عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد

صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد
آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 3
05-04-2018, 12:46 PM
(04-04-2018, 01:13 PM)avb نوشته: سلام ، من یک سوال اساسی برام پیش اومده ، من وقتی مدرک لیسانسم را از طریق کاریابی آزاد کردم دانشجوی ارشد بودم اون موقع این قانون رو نمیدونستم دانشگاه آزاد کرد اما موقعی بردم وزارت علوم اونجا گفتن که نمیشه و مهر نزدن ، آیا الان با توچه به اینکه من برای آخرین مقطعم نامه عدم کاریابی دارم آیا این مسیله مشکلی ایچاد میشه ؟

سلام
اگر اشتباه نکنم الآن میتوانید هر دو مدرک خود را با هم آزاد کنید و مشکلی نخواهد بود.
(04-04-2018, 04:27 PM)avb نوشته: و دیگه اینکه من بابت نامه لغو تعهد رفتم دانشگاه به من فقط کپیشو دادن ولی گفتن که کپی برابر اصل نمی کنن و این نامه به اندازه خود مدرک مهمه و باید المنثنی صادر یشه و تو روزنامه آکهی بشه آیا این درسته؟
از این موضوع بی اطلاع هستم.
@szeinalilathori
(05-04-2018, 12:36 AM)shapol46 نوشته: سلام
من میخوام مدرک ارشدم رو آزاد کنم. کارهای مربوط به سامانه سجاد انجام شده. الان دانشگاه تو مدارکی که می خوان پست بشه  "اصل گواهی نامه مربوط به پایان تحصیلات (در صورت دریافت گواهی نامه)" رو نوشتن. این گواهی نامه چی هست اصلا. من مدرک موقتم رو از دانشگاه گرفتم ولی اینو یادم نیست.
مرسی

سلام
اصل گواهی نامه پایان تحصیلات همان دانشنامه است، معمولا اول موقت آن صادر میشود و پس از صدور اصل آن، باید موقت را تحویل بدهید و سپس اصل را دریافت کنید.
دانشنامه شما دارای امضا، مهر برجسته و قابل ترجمه است، در صورتی که مدرک موقت قابل ترجمه نیست.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین homayoun.v22
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-04-2018, 10:44 PM
سلام جناب Aituniversity
من الان دانشجوی ترم ۴ زیست سلولی دانشگاه دولتیم ولی شهرستان هستم معدلم تا الان حدود ۱۷ هست زبانمم خوبه تا دو سال دیگه میتونم ایلتس ۷ بگیرم.میخوام واسه ارشد ژنتیک واسه کانادا اقدام کنم میخوام بدونم چقدر احتمال بورسیه شدن (TA/RA/... )واسه من هست؟.حتی اگه فقط شهریه هم پوشش بده میتونم هزینه زندگیمو خودم بدم .این سه ترمی که هنوز تا فارغ التحصیلی دارم چه کارایی بهتره انجام بدم؟؟من هدف اصلیم کاناداس ایا وقتمو بزارم روی gre تو این مدت اگه تاثیر داره(مثلا بالای ۳۲۰)؟یا اینکه سعی کنم کار تحقیقاتی کنم؟ولی تو این مقطع واسه منی که تا حالا کار تحقیقی نکردم مقاله دادن در حد isi خیلی سخته... و اینکه من شنیدم اگه معدل ۱۸ یا ۱۹ باشه فقط با همین معیار ممکنه بورسیه شم این درسته؟؟...سپاااااااس
نقل قول  

آفلاین homayoun.v22
**
نقل قول

20-04-2018, 10:44 PM
سلام جناب Aituniversity
من الان دانشجوی ترم ۴ زیست سلولی دانشگاه دولتیم ولی شهرستان هستم معدلم تا الان حدود ۱۷ هست زبانمم خوبه تا دو سال دیگه میتونم ایلتس ۷ بگیرم.میخوام واسه ارشد ژنتیک واسه کانادا اقدام کنم میخوام بدونم چقدر احتمال بورسیه شدن (TA/RA/... )واسه من هست؟.حتی اگه فقط شهریه هم پوشش بده میتونم هزینه زندگیمو خودم بدم .این سه ترمی که هنوز تا فارغ التحصیلی دارم چه کارایی بهتره انجام بدم؟؟من هدف اصلیم کاناداس ایا وقتمو بزارم روی gre تو این مدت اگه تاثیر داره(مثلا بالای ۳۲۰)؟یا اینکه سعی کنم کار تحقیقاتی کنم؟ولی تو این مقطع واسه منی که تا حالا کار تحقیقی نکردم مقاله دادن در حد isi خیلی سخته... و اینکه من شنیدم اگه معدل ۱۸ یا ۱۹ باشه فقط با همین معیار ممکنه بورسیه شم این درسته؟؟...سپاااااااس
نقل قول  

