عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا v
1 2 بعدی »
محدودیت‌های اخیر ویزای امریکا برای ایرانیان

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
محدودیت‌های اخیر ویزای امریکا برای ایرانیان
آفلاین niloofar_m
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-03-2017, 06:07 PM
دوستان با فرض اینکه این دستور اجرایی جدید از طرف دادگاه ها بلاک نشه و غیرقانونی به حساب نیاد، آیا دانشجوهای ایرانی فرصتی پیدا می کنن که برای آگوست 2017 ویزا بگیرن و اونجا باشن؟ 90 روز ممنوعیت صدور ویزا ماه ژوئن تمام می شه، امکان داره با اقدام در نیمه دوم ژوئن ویزا گرفت؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-03-2017, 06:45 PM
(13-03-2017, 06:07 PM)niloofar_m نوشته: دوستان با فرض اینکه این دستور اجرایی جدید از طرف دادگاه ها بلاک نشه و غیرقانونی به حساب نیاد، آیا دانشجوهای ایرانی فرصتی پیدا می کنن که برای آگوست 2017 ویزا بگیرن و اونجا باشن؟ 90 روز ممنوعیت صدور ویزا ماه ژوئن تمام می شه، امکان داره با اقدام در نیمه دوم ژوئن ویزا گرفت؟

همین الانشم دیره برای اقدام برای ویزا چه برسه به خرداد!
از شوخی گذشته بله اگر ممنوعیت به طور کامل رفع بشه چرا نشه حالا احتمال دیفر کردن زیاد میشه. همین الانشم هزاران دانشجو منتظر لغزش جناب ترامپ هستن تا فورا وقت بگیرن حالا اینکه اصلا ژوین وقت پیدا بشه اگر هم شد کلیرنس چقدر طول بکشه رو نمیشه حدس زد.
ببینید، به روی گزینه های دیگر فکر کنید!
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین 3ntinel
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-03-2017, 12:25 PM
دوستان عزیز

بهتر هست که بررسی کنیم که با این محدودیت ها چکار میشه کرد که لااقل موقعیتی رو از دست ندیم.

با توجه به این که افراد زیادی ممکن هست شرایط مشابه داشته باشند در مورد آمریکا من اینجا شرایط خودم رو مختصرا می نویسم و سوالایی که توی ذهنم هست رو هم می نویسم و اگر دوستان مطلع لطف کنن و جواب بدن به همه افرادی که در این شرایط هستند کمک خواهد شد. اگر خودمم اطلاعاتی پیدا کنم شیر می کنم و از بقیه دوستان هم می خوام که دریغ نکنن.

شرایط: پذیرش دکتری دانشگاه با فاند آمده و همچنین فرم I20 صادر شده و کد و اطلاعاتش هم در دسترسه اما هنوز نرسیده.

سوالی که پیش میاد:

- آیا در حال حاضر پر کردن DS-160 و همچنین دادن MRV Fee برای دیدن و گرفتن وقت سفارت کار عاقلانه ای هست؟ چون خبرهایی میاد درخصوص این که وقت هایی که از قبل گرفته شدن دست نخورده باقی می مونن (راسته؟؟) و این که اگر ماه ژوین وقت باز شد از دست ندیم؟

- اگر توی سایت usvisainfo نگاه کنیم بعد از فرمانم وقت دانشجویی داره. این چیه قضیه اش؟
https://ais.usvisa-info.com/en-ir/ir_availability

مرسی از دوستان
نقل قول  

آفلاین mohsen fj
**
نقل قول

15-03-2017, 12:33 PM
سلام
سفارت دبی برای همه ی گروه ها از تاریخ 6 ژوئن به بعد و ماه جولای وقتهارو آزاد کرد ه که دقیفا میشه بعد از 3 ماه تعلیق ترامپ
نقل قول  

آفلاین 3ntinel
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-03-2017, 01:03 PM
(15-03-2017, 12:33 PM)mohsen fj نوشته: سلام
سفارت دبی برای همه ی گروه ها از تاریخ 6 ژوئن به بعد و ماه جولای وقتهارو آزاد کرد ه که دقیفا میشه بعد از 3 ماه تعلیق ترامپ

نود روز بعد از تعلیق ۱۴ ام ژوین میشه فک کنم. ینی اون موقع وقت بگیریم ؟
نقل قول  

آفلاین iman7
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

15-03-2017, 02:03 PM
(15-03-2017, 12:33 PM)mohsen fj نوشته: سلام

اصولا برای دانشجو ها که همین جون و جولای زمان مصاحبه بوده با توجه به زمان اعلام پذیرش دانشگاه ها و ارسال نامه پذیرش و ...
ولی اینکه می فرمایید برای همه گروه ها اینطور شده احتمالا نشونه اینه که تو سفارت ها خودشون هم نمی دونن قدم بعدی چیه. وگرنه می تونستن تاریخ مصاحبه بدن چون اکثریت به کلیرنس احتیاج دارن که 2- 3 ماه طول میکشه.
انداختن بعد از 90 روز که اگه ترامپ خواست تمدیدش کنه قبل از اینکه کسی مصاحبه امده باشه وقتا رو کنسل کنن. اگه هم شیطون موفق شد خرش رو از زیر ترامپ در بیاره و پیادش کنه ملت به وقتاشون برسن.
نقل قول  

آفلاین iman7
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

15-03-2017, 03:03 PM
(15-03-2017, 12:25 PM)3ntinel نوشته: دوستان عزیز

بهتر هست که بررسی کنیم که با این محدودیت ها چکار میشه کرد که لااقل موقعیتی رو از دست ندیم.

