عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 144 145 146 147 148 149 150 151 152 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین sepandarmaz
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,471
01-07-2015, 01:36 AM
سلام
من مهندسی برق - الکترونیک دانشگاه آزاد با معدل 13.4
ارشد هم برق -قدرت دانشگاه آزاد با معدل 17
یک مقاله ISI هم دارم
تافل یا آیلتس ندارم ولی زبانم ضعیف نیست
چندتا سوال دارم .
1 واسه phd اصلا باید چطور اقدام کنم؟
2 . حقوق میدن واسه phd؟
3. هزینه هارو میشه فقط با حقوق اونا پوشش داد?
ممنون میشم راهنمایی کنید .
نقل قول  

آفلاین morishadmehr
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

#1,472
01-07-2015, 12:05 PM
(29-06-2015, 01:42 PM)acronia نوشته: سلام 
معدلتون مناسبه ولی واسه ارشد خیلی بالا نیست پس وقتی اپلای کردید تاکیدتون باید رو مقالات باشه البته اگر به مقیاس 4 ببرید بیشتر میشه معدلتون احتمالا. تافل رو معمولا دانشگاهها واسه دکترا استانداردشو کمی بالاتر میذارن. بسیاری از دانشگاهها رو دیدن که به جای 80 گذاشتن 85 و یا 90 ولی خیلیاشون هم اینطوری نیستن. پس سعی کنید بالای 90 شید. دنبال استاد زیاد بگردید. سعی کنید قانعشون کنید که مطالب رو اشراف دارید. برای جی آر ای هم اکثر قریب به اتفاق دانشگاههای آمریکا مینیمم رو 145 برای وربال 155 و 3 برای رایتینگ گذاشتن. پس اگر وقت زیادی روی جی آر ای نمیذارید. حد اقل اینا رو پاس کنید. منم همین کارو کردم. در کل نگران پذیرش نباشید. اگر خوب بگردید و عاقلانه اپلای کنید حتما پذیرش میگیرید. من به شما با این شرایطتون دانشگاههای آمریکا و استرالیا رو پیشنهاد میکنم. حدس میزنم از دانشگاههای پلیتکنیک نیویورک و دانشگاه بین المللی فلوریدا بتونید پذیرش بگیرید چون مشابهشو قبلا دیدم. البته اونا دانشگاههای دولتی تهران بودنا(تاثیر کمتره ولی بی تاثیر هم نیست)

ممنون از پاسخ کاملتون دوست عزیز،
من میخوام کل فرآیند پذیرش رو بسپارم به یه موسسه معتبر اعزام دانشجو. 
به نظر شما تو بحث گشتن تعداد استاد زیاد و قانع کردن استاد و ... اونا بهترن یا خودم انجام بدم؟
ضمنا من پذیرش با فاند کامل میخوام. یا یه جور باشه که حداقل از ترم دو به بعد حقوق بگیرم و نخوام از ایران پول بفرستن. به نظرتون ممکنه؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,473
01-07-2015, 12:54 PM
(01-07-2015, 12:05 PM)morishadmehr نوشته: ممنون از پاسخ کاملتون دوست عزیز،
به نظر شما تو بحث گشتن تعداد استاد زیاد و قانع کردن استاد و ... اونا بهترن یا خودم انجام بدم؟
ضمنا من پذیرش با فاند کامل میخوام. یا یه جور باشه که حداقل از ترم دو به بعد حقوق بگیرم و نخوام از ایران پول بفرستن. به نظرتون ممکنه؟

درود

حتما خودتون انجام بدید. پول به این موسسات ندید. شما برای گرفتن پذیرش از آمریکا بهتره خودتون دست به کار بشید. دانشجویی که میخواد بره آمریکا دیگه باید بتونه کارای apply رو انجام بده. بله میشه. بستگی به رزومتون داره.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین acronia
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,474
01-07-2015, 01:07 PM
(01-07-2015, 12:05 PM)morishadmehr نوشته: ممنون از پاسخ کاملتون دوست عزیز،