آفلاین AitUniversity
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
22-04-2018, 06:31 AM
(20-04-2018, 10:44 PM)kamyab22 نوشته: سلام جناب Aituniversity
من الان دانشجوی ترم ۴ زیست سلولی دانشگاه دولتیم ولی شهرستان هستم معدلم تا الان حدود ۱۷ هست زبانمم خوبه تا دو سال دیگه میتونم ایلتس ۷ بگیرم.میخوام واسه ارشد ژنتیک واسه کانادا اقدام کنم میخوام بدونم چقدر احتمال بورسیه شدن (TA/RA/... )واسه من هست؟.حتی اگه فقط شهریه هم پوشش بده میتونم هزینه زندگیمو خودم بدم .این سه ترمی که هنوز تا فارغ التحصیلی دارم چه کارایی بهتره  انجام بدم؟؟من هدف اصلیم کاناداس ایا وقتمو بزارم روی gre تو این مدت اگه تاثیر داره(مثلا بالای ۳۲۰)؟یا اینکه سعی کنم کار تحقیقاتی کنم؟ولی تو این مقطع واسه منی که تا حالا کار تحقیقی نکردم مقاله دادن در حد  isi خیلی سخته... و اینکه من شنیدم اگه معدل ۱۸ یا ۱۹ باشه فقط با همین معیار ممکنه بورسیه شم این درسته؟؟...سپاااااااس

سلام
اینکه از الان هدفتون مشخص یعنی 50 درصد کار انجام شده و خیلی خوبه. برای شما بهترین و مهترین کار در حال حاضر، بالا نگه داشتن معدل و رسوندش به همون 18 هستش و بعدش زبان. اگر بتونید مثلا شاگرد اول بشید یا جز چندنفر اول کلاس اونم خیلی عالیه
همین ملاک زبان و معدل برای پذیرش قطعیتون کافیه، اگر ترم های آخر شرایط جور شد مثلا از پایان نامه لیسانس چندتا کنفرانس هم مقاله بدید اگر هم نشد هیچ فرقی در موضوغ نمیکنه.
وقت برای GRE نذارید که تو کانادا به درد نمیخوره به جز دانشگاه مک گیل برای رشته شما(اگر درست بگم) که اونم ارزش نداره
تا در طلب گوهر کانی ، کانی.... ................... تا در هوس لقمه نانی ،  نانی
این نکته رمزاگر بدانی ، دانی.........................هر چیز،که درجستن آنی ، آنی

نقل قول  

آفلاین homayoun.v22
**
نقل قول

22-04-2018, 09:20 PM
[quote="AitUniversity" pid='122625' dateline='1524362465']

سلام
اینکه از الان هدفتون مشخص یعنی 50 درصد کار انجام شده و خیلی خوبه. برای شما بهترین و مهترین کار در حال حاضر، بالا نگه داشتن معدل و رسوندش به همون 18 هستش و بعدش زبان. اگر بتونید مثلا شاگرد اول بشید یا جز چندنفر اول کلاس اونم خیلی عالیه
همین ملاک زبان و معدل برای پذیرش قطعیتون کافیه، اگر ترم های آخر شرایط جور شد مثلا از پایان نامه لیسانس چندتا کنفرانس هم مقاله بدید اگر هم نشد هیچ فرقی در موضوغ نمیکنه.
وقت برای GRE نذارید که تو کانادا به درد نمیخوره به جز دانشگاه مک گیل برای رشته شما(اگر درست بگم) که اونم ارزش نداره

خیلی ممنون از راهنماییتون ...فقط میشه درباره بورسیه شدن یکم بیشتر توضیح بدید یعنی وضعیت بورس واسه رشته من رو اطلاع دارین چجوری هس؟؟ شانس دارم که بورس شهریه ای چیزی بگیرم ؟ من واقعا توانایی مالیم در حدی نیست که بتونم سالی ۱۵-۱۰ هزار تا شهریه بدم!(فقط از پس هزینه زندگیم برمیام )اصلا بر فرض که کسی این پول هم داشته باشه به نظر شما اصلا ارزشش رو داره ؟؟!!با دلار چند سال دیگه سر به فلک میشه!!!
نقل قول  

