عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا روادید گردشگری آمریکا B1 و B2 مدارك لازم برای گرفتن ويزای توریستی امریکا (B2)

صفحه‌ها (18): « قبلی 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مدارك لازم برای گرفتن ويزای توریستی امریکا (B2)
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
23-07-2016, 10:35 PM
(23-07-2016, 06:57 PM)ArashR1 نوشته: با سلام
بنده کل صفحات رو خوندم خیلی ممنون برای وقتی که گذاشتید و پاسخ های متخصصانه ولی متاسفانه چیزی درباره سوال خودم پیدا نکردم
1) بنده مهندس مجری ساختمان هستم که برای فرد خصوصی ساختمان می سازیم و قرارداد ما تنها به صورت چند برگ امضا شده می باشد (نه شهرداری و نه ارگان خاصی) آیا این مدرک برای شغل بنده محسوب می شود و وجاهت قانونی برای ترجمه دارد؟ 
2) در ضمن بنده عضو نظام مهندسی ساختمان و دارنده جواز هم می باشم و بیمه تامین اجتماعی هم دارم آیا این مدارک را نیز برای نشان دادن مدرک شغلی باید ترجمه کنم ؟ 
3) کارت معافیت سربازی نیز نیاز به ترجمه دارد؟
4) نیاز به گرفتن و ترجمه سجل کیفری نیز می باشد؟
5) برای اینکه بگویم کفالت مادرم را دارم بردن شناسنامه ایشان کافی است یا نیاز به گواهی فوت پدر دارم؟
6) شناسنامه خواهرم برای نشان دادن اینکه باز خواهم گشت به درد می خورد؟
7) به طور کلی امکان کامل کردن کسری مدارک هست یا سفارت تنها یک روز اجازه ورود به ما میدهد؟ 
با تشکر

۱ و ۲. شما اگر در ایران شرکت ثبت شده دارید و کارمند شرکت خودتون هستید، می‌تونید مدارک شرکت رو ترجمه کنید و همراه خودتون ببرید. در غیر این صورت مدارک نظام مهندسی و بیمه رو ترجمه کنید و همراه داشته باشید.
۳. کارت معافیت معمولا نیاز به ترجمه نداره، ولی حتما همراه خودتون داشته باشید.
۴. معمولا نیازی نیست.
۵. شناسنامه مادر و ترجمه شناسنامه رو همراه داشته باشید. معمولا نیازی به گواهی فوت پدر نیست، ولی برای احتیاط بد نیست همراه‌تون باشه. قانون کلی در مورد سفارت اینه که هر مدرکی که خودتون فکر می‌کنید به کارتون میاد رو همراه داشته باشید. خود سفارت یک سری مدارکی رو گفته که باید حتما همراه داشته باشید، مثل پاسپورت و غیره، بقیه مدارک بسته به پرونده شما و دلایلی که خودتون برای بازگشت به ایران قصد دارید بگید داره. با توجه به این دلایلی که در ذهن دارید، باید مدارکی که ادعای شما رو ثابت می‌کنه همراه داشته باشید.
۶. شناسنامه خواهر شما فکر نمی‌کنم به کارتون بیاد، مگر این که ایشون به شما وابسته باشند، مثلا سن‌شون کم باشه و شما مسؤول تامین مخارج و زندگی ایشون باشید.
۷. شما فقط یک روز اجازه ورود دارید و توصیه می‌شه که مدارک لازم رو همراه داشته باشید، اما گاهی سفارت این امکان رو به شما می‌ده که مدارک رو بعدا از طریق پست یا ایمیل بفرستید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین ArashR1
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-07-2016, 12:07 AM
ممنون بابک جان از پاسختون ولی بنده بابت شنگن هم به همین مشکل خوردم اول بیمه و نظام مهندسی رو دادم بعد دوباره سفارت ازم خواست مدرک بابت کار ببرم  گفتن این نشون دهنده کار نیست شما فقط جواز دارید بعد من یک قرار داد دستی که با کارفرما امضا کرده بودم  رو بردم دادم بهشون و قبول کردن حالا می خوام ببینم آمریکا قرارداد دستی که فقط امضا و مهر کارفرما رو داره (کارفرما شرکت ثبت شده نیست بلکه یک فرد هستش) به عنوان قرارداد من قبول می کنه؟ و اگر نه بنده تکلیفم چیه؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

