عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
« قبلی 1 2 3 بعدی »
شرکت‌های ارائه دهنده خدمات گرفتن پذیرش

صفحه‌ها (6): 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شرکت‌های ارائه دهنده خدمات گرفتن پذیرش
آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
16-07-2012, 08:21 PM
در این موضوع به بررسی خدمات جانبی پذیرش که از طرف برخی از شرکت ها ارائه می شود می پردازیم.
لطفا سوالات و تجربیات خود در مورد این شرکت ها را در این موضوع مطرح کنید.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

تنها کاربرانی که حداقل 20 ارسال داشته باشند می توانند تجربیات خود را در مورد شرکت ها مطرح کنند. در غیر اینصورت ارسال آنها حذف خواهد شد.
با تشکر
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
16-07-2012, 08:42 PM
بسیاری از کارهایی که در ارتباط با گرفتن پذیرش هستن مانند پرداخت اپلیکیشن فی دانشگاه ها، ریپورت نمرات آزمون ها، ثبت نام در آزمون، پرداخت SEVIS Fee (برای مصاحبه سفارت آمریکا) باید از طریق اینترنت و کارت اعتباری صورت بگیره. در برخی مواقع که شما به کارت اعتباری دسترسی ندارین و یا به دلایل مشکلات مثل بلوک شدن کارت ها مایل به استفاده از آنها نیستین می تونین از خدمات پرداخت غیر مستقیم شرکت هایی که وجود دارن استفاده کنین.
البته این شرکت ها مسلما دلار رو به قیمت آزاد برای شما حساب می کنن ولی اگر بخواین که کارت اعتباری رو هم از طریق همین شرکت ها تهیه کنید پرداخت غیر مستقیم آنلاین از طرف آنها برای شما ارزان تر تمام می شود. این شرکت ها با دریافت معادل ریالی مبلغ مورد نظر و کارمزد این پرداخت رو برای شما انجام میدن. یعنی بعد از گرفتن مشخصات مثلا اکانت شما در سایت ETS و پس از اینکه پول رو به حساب اونها واریز کردن به جای شما درخواست صدور و ارسال کارنامه آزمون ها رو از طرف شما انجام میدن.
البته مسلما هرکسی اگر خودش اینکار رو انجام بده خیالش راحتتره ولی به هرحال مواقعی پیش میاد که شما چاره ای به جز این ندارین.
سعی کنید حتما شرکتی رو انتخاب کنید که سایرین هم تجربه کار با اون رو داشتن. شرکت باید حتما یک دفتر داشته باشه. اصلا به شرکت هایی که فقط یک شماره حساب بانکی و یک شماره موبایل به شما میدن اعتماد نکنین.
دو تا شرکتی که من به شخصه با آنها کار کردم شرکت Leenyx و Nilopar هست.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین arianaz
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-08-2012, 12:03 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-08-2012, 12:49 PM توسط m.ost.)
سلام یک دفتر مشاوره خوب که بتونه اطلاعات کاملی برای اقدامات تحصیلی در نروژ به من بده احتیاج دارم.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-08-2012, 01:55 PM
(30-08-2012, 12:03 PM)arianaz نوشته: سلام یک دفتر مشاوره خوب که بتونه اطلاعات کاملی برای اقدامات تحصیلی در نروژ به من بده احتیاج دارم.
دروود.
البته بنده منظور از مشاور را خیلی متوجه نشدم که یک شرکت یا یک شخص خواهد بود!! اما در روند اقدام برای پذیرش و تحصیلات به نظرم خودتون اقدام کنید خیلی مفید و راحت است مگر اینکه خواسته ی دیگری داشته باشید بنده 2 شرکتی که در این زمینه فعال هستند شرکت rdss و شرکت SEC رو می شناسم که کلیه خدمات را انجام می دهند و شرکت های با سابقه و معتبری هستند. البته توصیه میکنم که باز هم با این قضیه خودتان احتیاط را به خرج دهید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین arianaz
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-09-2012, 03:02 PM
ممنون از راهنمایتون..من بیشتر اطلاعات راجع به ساپورت مالیو....می خوام
نقل قول  

آفلاین manaf
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-11-2012, 03:35 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-11-2012, 03:36 PM توسط manaf.)
سلام به دوستان عزیز

لطفا از تجربیات کار با موسسات برامون بنویسید

بدون هیچ تبلیغی !!!
نقل قول  

آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
27-11-2012, 09:28 PM
در مجموع و در کمتر از 1 خط میشه گفت چیزی بارشون نیست!!!!
پس بی خود و بی جهت پولتو برای این جور چیز ها!!
یادم میاد تا AA شاهین به یه نفر گفته بود نصف پولو میگیره واسش پذیرش میگیره!!! من الان 25% پول رو میگیرم پذیرش میگیرم واست!!(شوخی!)
شما از همین فروم استفاده کن.براحتی میتونی کاراتو پیش ببری.
نقل قول  

آفلاین khorshid20
نقل قول

28-11-2012, 01:34 AM
مگه چقدر پول می گیرن؟
نقل قول  

آفلاین rulany
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-11-2012, 07:32 AM
نرخ وزارت علوم 1028 یورو هست. در حالی که ماکزیمم ارزش کار اینها 50 یورو شاید باشه.باز کمتر تازه!
ادم حس میکنه یه خورده از این 1000یورو به وزارت علومم میرسه که انقدر هواشونو داره.
حالا جدا از این 1028 یورو هزار و یک پول بابت چیزهای بیخودی میگیرن.اگر پول اضافی داری 100یورو به من بده من واست پذیرش میگیرم
نقل قول  

آفلاین khorshid20
نقل قول

28-11-2012, 02:56 PM
من حاضرم 200 یورو بدم برام پذیرش بگیری.ولی واقعا میخوام بدونم چه کارایی انجام میدن؟مثلا توصیه نامه از استادا هم مینویسن؟sop مینویسن؟مقاله هم برامون مینویسن؟خوب من تو اینا مشکل دارم وگرنه اگه همه چیم جور باشه خودمم میتونم پذیرش بگیرم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): 1 2 3 4 5 6 بعدی »