عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد

صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 80 81 82 83 84 85 86 87 88 ... 91 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد
آفلاین navidgh96
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-02-2018, 08:25 PM
(14-02-2018, 06:23 PM)AitUniversity نوشته: سلام
رشته لیسانستون رو نگفتید، اما بنظرم طی این یکسال حداکثر تلاشتون رو بکنید معدلتون برسه به 18، دروس ریاضی و کامپیوتر و... بالا بگیرید.
بعدش برید سراغ مدرک زبان، کاملا شانس دارید برای پذیرش با فاند
رشتم کامپیوتره 
ترجیحا میخوام تو یه رشته بیزینس محور فاند بگیرم ولی اگه نشد رشته کامپیوتری هم اوکیه
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
16-02-2018, 05:08 AM (آخرین تغییر در ارسال: 16-02-2018, 05:09 AM توسط M1KE.)
رشته های بیزنس محور مثل MBA نه تنها هزینه هاشون به طور متوسط حدود یک و نیم برابر مهندسی هاست (در مقایسه با هزینه های همون دانشگاه) خیلی هم به ندرت فاند یا اسکالرشیپ میدن. به بیان ساده بیشتر برای آدم پولدارها طراحی شدن. اگر هم کمک هزینه ای بدن مثلا 20-10 درصد هزینه ها رو پوشش میده که خود 90-80 درصد باقیمونده انقدر زیاد هست که یک آدم معمولی با درآمد کارمندی نتونه پرداختش کنه.

(14-02-2018, 08:25 PM)navidgh96 نوشته: رشتم کامپیوتره 
ترجیحا میخوام تو یه رشته بیزینس محور فاند بگیرم ولی اگه نشد رشته کامپیوتری هم اوکیه
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Hoomanhf
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-02-2018, 01:34 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-02-2018, 01:38 PM توسط Hoomanhf.)
سلام 
من لیسانس معماری از دانشگاه غیرانتفاعی خیام مشهد دارم
معدل 17.40  آیلتس 7  پورتفولیوی تقرییییبا خوبی دارم     4تا مدرک ترجمه شده مربوط به رشتم دارم اما سابقه کاری مرتبط ندارم
اگه یه مقاله بتونم بنویسم تاثیر به سزایی داره؟
کانادا و استرالیا رو مد نظر دارم ولی اطلاعاتی از اروپا ندارم.
از نظر هزینه هم تقریبا مشکل دارم.
میشه کنار تحصیل کار هم کرد؟
میتونم از یه دانشگاه متوسط رو به بالا پذیرش بگیرم؟
چقد واسه ارشد فاند میدن؟میتونم فاند بگیرم و کنارش کار کنم و تمام هزینه های دانشگاه و زندگی رو بدم؟نمیخوام از خانواده کمک مالی بگیرم.
کدوم کشور رو پیشنهاد میکنین؟نیاز به مکاتبه با اساتید دانشگاه ها هم هست؟
ممنونم Wink
نقل قول  

آفلاین AitUniversity
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

21-02-2018, 08:44 AM
(14-02-2018, 08:25 PM)navidgh96 نوشته: رشتم کامپیوتره 

الان رشته هایی وجود داره که عنوانش بیزینس نیست اما عملا تو حوزه بیزنس به شدت پرکاربرده مانند Business Analytics، Financial modelling وData Analytics و... با توجه به بکگراندتون کاملا مستعد چنین رشته هایی هستید و شانس دارید. بگردید تو دانشگاه های مختلف
تا در طلب گوهر کانی ، کانی.... ................... تا در هوس لقمه نانی ،  نانی
این نکته رمزاگر بدانی ، دانی.........................هر چیز،که درجستن آنی ، آنی

نقل قول  

آفلاین AitUniversity
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-02-2018, 08:47 AM
(20-02-2018, 01:34 PM)Hoomanhf نوشته: سلام 
من لیسانس معماری از دانشگاه غیرانتفاعی خیام مشهد دارم
معدل 17.40  آیلتس 7  پورتفولیوی تقرییییبا خوبی دارم     4تا مدرک ترجمه شده مربوط به رشتم دارم اما سابقه کاری مرتبط ندارم
اگه یه مقاله بتونم بنویسم تاثیر به سزایی داره؟
کانادا و استرالیا رو مد نظر دارم ولی اطلاعاتی از اروپا ندارم.
از نظر هزینه هم تقریبا مشکل دارم.
میشه کنار تحصیل کار هم کرد؟
میتونم از یه دانشگاه متوسط رو به بالا پذیرش بگیرم؟
چقد واسه ارشد فاند میدن؟میتونم فاند بگیرم و کنارش کار کنم و تمام هزینه های دانشگاه و زندگی رو بدم؟نمیخوام از خانواده کمک مالی بگیرم.
کدوم کشور رو پیشنهاد میکنین؟نیاز به مکاتبه با اساتید دانشگاه ها هم هست؟
ممنونم Wink

سلام 
در مورد استرالیا تا جایی که میدونم فاند به ارشد نمیدن، برای اطمینان تو انجمن استرالیا بپرسید
داشتن مقاله مطمئنا رزومتون رو قوی تر میکنه، کلا پذیرش معماری تو کانادا خیلی سخته چون پوزیشن ها محدود، نمره آیلتس 7.0 یا 7.5 میخوان و پرتفولیوی قوی. پس تا میتونید رزومتون رو قوی کنید.
کانادا بستگی داره کجا بتونید پذیرش بگیرید مثلا تورنتو و ونکور هزینه ها بالاست اما احتمالا پیدا کردن کار هم زیاده.
برای سال 2019 آماده باشید (امسال ددلاین معماری گذشته) و نیازه به اساتید ایمیل بزنید

