عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 186 187 188 189 190 191 192 193 194 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین ak.ash
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,891
23-02-2016, 04:39 PM
من مقطع لیسانسم رو در مدیریت بازرگانی با معدل 16 تموم کردم
دانشگاه تحصیلم هم دوره روزانه شهید باهنر کرمان بوده.وامسال قصد دارم آزمون ارشد بدم.
اگر بخوام برای دکتری بورسیه وپذیرش بگیرم چه کشور هایی برای رشته من مناسبن واز الان برای در مقطع کارشناسی ارشدم به چه نکاتی باید توجه کنم تا شانس بهتری داشته باشم؟
با توجه به اینکه دوره کارشناسی روزانه بودم و تعهد شغلی هشت ساله دادم آیا دردسر زیادی برای ادامه تحصیل در خارج از کشور دارم؟
آیا بهتره برای ارشد دوره شبانه رو انتخاب کنم؟
نقل قول  

آفلاین alfred74
**
نقل قول

#1,892
02-03-2016, 06:57 PM
با سلام خدمت دوستان اخرین باری که به اینجا سر زدم حدود 5 ماه پیش بود یه تعداد سوال پرسیدم که به جواب درستی نرسیدم مخوام از دوستان مجددا سوال بپرسم 
من دانشجوی مقطع کارشناسی پیوسته مترجمی زبان انلگیسی هستم و تا الان که پیش اومدم معدل کل ترم هام از 18 پایین تر نیومده و امید وارم با همین معدل هم دانش آموختگیم رو بگیرم 
سوال من اینه که آیا با وجود اینکه من معدل لیسانسم حدودی 18 یا دیگه دست پایین بگیرم 17 باشه و اینکه من مطمئن هستم میتونم آیلتس 8 رو خیلی راحت بگیرم  این تمکتن وجود داره که در یکی از دانشگاه های امریکا یا کشور های اروپایی در گرایش های مختلفی از زبان حالا یا teaching  یا هر پیز دیگه و یا اصلا توی رشته ی جامعه شناسی حقوق بین الملل و یا هر گرایش مرتبطی بتونم پذیرش به همراه بورسیه کامل بگیرم ؟ اصلا امکان همپین چیزی  هست ؟
اگه راهنمایی دیگه ای داری ممنون میشم 
مورد آخر این هست که من امکان دادن آزمون GRE رو هم دارم فقط موندم ببینم بهش احتیاج پیدا میکنم یا نه 
مدارک مختلف بینالمللی دیگه ای کنار مدرک دانشگاهی هم دارم مثل مدارک مایکروسافت و شرکت سیسکوکه فکر نمیکنم جز ریزومه حساب شن 
چند تا هم مقاله دادم که در حد ISI  نیستن ولی سطحشون خوبه و توی سایت های IT  قابل رویت هست 
ممنون 
پیشاپیش سپاس
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,893
03-03-2016, 11:59 AM
(02-03-2016, 06:57 PM)alfred74 نوشته: با سلام خدمت دوستان اخرین باری که به اینجا سر زدم حدود 5 ماه پیش بود یه تعداد سوال پرسیدم که به جواب درستی نرسیدم مخوام از دوستان مجددا سوال بپرسم 
من دانشجوی مقطع کارشناسی پیوسته مترجمی زبان انلگیسی هستم و تا الان که پیش اومدم معدل کل ترم هام از 18 پایین تر نیومده و امید وارم با همین معدل هم دانش آموختگیم رو بگیرم 
سوال من اینه که آیا با وجود اینکه من معدل لیسانسم حدودی 18 یا دیگه دست پایین بگیرم 17 باشه و اینکه من مطمئن هستم میتونم آیلتس 8 رو خیلی راحت بگیرم  این تمکتن وجود داره که در یکی از دانشگاه های امریکا یا کشور های اروپایی در گرایش های مختلفی از زبان حالا یا teaching  یا هر پیز دیگه و یا اصلا توی رشته ی جامعه شناسی حقوق بین الملل و یا هر گرایش مرتبطی بتونم پذیرش به همراه بورسیه کامل بگیرم ؟ اصلا امکان همپین چیزی  هست ؟
اگه راهنمایی دیگه ای داری ممنون میشم 
مورد آخر این هست که من امکان دادن آزمون GRE رو هم دارم فقط موندم ببینم بهش احتیاج پیدا میکنم یا نه 
مدارک مختلف بینالمللی دیگه ای کنار مدرک دانشگاهی هم دارم مثل مدارک مایکروسافت و شرکت سیسکوکه فکر نمیکنم جز ریزومه حساب شن 
چند تا هم مقاله دادم که در حد ISI  نیستن ولی سطحشون خوبه و توی سایت های IT  قابل رویت هست 
ممنون 
پیشاپیش سپاس