من درباره موسسات آگاهی کامل ندارم ولی اینو مطمئنم که همون کاری رو میکنن که شما خودتم میتونی انجام بدی. مثلا ملزومات دانشگاههای مختلف رو میبینن و با توجه به شرایط شما به جای شما و با مدارکی که شما به اونا دادید واستون تو پورتال دانشگاه های مورد نظر ثبت نام میکنن (اپلای میکنن) تازه توصیه نامه ها رو هم خودتون باید تهیه کنید نه اونا و پول اپلیکیشن فی هم پای خودتونه. از طرفی دقت کنید موسسات نمیتونن با استاد صحبت کنن منظورم اینه که وظیفه قانع کردن استاد در نهایت با خودتونه. موسسات فقط در مورد ثبت نام و کاغذ بازی های هنگام اپلای متبهر هستن(تا اونجا که من میدونم اینجوریه چون تا حالا ندیدم موسسات بگن ما استاد پیدا میکنیم واستون! این رشته تخصصی شماست اونا که نمیتونن مثلا راجع به نیروی فشاری در عدد رینودلز فلان با استاد تبادل نظر کنن یا از طرف شما ایمیل بدن یا با اسکایپ مصاحبه کنن). یه هر حال اگر هم خواستید به دلیل کمبود وقت و یا خاطر جمعی اپلایو بسپارید به اونها، هرگز 100 در 100 کارو ول نکنید و خودتون هم در تکاپو باشید. نگران هم نباشید آخرش اینه که مثلا استاد پیدا نمیکنید و مجبور میشید همینجوری اپلای کنید که اصلا هم بد نیست فقط هزینه بیشتری باید بپردازید. من دوست خودم استاد پیدا نکرد اخرش 8 جا اپلای کرد و دو جارو فول فاند گرفت مقاله هم نداشت. البته نمره جی آر ایش عالی بود. واسه دکترا معمولا فاند میدن و کلا هم راه میان.
نقل قول  

آفلاین morishadmehr
**
نقل قول

#1,475
01-07-2015, 01:31 PM
(01-07-2015, 12:54 PM)Charming نوشته:  درود

حتما خودتون انجام بدید. پول به این موسسات ندید. شما برای گرفتن پذیرش از آمریکا بهتره خودتون دست به کار بشید. دانشجویی که میخواد بره آمریکا دیگه باید بتونه کارای apply رو انجام بده. بله میشه. بستگی به رزومتون داره.

بااحترام،
ترکان

سلام،
راستش بحث نتونستن نیست. من چند بار رفتم موسسه و پرونده هاشونو دیدم. احساس کردم اونا اطلاعات و تجربیاتی دارن که من اگه بخوام به اون سطح از آگاهی و کیفیت برسم باید چندین ماه زمان و انرژی بذارم، آخرشم معلوم نیست چی از توش در بیاد.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

#1,476
01-07-2015, 01:36 PM
(01-07-2015, 01:31 PM)morishadmehr نوشته: سلام،
راستش بحث نتونستن نیست. من چند بار رفتم موسسه و پرونده هاشونو دیدم. احساس کردم اونا اطلاعات و تجربیاتی دارن که من اگه بخوام به اون سطح از آگاهی و کیفیت برسم باید چندین ماه زمان و انرژی بذارم، آخرشم معلوم نیست چی از توش در بیاد.