نقل قول  

آفلاین pvya
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-03-2018, 08:38 PM
سلام امیدوارم حال همه تون خوب باشه
من از طرف استاد دعوت شدم که درخواست رسمی بفرستم. ولی برای من مساله نمره زبان هست که من نیم نمره پایین تر هستم . بنظرتون کار عاقلانه اینه که اول زبان امتحان بدم و با نمره جدید درخواستم رو بفرستم یا درخواستم رو با همین بفرستم و بعد اگر ادمیژن کاندشنال گرفتم تا ددلاین نمره زبان رو برسونم؟ اصلا نمره زبان چقدر تاثیر داره در پذیرش؟
برای ترم سپتامبر تا کی معمولا درخواست ها رو میفرستند؟
نقل قول  

آفلاین AitUniversity
نقل قول

امتیاز این پست: 3
17-03-2018, 01:28 AM
(16-03-2018, 08:38 PM)pvya نوشته: سلام امیدوارم حال همه تون خوب باشه
من از طرف استاد دعوت شدم که درخواست رسمی بفرستم. ولی برای من مساله نمره زبان هست که من نیم نمره پایین تر هستم . بنظرتون کار عاقلانه اینه که اول زبان امتحان بدم و با نمره جدید درخواستم رو بفرستم یا درخواستم رو با همین بفرستم و بعد اگر ادمیژن کاندشنال گرفتم تا ددلاین نمره زبان رو برسونم؟ اصلا نمره زبان چقدر تاثیر داره در پذیرش؟
برای ترم سپتامبر تا کی معمولا درخواست ها رو میفرستند؟

سلام -
ددلاین اکثر دانشگاه های کانادا گذشته، مطمئنید برای سپتامبر 2018 بهتون اوکی داده؟ در مورد سوالتون بهترین کار اینه اگر وقت دارید که امتحان بدید 
اگر ممکن ددلاین رو از دست بدید به استاد بگید که بره چونه بزنه کاندیشنال پذیرش بگیرید و همزمان برای آزمون هم آماده بشید

نقل قول  

آفلاین avb
**
نقل قول

26-03-2018, 02:32 AM
سلام . من از کاریابی نامه گرفتم می خوام مدرک ارشدم رو خیلی سریع آزاد کنم ولی تو وبسایت نوشته که ۳ ماه طول می کشه من فقط یه هفته وقت دارم آیا میشه بدون ثبت نام تو سامانه جامع دانشنامه رو گرفت؟
نقل قول  

آفلاین szeinalilathori
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-03-2018, 03:53 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-03-2018, 03:54 PM توسط szeinalilathori.)
(26-03-2018, 02:32 AM)avb نوشته: سلام . من از کاریابی نامه گرفتم می خوام مدرک ارشدم رو خیلی سریع آزاد کنم ولی تو وبسایت نوشته که ۳ ماه طول می کشه من فقط یه هفته وقت دارم آیا میشه بدون ثبت نام تو سامانه جامع دانشنامه رو گرفت؟
دوست عزیز سلام

به آکادمیا خوش آمدید. Smile

اینکه بعد از آخرین نامه مربوط به آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی چه اتفاقاتی افتاده رو دقیق خبر ندارم نمیدونم شما در مورد کدوم وب سایت هم صحبت میکنید.اما یه مورد رو براتون مثال میزنم شاید بتونه کمک کننده باشه؛ من چند سال قبل که نامه کاریابی دستم بود خیلی سریع شاید ظرف یه هفته تونستم دانشنامه رو از دانشگاه دریافت کنم و بعدشم توی سامانه امور دانشجویان که ثبت کردم تقریبا یه هفته طول کشید که مدارک تایید شدند و مهر قابل ترجمه روش خورد. اما همین روند برای دوستی که همین اواخر (شاید یکی دو ماه قبل و بعد از بخشنامه جدید) اقدام کردند تقریبا همین سه ماه که گفتید طول کشید تا بتونن اصل دانشنامه رو از دانشگاه دریافت کنن ولی بقیه روند همون یه هفته انجام شد. به نظرم بهتره بعد تعطیلات با قسمت فارغ التحصیلان دانشگاهتون تماس بگیرید ببینید میتونن همکاری کنند که زودتر روند رو طی کنید یا خیر. در مورد اون دوستمون که گویا گفته بودن نمیشه.

ارادتمند
الهام
.If it costs your peace, it's too expensive
نقل قول  

آفلاین avb
**
نقل قول

27-03-2018, 01:16 AM
سلام مرسی از راهنماییتون ، منظورم سامانه جامع امور دانشجویان دانشگاه بهشتی بود. مشکل اینجاست که من به صورت خیلی اتفاقی و فوری در آلمان کار پیدا کردم و آنها برای معادل سازی به دانشنامه احتیاج دارم . بنابراین تنها امیدم باید این باشه که دانشگاه همکاری کنه
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 80 81 82 83 84 85 86 87 88 ... 91 بعدی »