عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 181 182 183 184 185 186 187 188 189 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین iman7
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 5
#1,841
24-01-2016, 03:25 PM
(24-01-2016, 09:11 AM)zahmat نوشته: مثلا دانشگاه های 20 تا 30 این لینک؟

http://www.webometrics.info/en/north_america/canada

رنکینگ webormetrics اصلا رنکینگ خوبی نیست. (یکی از ایتم های خیلی مهم توش تعداد سرچ اینترنتی اسم اون دانشگاهه) - رتبه بندی های ARWU و usnews و Times Higher Education در کل معقول تر هستند. البته کلا به هر رتبه بندی ای میشه ایراد گرفت. مثلا رتبه بندی ARWU در فیلد مهندسی دانشگاه تهران را از Wisconsin Madison و Virginia tech بالاتر دونسته! (به جان خودم. اینم لینکش : http://www.shanghairanking.com/FieldENG2015.html  ) - انگار به اسیایی ها که میرسه جانبدار میشه.

ولی ازبین دانشگاه هایی که گفته شد موارد زیر شناخته شده تر هستند:
Concordia University Montréal
University of Guelph
Carleton University
Memorial University of Newfoundland
Ryerson University
نقل قول  

آفلاین saeid1373
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,842
25-01-2016, 07:56 PM
سلام
من دانشجوی کارشناسی ترم 5 برق دانشگاه تبریز هستم معدلم تا اینجا 16 هستش و امتحان تافل و gre هم فعلا ندادم ولی پیش بینیم 100 تو تافل و 140 تو gre هستش به نظرتون کدوم یکی از دانشگاه های آمریکا میتونم اپلای کامل بگیرم؟تقریبا تو چه رنکی؟
واسه چه رنجی از دانشگاه های زیر میتونم امید داشته باشم؟
http://grad.saorg.ir/%D8%AF%D8%A7%D9%86%...8%A7-2016-

واقعا ممنونم از صبر و تحمل دوستان برای پاسخ به سوالات دوستان
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
#1,843
26-01-2016, 12:26 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-01-2016, 12:28 PM توسط Matinking.)
(25-01-2016, 09:25 PM)mahta7a نوشته: سلام
من دانشجوی ترم ۸ علوم کامپیوتر امیر کبیرم.معدل کل ام ۱۵.۳.زبان هم چند سال پیش آیلتس ۷.۵ گرفتم و از ۲ سال گذشته اما می دونم مشکل خاصی تو زبان ندارم و با خوندن می تونم نمره ی خیلی خوب بگیرم.اما سوالم اینه که من این هفته انتخاب واحد دانشگاهمه و موندم پروژه بردارم یا نه چون برای ما اجباری نیست اما می خوام اگه تاثیر داره تو پذیرش گرفتنم بردارم.با استادامون صحبت کردم می گن پروژه ی کارشناسی تاثیر خاصی نداره و فقط کار اضافه اس و پروژه تو ارشده که مهمه.اما من بازم شک دارم.حالا می خواستم با توجه به معدلم و این که می خوام برای دانشگاههای آمریکا اپلای کنم ازتون بپرسم که به نظرتون پروژه بردارم یا نه؟

سلام

متاسفانه دید غلط و بدی که چند سال هست در دانشگاه های ایران حاکم شده و حتی باعث شد خیلی از دانشگاه ها تز دوره کارشناسی رو حذف کنند یا اون رو به یک درس اختیاری تقلیل بدن...
کم و کیف تز در دوره کارشناسی بسته به چند عامل می تونه خیلی variation داشته باشه:

- ساعی بودن و هدفمند بودن دانشجو از انجام تز...
- عقبه علمی کافی برای انجام کاری مفید و حتی جدید...
- همراه شدن با استادی که گذروندن این تز رو صرفا به مثابه یک درس سه واحدی ندونه که دانشجو دنبال گرفتن یک نمره و خلاص شدن از دست اون هست...

