عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا روادید گردشگری آمریکا B1 و B2 مدارك لازم برای گرفتن ويزای توریستی امریکا (B2)

صفحه‌ها (18): « قبلی 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مدارك لازم برای گرفتن ويزای توریستی امریکا (B2)
آفلاین hamedimmortal
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-04-2016, 06:44 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-04-2016, 06:46 PM توسط hamedimmortal.)
باسلام میخاستم ویزای توریستی امریکا بگیرم سوالم اینه ایا به من که فقط کشورهای شرق اسیا رو دیدم ویزا میدن از لحاظ توان مالی یا پرینت حساب مشکلی ندارم و اینکه ایا آزانسی روهم سراغ دارید ک بتونم با قیمتی مناسب تور امریکا برم اخه خیلی از اژانسا کلاه بردارن برای اینجور سفرها اونم امریکا که هرکی هرکی نمیره در ضمن من تجربه سفر بدون تور به کشورهایی مسه فیلیپین مالزی اندونزی تایلند و چین رو داشتم وانگلیسیمم معمولیه اگربدون تور هم برم مشکلی پیش میاد؟؟ درضمن من30سالمه متاهلم و با خانمم میخام برم -ممنون میشم جواب منرو بدید
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
16-04-2016, 09:36 AM
(13-04-2016, 06:44 PM)hamedimmortal نوشته: باسلام میخاستم ویزای توریستی امریکا بگیرم سوالم اینه ایا به من که فقط کشورهای شرق اسیا رو دیدم ویزا میدن از لحاظ توان مالی یا پرینت حساب مشکلی ندارم و اینکه ایا آزانسی روهم سراغ دارید ک بتونم با قیمتی مناسب تور امریکا برم اخه خیلی از اژانسا کلاه بردارن برای اینجور سفرها اونم امریکا که هرکی هرکی نمیره در ضمن من تجربه سفر بدون تور به کشورهایی مسه فیلیپین مالزی اندونزی تایلند و چین رو داشتم وانگلیسیمم معمولیه اگربدون تور هم برم مشکلی پیش میاد؟؟ درضمن من30سالمه متاهلم و با خانمم میخام برم -ممنون میشم جواب منرو بدید

با توجه به سن‌تون و این که همراه خانم‌تون می‌خواهید برید، احتمال این که بتونید ویزا بگیرید کمه. ضمن این که با توجه به مشکلات ویزای آمریکا، فکر نمی‌کنم تور امریکا به شکلی که برای بعضی از کشورها مثل چین و مالزی و غیره وجود داره، وجود داشته باشه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
16-04-2016, 12:53 PM
(13-04-2016, 06:44 PM)hamedimmortal نوشته: باسلام میخاستم ویزای توریستی امریکا بگیرم سوالم اینه ایا به من که فقط کشورهای شرق اسیا رو دیدم ویزا میدن از لحاظ توان مالی یا پرینت حساب مشکلی ندارم و اینکه ایا آزانسی روهم سراغ دارید ک بتونم با قیمتی مناسب تور امریکا برم اخه خیلی از اژانسا کلاه بردارن برای اینجور سفرها اونم امریکا که هرکی هرکی نمیره در ضمن من تجربه سفر بدون تور به کشورهایی مسه فیلیپین مالزی اندونزی تایلند و چین رو داشتم وانگلیسیمم معمولیه اگربدون تور هم برم مشکلی پیش میاد؟؟ درضمن من30سالمه متاهلم و با خانمم میخام برم -ممنون میشم جواب منرو بدید

(16-04-2016, 09:36 AM)Babak نوشته: با توجه به سن‌تون و این که همراه خانم‌تون می‌خواهید برید، احتمال این که بتونید ویزا بگیرید کمه. ضمن این که با توجه به مشکلات ویزای آمریکا، فکر نمی‌کنم تور امریکا به شکلی که برای بعضی از کشورها مثل چین و مالزی و غیره وجود داره، وجود داشته باشه.

یک نکته ای ممکنه دوستمون ندونن با اجازه بگم به هیچ وجه به بعضی تبلیغات در مورد ویزای تضمینی و این موارد اصلا گوش نکنید.
این رو گفتم چون احساس کردم دوستمون اطلاعات انچنانی ندارن

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین hamedimmortal
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-04-2016, 11:09 PM
یعنی من اگر حتی سند خونه پرینت حساب خودم و خانمم ببرم بازم ممکنه ویزا ندن؟یا اگر بخان ویزا بدن کدوم کشور بهتره واسه وقت بگیرم البته جایی که کارمند فارسی زبان داشته باشه-درضمن یک اژانس واسه تور یا هتل معرفی کنید ممنون
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
17-04-2016, 03:36 AM
(16-04-2016, 11:09 PM)hamedimmortal نوشته: یعنی من اگر حتی سند خونه پرینت حساب خودم و خانمم ببرم بازم ممکنه ویزا ندن؟یا اگر بخان ویزا بدن کدوم کشور بهتره واسه وقت بگیرم البته جایی که کارمند فارسی زبان داشته باشه-درضمن یک اژانس واسه تور یا هتل معرفی کنید ممنون

