عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا روادید گردشگری آمریکا B1 و B2 مدارك لازم برای گرفتن ويزای توریستی امریکا (B2)

صفحه‌ها (18): « قبلی 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 18 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مدارك لازم برای گرفتن ويزای توریستی امریکا (B2)
آفلاین بدرجهان
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-11-2015, 09:09 PM
سلام آژانس وقت فوری مصاحبه ویزای توریستی از آنکارا برام گرفته و شماره دی اس دیگه ای در برگه وقت سفارت برام نوشتن و این موضوع خیلی نگرانم میکنه البته اسمم و شماره پاس درسته
دوم اینکه منظور از تاییدیه فرم دی اس پر شده دقیقا چیه قبل از پر کردن فرم شماره تاییدیه ان را دریافت میکنیم
منظور همینه یا چیز دیگه ایست در صفحه تاییدیه فرم عکس و راهنمای فارسی هم نوشته شده
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

05-12-2015, 12:31 PM
با سلام و خسته نباشید...من ۳۰ ساله هستم٬ حدوده ۱۸ ماهه که ازدواج کردم. خودم دانشجوی سال اول دکترا در کره جنوبی٬ و همسرم هم  در اینجا دارن فوق دکترا میخونن ... اصلا سفر به اروپا نداشتم تا به حال. . ملکی هم به نام خودمون نداریم در ایران. ولی میتونم حساب بانکی در حدوده ۲۰ هزار دلار نشون بدم.

یه دعوتنامه از عمه ام که در امریکا زندگی میکنه, گرفتم..حالامیخوام برای تعطیلات ژانویه اگه بشه برم امریکا, برای مدت ۱ ماه.  همسرم نمیاد. میخواستم ببینم با این تفاسیر شانس گرفتن ویزای توریستی امریکا رو دارم.  یا قبلش حتما یه سفر اروپایی داشته باشم.

ممنون از راهنماییتون
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-12-2015, 12:52 PM
(05-12-2015, 12:31 PM)مهمان نوشته: با سلام و خسته نباشید...من ۳۰ ساله هستم٬ حدوده ۱۸ ماهه که ازدواج کردم. خودم دانشجوی سال اول دکترا در کره جنوبی٬ و همسرم هم  در اینجا دارن فوق دکترا میخونن ... اصلا سفر به اروپا نداشتم تا به حال. . ملکی هم به نام خودمون نداریم در ایران. ولی میتونم حساب بانکی در حدوده ۲۰ هزار دلار نشون بدم.

یه دعوتنامه از عمه ام که در امریکا زندگی میکنه, گرفتم..حالامیخوام برای تعطیلات ژانویه اگه بشه برم امریکا, برای مدت ۱ ماه.  همسرم نمیاد. میخواستم ببینم با این تفاسیر شانس گرفتن ویزای توریستی امریکا رو دارم.  یا قبلش حتما یه سفر اروپایی داشته باشم.

ممنون از راهنماییتون

گرفتن ویزای توریستی امریکا تا حدی شانسیه و برای جوان‌ها با سن و سال شما سخت‌تره، اما با توجه به این که متاهل هستید و همسرتون با شما نمیان و به خصوص به این خاطر که دانشجوی دکترا در کره‌جنوبی هستید، احتمال این که ویزا بگیرید وجود داره. سفر اروپایی هم می‌تونست کمک کنه، اما اگر الان که دانشجوی دکترای کره جنوبی هستید بهتون ویزا ندند، با داشتن سفر اروپایی هم به نظر من احتمالا باز هم ویزا نخواهند داد.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین bidam
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-12-2015, 02:07 PM
سلام
من پسری هستم که دچار یه مشکل بزرگ شدم همه اینجا میان در مورد تسهیل در نحوه دریافت ویزا سوال می رسند من سوالم برعکسه.خانم من با در دست داشتن پاسپورتی که خودم براش 5 ماه پیش گرفتم و سند ازدواجمون بدون خبر من یک ماه پیش رفته امارات تا ویزا بگیره و چون طبق تحقیقاتم میدونم معمولا از امارات برای ویزای امریکا و یا کانادا اقدام میشه کرد خواستم بدونم با توجه به سند ازدواجی که خانمم برده و اینکه خانمم هیچ شغلی نداره ولی احتمالا از طریق مادرش شاید 100 میلیونی پول با خودش برده باشه چقدر احتمال داره بتونه ویزای آمریکا یا کانادا و یا حتی ویزای شنگن رو از امارات بگیره؟یک ماهه ازش بی خبرم دارم میمیرم از همه شبکه های اجتماعی منو بلاک کرده گوشی هم خاموشه.فقط امیدوارم رد بشه و برگرده.لطفا پاسخ بدید بهم.ممنونم
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
17-12-2015, 10:33 AM
(12-12-2015, 02:07 PM)bidam نوشته: سلام
من پسری هستم که دچار یه مشکل بزرگ شدم همه اینجا میان در مورد تسهیل در نحوه دریافت ویزا سوال می رسند من سوالم برعکسه.خانم من با در دست داشتن پاسپورتی که خودم براش 5 ماه پیش گرفتم و سند ازدواجمون بدون خبر من یک ماه پیش رفته امارات تا ویزا بگیره و چون طبق تحقیقاتم میدونم معمولا از امارات برای ویزای امریکا و یا کانادا اقدام میشه کرد خواستم بدونم با توجه به سند ازدواجی که خانمم برده و اینکه خانمم هیچ شغلی نداره ولی احتمالا از طریق مادرش شاید 100 میلیونی پول با خودش برده باشه چقدر احتمال داره بتونه ویزای آمریکا یا کانادا و یا حتی ویزای شنگن رو از امارات بگیره؟یک ماهه ازش بی خبرم دارم میمیرم از همه شبکه های اجتماعی منو بلاک کرده گوشی هم خاموشه.فقط امیدوارم رد بشه و برگرده.لطفا پاسخ بدید بهم.ممنونم