اگر موارد بالا رعایت نشن، همون بهتر که تزی هم انجام نشه... در دانشگاه هایی که هنوز تز لیسانس در اونها اجباری هست کم نیستند دانشجویانی که صرفا کاری رو برای انجام انتخاب می کنند که صرفا در حد یک پروژه نه چندان تحقیقاتی هست و چیزی به دایره مهارت های تحقیقاتی اونها اضافه نمی کنه... مثلا خیلی از کامیپوتری ها یا بچه های IT به عنوان تز یک وب سایت طراحی می کنند و با عنوان تز تکراری "طراحی و پیاده سازی یک وب سایت برای ..." از این درس عبور می کنند... یاد گرفتن HTML و CSS و Javascript و PHP چیزی نیست که برای اثبات نیازی به ارائه تز داشته باشه! کسی که چنین دیدی نداشته باشه صرفا با انجام چنین پروژه هایی وقت خودش رو تلف کرده...

در عوض اگر سعی کنید با عقبه علمی خوبی که از درس های قبلیتون دارید و با حمایت مشورتی یک استاد حاذق در یک زمینه تحقیقاتی "سعی در انجام کاری نو ولو در scope محدود" داشته باشید، نه تنها الفبای تحقیق رو خیلی زودتر شروع به هجی کردن می کنید بلکه این 3 واحد برای شما تبدیل خواهد شد به یکی از جذاب ترین، لذت بخش ترین و کاراترین بخش تحصیلتون در دوره لیسانس... اثر چنین تزی در کسی که پرونده شما رو به عنوان یک applicant فارق التحصیل دوره کارشناسی می خونه، از پیش قابل پیش بینی خواهد بود!

براتون آرزوی موفقیت دارم

پی نوشت: من در دوره کارشناسی تحقیقات رو از همون ابتدا جدی گرفتم... در زمینه مورد علاقه ام یعنی رباتیک مطالعات زیادی داشتم و دوست داشتم به عنوان تز کاری بکنم که ولی کسی تز من رو می خونه این احساس بهش دست بده که کار من یک کار تحقیقاتی واقعی بوده...
در نهایت روز دفاع اون تز، دو مقاله کنفرانس IEEE و یک مقاله ISI از کارم چاپ شده بود و با اون تز یکی از نفرات برگزیده IEEE Iran section در مقطع کارشناسی در اون سال شدم...

اگر خودتون رو جدی بگیرید و اراده رو به علاقه همگام کنید، قطعا دستاوردهاتون ارزشمند خواهند بود...
نقل قول  

آفلاین iman7
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
#1,844
26-01-2016, 01:35 PM
(25-01-2016, 09:25 PM)mahta7a نوشته: سلام
من دانشجوی ترم ۸ علوم کامپیوتر امیر کبیرم.معدل کل ام ۱۵.۳.زبان هم چند سال پیش آیلتس ۷.۵ گرفتم و از ۲ سال گذشته اما می دونم مشکل خاصی تو زبان ندارم و با خوندن می تونم نمره ی خیلی خوب بگیرم.اما سوالم اینه که من این هفته انتخاب واحد دانشگاهمه و موندم پروژه بردارم یا نه چون برای ما اجباری نیست اما می خوام اگه تاثیر داره تو پذیرش گرفتنم بردارم.با استادامون صحبت کردم می گن پروژه ی کارشناسی تاثیر خاصی نداره و فقط کار اضافه اس و پروژه تو ارشده که مهمه.اما من بازم شک دارم.حالا می خواستم با توجه به معدلم و این که می خوام برای دانشگاههای آمریکا اپلای کنم ازتون بپرسم که به نظرتون پروژه بردارم یا نه؟

(26-01-2016, 12:26 PM)Matinking نوشته: سلام

متاسفانه دید غلط و بدی که چند سال هست در دانشگاه های ایران حاکم شده و حتی باعث شد خیلی از دانشگاه ها تز دوره کارشناسی رو حذف کنند یا اون رو به یک درس اختیاری تقلیل بدن...
کم و کیف تز در دوره کارشناسی بسته به چند عامل می تونه خیلی variation داشته باشه:

- ساعی بودن و هدفمند بودن دانشجو از انجام تز...
- عقبه علمی کافی برای انجام کاری مفید و حتی جدید...
- همراه شدن با استادی که گذروندن این تز رو صرفا به مثابه یک درس سه واحدی ندونه که دانشجو دنبال گرفتن یک نمره و خلاص شدن از دست اون هست...

