عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد

صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... 91 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد
آفلاین bahmans
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-05-2014, 10:14 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-05-2014, 10:16 PM توسط bahmans.)
سلام
من بعید می دونم بشه. تا اونجایی که می دونم سه روش: پرداخت هزینه تعهد خدمت رایگان، انجام تعهد خدمت رایگان و عدم کاریابی تنها راه های آزاد کردن مدارک هستند. البته اگر مورد آخر هنوز اجرایی باشه و قوانین تغییری نکرده باشه. شما هم به هر حال مجبورید در یه مقطعی یا زمان رو بگذارید یا هزینه رو. پس هر چه زودتر از روش های معمول انتخاب کنید تا مجبور نشید زمان بیش تر و هزینه به مراتب بیش تری رو از دست بدید.
موضوعی رو که مطرح کردید رو هم من نقل قول نکردم تا بقیه که شاید بیش تر اطلاع داشته باشند نظر بدهند. ولی بهتره اگر می خواهید مطمئن شوید از اداره آموزش دانشگاه و یا با مراجعه با سایت وزارت خانه سوال را به طوری مطرح کنید یا نهایتا از یک وکیل خبره مشورت بگیرید.
نقل قول  

آفلاین faren338
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-05-2014, 05:58 PM
سلام خوبین؟
من دانشجوی ارشد رشتهٔ بایومکانیک ورزشی هستم ( دانشگاه خوارزمی) لیسانسمو از دانشکده اولم پزشکی شهید بهشتی‌ گرفتم تو رشتهٔ کاردرمانی با معدل ۱۴.۴۷
زبان امتحان ندادم اما آیلتس۶.۵ یا ۷ می‌تونم بگیرم
؟.می‌خوام ببینم می‌تونم تو یه کی‌ از دانشگاههای کانادا پذیرش بگیرم واسه فوق لیسانس
یا بهتره مستقیم واسه دکترا اقدام کنم؟؟

ویرایش توسط MaMi به دلیل تبدیل فینگلیش به فارسی
نقل قول  

آفلاین faren338
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-06-2014, 03:27 PM
سلام
من دانشجوی ترم 4 ارشد هستم و دارم روی مقاله و پایان نامه ام کار می کنم
معدل ارشدم 16(دانشگاه خوارزمی رشته بیو مکانیک ورزشی)
معدل لسانسم 14.47( دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی رشته کاردرمانی)
زبان ایلتس 6.5
به نظرتون می تونم برای کانادا بورس بگیرم؟
واسه دکتری اقدام کنم بهتره یا دوباره از ارشد بخونم؟
اگه شانسم واسه کانادا کمه برای سوئد چه طور؟
نقل قول  

آفلاین faren338
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-06-2014, 10:36 PM
(31-05-2014, 05:58 PM)faren338 نوشته: سلام خوبین؟
من دانشجوی ارشد رشتهٔ بایومکانیک ورزشی هستم ( دانشگاه خوارزمی) لیسانسمو از دانشکده اولم پزشکی شهید بهشتی‌ گرفتم تو رشتهٔ کاردرمانی با معدل ۱۴.۴۷
زبان امتحان ندادم اما آیلتس۶.۵ یا ۷ می‌تونم بگیرم
؟.می‌خوام ببینم می‌تونم تو یه کی‌ از دانشگاههای کانادا پذیرش بگیرم واسه فوق لیسانس
یا بهتره مستقیم واسه دکترا اقدام کنم؟؟

