عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد

صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... 91 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد
آفلاین armani
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
27-04-2014, 03:06 PM
(16-04-2014, 07:30 AM)'M1KE' نوشته: معدل تون خوبه. رشته شما رو خوشبختانه دانشگاه های زیادی در کانادا دارند. سعی کنید همونطور که خودتون هم قصد کردین نمره زبان تون رو بهبود بدین که شانس تون بیشتر بشه. در کل شانس گرفتن پذیرش برای ارشد از دانشگاه های خوب کانادا رو دارید ولی شانس گرفتن کمک هزینه برای مقطع ارشد کمتر از مقطع دکترا هست و حالت رقابتی داره.
برای هر دانشگاه بهتره مهلت یا همون ددلاین هاشون رو در سایت شون نگاه کنید که بتونید برنامه ریزی دقیق کیند. برای نمونه برخی از دانشگاه ها مثل مک گیل ممکنه فقط تا ژانویه برای گرفتن پذیرش در ترم پاییز اون سال مهلت گذاشته باشن (حدود 8 ماه قبل از شروع ترم) و برخی دیگه دو سه ماه کمتر یا بیشتر. به صورت تقریبی از یک سال قبل از شروع تحصیل می بایست مدارک تون رو جمع و جور کرده باشین که بتونید با فراغ بال اپلای کنید.
پاسخ سوال های عمومی در مورد گرفتن پذیرش رو می تونید در انجمن راهنمای گرفتن پذیرش پیدا کنید. 

تشکر میکنم که پاسخ دادید،
میشه راهنماییم کنید که کدوم دانشگاها یا چه شهری برام بهتر هست ؟
اطلاعات زیادی راجع به دانشگاهای کانادا ندارم.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
27-04-2014, 03:50 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-04-2014, 03:51 PM توسط M1KE.)
از ابتدا که نمی تونید یک دانشگاه رو انتخاب کنید و فقط برای اون اپلای کنید. می بایست چند دانشگاه رو که شرایط معدل و نمره زبان شما رو دارند رو پیدا کنید و ازشون پذیرش بگیرید و هر کدوم که شرایط بهتری از نظر رتبه و فاند داشتند همون رو برای ادامه تحصیل انتخاب کنید. اسامی دانشگاه های کانادا رو می تونید اینجا ببینید. می بایست وقت بگذارید به سایت اونها سر بزنید و ببینید گرایشی که مدنظر شماست رو دارند یا خیر. اینکه در چه شهری باشه به نظرم خیلی برای شما فرقی نمی کنه و در درجه چندم اهمیت هست. برای شما با توجه به اینکه مقطع ارشد هستین مهم پیدا کردن دانشگاهی هست که به شما کمک هزینه بده. اگر بیشتر یک دانشگاه به شما کمک هزینه داد اونوقت می تونید در مورد اینکه شرایط کدوم دانشگاه از نظر موقعیت شهری و رتبه و غیره بهتر هست تصمیم گیری کنید.

(27-04-2014, 03:06 PM)'armani' نوشته:
تشکر میکنم که پاسخ دادید،
میشه راهنماییم کنید که کدوم دانشگاها یا چه شهری برام بهتر هست ؟
اطلاعات زیادی راجع به دانشگاهای کانادا ندارم.

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین spring64
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

29-04-2014, 03:09 PM
سلام. دوستان "نامه ی لغو تعهد" دقیقا که با همین عنوان نیست؟ چون دانشگاه به همراه ریز نمرات و دانش نامه به من یک نامه با عنوان "فرم نحوه انجام تعهد خدمت دانش آموختگان بهره مند از مزایای آموزش رایگان" رو داده. (از طریق عدم کاریابی مدرکم رو آزاد کرده بودم)
ممنونم.