اگر موارد بالا رعایت نشن، همون بهتر که تزی هم انجام نشه... در دانشگاه هایی که هنوز تز لیسانس در اونها اجباری هست کم نیستند دانشجویانی که صرفا کاری رو برای انجام انتخاب می کنند که صرفا در حد یک پروژه نه چندان تحقیقاتی هست و چیزی به دایره مهارت های تحقیقاتی اونها اضافه نمی کنه... مثلا خیلی از کامیپوتری ها یا بچه های IT به عنوان تز یک وب سایت طراحی می کنند و با عنوان تز تکراری "طراحی و پیاده سازی یک وب سایت برای ..." از این درس عبور می کنند... یاد گرفتن HTML و CSS و Javascript و PHP چیزی نیست که برای اثبات نیازی به ارائه تز داشته باشه! کسی که چنین دیدی نداشته باشه صرفا با انجام چنین پروژه هایی وقت خودش رو تلف کرده...

در عوض اگر سعی کنید با عقبه علمی خوبی که از درس های قبلیتون دارید و با حمایت مشورتی یک استاد حاذق در یک زمینه تحقیقاتی "سعی در انجام کاری نو ولو در scope محدود" داشته باشید، نه تنها الفبای تحقیق رو خیلی زودتر شروع به هجی کردن می کنید بلکه این 3 واحد برای شما تبدیل خواهد شد به یکی از جذاب ترین، لذت بخش ترین و کاراترین بخش تحصیلتون در دوره لیسانس... اثر چنین تزی در کسی که پرونده شما رو به عنوان یک applicant فارق التحصیل دوره کارشناسی می خونه، از پیش قابل پیش بینی خواهد بود!

براتون آرزوی موفقیت دارم

پی نوشت: من در دوره کارشناسی تحقیقات رو از همون ابتدا جدی گرفتم... در زمینه مورد علاقه ام یعنی رباتیک مطالعات زیادی داشتم و دوست داشتم به عنوان تز کاری بکنم که ولی کسی تز من رو می خونه این احساس بهش دست بده که کار من یک کار تحقیقاتی واقعی بوده...
در نهایت روز دفاع اون تز، دو مقاله کنفرانس IEEE و یک مقاله ISI از کارم چاپ شده بود و با اون تز یکی از نفرات برگزیده IEEE Iran section در مقطع کارشناسی در اون سال شدم...

اگر خودتون رو جدی بگیرید و اراده رو به علاقه همگام کنید، قطعا دستاوردهاتون ارزشمند خواهند بود...

سلام
پروژه کارشناسی هم می تونه برای آشنا کردن شما با تحقیق موثر باشه هم می تونه پژوهش قوی منجر به مقاله به دنبال داشته باشه. خود من متاسفانه دوران کارشناسی رو خیلی جدی درس نخوندم و معدل خوبی ندارم ولی برای ما پروژه اجباری بود و خیلی هم جدی گرفته میشد به حدی که یه شبه دفاع پروپوزال هم داشتیم به نام فاز صفر. (البته فقط برای یه استاد ممتحن باید پاورپونت اماده می کردیم ولی برای اشنا شدن خیلی خوب بود. الان می بینم دانشجوی ارشد برای دفاع تز تازه می خواد با این مفاهیم اشنا بشه. جدیدا یکی دو مورد دیدم دانشجو 3 تا مقاله ISI رو با ترجمه اش پشت سر هم جلد کرده به عنوان تز ارشد تحویل داده و نمره هم گرفته)
حالا غرض از طرح این موضوع: پروژه من در مورد بازیافت انرژی حرارتی انجام شد. 5 سال بعد یه طرح پژوهشی و یه مقاله ژورنال از همون کار انجام دادم. یعنی 90% همون کار لیسانس بود. اگر من از اول به فکر اپلی کردن بودم قطعا همون زمان فارغ التحصیلی لیسانس ازش مقاله رو در می اوردم.
شما با توجه به هدفتون به نظرم لازمه که پروژه رو بردارید و کار خوبی انجام بدید.
نقل قول  