به نظر من با توجه به این که شما معدل خوبی دارید، شانس پذیرش دارید. البته پذیرش از امریکا به نمره امتحانات مورد نیاز هم بستگی داره. مثلا در رشته‌هایی که GRE یا GMAT احتیاج دارند، تاثیر این نمرات در بالا بردن شانس پذیرش بسیار زیاده. به همین خاطر باید مدارک مورد نیاز پذیرش در رشته مورد نظرتون رو چک کنید و اگر امتحانی باید بدید، سعی کنید نمره خوبی بگیرید.
در مورد بورسیه و گرفتن فاند خیلی نمی‌شه راحت نظر داد، چون در رشته‌های غیرفنی، مثل رشته‌های علوم انسانی، گرفتن فاند خیلی رقابتیه و باید شرایط شما بهتر از سایر متقاضیان باشه و یه مقدار فاکتور شانس هم وارد می‌شه. مثلا بسته به این که استادهای دانشکده‌ای که براش اقدام می‌کنید فاند خوبی داشته باشند و از پرونده شما خوششون بیاد یا خیر، شانس گرفتن فاند تغییر می‌کنه. به هر حال، بوده‌اند افرادی که تونسته‌اند در رشته‌های علوم انسانی فاند کامل بگیرند. شما هم شاید موفق بشید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین alfred74
**
نقل قول

#1,894
04-03-2016, 03:01 AM
من وقتی وارد دانشگاه شدم با یک استادکی کلاس دادم که جوون بود دو ترم بعد برای دکتراش پذیرش شد دانشگاه مرکزی ایالت میشیگن فک کنم
و الان اونجا هم تدرس میکنه هم کار میکنه هم درس میخونه
میخواستم بدونم اون میتونه برام کاری کنه البته هنوز باهاش این مساله رو درمیون نزاشتم
یکی دو بار گفتم مبخوام پذیرش بگیرم دو بار بهم گفت اول درست رو تموم کن و حواست رو به درست بده
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,895
04-03-2016, 11:55 AM
(04-03-2016, 03:01 AM)alfred74 نوشته: من وقتی وارد دانشگاه شدم با یک استادکی کلاس دادم که جوون بود دو ترم بعد برای دکتراش پذیرش شد دانشگاه مرکزی ایالت میشیگن فک کنم
و الان اونجا هم تدرس میکنه هم کار میکنه هم درس میخونه
میخواستم بدونم اون میتونه برام کاری کنه البته هنوز باهاش این مساله رو درمیون نزاشتم
یکی دو بار گفتم مبخوام پذیرش بگیرم دو بار بهم گفت اول درست رو تموم کن و حواست رو به درست بده

اگر ایشون دانشجوی دکتراست تدریسی که گفتین در واقع TA ای هستش. دانشجوهای دکترا میتونن کمک بدن. مثلا میتونه شما رو به استادش معرفی کنه. اما بیشتر از این کاری ازشون بر نمیاد به عنوان یه دانشجو.

نقل قول  

آفلاین alfred74
**
نقل قول

#1,896
04-03-2016, 12:21 PM
پس با این تفاسیر به نه نظر میرسه ارشد رو توی همین ایران خودمون بگیرم  چون به راحتی دولتی در میام اما میترسم ارشد ایران بگیرم بعد توی اون کشور مورد نظر رشتمو در مقطع دکترا نداشته باشه و مجبور بشم دکترا چیزی دیگه بخونم که کلا آدم دو مدرک اخرش مهم هستن و اگه یکی باشن هیچ جا نمیتونم وارد هیت علمی بشم ...
نقل قول  

آفلاین iman7
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 5
#1,897
04-03-2016, 01:26 PM
(04-03-2016, 12:21 PM)alfred74 نوشته: پس با این تفاسیر به نه نظر میرسه ارشد رو توی همین ایران خودمون بگیرم  چون به راحتی دولتی در میام اما میترسم ارشد ایران بگیرم بعد توی اون کشور مورد نظر رشتمو در مقطع دکترا نداشته باشه و مجبور بشم دکترا چیزی دیگه بخونم که کلا آدم دو مدرک اخرش مهم هستن و اگه یکی باشن هیچ جا نمیتونم وارد هیت علمی بشم ...

