عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 208 209 210 211 212 213 214 215 216 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#2,111
08-04-2017, 03:32 AM
(07-04-2017, 11:15 PM)aghazade نوشته: سلام دوستان. کسانی که صاحب نظر هستن لطفا راهنمایی کنند.
کاردانی برق معدل 13.5
کارشناسی برق معدل 12
ارشد مکاترونیک دانشگاه امام رضا معدل 18.5
ایلس 6.5
مقاله هم میتونم بدم از پروژه م.
البته من اصراری به امریکا ندارم. هرجای دنیا که پذیرش با فاند بدن.

متاسفانه با این شرایط شانس چندانی ندارین برا فاند. اینجا تاپیک امریکاست در مورد ابن کشور تنها کورسوی امید شما gre بسیار بالا هست که بازم گرفتن فاند با این معدل متاسفانع سخته. مقاله هم که ندارید.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#2,112
08-04-2017, 11:45 AM
(23-01-2017, 12:53 AM)hrzanjani نوشته: سلام دوستان
به نظرتون شانس پذیرش از دانشگاهای امریکا رو دارم؟
دکتری مهندسی شیمی
لیسانس دانشگاه امیرکبیر معدل 18.27
ارشد دانشگاه امیرکبیر معدل 19.3
دکتری انصراف از شریف  معدل 18
مقاله: ندارم
GRE: V=142 Q=163 W=3
تافل 83

آمریکا خیلی position محور نیست. اگر هنوز اپلای نکردید دوست عزیز یکبار دیگر برای gre و toefl برنامه ریزی کنید و برای سال بعد اماده شید. واقعا حیفه. gre بالای 320 ترجیحا 325 میتونه شما رو برای پذیرش از top 20 تضمین کنه!
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#2,113
11-04-2017, 03:40 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-04-2017, 03:44 PM توسط automotive.)
@Arsalan2017
سلام،
دانشگاه‌هایی که از آن‌ها فارغ‌التحصیل شده‌اید معمولی هستند، معدل شما هم معمولی است. مقاله ISI با چه ضریب تاثیری؟
جشنواره خارزمی و ثبت اختراع فقط رزومه را کمی تغییر می‌دهد و هیچ نقش اساسی را ایفا نمی‌کند.

۱. با این شرایط من می تونم برای دانشگاهی مثل میشیگان یا کالیفرنیا یا دانشگاهای خوب دیگر اقدام کنم؟
با این شرایط خیر. (ضمنا دانشگاه ایالتی میشیگان با دانشگاه کالیفرنیا تفاوت رتبه قابل ملاحظه‌ای دارد)

۲. در مورد نداشتن نمره ی GRE این رو بهتون بگم که یکی از دوستان در اواخر سال ۲۰۱۶ بدون داشتن نمره  GRE و معدل  پایین و با داشتن ۲ مقاله ISI تونست پذیرش فول فاند (هزینه رایگان تحصیل + حقوق ماهانه) دانشگاه ایالتی ایندیانا رو بگیره.  این چطور امکان پذیر است؟
طبق اعلام وب سایت این دانشگاه، GRE از موارد ضروری اپلای است لینک.
 ضمنا برای رشته‌ی فیزیک باید GRE Subject شرکت کنید.

۳. حتمن برای اخذ ویزا باید یک حساب بانکی داشت که در آن ۴۰ هزار دلار پول توش باشه؟ حتی وقتی که پذیر فول فاند (هزینه رایگان تحصیل + حقوق ماهانه) رو دریافت کنیم؟ برای کانادا هم همین جوری هست؟راستش من این مورد رو نمیتونم اوکی کنم.
خیر، اگر پذیرش فول فاند داشته باشید به حساب بانکی نیازی نیست.