متاسفم از مشکلی که برای شما پیش اومده. در مورد ویزا نمی‌شه نظر قطعی داد، ولی با توجه به این که ازدواج کرده و شما همراه ایشون نیستید، احتمالش هست که بتونه ویزا بگیره.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
17-12-2015, 11:23 AM (آخرین تغییر در ارسال: 17-12-2015, 11:24 AM توسط Torkan.)
(12-12-2015, 02:07 PM)bidam نوشته: سلام

درود

به قول شما مورد عجیبیه!
دوست عزیز من جسارتا نمیخوام در مورد زندگی شخصی یکی وارد بشم و متاسفم این اتفاق افتاده ولی نمیدونم این راهکار عملی بشه یا نه. البته ب خودم هم نمیخوام واقعا این رو انجام بدید و اهل پیام خصوصی دادن هم نیستم ولی چون گفتید امیدوارم رد بشه، شاید بتونید با پیگیری از طریق سفارت و اعلام اینکه ایشون همسر شما هستند و قصد برگشت ندارند به ایران سفارت رو متقاعد کنید که بهش ویزا ندن.
امیدوارم دوستان من رو به سرکوب ازادی های شخصی متهم نکنند ولی اینجا مساله یک زندگی مطرح هست و این کار ایشون زیاد درست نبوده. همچنین به شخص شما هم میگم که من نمیدونم ایا مشکلی داشتین یا نه با همسرتون ولی بهتره اگر ایشون رو پیدا کردید منطقی صحبت کنید باهاش.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

20-12-2015, 12:53 AM
سلام.من از سفارت امریکا در فرانکفورت وقت گرفتم،میخوام بدونم مشکلی نیست که به ارمنستان یا دوبی یا ترکیه نرفتم واسه سفارت؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
21-12-2015, 10:28 AM
(20-12-2015, 12:53 AM)مهمان نوشته: سلام.من از سفارت امریکا در فرانکفورت وقت گرفتم،میخوام بدونم مشکلی نیست که به ارمنستان یا دوبی یا ترکیه نرفتم واسه سفارت؟

به طور کلی مشکلی نیست، اما گاهی اگر آفیسر یا سفارت‌های دیگه با شرایط متقاضیان ایرانی آشنا نباشند، از شما می‌خوان که به سفارت امریکا در کشورهای اطراف ایران مراجعه کنید. در نتیجه همیشه یک مقدار ریسک کمی وجود داره که به شما این رو بگن، به خصوص اگر اجازه اقامت طولانی مدت در آلمان نداشته باشید و به صورت توریستی به آلمان سفر کرده باشید، ممکنه این اتفاق بیافته.

نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

23-12-2015, 07:59 PM
سلام
من و همسر و پسرم قصد يه سفر به امريكا را داريم كه البته مقيم كويت هم هستيم ٨سال خودم اينجام و پسرم متولد كويت هستً و همسرم ١٣ساله اينجاست
ماملك زياد داريم تو ايران و سوال من اينه كه اگه بخواهيم از كويت اقدام كنيم ايا زودتر ويزا ميدن يا نه بيام ايران
و چه كارهايي رو بايد انجام بديم براي يه مسافرت گردشگري
نقل قول  

آفلاین fsharif
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-01-2016, 05:39 PM
سلام به همه دوستان
من دارم برای ویزای توریستی اقدام میکنم. نامزد من گرین کارت داره (از طرف خانواده اقدام کرده) و سیتیزن نیست. هدف من رفتن و برگشتن هست. چندین فامیل نه چندان نزدیک (دختر عموی پدرم ، دختر خاله پدرم و نه نزدیک تر) و تعداد خیلی زیادی از دوستانم در حال درس خواندن و بعضی ها کار کردن در امریکا هستن. سوال من این بود که تو فرم ds و اگر آفیسر از من پرسید.
۱. راجع به اینکه میخوام نامزدم و ببنیم و قصد سفرم این هست بگم؟
۲. راجع به این فامیلهای نه چندان نزدیک اگر ازم سوال شد و داخل فرم ds چیزی بگم؟
یا اینکه فقط داخل فرم بنوسیم که فامیلهای دوری دارم ولی قصد از سفر به امریکا فقط دیدن خود کشور هست و از این جور چیزا...
و اینکه اگه ازم داخل سفارت هدف از سفرم پرسیده شد چه جوابی میتونه به آفیسر این اطمینان و بده که من میخوام حتما برگردم؟

من ۲۸ سالمه و الان دو ساله که جایی که کار میکنم بیمه رسمی برام رد میشه. همینجا که کار میکنم سهام هم دارم. و یک مغازه تجاری هم به اسمم هست. به واسطه ی کار پدرم که تولید هست دائم باید بهش کمک کنم و همه ی اینها باعث میشه واقعا فقط چند ماه بمونم و برگردم. گردش حسابم هم بد نیست.
به نظر شما بهترین سفارت برای گرفتن ویزای توریستی کدوم سفارته؟

کلن اگه هر راهنمایی در مورد اینکه چه قدر شانس دارم برای گرفتن ویزای توریستی و چه کارهایی میتونه شانسم و بیشتر کنه بهم بکنید خیلی ممنون میشم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (18): « قبلی 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 18 بعدی »