♬If you're going to San Francisco, Be sure to wear some flowers in your hair♬
نقل قول  

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 10
29-04-2014, 03:22 PM (آخرین تغییر در ارسال: 29-04-2014, 03:23 PM توسط Leopold.)
 واسه تایید مدارک توسط وزارت علوم، همین نامه با عنوان "فرم نحوه انجام تعهد خدمت دانش آموختگان بهره مند از مزایای آموزش رایگان" نیاز هست که دانشگاه ها موقع آزاد کردن مدرک به دانش آموختگان میدن.
(29-04-2014, 03:09 PM)'spring64' نوشته: سلام. دوستان "نامه ی لغو تعهد" دقیقا که با همین عنوان نیست؟ چون دانشگاه به همراه ریز نمرات و دانش نامه به من یک نامه با عنوان "فرم نحوه انجام تعهد خدمت دانش آموختگان بهره مند از مزایای آموزش رایگان" رو داده. (از طریق عدم کاریابی مدرکم رو آزاد کرده بودم)
ممنونم.

قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین hosseinkh61
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-04-2014, 11:46 AM
خیلی ممنون که جواب دادید...یه نکته..من شنیده بودم  کسایی که PR مقیم هستند میتونن ادامه تحصیل بدن و دولت وام و بورس رو میده به راحتی!!!...من نامه های سابقه کارم رو دارم از شرکت هایی که کار کردم همونا رو به عنوان 
Recommendation letter میشه استفاده کرد؟؟؟
بازم ممنون
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-04-2014, 06:09 PM
کمی در مورد خودتون توضیح بدین تا بشه بررسی کرد.
مدرک های تحصیلی تون و گرایش هاشون چی بوده؟
معدل هاتون؟
آیا مدرک زبان معتبر دارید و با چه نمره ای (تافل یا آیلتس یا مدرک زبان فرانسه ای که بیشتر از 2 سال از زمان اون نگذشته باشه)؟
دقیقا از کدوم روش مهاجرتی مقیم خواهید شد؟ کارکنان ماهر کبک یا فدرال؟ یا ویزای کار؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین vahid.araban
**
نقل قول

04-05-2014, 12:40 AM (آخرین تغییر در ارسال: 04-05-2014, 12:44 AM توسط vahid.araban.)
سلام :-) برنامه قبلیم برای آزاد کردن مدرک این بود که اول مدرک کارشناسیم رو بخرم. یکسالم که سربازی رفتم یه سال دیگه هم کار کنم . اونوقت با دوسال سابقه کارم مدرک ارشدم رو آزاد کنم. چهارشنبه رفتم  اداره دانش آموختگان که ازشون بپرسم . یکی از کارمندا ( که البته کارمند مستقیمش نبود) گفت مثل اینکه راه رو بستن و تا چند سال اول کار فقط برای لیسانس میره؟؟؟؟؟ وقتی که لیسانستو خریدی آخه چی برای لیسانس میره؟ داریم همچین بخشنامه ای بچه ها؟
این غافله عمر عجب می گذرد ....
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 7
04-05-2014, 08:50 AM (آخرین تغییر در ارسال: 04-05-2014, 10:33 AM توسط فرید.)
(04-05-2014, 12:40 AM)'vahid.araban' نوشته: سلام :-) برنامه قبلیم برای آزاد کردن مدرک این بود که اول مدرک کارشناسیم رو بخرم. یکسالم که سربازی رفتم یه سال دیگه هم کار کنم . اونوقت با دوسال سابقه کارم مدرک ارشدم رو آزاد کنم. چهارشنبه رفتم  اداره دانش آموختگان که ازشون بپرسم . یکی از کارمندا ( که البته کارمند مستقیمش نبود) گفت مثل اینکه راه رو بستن و تا چند سال اول کار فقط برای لیسانس میره؟؟؟؟؟ وقتی که لیسانستو خریدی آخه چی برای لیسانس میره؟ داریم همچین بخشنامه ای بچه ها؟

