عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا روادید دانشجویی امریکا F1 و F2 مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1

صفحه‌ها (20): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 20 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1
آفلاین Meli83
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-05-2013, 10:21 AM
(12-03-2012, 04:16 PM)'Armik' نوشته: با توجه به اطلاعات من، مدارک مورد نیاز برای در خواست ویزا:
Passport
فرم I-20
Admission Letter
پرینت تاییدیه فرم DS-160
پرینت تاییدیه پرداخت SEVIS-fee
پرینت ایمیل حاوی زمان وقت سفارت
Bank Statement (در صورت بدون فاند و یا نیمه فاند بودن)
Research Plan Letter
GRE & TOEFL/IELTS TRFs
عکس
ترجمه دانشنامه و ریزنمرات دانشگاهی (همراه با اصل آنها)
CV or Resume
Job Offer Letter
اصل شناسنامه و کارت ملی و ترجمه انها
رسید پرداخت هزینه مصاحبه
از دوستان خواهش می کنم اگر چیزی کم داره کاملش کنن !

با سلام
در مورد مدارک مورد نیاز 2 تا سوال داشتم
1- با توجه به اینکه من از مقطع لیسانس برای دکتری پذیرش گرفتم ولی هنوز اصل دانشنامه که قابل ترجمه باشه ندارم و در طول این مدت گذشته سابقه کار دارم آیا فقط  ریز نمره که خود دانشگاه به صورت انگلیسی داده کافی خواهد بود؟ یا مثلا باید گواهی موقت را ترجمه کنم ( البته غیر رسمی دیگه و در این حالت تو متن گواهی موقت اومده که چند سال تعهد دارم ) یا اینکه گواهی تحصیلات متوسطه و پیش دانشگاهی را ترجمه کنم؟ به این دلیل میپرسم  چون فوق لیسانس ندارم و اگر حتما یک گواهی رسمی مورد نیاز باشه ممکنه دچار مشکل بشم. البته من چون مشغول کار هستم میخواستم بعد از اینکه ویزا گرفتم تعهد خدمت و پرداخت کنم تا مدرک آزاد بشه یه موضوعی که نگرانم میکنه اینه که شاید این سوال براشون ایجاد بشه چرا تو چند سال گذشته که فرصت بوده مدرک رسمی رو نگرفتم و کار کردم.
2- رسید پرداخت هزینه مصاحبه همون 160$ که الان به روش وقت گرفتن آنلاین پرداخت میکنیم؟ همون ایمیل کانفرمیشن وقت و ببریم کافیه؟
ببخشید طولانی شد متشکرم
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
25-05-2013, 02:01 PM
(25-05-2013, 10:21 AM)'Meli83' نوشته:
با سلام
در مورد مدارک مورد نیاز 2 تا سوال داشتم
1- با توجه به اینکه من از مقطع لیسانس برای دکتری پذیرش گرفتم ولی هنوز اصل دانشنامه که قابل ترجمه باشه ندارم و در طول این مدت گذشته سابقه کار دارم آیا فقط  ریز نمره که خود دانشگاه به صورت انگلیسی داده کافی خواهد بود؟ یا مثلا باید گواهی موقت را ترجمه کنم ( البته غیر رسمی دیگه و در این حالت تو متن گواهی موقت اومده که چند سال تعهد دارم ) یا اینکه گواهی تحصیلات متوسطه و پیش دانشگاهی را ترجمه کنم؟ به این دلیل میپرسم  چون فوق لیسانس ندارم و اگر حتما یک گواهی رسمی مورد نیاز باشه ممکنه دچار مشکل بشم. البته من چون مشغول کار هستم میخواستم بعد از اینکه ویزا گرفتم تعهد خدمت و پرداخت کنم تا مدرک آزاد بشه یه موضوعی که نگرانم میکنه اینه که شاید این سوال براشون ایجاد بشه چرا تو چند سال گذشته که فرصت بوده مدرک رسمی رو نگرفتم و کار کردم.
2- رسید پرداخت هزینه مصاحبه همون 160$ که الان به روش وقت گرفتن آنلاین پرداخت میکنیم؟ همون ایمیل کانفرمیشن وقت و ببریم کافیه؟
ببخشید طولانی شد متشکرم

1- بله دوست من، شما میتونید همون ریزنمرات لاتین رو که دانشگاه به شما داده با خودتون به سفارت ببرید و در صورتی که آفیسر از شما خواست، بهش نشون بدید و اگر از شما پرسید که چرا unofficial است، میتونید توضیح بدید که آزادکردن مدارک دانشگاه های سراسری، زمان و هزینه بر است، به همین دلیل نتونستید با خودتون به سفارت ببرید. اگر پرسید چرا در چند سال گذشته مدرک رو آزاد نکردید، میتونید بفرمائید که چون با همین مدرک میتونستید در داخل ایران کار کنید، نیازی به آزاد کردنش نداشتید.
2- بله، شما همون رسید اینترنتی پرداخت 160 دلار رو همراه خودتون داشته باشید، کفایت میکنه.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین smile
**
نقل قول

17-06-2013, 09:17 AM
سلام

من تازه سند خونه به نامم زده شده به نظرتون ترجمه کنم ببرم یا نه؟ البته به نام من و برادرم مشترک هست
با توجه به اینکه درست ماه قبل از مصاحبه به نام شده احتمال این رو نمیدن که به خاطر رفتن اینکارو کرده باشم و بد بشه؟