۴. توجه داشته باشید تاریخ کارت پایات خدمتم اسفند ۱۳۹۵ است و من تا اسفند۱۳۹۶ می تونم اصل مدارک و ریزنمرات لیسانس و فوق لیسانسمو بگیرم و ترجه کنم. یا این شرایط من برای گرفتن پذیرش در سال ۲۰۱۸ میرسم ویزا بگیرم یا خیر؟
اصولا حداقل کلیرنس 6 ماهه را به این زمان اضافه کنید، احتمال دریافت ویزای ایالات بسیار پایین است (که در حال حاضر صفر است). با توجه به هزینه و ریسک بسیار بالا، بهتر است برای کشور دیگری اقدام کنید، یا علاوه بر آمریکا، کشور دیگری را نیز در نظر داشته باشید.

۵. دقیقا کی باید اقدام به اپلای کنم؟ کی باید اقدام به اخد ویزا کنم؟
اپلای برای پاییز از حدود جولای شروع می‌شود، اما باید از وب‌سایت دانشگاه این موضوع را نگاه کنید. اقدام برای اخذ ویزا بعد از تایید اپلای و دریافت نامه‌ی رسمی دانشگاه است.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین clueless
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

#2,114
12-04-2017, 09:38 AM
(11-04-2017, 02:04 PM)Arsalan2017 نوشته: با سلام و احترام
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
شرایط فردی:
۱. لیسانس فیزیک-معدل ۱۶.۳۳-شاگرد اول ورودی و عضو استعداد درخشان دانشگاه گیلان (دانشگاه سراسری)
۲. فوق لیسانس فیزیک-معدل ۱۷.۳۴-عضو استعداد درخشان دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان (دانشگاه سراسری)
۳. زبانم خوبه و مدرک تافلمو تا چند ماه دیگه میگریم (در حد ۹۰ نمره می گیرم).
۴. مدرک GRE ندارم.
۴. یک مقاله ISI برای فیزیک دارم.
۵. یک نرم افزار کابردی در زمینه پردازش تصویر طراحی کردم که یک مقاله ISI هم از اینجا دارم . دارم طرحمو برای جشنواره جوان خوارزمی می فرستم و اونو ثبت اختراعش میکنم.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

سوالات:
۱. با این شرایط من می تونم برای دانشگاهی مثل میشیگان یا کالیفرنیا یا دانشگاهای خوب دیگر اقدام کنم؟

۲. در مورد نداشتن نمره ی GRE این رو بهتون بگم که یکی از دوستان در اواخر سال ۲۰۱۶ بدون داشتن نمره  GRE و معدل  پایین و با داشتن ۲ مقاله ISI تونست پذیرش فول فاند (هزینه رایگان تحصیل + حقوق ماهانه) دانشگاه ایالتی ایندیانا رو بگیره.  این چطور امکان پذیر است؟
۳. حتمن برای اخذ ویزا باید یک حساب بانکی داشت که در آن ۴۰ هزار دلار پول توش باشه؟ حتی وقتی که پذیر فول فاند (هزینه رایگان تحصیل + حقوق ماهانه) رو دریافت کنیم؟ برای کانادا هم همین جوری هست؟
راستش من این مورد رو نمیتونم اوکی کنم.
۴. توجه داشته باشید تاریخ کارت پایات خدمتم اسفند ۱۳۹۵ است و من تا اسفند۱۳۹۶ می تونم اصل مدارک و ریزنمرات لیسانس و فوق لیسانسمو بگیرم و ترجه کنم. یا این شرایط من برای گرفتن پذیرش در سال ۲۰۱۸ میرسم ویزا بگیرم یا خیر؟

ممنون میشم با توجه به شرایطم به این سوالاتم پاسخ بدهید.
سلام، ببخشید میشه بگید معدل دوستون چند بوده که باهاش پذیرش گرفته؟
(11-04-2017, 03:40 PM)automotive نوشته: @Arsalan2017
سلام،
دانشگاه‌هایی که از آن‌ها فارغ‌التحصیل شده‌اید معمولی هستند، معدل شما هم معمولی است. مقاله ISI با چه ضریب تاثیری؟
جشنواره خارزمی و ثبت اختراع فقط رزومه را کمی تغییر می‌دهد و هیچ نقش اساسی را ایفا نمی‌کند.