26-07-2016, 08:50 AM
(26-07-2016, 12:07 AM)ArashR1 نوشته: ممنون بابک جان از پاسختون ولی بنده بابت شنگن هم به همین مشکل خوردم اول بیمه و نظام مهندسی رو دادم بعد دوباره سفارت ازم خواست مدرک بابت کار ببرم  گفتن این نشون دهنده کار نیست شما فقط جواز دارید بعد من یک قرار داد دستی که با کارفرما امضا کرده بودم  رو بردم دادم بهشون و قبول کردن حالا می خوام ببینم آمریکا قرارداد دستی که فقط امضا و مهر کارفرما رو داره (کارفرما شرکت ثبت شده نیست بلکه یک فرد هستش) به عنوان قرارداد من قبول می کنه؟ و اگر نه بنده تکلیفم چیه؟

در کشورهای غربی به دلایل قانونی و مالیاتی، اشخاصی که مثل شما کار می‌کنند عموما شرکت یا موسسه ثبت‌شده‌ای دارند که از طریق اون کار می‌گیرند و خودشون کارمند و سهام‌دار شرکت خودشون هستند. در عین حال، افرادی هم هستند که شرکتی ندارند و فقط به صورت قراردادی کار می‌کنند. شما در واقع مشمول حالت دوم هستید که به صورت شخصی و قراردادی کار می‌کنید. برای این که نشون بدید در ایران کار می‌کنید می‌تونید مثلا دو تا قرارداد اخیری که دارید رو ترجمه کنید و همراه مدرک نظام مهندسی و بیمه به عنوان مدارک شغلی ارائه کنید. قاعدتا سفارت باید این مدارک رو بپذیره، ولی متاسفانه من تجربه مستقیمی از این مورد ندارم که بتونم با قطعیت بگم این مدارک مورد قبول سفارت امریکا واقع خواهد شد یا خیر.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین rgp000
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-08-2016, 03:52 AM
سلام

امیدوارم که جای درستی دارم سوالمو مطرح میکنم

من 23 سالمه ، مجردم ، دانشجوی مهندس برق الکترونیک که ترم آینده (پاییز) ترم پایانی تحصیلم هست. سربازی نرفتم

دو بار سفر خارجی داشتم، یکی به عربستان سعودی که زیارتی بوده و دیگری به کشور سوئیس شهر ژنو که با ویزای شنگن برای شرکت در جشنواره بین المللی اختراعات بوده که با کسب مدال نقره و دیپلم افتخار پس از 10 روز اقامت برگشتم ایران.

الان یک دعوتنامه برای شرکت در یک کنفرانس دارم که قرار هست در اویل دسامبر در امریکا برگزار بشه، در اون دعوتنامه فیلد سخنرانی من که مربوط به اختراعم در جشنواره اختراعات سوئیس بوده اشاره شده. موضوع اختراع یک مقدار نظامی هست.

پرینت حساب بانکی با 10 هزار دلار موجودی می تونم داشته باشم. اما سند ملکی ندارم

شغلم هم در واقع self employment هست ولی قرارداد کاری با جاهای مختلف دارم. فعلا تا پایان تحصیل از طریق پدر بیمه هستم.

هیچ آشنای نزدیکی هم در امریکا ندارم...

با این اوصاف اولا چقدر شانس برای اخذ ویزا هست؟ ویزای B1 باید بگیرم؟ 

ثانیا از لحاظ زمانی با توجه به اینکه اوایل دسامبر باید امریکا باشم چقدر فرصت دارم که برای تعیین وقت مصاحبه صبر کنم؟ چون احتمالا هزینه های سفرم رو اسپاسنر متقبل خواهد شد و منتظرم که مراحل تأمین هزینه ها از طرف اسپانسر انجام بشه.

سوال بعدی اینکه چه چیزهای دیگری برای اثبات برگشتم به ایران جمع آوری کنم؟ چون واقعا قصد موندن ندارم. همچنین با توجه به توضیحات بالا از کدوم سفارت اقدام کنم بهتره؟

ممنون
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
29-08-2016, 09:36 AM
@rgp000
۱. شما باید ویزای B-1 بگیرید. با توجه به سن شما، به هر حال شانس‌تون خیلی زیاد نیست، ولی اگر مایلید می‌تونید شانس‌تون رو امتحان کنید. رد شدن ویزای شما، در آینده نکته منفی مهمی نخواهد بود.

۲. اگر اول دسامبر باید امریکا باشید، هر چه سریع‌تر اقدام کنید. به نظرم الان برای گرفتن وقت اقدام کنید. احتمالا تا قبل از رسیدن مصاحبه، مدارک مالی اسپانسر به دست شما خواهد رسید. برای اطمینان می‌تونید با خودشون هماهنگ کنید.