سلام
تا پارسال اینجوری بود که کسی که مدرک لیسانسش می خرید از روزی که مدرک خریده به بعد سابقه کارش برای دوره بعد حساب میشد.احتمالا اشتباه کرده با حالتی که شما می خواستید مدرکتون با سابقه کار قبل از آزاد کردن مدرک لیسانس آزاد کنید. در آن حالت حساب نمی شود. ظاهرا در بعضی دانشگاه ها قانون درست اجرا نمی کنند. قانون می گه که اول سابقه کار برای مقطع پایین تر اعمال می شود. اینجا مشکلی که ایجاد شده اینه که تعبیرهای مختلفی میشه کرد. اینکه یک نفر مدرک دوره کارشناسی خریده باشه و از فردای اون بره سر کاری مشغول بشود خوب این فرد دیگه تعهدی نداره تا بخواهد سابقه کارش برای اون مقطع حساب بشود. مثل کسی می مونه که روزانه درس نخونده باشه و سابقه کارش فقط برای ارشد حساب بشود. ولی اگر بخواهد با سابقه کاری که قبل از آزاد کردن مدرک کارشناسی داشته برای ارشد اقدام کنه چون قانون میگه که اول باید برای مدرک پایینتر اقدام بشود در این مورد منطقا سابقه کار مورد قبول نیست. البته در این حالت هزینه که برای مدرک قبلی پرداخت کردید با توجه به سابقه کارتون کسر می کنند.
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 11
04-05-2014, 10:53 AM (آخرین تغییر در ارسال: 04-05-2014, 11:15 AM توسط butterfly.)
در ادامه صحبت فرید عزیز، من فقط به یه نکته اشاره می کنم: 
در حالتی که دانشجو همه مقاطع تحصیلیشُ روزانه و بدون وقفه بینشون گذرونده باشه نمی تونه اول مدرک پایین تر با پول بخره بعد مدرک مقطع بالاتر با ارائه سابقه کار آزاد کنه. این راه حل به ذهن خود منم رسید اون موقعی که می خواستم برای آزاد کردن مدارکم اقدام کنم چون سابقه کاری که می تونستم ارائه کنم فقط برای ارشد کافی بود اما با بررسی که از سایت دانشگاهم و همین طور بخشنامه های وزارت علوم کردم دیدم که طبق قانون نمی تونم این کار بکنم. 
این بحث پارسال هم شد و من همون موقع فایل و لینک مربوط به این قانون اینجا گذاشته بودم. لطفا پست های زیر بخونید:
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...6#pid43806

http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...5#pid43815

وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین vahid.araban
**
نقل قول

05-05-2014, 12:17 AM
(04-05-2014, 10:53 AM)'butterfly' نوشته: در ادامه صحبت فرید عزیز، من فقط به یه نکته اشاره می کنم: 
در حالتی که دانشجو همه مقاطع تحصیلیشُ روزانه و بدون وقفه بینشون گذرونده باشه نمی تونه اول مدرک پایین تر با پول بخره بعد مدرک مقطع بالاتر با ارائه سابقه کار آزاد کنه. این راه حل به ذهن خود منم رسید اون موقعی که می خواستم برای آزاد کردن مدارکم اقدام کنم چون سابقه کاری که می تونستم ارائه کنم فقط برای ارشد کافی بود اما با بررسی که از سایت دانشگاهم و همین طور بخشنامه های وزارت علوم کردم دیدم که طبق قانون نمی تونم این کار بکنم. 
این بحث پارسال هم شد و من همون موقع فایل و لینک مربوط به این قانون اینجا گذاشته بودم. لطفا پست های زیر بخونید:
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...6#pid43806
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...5#pid43815

فرید و butterfly  عزیز ممنون از پاسختون. اینجوری که خیلی بد میشه. مثلا من رو یک سال سربازی که رفتم حساب کرده بودم :-( احتمال داره جایی مشغول به کار شم که بیمه هم میکنند. راستش نمی تونم ریسک کنم بیکار بمونم که سال بعدش شاید پذیرش با فاند بگیرم یا نه . کار دیگه ای هم سراغ ندارم. از طرفی خیلی دوست دارم ادامه تحصیل بدم. خیلی هم زورم میاد هشت میلیون مدرکم رو بخرم . راهکار دیگه ای به ذهنتون می رسه ؟ مثلا هنوز میشه وثیقه داد و مدرک رو آزاد کرد ؟ اگه میشه حدودا چقدره ؟ از کجا می تونم بپرسم ؟
این غافله عمر عجب می گذرد ....
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... 91 بعدی »