با این شرایط خیر. (ضمنا دانشگاه ایالتی میشیگان با دانشگاه کالیفرنیا تفاوت رتبه قابل ملاحظه‌ای دارد)

طبق اعلام وب سایت این دانشگاه، GRE از موارد ضروری اپلای است لینک.
 ضمنا برای رشته‌ی فیزیک باید GRE Subject شرکت کنید.

۳. حتمن برای اخذ ویزا باید یک حساب بانکی داشت که در آن ۴۰ هزار دلار پول توش باشه؟ حتی وقتی که پذیر فول فاند (هزینه رایگان تحصیل + حقوق ماهانه) رو دریافت کنیم؟ برای کانادا هم همین جوری هست؟راستش من این مورد رو نمیتونم اوکی کنم.
خیر، اگر پذیرش فول فاند داشته باشید به حساب بانکی نیازی نیست.

اصولا حداقل کلیرنس 6 ماهه را به این زمان اضافه کنید، احتمال دریافت ویزای ایالات بسیار پایین است (که در حال حاضر صفر است). با توجه به هزینه و ریسک بسیار بالا، بهتر است برای کشور دیگری اقدام کنید، یا علاوه بر آمریکا، کشور دیگری را نیز در نظر داشته باشید.

اپلای برای پاییز از حدود جولای شروع می‌شود، اما باید از وب‌سایت دانشگاه این موضوع را نگاه کنید. اقدام برای اخذ ویزا بعد از تایید اپلای و دریافت نامه‌ی رسمی دانشگاه است.
علوم پایه ی زنجان که در ایران اعتبار خاصی داره حالا نمی دونم نظر کشورای دیگه در موردش چیه Confused
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#2,115
12-04-2017, 09:42 AM (آخرین تغییر در ارسال: 12-04-2017, 09:43 AM توسط Torkan.)
(11-04-2017, 02:04 PM)Arsalan2017 نوشته: با سلام و احترام
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
شرایط فردی:
۱. لیسانس فیزیک-معدل ۱۶.۳۳-شاگرد اول ورودی و عضو استعداد درخشان دانشگاه گیلان (دانشگاه سراسری)
۲. فوق لیسانس فیزیک-معدل ۱۷.۳۴-عضو استعداد درخشان دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان (دانشگاه سراسری)
۳. زبانم خوبه و مدرک تافلمو تا چند ماه دیگه میگریم (در حد ۹۰ نمره می گیرم).
۴. مدرک GRE ندارم.
۴. یک مقاله ISI برای فیزیک دارم.
۵. یک نرم افزار کابردی در زمینه پردازش تصویر طراحی کردم که یک مقاله ISI هم از اینجا دارم . دارم طرحمو برای جشنواره جوان خوارزمی می فرستم و اونو ثبت اختراعش میکنم.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

سوالات:

۳. حتمن برای اخذ ویزا باید یک حساب بانکی داشت که در آن ۴۰ هزار دلار پول توش باشه؟ حتی وقتی که پذیر فول فاند (هزینه رایگان تحصیل + حقوق ماهانه) رو دریافت کنیم؟ برای کانادا هم همین جوری هست؟
راستش من این مورد رو نمیتونم اوکی کنم.

ممنون میشم با توجه به شرایطم به این سوالاتم پاسخ بدهید.

