عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد

صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... 91 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
24-02-2014, 08:52 AM
(24-02-2014, 02:43 AM)'babakps' نوشته: سلام
من دانشجوی سال آخر مهندسی آی تی گرایش تجارت الکترونیک دانشگاه علمی کاربردی هستم
در مورد فاند و مدارک زبان اطلاعات زیادی ندارم
میخواستم اول بهم کمک کنید بدونم کدوم دانشگاهای معتبر کانادا تو رشته من و ترجیحا گرایش خودم پذیرش دارن،واسه مدرک زبان از کجا شروع کنم،و درمورد فاند هم بهم یکمی اطلاعات بدید خواهشا
ضمنا هزینه تحصیلیشون چطوره و ایا کمک هزینه هم دارن و ثر چه حدیه
میدونم وقت زیادی واسه جواب دادن باید بذارید اما خواهشا کمکم کنید
ضمنا معدلم هم تو مقطع کاردانی 17.60 و مقطع کارشناسی قطعا بالای 17.50 خواهد بود

سلام بر شما
پیشنهاد من اینه که قبل از هر کاری راجع به کشور مورد نظر و امتحلن های زبان مربوطه اطلاعات کسب کنین.
با توجه به اینکه شما کانادا رو هدف قرار دادین بهتره اینجا و اینجا رو ببینید.
همچنین بهتره همین تاپیک رو بخونید کامل از اول وقت بذارید تا افرادی با شرایط نزدیک خود رو پیدا کنید و اطلاعات کسب کنید.
در کل میتونم بگم درسته دانشگاهتون زیاد مطرح نیست ولی معدلتون خوبه و کانادا هم معدل محوره.
صد در صد نمره بالای تافل و یا ایلتس و حتی مقاله میتونه گره گشای کار شما باشه.
این که کدوم دانشگاهها چه رشته هایی ارایه میدن بهتره از لینک خود دانشگاهها استفاده کنید و کم کم شروع به مطالعه کنید تا متوجه بشید کلا چطوری باید اپلای کرد و چی میخوان.
در نهایت اینکه از کجا شروع کنم جوابش خیلی ساده هستش:
از اینجا

بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین m.mohaqeq
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
24-02-2014, 09:35 PM
ببخشید که این جا هم مزاحم می شم!
با توجه به رزومم، اگر بخوام برای کانادا اقدام کنم، شما چه رنک دانشگاه هایی رو پیشنهاد می کنید؟ (فرض کنید خودتون می خوای اپلای کنید)
رزومه بابت یادآوری
لیسانس: مکانیک علم و صنعت معدل 16
فوق: مهندسی پزشکی علم و صنعت معدل 17.30
مقاله آی اس آی: 1 عدد
تافل: 103
جی آر ای: ندادم ولی بالا میشه ایشالا
ممنون
نقل قول  

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
24-02-2014, 09:52 PM
واسه دانشگاه کانادا اگه میخوای اپلای کنی دو تا چیز باید بهش توجه کنی: 1- معدل 2- استاد.
دانشگاه های کانادا به معدل خیلی اهمیت میدن و اکثر فلوشیپ هایی که وجود داره صرفا بر اساس معدل هست. معدل ارشد شما خوبه و میتونید واسه گرفتن این بورس ها نامینیت بشید. از طرفی واسه دانشگاه های کانادا بهتره استاد پیدا کنید وگرنه شانستون میاد پایین. ممکنه یک عده از دانشگاه های مطرح مثل تورنتو، مک گیل، واترلو و یو بی سی بدون استاد پذیرش گرفته باشن ولی تعدادشون محدود و یا رزومه خیلی خوبی داشتن. حتی بعضی از دانشگاه ها مثل منیتوبا اگه استاد نداشته باشی اصلا مدارک شما رو بررسی نمیکنن و در اکثر فرم های اپلای آنلاین دانشگاه های کانادا هم گفته که مشخص کنید با چه استادهایی در تماس بودید. خلاصه دانشگاه های کانادا خیلی استاد محورن. 
به نظرم روزمه شما خیلی خوبه و به شرطی که استاد پیدا کنید حتی از 4 تا دانشگاه مطرح که نام بردم هم شانس پذیرش با فاند دارید.
قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
24-02-2014, 09:54 PM
(24-02-2014, 09:35 PM)'m.mohaqeq' نوشته: ببخشید که این جا هم مزاحم می شم!
با توجه به رزومم، اگر بخوام برای کانادا اقدام کنم، شما چه رنک دانشگاه هایی رو پیشنهاد می کنید؟ (فرض کنید خودتون می خوای اپلای کنید)
رزومه بابت یادآوری
لیسانس: مکانیک علم و صنعت معدل 16
فوق: مهندسی پزشکی علم و صنعت معدل 17.30
مقاله آی اس آی: 1 عدد
تافل: 103
جی آر ای: ندادم ولی بالا میشه ایشالا
ممنون

انصافا فرض که نمیشه کردSmile
ولی شما معدل لیسانستون دقیقا چند بود؟
کانادا بسیاری از دانشگاههاش جی ار ای نمیخواد ولی باز به دانشکده و دانشگاهش ربط داره. اکثرا نمیخوان. البته داشتنش مفیده و نمره بالا پشتکار شما رو نشون میده.
زبانتون که حله و معدل فوقتون هم به نسبت خوبه. تنها مورد معدل لیسانس بینابین خوب و متوسط هست که ممکنه پذیرش رو از دانشگاههای تاپ بیاره به دانشگاههای خوب و متوسط.
راستش من جای شما بودم حیفه تلاش میکردم اگه وقت بود یک یا حتی دو تا مقاله دیگه میدادم بعد به اساتید ایمیل میزدم. همانطور که بارها گفته شده استاد نقش مهمی داره تو کانادا. ولی خوب اگر هم وقت نشه که هیچی.
کلا 3 دانشگاه معروف UBC , MCGILL , TORONTO فک نکنم پذیرش بده (البته شما به یکیش اپلای کن و شانست رو بیازمای)..بعد میای دانشگاههای خوب که از اونا هم چند تا اپلای کن. شانس بیاری پذیرش میگیری. چند تا هم متوسط در نظر بگیر و اپلای کن.
روال کار اینه و کسی جز ADMISSION COMMITTEE نمیتونه قطعا بگه که چی میشه. پذیرش یه طرفش شانسه واقعا.
بااحترام
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین m.mohaqeq
**
نقل قول

25-02-2014, 12:12 AM
ممنون از دوستان عزیز که بی دریغ راهنمایی می کنن!!
و اما در مورد دانشگاه های کانادا که می فرمایید استاد محور هستند . . . من برای بسیاری از اساتید با زمینه های تقریباً مشترک ایمیل فرستادم ولی متأسفانه به اون صورت جوابی نگرفتم . . . بنابراین نظر شما این هستش که اگر نتونستم از استادی جواب بگیرم، رو بیارم به دانشگاه های آمریکا (که احتمالاً استاد محور نیستند)؟؟ در ضمن اون قدری سرمایه ندارم، که بخوام هم به چندین دانشگاه کانادا و هم به چندین دانشگاه آمریکا بفرستم! باید خیلی دقیق اون دانشگاه ها رو انتخاب کنم!!
نمی دونم واقعاً چی کار کنم؟؟؟
با تشکر
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
25-02-2014, 12:35 AM
(25-02-2014, 12:12 AM)'m.mohaqeq' نوشته: ممنون از دوستان عزیز که بی دریغ راهنمایی می کنن!!
و اما در مورد دانشگاه های کانادا که می فرمایید استاد محور هستند . . . من برای بسیاری از اساتید با زمینه های تقریباً مشترک ایمیل فرستادم ولی متأسفانه به اون صورت جوابی نگرفتم . . . بنابراین نظر شما این هستش که اگر نتونستم از استادی جواب بگیرم، رو بیارم به دانشگاه های آمریکا (که احتمالاً استاد محور نیستند)؟؟ در ضمن اون قدری سرمایه ندارم، که بخوام هم به چندین دانشگاه کانادا و هم به چندین دانشگاه آمریکا بفرستم! باید خیلی دقیق اون دانشگاه ها رو انتخاب کنم!!
نمی دونم واقعاً چی کار کنم؟؟؟
با تشکر