درود

درست میفرمایید. ولی بازم هزینه مساله هست یا نه؟ دانشگاهی که مناسب شما باشه مساله هست یا نه؟ بله موسسات زیادی داریم براتون پذیرش از دانشگاهی در آمریکا براتون جور میکنن که باور کنین، همینجا بخونین از اون بهتره.
در هر حال من توصیه نمیکنم، به خصوص همونطور که دوستمون گفتن استاد پیدا کردن رو دیگه باید خودتون انجام بدید.اونا که از طرف شما ایمیل نمیزنن به استادان؟!
نگران نباشین. خیلی ها زمانی از جمله خودم مثل شما بودیم ولی مطمین باشید با کمی صبر و خواندن فروم تمام موارد اپلای رو متوجه خواهید شد. اپلای خودش به حد کافی (به خصوص واسه آمریکا) هزینه داره، حالا هزینه موسسات که مردم رو میچاپن به کنار!

پ.ن: کلا در فرآیند اپلای، " آخرش معلوم نیست چی از توش در بیاد!"

بااحترام،
ترکان
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین morishadmehr
**
نقل قول

#1,477
01-07-2015, 01:45 PM
(01-07-2015, 01:07 PM)acronia نوشته: من درباره موسسات آگاهی کامل ندارم ولی اینو مطمئنم که همون کاری رو میکنن که شما خودتم میتونی انجام بدی. مثلا ملزومات دانشگاههای مختلف رو میبینن و با توجه به شرایط شما به جای شما و با مدارکی که شما به اونا دادید واستون تو پورتال دانشگاه های مورد نظر ثبت نام میکنن (اپلای میکنن) تازه توصیه نامه ها رو هم خودتون باید تهیه کنید نه اونا و پول اپلیکیشن فی هم پای خودتونه. از طرفی دقت کنید موسسات نمیتونن با استاد صحبت کنن منظورم اینه که وظیفه قانع کردن استاد در نهایت با خودتونه. موسسات فقط در مورد ثبت نام و کاغذ بازی های هنگام اپلای متبهر هستن(تا اونجا که من میدونم اینجوریه چون تا حالا ندیدم موسسات بگن ما استاد پیدا میکنیم واستون! این رشته تخصصی شماست اونا که نمیتونن مثلا راجع به نیروی فشاری در عدد رینودلز فلان با استاد تبادل نظر کنن یا از طرف شما ایمیل بدن یا با اسکایپ مصاحبه کنن). یه هر حال اگر هم خواستید به دلیل کمبود وقت و یا خاطر جمعی اپلایو بسپارید به اونها، هرگز 100 در 100 کارو ول نکنید و خودتون هم در تکاپو باشید. نگران هم نباشید آخرش اینه که مثلا استاد پیدا نمیکنید و مجبور میشید همینجوری اپلای کنید که اصلا هم بد نیست فقط هزینه بیشتری باید بپردازید. من دوست خودم استاد پیدا نکرد اخرش 8 جا اپلای کرد و دو جارو فول فاند گرفت مقاله هم نداشت. البته نمره جی آر ایش عالی بود. واسه دکترا معمولا فاند میدن و کلا هم راه میان.

والا اونطور که من فهمیدم کار پیدا کردن استاد و مکاتبه اولیه رو اونا انجام میدن. یعنی با کلیدواژه هایی که من در اختیارشون میذارم میرن سراغ دیتابیس هایی که دارن و از اونجا با همه دانشگاه ها و استادای مرتبط مکاتبه میکنن. البته جاهایی که کار به تبادل نظر میرسه به من منتقل میکنن و هماهنگیم. ولی قسمت سخت کار رو اونا انجام میدن.
بالاخره بعد از چند سال تجربه دیتابیس های دارن که من حالا حالا ها نخواهم تونست. مثلا ممکنه اونا استاد و دانشگاه هایی رو بشناسن که من با چند ماه سرچ کردن هرگز بهشون نخواهم رسید و بتونن فاندی رو بگیرن که من به این راحتی ها نخواهم تونست. 
بعدا هم که کار به اپلای کردن رسید، فیدبک های مثبت رو به من منتقل میکنن تا من از بینشون انتخاب کنم و اونا کاراشو انجام میدن.
منتها گفتن یا به ما بسپار یا خودت انجام بده. هر دو با هم نمیشه، چون موازی کاری میشه و ممکنه تکرار پیش بیاد اونوقت بد میشه.
در مورد فاند موسسه میگه ما به احتمال 95 درصد پذیرش رو قول میدیم، ولی فاند پنجاه پنجاه هست دست ما نیست. 
نگرانی من از اینه که پذیرش بی فاند بگیرن برام اونوقت مجبورم یکی دو ترم اول 60 70 میلیون هزینه کنم اونجا. از یه طرفم هر جور بررسی کردم دیدم احتمال نتیجه گرفتن اونا بیشتر از منه. نمیدونم چه کنم!!
نقل قول  

آفلاین morishadmehr
**
نقل قول

#1,478
01-07-2015, 01:55 PM
(01-07-2015, 01:36 PM)Charming نوشته: درود

درست میفرمایید. ولی بازم هزینه مساله هست یا نه؟ دانشگاهی که مناسب شما باشه مساله هست یا نه؟ بله موسسات زیادی داریم براتون پذیرش از دانشگاهی در آمریکا براتون جور میکنن که باور کنین، همینجا بخونین از اون بهتره.
در هر حال من توصیه نمیکنم، به خصوص همونطور که دوستمون گفتن استاد پیدا کردن رو دیگه باید خودتون انجام بدید.اونا که از طرف شما ایمیل نمیزنن به استادان؟!
نگران نباشین. خیلی ها زمانی از جمله خودم مثل شما بودیم ولی مطمین باشید با کمی صبر و خواندن فروم تمام موارد اپلای رو متوجه خواهید شد. اپلای خودش به حد کافی (به خصوص واسه آمریکا) هزینه داره، حالا هزینه موسسات که مردم رو میچاپن به کنار!

پ.ن: کلا در فرآیند اپلای، " آخرش معلوم نیست چی از توش در بیاد!"

بااحترام،
ترکان

کل فرآیند پیدا کردن و اپلای و مشاوره ویزا رو 4 تومن میشه. من با خودم میگم اینجا 4 تومن هزینه کنم ولی یه جای بهتر یا یه فاند بهتر بگیره به صرفه تره تا بخوام اونجا دلار هزینه کنم. 
از اون طرف هم من میتونم هر دانشگاه یا ایالتی که مد نظرمه به اونا همون اول توصیه کنم. ضمن این که به من گفتن ما بدون استثنا به همه جاهایی که رزومه شما حداقل های اونجا رو داره مکاتبه می کنیم. و این که قبل از اپلای مجددا یه لیستی از فیدبک های مثبت به من ارایه میدن و من هستم که انتخاب میکنم. ازین بابت نگرانی ندارم.
پیدا کردن و ایمیل زدن هم با اوناس. اگه قرار باشه این کارارو خودم بکنم که دیگه ارزشی نداره قرارداد بستن با اونا. ولی گفتن هر جا کار به سوالای تخصصی و تبادل نظر رسید با شما هماهنگ میکنیم. 
نگرانی من فقط از اینه که فاند خوب هم میگیرن یا به پذیرش که برسن کار رو رها میکننو میگن ما که گفتیم 50-50 هست!؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

#1,479
01-07-2015, 01:59 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-07-2015, 01:59 PM توسط Torkan.)
(01-07-2015, 01:55 PM)morishadmehr نوشته: کل فرآیند پیدا کردن و اپلای و مشاوره ویزا رو 4 تومن میشه. من با خودم میگم اینجا 4 تومن هزینه کنم ولی یه جای بهتر یا یه فاند بهتر بگیره به صرفه تره تا بخوام اونجا دلار هزینه کنم. 
از اون طرف هم من میتونم هر دانشگاه یا ایالتی که مد نظرمه به اونا همون اول توصیه کنم. ضمن این که به من گفتن ما بدون استثنا به همه جاهایی که رزومه شما حداقل های اونجا رو داره مکاتبه می کنیم. و این که قبل از اپلای مجددا یه لیستی از فیدبک های مثبت به من ارایه میدن و من هستم که انتخاب میکنم. ازین بابت نگرانی ندارم.
پیدا کردن و ایمیل زدن هم با اوناس. اگه قرار باشه این کارارو خودم بکنم که دیگه ارزشی نداره قرارداد بستن با اونا. ولی گفتن هر جا کار به سوالای تخصصی و تبادل نظر رسید با شما هماهنگ میکنیم. 
نگرانی من فقط از اینه که فاند خوب هم میگیرن یا به پذیرش که برسن کار رو رها میکننو میگن ما که گفتیم 50-50 هست!؟