آفلاین miladr
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

#1,845
26-01-2016, 02:01 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-01-2016, 02:20 PM توسط miladr.)
لیسانس معماری (آزاد)
معدل: 16
تافل: 101
GRE: هنوز آزمون ندادم. (فرض رو بر متوسط به بالا بذارید)
از دانشگاه های آمریکا می تونم پذیرش ارشد با فاند بگیرم؟ با چه رنکی؟
نقل قول  

آفلاین F.g
**
نقل قول

#1,846
27-01-2016, 01:25 PM
سلام
من تازه عضو این سایت شدم
و اطلاعات زیادی در مورد گرفتن پذیرش و فاند ندارم، البته اطلاعات فراهم شده توسط سایت رو خوندم
من فارغ التحصیل رشته مهندسی بهداشت محیط از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هستم، معدلم 17:17 مدرک ایلتس 7.5 دارم و 3 مقاله isi هم در فیلد خودم دارم، با سرچی که در قسمت پذیرش دانشجو ها انجام دادم دانشگاه arizona یک پذیرش با فاند 30000. برای masterداشته! میخواستم بدونم شما شانس من رو برای پذیرش در امریکاچطور میبینین؟
نکته بعدی اینه که دانشگاه های زیادی رو نمیشناسم که رشته من رو پذیرش کنن
لطفا راهنماییم کنین
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 4
#1,847
27-01-2016, 02:12 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-01-2016, 02:13 PM توسط Matinking.)
(27-01-2016, 01:25 PM)F.g نوشته: سلام
من تازه عضو این سایت شدم
و اطلاعات زیادی در مورد گرفتن پذیرش و فاند ندارم، البته اطلاعات فراهم شده توسط سایت رو خوندم
من فارغ التحصیل رشته مهندسی بهداشت محیط از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هستم، معدلم 17:17 مدرک ایلتس 7.5 دارم و 3 مقاله isi هم در فیلد خودم دارم، با سرچی که در قسمت پذیرش دانشجو ها انجام دادم دانشگاه arizona یک پذیرش با فاند 30000. برای masterداشته! میخواستم بدونم شما شانس من رو برای پذیرش در امریکاچطور میبینین؟
نکته بعدی اینه که دانشگاه های زیادی رو نمیشناسم که رشته من رو پذیرش کنن
لطفا راهنماییم کنین

سلام 

خوش آمدید...

با یک نمره خوب GRE بدون شک شانس قابل قبولی خواهید داشت...

در موارد این چنینی که رشته هدف خیلی رایج و همه گیر نیست باید جست و جو رو براساس زمینه تحقیقاتی اساتید انجام بدید و از اون مسیر به دانشگاه های هدف برسید..

مثلا فرض کنید شما ژورنال A رو می شناسید که یافته های جدید زمینه مورد علاقه تون رو چاپ می کنه... یک بررسی اجمالی روی authors چند تا از اون مقالات می تونه بهتون نشون بده که چه کسانی دارن در این حیطه فعالیت می کنند... نهایتا از روی affiliation اونها خیلی راحت دانشگاه های منسوب به اون اساتید رو پیدا می کنید و می تونید program های مربوطه رو بررسی کنید...
مثلا اگر استادی که در این زمینه فعال هست عضو دپارتمان ECE باشه، شما program همون دپارتمان رو باید برای apply مد نظر قرار بدید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین F.g
**
نقل قول

#1,848
29-01-2016, 02:01 PM
(27-01-2016, 02:12 PM)Matinking نوشته: سلام 

خوش آمدید...

با یک نمره خوب GRE بدون شک شانس قابل قبولی خواهید داشت...

در موارد این چنینی که رشته هدف خیلی رایج و همه گیر نیست باید جست و جو رو براساس زمینه تحقیقاتی اساتید انجام بدید و از اون مسیر به دانشگاه های هدف برسید..