یکی بودن مدرک دکترا و مدارک قبلی برای هیئت علمی شدن در ایران مطرحه. اگه منظورتون امریکاس نه مهم نیست. مهم کار تحقیقاتی شماس. شما تو دانشکده های مختلف امریکا بگردی از رشته های مختلفی می بینی که هیئت علمی شدن چون ماهیت تحقیقات خیلی interdisciplinary هست.
شما اگه برنامه جدی برای رفتن داری کشور یا کشورهای هدفت از الان باید مشخص باشه. خوب تو اون کشور هم راحت می تونی تو دانشگاه هاش بگریدی ببینی رشته مورد نظرت هست یا نه.
نقل قول  

آفلاین kz4a2e
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,898
05-03-2016, 01:36 AM
سلام میخواستم بدونم چقدر شانس پذیرش برای 2017  دارم
1-فوق دیپلم نرم افزار کامپیوتر دانشگاه صنایع و معادن ( علمی کاربردی )
کارشناسی دانشگاه صنایع و معادن ایران - معدل 14.22
فوق لیسانس دانشگاه دولتی هرمزگان هوش مصنوعی معدل 17.98
2- آیلتس 6.5
3- gre ندادم
4-
11 مقاله isi
2 مقاله isc
2 مقاله علمی پژوهسی
10 مقاله بین المللی داخلی
8 مقاله کنفرانسی خارجی در لهستان و اسپانیا
5- 3 سال سابقه مدیرگروهی رشته کامپیوتر دانشگاه آزاد و سابقه 6 سال تدریس در دانشگاه و موسسات علمی آزاد وابسته به وزارت علوم
6 دانشگاه های آمریکا و فاند کامل ، رنکینگ دانشگاه زیر 200
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,899
05-03-2016, 04:49 AM
(05-03-2016, 01:36 AM)kz4a2e نوشته: سلام میخواستم بدونم چقدر شانس پذیرش برای 2017  دارم
1-فوق دیپلم نرم افزار کامپیوتر دانشگاه صنایع و معادن ( علمی کاربردی )
کارشناسی دانشگاه صنایع و معادن ایران - معدل 14.22
فوق لیسانس دانشگاه دولتی هرمزگان هوش مصنوعی معدل 17.98
2- آیلتس 6.5
3- gre ندادم
4-
11 مقاله isi
2 مقاله isc
2 مقاله علمی پژوهسی
10 مقاله بین المللی داخلی
8 مقاله کنفرانسی خارجی در لهستان و اسپانیا
5- 3 سال سابقه مدیرگروهی رشته کامپیوتر دانشگاه آزاد و سابقه 6 سال تدریس در دانشگاه و موسسات علمی آزاد وابسته به وزارت علوم
6 دانشگاه های آمریکا و فاند کامل ، رنکینگ دانشگاه زیر 200

به نظر من شانس دارید. برای حدود ۱۰۰ تا ۲۰۰ خصوصا. اگر مقالات همه یا اکثرش رو اسم اول هستین و موضوعاتش مرتبط با همدیگه هست (پراکنده نیست) برای زیر ۷۰ هم شانس دارید و فقط باید استاد پیدا کنید. سابقه کارهاتون خیلی کمکی نمیکنه مگر اینکه در SOP خیلی خوب دربارشون بنویسید و طوری نشون بدید که در فضای آکادمیک بودید و کار ریسرچ هم می کردید همزمان که به نظرم حقیقت هم همین هست چون تعداد مقالاتتون بالاست. رو زبان هم کمی بیشتر کار کنید بهتره.
در کل شانستون خوبه.

نقل قول  

آفلاین Ahmadcontrol1
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,900
06-03-2016, 02:17 PM
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی.لطفا شرایط بنده رو برسی کنید شدیدا نیاز به راهنمایی دارم وقتم هم بسیار کم هست.معدل ها رو با wes تبدیل کردم فقط معدل کارشناسیم خیلی کمه.
لیسانس:سراسری شهرستان. برق قدرت
last 2 year:2.87 gpa:2.24
فوق لیسانس:دانشگاه صنعتی شریف-کنترل-شاگرد اول دوره-رتبه تک رقمی کنکور ارشد.
gpa:3.92
مقاله:7 تا ieee همه دارای ضریب تاثیر بالای 1.
toefl: s:29 w:29 r:30 l:29
gre: quant:170 verbal:162 w:4
میدونم معدل کارشناسی خیلی رزومم رو خراب کرده ولی با این شرایط شانسی برای بذیرش فول فاند دارم؟ فرقی نمیکنه کدوم دانشگاه فقط باید فول فاند بگیرم.ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 186 187 188 189 190 191 192 193 194 ... 224 بعدی »