درود

متاسفانه بحث داره از پذیرش در آمریکا منحرف میشه. من نظر خودم رو گفتم. حالا دوستان دیگری نظر بدن و تصمیم با شما. فقط پیشنهاد خوبی دارم اونم اینه که اینجا رو بخونین حداقل.

بااحترام،
ترکان
نقل قول  

آفلاین acronia
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,480
01-07-2015, 02:11 PM
(01-07-2015, 01:45 PM)morishadmehr نوشته: والا اونطور که من فهمیدم کار پیدا کردن استاد و مکاتبه اولیه رو اونا انجام میدن. یعنی با کلیدواژه هایی که من در اختیارشون میذارم میرن سراغ دیتابیس هایی که دارن و از اونجا با همه دانشگاه ها و استادای مرتبط مکاتبه میکنن. البته جاهایی که کار به تبادل نظر میرسه به من منتقل میکنن و هماهنگیم. ولی قسمت سخت کار رو اونا انجام میدن.
بالاخره بعد از چند سال تجربه دیتابیس های دارن که من حالا حالا ها نخواهم تونست. مثلا ممکنه اونا استاد و دانشگاه هایی رو بشناسن که من با چند ماه سرچ کردن هرگز بهشون نخواهم رسید و بتونن فاندی رو بگیرن که من به این راحتی ها نخواهم تونست. 
بعدا هم که کار به اپلای کردن رسید، فیدبک های مثبت رو به من منتقل میکنن تا من از بینشون انتخاب کنم و اونا کاراشو انجام میدن.
منتها گفتن یا به ما بسپار یا خودت انجام بده. هر دو با هم نمیشه، چون موازی کاری میشه و ممکنه تکرار پیش بیاد اونوقت بد میشه.
در مورد فاند موسسه میگه ما به احتمال 95 درصد پذیرش رو قول میدیم، ولی فاند پنجاه پنجاه هست دست ما نیست. 
نگرانی من از اینه که پذیرش بی فاند بگیرن برام اونوقت مجبورم یکی دو ترم اول 60 70 میلیون هزینه کنم اونجا. از یه طرفم هر جور بررسی کردم دیدم احتمال نتیجه گرفتن اونا بیشتر از منه. نمیدونم چه کنم!!

نمیدونم والا چه دیتا بیسی از سرچ گوگل قویتر هست. آخه من دوستام هیچکدوم از طریق موسسه اقدام نکردن. یه کار کنید : از کسایی که قبلا از طریق همون موسسه پذیرش گرفتن بپرسید. یه جوری پیداشون کنید. از چند نفرشون بپرسید. هزینه هارو در نظر بگیرید: هر دانشگاه آمریکا حداقل حداقل 40 دلار اپلیکیشن فی داره، ریپورت تافل به هر دانشگاه 19 دلاره، ریپورت جی آر ای 29 دلاره، هزینه پست کارنامه از ایران به هر دانشگاه حداقل 60 تومنه. برای شما هزینه موسسه هم اضافه میشه. الاهم و فی الاهم کنید. من جای شما بودم فقط وقتی این کارو میکردم که به هر طریق میخواستم از ایران برم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 144 145 146 147 148 149 150 151 152 ... 224 بعدی »