریکا رو پیدا خواهم کرد ، به دلیل اینکه یک بار برنده لاتاری شده بودم و نرفتم ؛خود به خود نام مرا حذف می کند

در ضمن من خودم که حساب بانکی فعالی ندارم ولی سهام دار شرکتی هستم که حساب بانکی پر رونقی داره ؛

با سپاس فراوان
مگه باید این مقدار تو حساب بانکی داشته باشیم؟؟

♬If you're going to San Francisco, Be sure to wear some flowers in your hair♬
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
30-10-2012, 11:19 AM
(29-10-2012, 11:52 PM)Jingol نوشته: با درود فراوان

با سپاس فراوان
ببینید ۴۰-۵۰ هزار دلار لزوما مورد نیاز نیست. شما باید مبلغی پول همراه داشته باشید که بتونید از پس مخارج خودتون و احیانا خانواده‌ای اگر همراه‌تون هست برای حدود ۶ ماه تا یک سال بربیایید. در نتیجه اگر مجرد باشید، فکر می‌کنم داشتن مبلغی حدود ۲۰ هزار دلار یا حتی کمتر کافی باشه.
بعد این که شما کجا این قانون رو دیدید که اگر یک بار برنده بشید و نتونید ویزا رو بگیرید، دیگه امکان برنده شدن ندارید؟ آیا مطئنید چنین قانونی وجود داره؟
در مورد حساب بانکی شرکت هم، به نظر من نشون دادن حساب شرکت و ارائه مدارک سهامدار بودن شما می‌تونه به گرفتن ویزا کمک کنه، اما به هر حال مبلغ قابل قبولی هم باید در حساب خودتون داشته باشید. مثلا فرض کنیم که فرض کنیم شما به جای مثلا ۱۵ هزار دلار مبلغ ۱۰ هزار دلار در حساب‌تون داشته باشید و حساب شرکت رو هم نشون بدید ممکنه بتونید ویزا بگیرید، ولی اگر به جای ۱۵ هزار دلار، ۲ هزار دلار داشته باشید احتمالا نشون دادن صورت حساب شرکت نمی‌تونه کم بودن موجودی شخصی شما رو پوشش بده.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
30-10-2012, 11:23 AM
(30-10-2012, 12:10 AM)spring64 نوشته: مگه باید این مقدار تو حساب بانکی داشته باشیم؟؟
بعد از این که برنده شدید و موقعی که برای گرفتن ویزای ورود به امریکا اقدام می‌کنید، باید صورت حساب بانکی ببرید که نشون بده شما به اندازه حدود شش ماه تا یک سال پول دارید که از عهده مخارج‌تون بربیایید. مبلغ دقیقی برای این موضوع مشخص نشده و این که چقدر کافی باشه بسته به نظر مصاحبه کننده و ایالت انتخابی و غیره خواهد داشت. معمولا برای افراد مجرد داشتن مبلغی حدود ۱۰ تا ۲۰ هزار دلار کافی هست. همچنین اگر از قبل بتونید در امریکا کار پیدا کنید و نشون بدید که از ابتدا سر کار خواهید رفت و مخارج‌تون رو می‌تونید تامین کنید، با موجودی بانکی کمتری هم می‌تونید ویزا بگیرید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Jingol
**
نقل قول

30-10-2012, 08:53 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-10-2012, 09:56 PM توسط Jingol.)
سلام

من فوق دیپلم دارم

کدامیک از موارد تحصیلی را باید علامت بزنم؟

(5) Some university courses

(6) University degree

؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

31-10-2012, 09:27 AM
به فوق دیپلم در امریکا Associate's Degree گفته می‌شه و تا اونجا که من می‌دونم منظور از University Degree لیسانس هست. در نتیجه شما باید گزینه ۵ رو انتخاب کنید.

نقل قول  

آفلاین Jingol
**
نقل قول

31-10-2012, 10:51 AM
بعد از پاسخ شما

اینجا رو دیدم که خیلی بحث شده

http://mohajersara.com/thread-4631-post-...#pid144715

که باید

فوق دیپلم که پیش دانشگاهی هم داره باید University Degree رو انتخاب کنه
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

31-10-2012, 06:51 PM
(31-10-2012, 10:51 AM)Jingol نوشته: بعد از پاسخ شما

اینجا رو دیدم که خیلی بحث شده

http://mohajersara.com/thread-4631-post-...#pid144715

که باید

فوق دیپلم که پیش دانشگاهی هم داره باید University Degree رو انتخاب کنه
والا من به بحث بقیه کار ندارم اما به نظر من هم فوق دیپلم مدرک دانشگاهی حساب نمیشه، من هم اگه جای شما بودم 5 رو انتخاب میکردم یا حتی دبیرستان رو..
موفق باشید..
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین ARDANI
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-01-2013, 09:29 PM
با سلام
من امسال در لاتری2014 ثبت نام کردم اما متاسفانه برای بار اول ماه تولدم را اشتباه وارد کردم و مجبور شدم برای بار دوم ثبت نام کنم.در هر دو ثبت نام به من کد رهگیری داده شد اما نمی دانم اصلا در قرعه کشی شرکت داده میشوم یا نه؟آیا برای اصلاح اطلاعات راهی وجود دارد یا نه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »