عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد

صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... 91 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد
آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
24-07-2014, 10:06 PM
با توجه به اینکه معدل تون خوبه و نسبتا مرتبط هست فکر نمی کنم مشکل خیلی زیادی وجود داشته باشه. در نیازمندی های سایت دانشگاه ها معمولا به طور مستقیم به این موضوع اشاره نمیشه و با عبارت هایی مثل "داشتن مدرک کارشناسی از یک دانشگاه شناخته شده" به این موضوع اشاره میشه. بهتره سطح زبان تون رو به حدود آیلتس 7.0 برسونید.

دانشگاه هایی مثل تورنتو، مک گیل، آلبرتا، کلگری، مک مستر، منیتوبا و وسترن این رشته رو دارند که در زیر لینک مربوط به این رشته شون رو گذاشتم. اولی ها معروف تر هستند و شرایط شون به طبع سخت تر هست.

دانشگاه تورنتو
 دانشگاه مک گیل
دانشگاه آلبرتا
دانشگاه مک مستر
دانشگاه کلگری
دانشگاه وسترن
دانشگاه منیتوبا

(24-07-2014, 03:27 PM)'immun' نوشته: سلام به همگی
فارغ التحصیل میکروبیولوژی از دانشگاه آزاد کرج با معدل 15:92 هستم و الانم دانشجوی سال دوم پرستاری هستم. میخواستم بدونم شانسی برای گرفتن پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد ایمونولوژی دارم؟

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین zohreh910
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-07-2014, 05:34 AM (آخرین تغییر در ارسال: 25-07-2014, 05:42 AM توسط zohreh910.)
درود.دانشجوی ادبیات پارسی هستم با معدل 19.50.بهمن 93 لیسانس میگیرم.چندتا مقاله به ثبت رسیده دارم و درحال تدوین کتابی هستم.و در حال گرفتن آیلتس هم هستم.قصد دارم از دانشگاه تورنتو واسه گرفتن فوق لیسانس و دکترا بورسیه بگیرم.(ز گهواره تا گور دانش بجوی) البته واسه رشته زبانشناسی یا باستان شناسی... مسئله بسیار مهم واسه من اینه که نمیخوام هیچ وقفه ای واسه ی ادامه تحصیلم اتفاق بیفته. چون شنیدم که ممکنه زمان ببره واسه ی پذیرش. لطفا منو راهنمایی کنید.بااحترام
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
25-07-2014, 10:31 AM
معدل تون خیلی خوبه و در صورتی که نمره زبان خوبی در حدود آیلتس 7.0 یا بهتر بیارین نباید مشکل چندانی پیش رو داشته باشید. البته دانشگاه تورنتو متقاضیان زیادی داره و بهتره چند تا دانشگاه دیگه رو هم در نظر داشته باشین. مواردی که معمولا باعث به طول انجامیدن پروسه پذیرش میشه شامل دو دسته میشن. دسته اول اونهایی که قبل از ویزا هستند مثل آماده شدن برای امتحان زبان (آیلتس یا تافل)، آماده شدن برای آزمون هایی مثل GRE که برای خیلی از رشته ها و دانشگاه ها لازم هست، آزاد کردن مدرک، گذشتن مهلت ثبت نام برای دانشگاه ها و مواردی از این دست. دسته دوم هم که برای مراحل ویزا هست مثل تشکیل پرونده برای سفارت و کلیرنس و غیره. آشنایی با فرآیند پذیرش می تونه زمان برخی از اینها رو کوتاه کنه مثلا گرفتن مدرک زبان در زمان تحصیل یا به سرانجام رسوندن مقاله ها. بهتره از منوی بالای سایت به جزوه مراجعه کنید و اون رو مطالعه کنید.

دانشگاه های مک گیل و کنکوردیا فکر می کنم رشته های مرتبط با ایرانشناسی رو داشته باشند که شاید برای شما جالب باشه. این رو از این نظر گفتم که رشته شما خاص ایران هست و احتمالا برای رشته هایی که مربوط به ایران باشه شانس بیشتری برای گرفتن پذیرش و ادامه تحصیل و حتی کار داشته باشین.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین immun
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

25-07-2014, 06:45 PM
دانشگاه بریتیش کلمبیا چطور؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-07-2014, 07:17 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-07-2014, 07:17 PM توسط M1KE.)
دانشگاه بریتیش کلمبیا هم دپارتمانی برای این رشته داره که در زیر لینکش رو گذاشتم. منتهی این دانشگاه هم مثل تورنتو و مک گیل متقاضیان زیادی داره و پذیرش گرفتن از اون سخت هست.

https://microbiology.ubc.ca/

(25-07-2014, 06:45 PM)'immun' نوشته: دانشگاه بریتیش کلمبیا چطور؟

Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین emm
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-07-2014, 08:00 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-07-2014, 08:01 PM توسط emm.)
سلام
من فارغ التحصیل لیسانس مکانیک از دانشگاه رجایی(سراسری تهران) با معدل 17.48 هستم.البته معدل دو سال آخرم بالاتره(دو ترم آخر حدود 19).سابقه TA هم دارم .روی یه موضوعی کار میکنم که اگه به نتیجه برسه ISI میشه ولی متاسفانه فعلا مقاله ندارم .به نظر شما با تافل 95 میتونم ار آلبرتا پذیرش با یا بدون فاند بگیرم؟ازچه دانشگاههایی احتمال پذیرش با یا بدون فاند دارم؟
یه سوال دیگه هم داشتم که از کی بهتره به استادا ایمیل بزنم؟
خیلی فکرمو مشغول کرده واقعا ممنون میشم اگه جواب بدید..
نقل قول  

آفلاین hashem_avazeh
**
نقل قول

07-08-2014, 03:16 AM
سلام دوستان
من مدرک کارشناسی صنایع غذایی با معدل 15.20از دانشگاه ازاد دارم.نمره ی زبانم 7.5 و 2 تا مقاله ی ای اس ای دارم.ایا شانس گرفتن فاند در مک گیل و بریتیش کلمبیا رو دارم.در ضمن ریکام و انگیزه نامه ی خیلی خوبی دارم.
نقل قول  

آفلاین H_kiani
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-08-2014, 04:15 PM
سلام دوستان، 

یکی‌ از دوستان من ، لیسانس خدشو در رشتهٔ مهدسی برق و الکترونیک با معادله تقریبا 13 گرفت. به علت پایین بودن معدل نمیتونست مستقیم واسه فوق اقدام کنه در کانادا .برای همین یک دوره (Post Graduate Diploma) در رشتهٔ ربوتیک گذروند در یکی‌ از کالج‌های انتریو .
الان ساله اول PGD تمام شده و می‌خواد که قبل از تمام شدن ساله 2 برای فوق اقدام کنه. معدلش هم تا الان قابل قبول هستش، چیزی در حدود 17 تا 18 خودمون هست.

-شرایط اپلی‌ برای فوق باتوجه به انکه دورهٔ PGD رو گذرونده, لیسانس هم داره و اینکه در کانادا هست خودش به چه نحوی هست !؟
-آزمون زبان باید داده بشه دوباره ؟
-ارزش و تاثیر کلی‌ دورهٔ PGD چه قدر هست ؟

ممنون میشم راهنمایی‌ کنید.

نقل قول  

آفلاین shayan7777
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-08-2014, 07:29 PM
سلام دوستان

من دانشجوی ترم 6 کارشناسی کاردرمانی (occupational therapy) هستم.
معدل: 18
مقاله : یک مقاله isi دو مقاله isc و دو مقاله در ژورنال داخلی
زبان:سطح زبانم متوسطه اما متاسفانه مدرک زبان ندارم.[img]images/smilies/blush.gif[/img]

خوب من امار خودم رو دادم![img]images/smilies/wink.gif[/img]
چندتا سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید:
1- چقدر شانس پذیرش دارم برای کانادا؟
2-احتمال گرفتن فاند چقدر هست؟
3-به نظرتون بهتره برای ارشد اقدام کنم یا صبر کنم برای دکترا اقدام کنم؟(با توجه به اینکه مدرک زبان ندارم و اگه بخوام برای ارشد افدام کنم باید یکسال فاصله بندازم تا مدرکم رو بگیرم.ازطرفی اگه ارشد رو ایران بخونم ممکنه نتونم شرایط به این خوبی رو برای دوره ارشدم فراهم کنم.)

*پی نوشت: احتمالا اکثرا در مورد رشتم اطلاع چندانی ندارند. کاردرمانی از رشته های علوم پزشکی_توانبخشی هست.در ایران جز رشته های نسبتا جدیده اما در کانادا قدمت زیادی داره و خیلی مورد توجه.
نقل قول  

آفلاین brusa1994
**
نقل قول

08-08-2014, 08:05 PM
(08-08-2014, 07:29 PM)'shayan7777' نوشته: سلام دوستان
من دانشجوی ترم 6 کارشناسی کاردرمانی (occupational therapy) هستم.
معدل: 18
مقاله : یک مقاله isi دو مقاله isc و دو مقاله در ژورنال داخلی
زبان:سطح زبانم متوسطه اما متاسفانه مدرک زبان ندارم.[img]images/smilies/blush.gif[/img]
خوب من امار خودم رو دادم![img]images/smilies/wink.gif[/img]
چندتا سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید:
1- چقدر شانس پذیرش دارم برای کانادا؟
2-احتمال گرفتن فاند چقدر هست؟
3-به نظرتون بهتره برای ارشد اقدام کنم یا صبر کنم برای دکترا اقدام کنم؟(با توجه به اینکه مدرک زبان ندارم و اگه بخوام برای ارشد افدام کنم باید یکسال فاصله بندازم تا مدرکم رو بگیرم.ازطرفی اگه ارشد رو ایران بخونم ممکنه نتونم شرایط به این خوبی رو برای دوره ارشدم فراهم کنم.)
*پی نوشت: احتمالا اکثرا در مورد رشتم اطلاع چندانی ندارند. کاردرمانی از رشته های علوم پزشکی_توانبخشی هست.در ایران جز رشته های نسبتا جدیده اما در کانادا قدمت زیادی داره و خیلی مورد توجه.

دوست عزیز بدون مدرک زبان نمیشه نظر داد اما معدل خوبی دارید و مقاله isi هم خیلی شانستون رو بالا میبره اگر هم تافل +90 و Gre +320 بشید قطعا شانس خوبی دارید اما توجه داشته باشید که فاند در مقطع master بسیار کم ارائه میشه و واقعا سخته گرفتنش،اما غیر ممکن نیست شما مدارکتون رو تکمیل کنید چند تا recome هم از اساتید داشته باشید،برای مستر اقدام کنید(بعد از گرفتن مدارک زبان)امکانش هست پذیرش بگیرید،من خیلی از رشته شما اطلاع ندارم اما اگر بتونید مستقیم برای دکتری اپلای کنید شانس بسیار بیشتری خواهید داشت نسبت به مستر!

Hold on America , The big MrBob is coming , Fall 2018
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... 91 بعدی »