دوستان دقت کنند برخی دانشگاهها که تعدادشون شاید خیلی کم باشه بدون GRE پذیرش میدن برای رشته های خاص. البته در این مورد بهتره دوستان مطمین بشن از اینکه هیچ امتحانی داده نشده و فول فاند شده و پذیرش گرفته بعد اعلام کنند تا سایر دوستان بتوانند ازش استفاده کنند.
همچنین اگر بتوانند LINKEDIN چنین افرادی رو در همین فروم بزارند تا دوستان بتوانند مستقیم در ارتباط باشند.
هیچ وقت پذیرش یک نفر رو برای خودتون معیار قرار ندید!
نقل قول  

آفلاین Arsalan2017
**
نقل قول

#2,116
12-04-2017, 04:05 PM
(12-04-2017, 09:42 AM)Torkan نوشته: دوستان دقت کنند برخی دانشگاهها که تعدادشون شاید خیلی کم باشه بدون GRE پذیرش میدن برای رشته های خاص. البته در این مورد بهتره دوستان مطمین بشن از اینکه هیچ امتحانی داده نشده و فول فاند شده و پذیرش گرفته بعد اعلام کنند تا سایر دوستان بتوانند ازش استفاده کنند.
همچنین اگر بتوانند LINKEDIN چنین افرادی رو در همین فروم بزارند تا دوستان بتوانند مستقیم در ارتباط باشند.
هیچ وقت پذیرش یک نفر رو برای خودتون معیار قرار ندید!

بله تو فیزیک و بهویژه در زمینه ماده چگال دانشگاه علوم پایه زنجان برترین دانشگاه ایران است.

من در مورد دانشگاه مورد نظر اشتباه کردم و دانشگاه ایالتی ایندیانا نبوده است. یکی از دنشگاه های دیگر ایالت ایندیانا بوده . دلیل نخواستن جی آری هم تعداد مقالات زیادشون بوده (۳ تا isi).
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#2,117
12-04-2017, 04:14 PM
(12-04-2017, 04:05 PM)Arsalan2017 نوشته: بله تو فیزیک و بهویژه در زمینه ماده چگال دانشگاه علوم پایه زنجان برترین دانشگاه ایران است.

من در مورد دانشگاه مورد نظر اشتباه کردم و دانشگاه ایالتی ایندیانا نبوده است. یکی از دنشگاه های دیگر ایالت ایندیانا بوده . دلیل نخواستن جی آری هم تعداد مقالات زیادشون بوده (۳ تا isi).

دلیل نخواستن gre تعداد بالای مقاله که نمیتونه باشه. قطعا در admission requirement های اون دانشگاه نبوده. اسم دانشگاه رو بگید شاید بهتر نتیجه گیری کرد.

بااحترام،
ترکان
نقل قول  

آفلاین Arsalan2017
**
نقل قول

#2,118
12-04-2017, 04:35 PM
(12-04-2017, 04:14 PM)Torkan نوشته: دلیل نخواستن gre تعداد بالای مقاله که نمیتونه باشه. قطعا در admission requirement های اون دانشگاه نبوده. اسم دانشگاه رو بگید شاید بهتر نتیجه گیری کرد.

بااحترام،
ترکان

دانشگاه IUPUI
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#2,119
12-04-2017, 10:10 PM
(12-04-2017, 04:35 PM)Arsalan2017 نوشته: دانشگاه IUPUI

برای این دانشگاه که دانشگاه نا شناخته ای هست نوشته
GRE: You are required to take the Graduate Record Examination general test. The subject test in physics is not required, but is strongly encouraged. Please have the documentation of your score mailed directly to us from Educational Testing Service.

از اینجا بخونید.
نقل قول  

آفلاین aghazade
**
نقل قول

#2,120
13-04-2017, 09:25 PM
(08-04-2017, 03:32 AM)Torkan نوشته: متاسفانه با این شرایط شانس چندانی ندارین برا فاند. اینجا تاپیک امریکاست در مورد ابن کشور تنها کورسوی امید شما gre بسیار بالا هست که بازم گرفتن فاند با این معدل متاسفانع سخته. مقاله هم که ندارید.

مرسی دوست عزیز که نظر دادی. اما من نمیخام امیدمو از دسن بدم و میحام تلاشمو بکنم. آیا همه دانشگاه های امریکا به معدل لیسانس حساسن؟ چون یه سری از دانشگاه ها مثلا تو کانادا ملاکشون دو سال آخره تحصیله.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 208 209 210 211 212 213 214 215 216 ... 224 بعدی »