عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا روادید دانشجویی امریکا F1 و F2 مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1

صفحه‌ها (20): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 20 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1
آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-04-2012, 12:11 PM
(05-04-2012, 11:47 AM)Armik نوشته: من فکر می کردم پاسپورت باید از زمان صدور ویزا به مدت 6 ماه یا بیشتر اعتبار داشته باشه ! ولی توی این پیج نوشته که اعتبار پاسپورت باید تا حداقل 6 ماه بعد از تاریخ اتمام تحصیلاتت باشه ! ممکنه بگید کدومش درسته؟! الان من باید برم پاسمو تعویض کنم؟
من دقیقا امریکا رو نمیدونم، ولی برای اتحادیه اروپا (چون اقدام کردم، برای شرکت در کنفرانس سال 90) میتونیم با اطمینان بگم که:
پاسپورت باید از زمان صدور ویزا به مدت 6 ماه یا بیشتر اعتبار داشته باشه
ببخشید پریدم وسط مباحثتون! Wink
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Armik
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 5
05-04-2012, 12:22 PM
جواب سوالی که کردم رو میزارم شاید کسی سوال براش پیش بیاد،
اون 6 ماه بعد از تاریخ اقامت برای ویزاهای غیر دانشجویی هست، برای ویزاهای دانشجویی حداقل 6 ماه اعتبار بعد از مصاحبه کافیه!
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
07-04-2012, 11:35 AM (آخرین تغییر در ارسال: 07-04-2012, 11:35 AM توسط Babak.)
درسته Armik عزیز. برای ویزای دانشجویی پاسپورت شما باید شش ماه از زمان مصاحبه و ترجیحا شش ماه بعد از ورود به امریکا اعتبار داشته باشه.
با توجه به این که اعتبار پاسپورت ۵ ساله، داشتن شش ماه اعتبار بعد از اتمام تحصیلات برای کسانی که پذیرش دکترا می‌گیرند خیلی مشکل و غیرمنطقی می‌شد!
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

07-04-2012, 11:00 PM
دوستان عزیز کلیه پست های مربوط به آزمون تولیمو به این تاپیک منتقل شد. این تاپیک در مورد مدارک مورد نیاز برای ویزای F-1 هست و بحث آزمون تولیمو ارتباطی با این تاپیک نداره.

نقل قول  

آفلاین rennepink
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-04-2012, 06:32 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-04-2012, 06:35 PM توسط rennepink.)
سلام
من برای دکتری ادمیشن گرفتم : مدرک فوق لیسانسمو باید از دانشگاه بخرم و بدم برای ترجمه؟ من الان فقط همون گواهی موقت که بعد از فارغ التحصیلی میدن دارم.
راجع به بانک استیتمنت هم میشه بگید که یه مانده حساب کافی هست؟
میشه راجه به research plan letter هم توضیح بدید
نقل قول  

آفلاین Behnoush
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
13-04-2012, 07:59 PM
(13-04-2012, 06:32 PM)rennepink نوشته: سلام
من برای دکتری ادمیشن گرفتم : مدرک فوق لیسانسمو باید از دانشگاه بخرم و بدم برای ترجمه؟ من الان فقط همون گواهی موقت که بعد از فارغ التحصیلی میدن دارم.
راجع به بانک استیتمنت هم میشه بگید که یه مانده حساب کافی هست؟
میشه راجه به research plan letter هم توضیح بدید
بله قاعدتا باید مدرکتون رو آزاد کنید چون اگه دانشگاه بدون دانشنامه رسمی هم بهتون پذیرش داده ولی احتمالا برید اونجا باید رسمیشو ببرید با خودتون . برای روز مصاحبه سفارت هم ترجمه ریزنمرات همراتون باشه. با اینحال در مورد لزوم ازاد کردن مدرکتون بیشتر پرس و جو کنید.
برای گواهی بانک هم بستگی به فاندتون داره. اگه فول فاند هستید نیازی به گواهی بانک ندارید ولی میگن بد نیست محض اطمینان برای روز مصاحبه سفارت یه گواهی با مبلغ پایین و زیر ده هزار دلار همراتون باشه چون شاید افیسر براش سوال باشه که شما تا زمانی که حقوق دریافت کنید برای ماه های اول هزینه تون رو ازکجا پرداخت میکنید. در صورتی که فاند ندارید باید معادل هزینه های زندگی و شهریه سال اول گواهی بانک ببرید . البته موردایی بوده که افیسر گیر داده که گواهی باید معادل هزینه های چهارسال باشه ولی در اکثر موارد گواهی برای یکسال کافی و قانع کننده ست. در مورد میزا ن هزینه ها و شهریه هم معمولا خودش دانشگاه یه برآوردی میکنه که تیو سایتشون یا نامه پذیرشتون هست.
مورد اخر رو من اطلاعات دقیق ندارم میذارم به عهده بقیه.
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
14-04-2012, 09:45 AM (آخرین تغییر در ارسال: 14-04-2012, 09:46 AM توسط Babak.)
(13-04-2012, 06:32 PM)rennepink نوشته: میشه راجه به research plan letter هم توضیح بدید
گاهی اوقات بعد از قبول شدن در مصاحبه، سفارت از شما می‌خواد که استادتون یا دانشگاه یک نامه (ایمیل) به سفارت بفرسته و در مورد موضوع تحقیقاتی شما توضیح بده که روی چه موضوعی کار خواهید کرد. این نامه معمولا چیزی در حدود ۲-۳ تا پاراگراف هست که حدود کلی کار تحقیقاتی شما رو توضیح می‌ده. سفارت این نامه رو می‌خواد که بدونه موضوع تحقیقاتی شما حساس نیست و روی موارد خاص مثل انرژی اتمی و تکنولوژی‌های پرکاربرد در امور نظامی کار نمی‌کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین rennepink
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-05-2012, 09:27 PM
سلام
دوستان این رسید پرداخت هزینه مصاحبه را میشه توضیح بدهید که کجا باید تهیه کنیم؟ تو خود سفارت نمیگیرند؟؟
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

01-05-2012, 09:46 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-05-2012, 11:11 AM توسط Pejman.)
(01-05-2012, 09:27 PM)rennepink نوشته: سلام
دوستان این رسید پرداخت هزینه مصاحبه را میشه توضیح بدهید که کجا باید تهیه کنیم؟ تو خود سفارت نمیگیرند؟؟
درود
برای دبی که تو سفارت نمیگرفتن
اگه به سایت سفارت مورد نظر رجوع کنید اطلاعات رو مینویسه. مثلا برای دبی در این قسمت گفته که باید مبلغ مورد نظر رو در یکی از شعبه های National Bank of Abu Dhabi واریز کنید (رسید رو باید ببرید سفارت)
اینم شعبه هایی که میشه پرداخت کرد:http://dubai.usconsulate.gov/nbad_branches.html
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین Behnoush
Elite Member
نقل قول

01-05-2012, 10:11 PM
(01-05-2012, 09:27 PM)rennepink نوشته: سلام
همونطور که مهیار گفتن تو سایت خود سفارت مینویسن که چطور باید پرداخت کنید . دوبی رو که گفتن ، ترکیه هم توی کی از شعب بانک TEB . عشق آباد هم توی خود سفارت پول رو میگیرن.
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (20): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 20 بعدی »