سند خونه و پرینت حساب و سایر مدارکی که ممکنه نشون بده شما به ایران برخواهید گشت رو که حتما همراه ببرید، ولی علیرغم داشتن همه این مدارک، احتمال این که بتونید همراه همسرتون ویزای توریستی امریکا رو بگیرید بسیار پایینه. به هر حال اگر تصمیم گرفتید که اقدام کنید، احتمالا آنکارا یا دوبی گزینه‌های متداولی هستند که اکثر ایرانی‌ها از اون‌ها اقدام می‌کنند و امکان مصاحبه فارسی در این سفارت‌ها وجود داره.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
17-04-2016, 08:07 AM
(16-04-2016, 11:09 PM)hamedimmortal نوشته: یعنی من اگر حتی سند خونه پرینت حساب خودم و خانمم ببرم بازم ممکنه ویزا ندن؟یا اگر بخان ویزا بدن کدوم کشور بهتره واسه وقت بگیرم البته جایی که کارمند فارسی زبان داشته باشه-درضمن یک اژانس واسه تور یا هتل معرفی کنید ممنون

با تشکر از بابک خان

در مورد تور واسه ترکیه متداول هست ولی انکارا به ندرت. استانبول هست که میتونید برید و از اونجا روز مصاحبه با قطار سریع السیر دو ساعته برید انکارا مصاحبه برگردید. شما سفر به انکارا در همین فروم رو بخونید میتونید خودتون با هزینه کمتر برید آنکارا.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Saber222
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-06-2016, 09:09 PM
سلام
ايا از دوستان كسي در مورد ويزاي توريستي اطلاعي دارد ؟
نقل قول  

آفلاین كوشان بهرامى
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-07-2016, 04:11 AM
سلام ، در مورد ويزاى توريستى چند تا سوال داشتم 
١- من در امريكا اقوام دور و دوستانى دارم كه دعوتنامه بگيرم و هزينه هاى سفر را قبول كنند ميخواستم بپرسم احتياجى به گرفتن اين نوع دعوتنامه هست يا بگم براى تفريح و گردش ميرم 
٢- از كدام كشور ها بهتره وقت بگيرم در اروپا يا تركيه ارمنستان .. ويزا اروپا دارم 
٣- مدارك احتياج به ترجمه رسمى با مهر دادگسترى دارد يا ترجمه كافيست  
٤- همسرم با مدارك كارى و اسناد من بيان كافيه يا ايشون هم مدارك كارى جدا نياز دارن 
٥- براى روز مصاحبه در سفارت نياز به مترجم داشته باشم چه كارى بايد انجام بدم 
٦- ايا ميتونم خودم تاريخ ورود را درخواست بدم يا به نظر اونا بستگى داره 
٧- در مورد گرفتن وقت و پر كردن فرم از كجا ميتونم اطلاعات بگيرم 
٨- همسر من ايرانى نيستن تازه براشون پاسپورت ايرانى گرفتم مشكلى ايجاد نميكنه ؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
10-07-2016, 06:02 AM
۱- داشتن دعوتنامه اجباری نیست و می تونید مستقل هم برید. البته شانس گرفتن ویزای توریستی در کل پایین هست مگر اینکه وابستگی خانوادگی یا شغلی خوبی در ایران داشته باشید.
۲- آنکارا یا ایروان
۳- مهر مترجم کافیست
۴- دقیق به خاطر ندارم
۵- سفارت های اطراف ایران افسر فارسی زبان دارند.
۶- شما تاریخ تقریبی اعلام می کنید اگر تایید بشه تقریبا برای همون تاریخ ها داده میشه ولی هیج تضمینی وجود نداره که تا تاریخ موردنظر درخواست شما قبول بشه.
۷- تاپیک های گرفتن وقت سفارت رو در انجمن آمریکا نگاه کنید.
۸- فکر نمی کنم مشکل خاصی ایجاد کنه،
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین ArashR1
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-07-2016, 06:57 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-07-2016, 07:08 PM توسط ArashR1. دلیل ویرایش: افزودن به سوالات )
با سلام
بنده کل صفحات رو خوندم خیلی ممنون برای وقتی که گذاشتید و پاسخ های متخصصانه ولی متاسفانه چیزی درباره سوال خودم پیدا نکردم
1) بنده مهندس مجری ساختمان هستم که برای فرد خصوصی ساختمان می سازیم و قرارداد ما تنها به صورت چند برگ امضا شده می باشد (نه شهرداری و نه ارگان خاصی) آیا این مدرک برای شغل بنده محسوب می شود و وجاهت قانونی برای ترجمه دارد؟ 
2) در ضمن بنده عضو نظام مهندسی ساختمان و دارنده جواز هم می باشم و بیمه تامین اجتماعی هم دارم آیا این مدارک را نیز برای نشان دادن مدرک شغلی باید ترجمه کنم ؟ 
3) کارت معافیت سربازی نیز نیاز به ترجمه دارد؟
4) نیاز به گرفتن و ترجمه سجل کیفری نیز می باشد؟
5) برای اینکه بگویم کفالت مادرم را دارم بردن شناسنامه ایشان کافی است یا نیاز به گواهی فوت پدر دارم؟
6) شناسنامه خواهرم برای نشان دادن اینکه باز خواهم گشت به درد می خورد؟
7) به طور کلی امکان کامل کردن کسری مدارک هست یا سفارت تنها یک روز اجازه ورود به ما میدهد؟ 
با تشکر
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (18): « قبلی 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 بعدی »