دوست عزیز این رو دقت کنید ممکنه بدون استاد هم پذیرش بگیرید به خصوص اگه رزومتون خوب باشه. منظور از استاد محور بودن اینه که شانس پذیرش بالا میره استاد پیدا کنید.
کلا این یه نظریه ای هستش که نسل به نسل اومده رسیده اینجا وگرنه مثالهای استثنا هم کم نیستن!
ولی من پیشنهادم به شما اگه gre خوب بگیرین بله ایالات متحده هستش. آمریکا با توجه به اینکه امتحان جی ار ای هم داره خیلی شانس رو بالا میاره هم واسه فاند و هم واسه پذیرش ولی کانادا چون این امتحان رو نداره معمولا روی مقالات و معدل زوم میکنه. البته نمره زبان بالای مینیموم که باید باشه اون هیچ.
ولی توصیه من به شما اینه که بهتره روی چند کشور حداقل دو تا اپلای کنید(هر چند من خودم نمیدونم چرا غیر آمریکا هیچ جا به ذهنم نرسید!!) بعد تصمیم نهایی رو بگیرید که کدوم بهتره و شرایط خوبی داره.(البته این مساله هم بیشتر به خاطر مساله ویزا هستش که میگی کانادا حتی اروپا رو هم در نظر بگیرین هرچند کانادا هم یجورایی ویزا روسخت کرده)
در هر حال...
نقل قول  

آفلاین ardavan
**
نقل قول

19-03-2014, 02:08 PM
سلام به همه ی شما دوستان عزیز
من لیسانس قدرت دارم از دانشگاه ارومیه با معدل کل 16.23 تافل دارم با نمره ی 98 می خواستم ببینم شانسی برای گرفتن فاند از دانشگاه هایی مثل Mcmaster UBC McGill یا Toronto دارم؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
19-03-2014, 03:19 PM
(19-03-2014, 02:08 PM)'ardavan' نوشته: سلام به همه ی شما دوستان عزیز
من لیسانس قدرت دارم از دانشگاه ارومیه با معدل کل 16.23 تافل دارم با نمره ی 98 می خواستم ببینم شانسی برای گرفتن فاند از دانشگاه هایی مثل Mcmaster UBC McGill یا Toronto دارم؟

سلام بر شما
دوست عزیز حتی اگر شما مینیموم های اینچنین دانشگاههایی رو ارضا کرده باشین باز هم گرفتن پذیرش سخته به خصوص از ubc,mcgill,toronto میدونین چرا؟
اگر فقط شما اپلای میکردین بله ما رو رو هوا میزدن ولی دقت کنید افراد خیلی زیادی هستن با معدل ها و تافل ها و حتی مقالات در دوره کارشناسی و رکامهای انچنانی در سراسر دنیا...
پس نباید زیاد دل بست ولی من به شما توصیه میکنم علاوه بر اپلای واسه دانشگاههای دیگه خوب به یکی از این دانشگاهها هم اپلای کنید ایرادی که ندارد شد شد نشد هم باز دنیا به اخر نرسیده.
بااحترام
نقل قول  

آفلاین omidhldn
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
22-03-2014, 01:38 AM
با سلام

دوستان من دانشجوی سراسری مهندسی شیمی ترم 6ام تا الان معدلم 17.07 بوده ولی حتما بالاتر میاد می خواستم بدونم ایا این امکان وجود داره که قبل از پایان دوره کارشناسی درخواست بدم و به محض پایان کارشناسی ارشد رو کانادا ادامه بدم (مشابه برخی از کشورهای اروپایی که به صورت مشروت پذیرش میدن) 
نقل قول  

آفلاین nt_sunshine
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
22-03-2014, 03:34 AM
(22-03-2014, 01:38 AM)'omidhldn' نوشته: با سلام
  دوستان من دانشجوی سراسری مهندسی شیمی ترم 6ام تا الان معدلم 17.07 بوده ولی حتما بالاتر میاد می خواستم بدونم ایا این امکان وجود داره که قبل از پایان دوره کارشناسی درخواست بدم و به محض پایان کارشناسی ارشد رو کانادا ادامه بدم (مشابه برخی از کشورهای اروپایی که به صورت مشروت پذیرش میدن) 

Yes, it is possible for you to apply before you graduate provided that you have your degree at the time you start your maser and register your courses at that Canadian university
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... 91 بعدی »