ویرایش توسط MaMi به دلیل تبدیل فینگلیش به فارسی
نقل قول  

آفلاین soniaeli
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-06-2014, 02:08 AM
سلام
من درحال حاضر دانشجوی ترم آخر کارشناسی مهندس کامپیوتر نرم افزار دانشگاه زنجان هستم تصمیم دارم برای مقطع دکتری هرطور شده فاند یکی از دانشگاه های خوب کانادا یا آمریکا رو بگیرم حالا با توجه به این موضوع برای مقطع ارشد آیا دانشگاه محل تحصیل مهمه؟ دانشگاه مقطع ارشد چقدر میتونه تو پذیرش دکتری تاثیر بذاره؟ من خودم برام راحتتره که ارشد رو همین دانشگاه زنجان بخونم اما اگه خیلی مهم باشه سعی میکنم یکی از دانشگاه های شریف یا تهران یا امیر کبیر رو بیارم الان این موضع برای من خیلی مهمه خواهش میکنم کمک کنید
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
09-06-2014, 03:36 AM
اگر معدل کارشناسی تون خوب باشه و در نمره زبان هم نمره خوبی بگیرین (در حدود آیلتس 7) و یکی دو تا مقاله هم در مجله های معتبر داشته باشین مشکل چندانی نخواهید داشت. در این صورت با همون ارشد دانشگاه زنجان هم میشه برای دکترا پذیرش گرفت با این حال دانشگاه های تهران برای خیلی از استادهای دانشگاه های خارجی شناخته شده هستند و اگر بتونید در اونها ارشد رو بخونید ارزشش رو داره و به نظرم شانس تون رو بیشتر می کنه. بنابراین هدفگذاری تون روی اونها باشه ولی اگر نشد در همون زنجان سعی کنید معدل تون رو بالا نگه دارید و روی مقاله و زبان کار کنید. برای آمریکا در اغلب موارد به آزمون GRE هم احتیاج پیدا می کنید که می بایست در اون هم حدود 310 به بالا بگیرین تا شانس تون معقول بمونه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین sina_ww
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-06-2014, 05:21 PM
با سلام خدمت اساتيد محترم
به تازگي با سايت آشنا شدم ميخواستم بدونم اگر كسي در در حال حاضر در حال تحصيل در مقطع ارشد مهندس مكانيك باشه و اگر معدل كل به 17 نرسه يعني 15 به بالا باشه ظاهراً شانسي براي پذيرش و فاند دكترا نداره ولي آيا ميشه كه با هزينه خودش  دوباره در مقطع فوق ليسانس مكانيك در يكي از دانشگاههاي معتبر كانادا درس بخونه حتي با هزينه خودش تا بعدش جبران مافات كنه ؟
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
Rainbow  09-06-2014, 08:25 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-06-2014, 08:36 PM توسط ahmadpashaei.)
(09-06-2014, 05:21 PM)'sina_ww' نوشته: با سلام خدمت اساتيد محترم
به تازگي با سايت آشنا شدم ميخواستم بدونم اگر كسي در در حال حاضر در حال تحصيل در مقطع ارشد مهندس مكانيك باشه و اگر معدل كل به 17 نرسه يعني 15 به بالا باشه ظاهراً شانسي براي پذيرش و فاند دكترا نداره ولي آيا ميشه كه با هزينه خودش  دوباره در مقطع فوق ليسانس مكانيك در يكي از دانشگاههاي معتبر كانادا درس بخونه حتي با هزينه خودش تا بعدش جبران مافات كنه ؟

سلام به شما
ببینید نمیشه حتما گفت با معدل 15-16 ارشد کسی شانس پذیرش و فاند نداره!! ضمنا معدل کارشناسیتون رو نگفتین که حتی از ارشدم مهمتره. پذیرش گرفتن به خیلی عوامل بستگی داره و اگر شما توان پرداخت هزینه های سرسام آور زندگی در آمریکا رو دارید خوب با همین ارشد اپلای کنید،چرا می خواید فوق لیسانس دوم با هزینه خودتون بگیرید که بعد برید دکترا رو با فاند بخونید؟! همینجوری هم اگر شما در دکترا خودتون رو نشون بدین حتما می تونید برای سالهای دوم به بعد فاندی جور بکنید. اما اگر نظرتون راجع به تحصیل عوض شده و
می خواهید جور دیگه ای خشت های تحصیلتون رو بچینید حرفش جداست. می تونید با هزینه شخصی برید برای ارشد،حالا تونستین از اول یا حتی سال دوم فاند بگیرین که بهتر. 

پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین farzad2733
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-06-2014, 09:18 PM
سلام دوستان با وضعیت زیر از کلگری شانسی دارم برای مستر فاند بگیرم؟
دانشکاه دولتی کرمان (شهید باهنر )
معدل لیسانس 15.5
مقاله 2 کنفراسی +1 ISI
1 پروژه صنعتی (ارتباط با صنعت -به مدت 2سال )
تافل 90
چند تا TA

نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
16-06-2014, 02:43 AM (آخرین تغییر در ارسال: 16-06-2014, 02:43 AM توسط M1KE.)
به عنوان رشته تون اشاره نکردین. من شرایط پذیرش یکی از رشته های مهندسی این دانشگاه رو نگاه کردم (مهندسی عمران) گفته برای زبان تافل 93 و برای معدل هم دست کم باید 3 از 4 باشه. بنابراین روی کاغذ به نظر میرسه برای رشته های مهندسی حداقل هاش رو برآورده می کنید. منتهی داشتن حداقل ها لزوما به معنای گرفتن پذیرش و بدتر از اون به معنای گرفتن کمک هزینه نیست. می بایست بتونید استادی رو پیدا کنید که راضی بشه استاد راهنمای شما بشه. اگر استادی پیدا نشه که با شما کار کنه ممکنه پذیرش هم ندن. در هر حال تفاوت زیادی هم نمی کنه. اگر نتونستید کمک هزینه گیر بیارین شاید در نهایت مجبور بشین در ایران ارشد بخونید و دوباره برای دکترا اقدام کنید که شانس گرفتن کمک هزینه اش بالاتر هست.

http://schulich.ucalgary.ca/civil/graduate/admissions
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... 91 بعدی »