۳. داشتن مدرکی که نشون بده شرایط کاری و اجتماعی خوبی در ایران دارید می‌تونه موثر باشه. مثلا، داشتن پیشنهاد کاری خوب یا درآمد بالا در ایران ممکنه کمک کنه. یا اگر دانشجو هستید، مدارک تحصیلی‌تون رو همراه ببرید.

من عموما در مورد محل سفارت اظهارنظر نمی‌کنم چون اصلا رفتار ثابت و مشخصی ندارند، ولی سفارت‌های اصلی برای ایرانی‌ها آنکارا و دوبی هستند. فکر می‌کنم یکی از این دو شاید بهتر باشه. از بین این دو، من آنکارا رو ترجیح می‌دم.

نقل قول  

آفلاین fzl64
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

14-09-2016, 03:04 PM
سلام
همسر من سیتیزن امریکاست و حدود 5 ساله که ایرانه .مایک سال و نیمه ازدواج کردیم اما هنوز برای گرین کارت من اقدام نکردیم. پدر و مادر شوهرم هم امریکا هستند و میخواهیم یک سفر به آنجا برویم. من از طریق خاله خودم می تونم دعوت نامه بگیرم . میخواستم بدونم برای گرفتن ویزای من از دبی چه مدارکی لازم داریم و اینکه شانسمون با توجه به سیتیزن بودن همسرم بالاست یا اینکه باید از طریق ویزای مهاجرتی اقدام کنیم؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

15-09-2016, 11:50 AM
(14-09-2016, 03:04 PM)fzl64 نوشته: سلام
همسر من سیتیزن امریکاست و حدود 5 ساله که ایرانه .مایک سال و نیمه ازدواج کردیم اما هنوز برای گرین کارت من اقدام نکردیم. پدر و مادر شوهرم هم امریکا هستند و میخواهیم یک سفر به آنجا برویم. من از طریق خاله خودم می تونم دعوت نامه بگیرم . میخواستم بدونم برای گرفتن ویزای من از دبی چه مدارکی لازم داریم و اینکه شانسمون با توجه به سیتیزن بودن همسرم بالاست یا اینکه باید از طریق ویزای مهاجرتی اقدام کنیم؟

با توجه به این که همسر شما شهروند امریکاست، احتمال گرفتن ویزای توریستی برای شما پایین خواهد بود. شما می‌تونید از طریق ویزا مهاجرتی اقدام کنید. معمولا ظرف ۳ تا ۶ ماه می‌تونید ویزای مهاجرتی بگیرید.

نقل قول  

آفلاین fzl64
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-09-2016, 03:19 PM
ممنونم . آیا همسرم هم می تونه بعد از 5 سال که ایران بوده بدون مشکل به امریکا برگرده ؟ یا اینکه ایشون هم باید مراحلی رو برای ورود به امریکا طی کنه ؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

29-09-2016, 09:20 AM
(27-09-2016, 03:19 PM)fzl64 نوشته: ممنونم . آیا همسرم هم می تونه بعد از 5 سال که ایران بوده بدون مشکل به امریکا برگرده ؟ یا اینکه ایشون هم باید مراحلی رو برای ورود به امریکا طی کنه ؟

اگر همسر شما شهروند امریکاست (داشتن گرین کارت شهروندی محسوب نمی‌شه)، می‌تونند هر موقع به امریکا برگردند. فقط احیانا اگر پاسپورت امریکایی ایشون مدت اعتبارش تموم شده، باید قبل از سفر پاسپورت رو تمدید کنند. شهروندان امریکایی اگر به مرز ورودی امریکا برسند، کسی نمی‌تونه جلوی ورودشون به امریکا رو بگیره، حتی اگر پاسپورت نداشته باشند، ولی برای سوار شدن به هواپیمایی که به مقصد امریکا در حرکته، خطوط هوایی از ایشون پاسپورت معتبر می‌خوان و به همین خاطر باید پاسپورت ایشون اعتبار داشته باشه.

نقل قول  

آفلاین marcopolo1347
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-10-2016, 10:10 PM

خیلی فوری
با سلام خدمت دوستان یه سوال دارم خواهشمندم راهنمایی بفرمایید .
1-برای دانشجویان در هنگام خروج از کشور برای همایش ، چنانچه عکس ویزا بدون حجاب باشه مشکل ایجاد نمیکنند و جایی ثبت نمیشه ؟
2-آیا میتوان با مکاتبه عکس جدید و با حجاب ارائه کرد؟ لازمه که بگم در هنگام مصاحبه افسر مصاحبه کننده علیرغم ارائه عکس اونو قبول نکرد و منو فرستاد عکس جدید بگیرم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (18): « قبلی 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 بعدی »