مرسی
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
17-06-2013, 01:31 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-06-2013, 01:44 PM توسط MaMi.)
(17-06-2013, 09:17 AM)'smile' نوشته: سلام
من تازه سند خونه به نامم زده شده به نظرتون ترجمه کنم ببرم یا نه؟ البته به نام من و برادرم مشترک هست
با توجه به اینکه درست ماه قبل از مصاحبه به نام شده احتمال این رو نمیدن که به خاطر رفتن اینکارو کرده باشم و بد بشه؟
مرسی

دوست من، اگر هدفتون از همراه بردن سند خونه، برای نشون دادن social tie هست، تا جایی که من اطلاع دارم و از دوستانم که به سفارت های مختلف مراجعه کردند، شنیدم، اخیرا سفارت های مختلف مدرکی مبنی بر social tie از دانشجویان درخواست نکردند، البته بغیر از همون سوال معروف که هدف شما بعد از اتمام درس چیست؟ با این اوصاف اگر همچنان اصرار دارید که سند خونه رو همراه داشته باشید، از لحاظ تاریخ به نام شدن، مشکلی متوجه شما نخواهد بود.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین waterfall
**
نقل قول

25-06-2013, 09:18 AM
سلام
ببخشید این صفحه confirmation فرم DS-160 رو که باید با خودمون ببریم سفارت باید پرینتش رنگی باشه یا سیاه سفید؟
یه سوال دیگه اینکه برای کسی که پذیرش دکترا گرفته ترجمه مدرک دیپلم لازمه؟
متشکرم
نقل قول  

آفلاین javad1200
**
نقل قول

25-06-2013, 09:27 AM
(25-06-2013, 09:18 AM)'waterfall' نوشته: سلام
ببخشید این صفحه confirmation فرم DS-160 رو که باید با خودمون ببریم سفارت باید پرینتش رنگی باشه یا سیاه سفید؟
یه سوال دیگه اینکه برای کسی که پذیرش دکترا گرفته ترجمه مدرک دیپلم لازمه؟
متشکرم

سلام. فرقی نداره.حالا شما رنگی پرینت کنید و ببرید.. ترجمه دیپلم را نیاز ندارید...نه. موفق باشید.
نقل قول  

آفلاین waterfall
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-06-2013, 12:18 PM
سلام مجدد
خیلی ممنون بابت جواب فوریتون. یه سوال دیگه هم دارم که اگر جواب بدید ممنون میشم:
من عکسی که برای سفارت گرفتم چون با حجاب هستم گوش هام توش پیدا نیست. این آیا مشکلی ایجاد می کنه؟ ببینید توی فایلی که سفارت برای من فرستاده اینطور نوشته: زمینه عکس سفید و گوش ها مشخص باشد، سر نباید پوشیده باشد (مگر اینکه به دلایل مذهبی از پوشش استفاده شود).
آیا منظور اینه که به دلایل مذهبی اگر گوش ها هم پیدا نباشه طوری نیست؟

ممنون
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

25-06-2013, 12:58 PM
(25-06-2013, 12:18 PM)'waterfall' نوشته: سلام مجدد
خیلی ممنون بابت جواب فوریتون. یه سوال دیگه هم دارم که اگر جواب بدید ممنون میشم:
من عکسی که برای سفارت گرفتم چون با حجاب هستم گوش هام توش پیدا نیست. این آیا مشکلی ایجاد می کنه؟ ببینید توی فایلی که سفارت برای من فرستاده اینطور نوشته: زمینه عکس سفید و گوش ها مشخص باشد، سر نباید پوشیده باشد (مگر اینکه به دلایل مذهبی از پوشش استفاده شود).
آیا منظور اینه که به دلایل مذهبی اگر گوش ها هم پیدا نباشه طوری نیست؟
ممنون

درست متوجه شدید.
چون شما به دلیل مذهبی پوشش دارید، مشکلی نیست که گوش هاتون مشخص نیست. 
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین endlesssky
**
نقل قول

29-08-2013, 09:52 PM
در صورتی‌ که بعد از پذیرش برای دوره مستر ویزا سینگل صادر بشه امکانش هست بعداز تموم شدن دوران مستر و گرفتن پذیرش برای دکترا ویزارو به مالتیپل تغییر داد؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

30-08-2013, 10:58 AM
(29-08-2013, 09:52 PM)'endlesssky' نوشته: در صورتی‌ که بعد از پذیرش برای دوره مستر ویزا سینگل صادر بشه امکانش هست بعداز تموم شدن دوران مستر و گرفتن پذیرش برای دکترا ویزارو به مالتیپل تغییر داد؟

شما وقتی ویزا رو در داخل امریکا از مستر به دکترا تغییر می‌دید، ویزای جدیدی در پاسپورت شما زده نمی‌شه و فقط شما I-20 رو ارسال می‌کنید و اون‌ها در سیستم‌شون وارد می‌کنند و برای شما I-94 جدید ارسال می‌شه و مدت مجاز اقامت در امریکا برای شما افزایش پیدا می‌کنه.
تا اونجا که من اطلاع دارم، تک ورودی یا چند ورودی بودن ویزا به برچسب ویزایی که در پاسپورت شما زده می‌شه بستگی داره و چون برچسب ویزای جدیدی زده نمی‌شه، ویزای شما همچنان تک ورودی باقی خواهد موند. اما اگر از امریکا خارج بشید و دوباره برید مصاحبه ممکنه بهتون ویزای چند ورودی داده بشه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (20): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 20 بعدی »