مثلا فرض کنید شما ژورنال A رو می شناسید که یافته های جدید زمینه مورد علاقه تون رو چاپ می کنه... یک بررسی اجمالی روی authors چند تا از اون مقالات می تونه بهتون نشون بده که چه کسانی دارن در این حیطه فعالیت می کنند... نهایتا از روی affiliation اونها خیلی راحت دانشگاه های منسوب به اون اساتید رو پیدا می کنید و می تونید program های مربوطه رو بررسی کنید...
مثلا اگر استادی که در این زمینه فعال هست عضو دپارتمان ECE باشه، شما program همون دپارتمان رو باید برای apply مد نظر قرار بدید...

براتون آرزوی موفقیت دارم

از راهنمایی خوبتون ممنونم
فقط چیزی که در مورد عنوان رشته ام وجود داره اینه که چون زمینه فعالیتش هم تو environmental engineering هست و هم enivronmrntal health بین دپارتمان های مختلف هم میشه سعی به جلب توجه اساتید به زمینه کاری مشترک کرد یا حتما باید معادل رشته خودم باشه تا با اساتید مکاتبه کنم؟
رشته ای که من خوندم در امریکا به دو زیر شاخه مهندسی و بهداشت تقسیم شده
ولی ما تو ایران هر دو رو باهم داشتیم یعنی مهندسی بهداشت!
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#1,849
29-01-2016, 05:09 PM
(29-01-2016, 02:01 PM)F.g نوشته: از راهنمایی خوبتون ممنونم
فقط چیزی که در مورد عنوان رشته ام وجود داره اینه که چون زمینه فعالیتش هم تو environmental engineering هست و هم enivronmrntal health بین دپارتمان های مختلف هم میشه سعی به جلب توجه اساتید به زمینه کاری مشترک کرد یا حتما باید معادل رشته خودم باشه تا با اساتید مکاتبه کنم؟
رشته ای که من خوندم در امریکا به دو زیر شاخه مهندسی و بهداشت تقسیم شده
ولی ما تو ایران هر دو رو باهم داشتیم یعنی مهندسی بهداشت!

سلام

اگر به interdisciplinary field ها هم علاقه دارید، هیچ چیزی مانع شما برای ارتباط با اساتید مرتبط با اونها نخواهد بود...
در واقع اساتیدی که در زمینه های کاری مشترک فعالیت می کنند بعضا از یک qualified applicant انتظار دارند که در قبال همه موضوعات اون زمینه کاری حداقل دیدی کلی داشته باشه...
در حالت کلی عنوان رشته خیلی مهم نیست... چیزی که عقبه شما رو عیان خواهد کرد دزوسی هست که گذروندید و شرح تحقیقات شماست...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین mohammadgh
**
نقل قول

#1,850
30-01-2016, 01:10 AM
سلام
من دانشجوی مقطع کاردانی تربیت بدنی هستم از دانسکاه دولتی و ترم یک معدلم ۱۸/۴۷ شد و الان تو اموزشگاه ایران اکسفورد تهران زبان میخونم تا ایلتس بگیرم و مدرک مربیگری والیبال و مدرک ماساژ ورزشی ازفدراسیون پزشکی ورزشی و گواهی شرکت در دوره اب درمانی فدراسیون پزشکی...و اینکه سابقه چندین دوره بازی در مسابقات کشوری و لیگ برتر رو دارم ک کارت بازی هم موجوده و گواهی شرکت در دوره حرکات اصلاحی و همینطور الان کلاس کامپیوتر هم میرم تا مدرکشو بگیرم و قصد دارم مدرک دارو شناسی از نظام پزشکی روهم بگیرم و اینکه رتبم تو کنکور هنرستان ها۲۷۴ بود و میخواستم برای مقطع ارشد گرایش اسیب شناسی فاند بگیرم برای دانشگاه های امریکا مثل استنفورد و هاروارد به نظرتون با این مدارک و رزومه ها امکان گرفتن بورسیه تحصیلی همراه کمک هزینه....امکان پذیر هست؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنین
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 181 182 183 184 185 186 187 188 189 ... 224 بعدی »