آفلاین homayoun.v22
**
نقل قول

22-04-2018, 09:20 PM
[quote="AitUniversity" pid='122625' dateline='1524362465']

سلام

خیلی ممنون از راهنماییتون ...فقط میشه درباره بورسیه شدن یکم بیشتر توضیح بدید یعنی وضعیت بورس واسه رشته من رو اطلاع دارین چجوری هس؟؟ شانس دارم که بورس شهریه ای چیزی بگیرم ؟ من واقعا توانایی مالیم در حدی نیست که بتونم سالی ۱۵-۱۰ هزار تا شهریه بدم!(فقط از پس هزینه زندگیم برمیام )اصلا بر فرض که کسی این پول هم داشته باشه به نظر شما اصلا ارزشش رو داره ؟؟!!با دلار چند سال دیگه سر به فلک میشه!!!
نقل قول  

آفلاین AitUniversity
نقل قول

امتیاز این پست: 1
23-04-2018, 08:49 AM (آخرین تغییر در ارسال: 24-04-2018, 08:57 PM توسط AitUniversity.)
(22-04-2018, 09:20 PM)kamyab22 نوشته:
(22-04-2018, 06:31 AM)AitUniversity نوشته: سلام

نوشتم که پذیرش قطعی، اینجا پذیرش در بیش از 90 درصد موارد برابر با فول فاند هستش یعنی هزینه زندگی و تحصیل ازش در میاد
من وضعیت رشته شمارو قطعا نمیدونم اما اون کارهایی که گفتم انجام بتونید بدید خیلی شانستون رو زیاد میکنید
تا در طلب گوهر کانی ، کانی.... ................... تا در هوس لقمه نانی ،  نانی
این نکته رمزاگر بدانی ، دانی.........................هر چیز،که درجستن آنی ، آنی

نقل قول  

آفلاین pitbullirani
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-05-2018, 07:11 PM
سلام
یه سوال. توی قسمت لغو تعهد مورد نظر سامانه mad.saorg همون سازمان امور دانشجویی نوشته اپلود پیوست ریزنمرات/مدارک تحصیلی، در حالی که دانشگاه ارومیه به من فقط مدرک موقت رو داده. حالا باید فقط مدرک موقت رو اپلود کنم؟
نقل قول  

آفلاین szeinalilathori
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
02-05-2018, 01:41 PM
(01-05-2018, 07:11 PM)pitbullirani نوشته: سلام
یه سوال. توی قسمت لغو تعهد مورد نظر سامانه mad.saorg همون سازمان امور دانشجویی نوشته اپلود پیوست ریزنمرات/مدارک تحصیلی، در حالی که دانشگاه ارومیه به من فقط مدرک موقت رو داده. حالا باید فقط مدرک موقت رو اپلود کنم؟
دوست عزیز سلام

تا جاییکه اطلاع دارم، مدرک موقت رو نمی‌تونید برای این سامانه آپلود کنید. یکی از روشهای آزاد سازی مدرک رو ( عدم کاریابی، خرید مدرک، و انجام تعهد) باید استفاده کنید. بعد میتونید از دانشگاه اصل دانشنامه و ریز نمرات رو از دانشگاه دریافت کنید و از سامانه استفاده کنید.
ارادتمند
الهام
.If it costs your peace, it's too expensive
نقل قول  

آفلاین nanock
نقل قول

09-05-2018, 08:40 PM
سلام،

دوستان یه سوالی داشتم مبنی بر اینکه آیا میشه مدرک کارشناسی رو با هزینه شخصی آزاد کرد ولی ارشد رو با بیکاری؟

ممنون
Do not predict the future, try to shape the future
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 2
09-05-2018, 10:42 PM
(09-05-2018, 08:40 PM)nanock نوشته: سلام،

دوستان یه سوالی داشتم مبنی بر اینکه آیا میشه مدرک کارشناسی رو با هزینه شخصی آزاد کرد ولی ارشد رو با بیکاری؟

ممنون

سلام
بله این موضوع امکان پذیر است.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین صدريه
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-05-2018, 09:12 PM
سلام من ليسانس اتاق عمل دارم با معدل ١٧ براي فوق ليسانس دانشگاه هاي كانادا اين رشته هست و احتمال پذيرش دارم يا نه؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 بعدی »