با توجه به این که افراد زیادی ممکن هست شرایط مشابه داشته باشند در مورد آمریکا من اینجا شرایط خودم رو مختصرا می نویسم و سوالایی که توی ذهنم هست رو هم می نویسم و اگر دوستان مطلع لطف کنن و جواب بدن به همه افرادی که در این شرایط هستند کمک خواهد شد. اگر خودمم اطلاعاتی پیدا کنم شیر می کنم و از بقیه دوستان هم می خوام که دریغ نکنن.

شرایط: پذیرش دکتری دانشگاه با فاند آمده و همچنین فرم I20 صادر شده و کد و اطلاعاتش هم در دسترسه اما هنوز نرسیده.

سوالی که پیش میاد:

- آیا در حال حاضر پر کردن DS-160 و همچنین دادن MRV Fee برای دیدن و گرفتن وقت سفارت کار عاقلانه ای هست؟ چون خبرهایی میاد درخصوص این که وقت هایی که از قبل گرفته شدن دست نخورده باقی می مونن (راسته؟؟) و این که اگر ماه ژوین وقت باز شد از دست ندیم؟

- اگر توی سایت usvisainfo نگاه کنیم بعد از فرمانم وقت دانشجویی داره. این چیه قضیه اش؟
https://ais.usvisa-info.com/en-ir/ir_availability

مرسی از دوستان
پرداخت 200 دلار Sevis fee رو هم فراموش نکنید.

البته من الان دقیقا یادم نیست Sevis رو باید زمان پر کردن DS-160 پرداخت کرده باشیم یا میشد قبل از مصاحبه پرداخت کرد.
نقل قول  

آفلاین mohsen fj
**
نقل قول

15-03-2017, 05:00 PM
(15-03-2017, 02:03 PM)iman7 نوشته: اصولا برای دانشجو ها که همین جون و جولای زمان مصاحبه بوده با توجه به زمان اعلام پذیرش دانشگاه ها و ارسال نامه پذیرش و ...
ولی اینکه می فرمایید برای همه گروه ها اینطور شده احتمالا نشونه اینه که تو سفارت ها خودشون هم نمی دونن قدم بعدی چیه. وگرنه می تونستن تاریخ مصاحبه بدن چون اکثریت به کلیرنس احتیاج دارن که 2- 3 ماه طول میکشه.
انداختن بعد از 90 روز که اگه ترامپ خواست تمدیدش کنه قبل از اینکه کسی مصاحبه امده باشه وقتا رو کنسل کنن. اگه هم شیطون موفق شد خرش رو از زیر ترامپ در بیاره و پیادش کنه ملت به وقتاشون برسن.
این سری هیچ وقتی رو  خودشون کنسل نکردن فقط یه ایمیل دادن که اگه شهروند این 6 کشور هستید قبل از حضور در مصاحبه یا قبل از تعیین وقت به این قانون توجه کنید احتمالا با این کار و حالا هم با ازاد کردن وقتها دقیقا بعد از 3 ماه دارن خودشونو برای حضور مستند در دادگاه اماده میکنن
نقل قول  

آفلاین mohsen fj
**
نقل قول

15-03-2017, 05:18 PM
(15-03-2017, 03:03 PM)iman7 نوشته: پرداخت 200 دلار Sevis fee رو هم فراموش نکنید.

البته من الان دقیقا یادم نیست Sevis رو باید زمان پر کردن DS-160 پرداخت کرده باشیم یا میشد قبل از مصاحبه پرداخت کرد.

درستش اینه که DS-160 رو کامل پر کرده باشی و پرداخت کنی ولی اگه یکمی وارد باشید میشه با شماره دی اس قبل از کانفرم کردنش هم پول و پرداخت کرد و قتو گرفت ولی هر یک ماه باید یه تغییراتی تو دی اس انجام و ذخیره کنید که اطلاعاتتون پاک نشه
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
16-03-2017, 07:05 AM (آخرین تغییر در ارسال: 16-03-2017, 07:10 AM توسط MaMi.)
امروز قاضی فدرال در ایالت هاوایی - چند ساعت قبل از اجرایی شدن این فرمان - توسط حکمی، جلوی بخش های 2 و 6 فرمان جدید ترامپ رو گرفت. بخش 2 مربوط به ورود و صدور ویزا برای مردم 6 کشور ذکر شده در فرمان اجرایی، بود - بخش 6 مربوط به پناهجویان است.

https://apnews.com/296e7aaffd354812b6aeb...an-on-hold
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »