عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد

صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... 91 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد
آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-12-2016, 09:48 PM
(13-12-2016, 09:20 PM)sarbaz-sefr نوشته: با سلام

همانطور که قبل عرض کردم، بنده فارغ التحصیل ارشد دانشگاه سراسری و در فرجه یکساله پس از فارغ التحصیلی هستم ( مشمول هستم)
متاسفانه بنده نتونستم حتی دانشنامه موقت رو از دانشگاهم بگیرم، حتی دانشگاه برای صادر کردن یک نامه که توش تاریخ دفاع و معدل خورده باشه همکاری نکرد، به بنده گفتن که باید یا برگه سبز داشته باشی یا برگه معافیت یا کارت پایان خدمت..... و ارائه هر نامه ی دیگه ای (غیر از همون نامه معرفی به نظام وظیفه) خلاف مقررات است!، واقعا هیچ راهی وجود نداره که من حداقل بتونم دانشنامه موقت یا یه برگه ای چیزی از دانشگاه بگیرم یا دارن اذیتم میکنن؟....لطفا راهنمایی کنید. (با یک بدبختی تازه یه استاد پیدا کردم....)

به صورت رسمی بعیده همکاری کنند...
باید تمام تلاشتون رو به صورت "غیررسمی" انجام بدید...
اگر با رئیس گروه یا رئیس دانشکده مناسبات نزدیکی دارید می تونید بهشون مراجعه کنید و ازشون کمک بخواید... اوج کمکی که می تونند بکنن دادن نامه ای هست که درش مطالبی که لازمه عنوان بشه... با مهر و امضای دانشگاه... مهر و امضا سخت ترین قسمت هست... چون درخواست مهر همیشه با رئیس اموزش هست... و حتی رئیس گروه هم رسما نمی تونه چنین درخواست غیر رسمی رو مطرح کنه...
به هر حال هرچند این راه هم bug زیاد داره ولی شاید تنها گزینه شما باشه...

موفق باشید
نقل قول  

آفلاین sarbaz-sefr
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-12-2016, 10:04 PM
ممنون

متاسفانه حتی از طریق یکی از آشناها از توی آموزش اقدام کردم ولی باز هم جوابشون همون قبلی بود، حتی اعلام کردن اگر ما نامه ای صادر کنیم نظام وظیفه میتونه از ما شکایت کنه!....فقط پیشنهاد دادن که نامه از استاد راهنما بگیرم (که برای خودشون سربرگ دانشگاه رو دارن) و اون امضا بزنه.....نمیدونم فایده ای داره یا نه؟
در ضمن من فقط یک کپی از صورت جلسه دفاع پایان نامه ام دارم که توش تاریخ دفاع و ریز نمرات ارزشیابی درج شده (فقط تاریخ و نمره دفاع به همراه امضای اساتید و مدیر گروه و نه معدل کل) میتونه به درد بخوره؟ بدمش برای ترجمه؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

13-12-2016, 10:14 PM
(13-12-2016, 10:04 PM)sarbaz-sefr نوشته: ممنون

متاسفانه حتی از طریق یکی از آشناها از توی آموزش اقدام کردم ولی باز هم جوابشون همون قبلی بود، حتی اعلام کردن اگر ما نامه ای صادر کنیم نظام وظیفه میتونه از ما شکایت کنه!....فقط پیشنهاد دادن که نامه از استاد راهنما بگیرم (که برای خودشون سربرگ دانشگاه رو دارن) و اون امضا بزنه.....نمیدونم فایده ای داره یا نه؟
در ضمن من فقط یک کپی از صورت جلسه دفاع پایان نامه ام دارم که توش تاریخ دفاع و ریز نمرات ارزشیابی درج شده (فقط تاریخ و نمره دفاع به همراه امضای اساتید و مدیر گروه و نه معدل کل) میتونه به درد بخوره؟ بدمش برای ترجمه؟

متاسفانه دانشگاه مقصد این قبیل مدارکی که می فرمایید رو به رسمیت نمیشناسه...

با این حال اگر با استادی در دانشگاه هدف هماهنگ کردید و به نوعی potential supervisor دارید، مشکل رو باهاش در میون بگذارید و بگید که چنین گواهی دفاعی هست... شاید اون بتونه به نوعی این مدرک نصفه و نیمه رو (حداقل تا مدت معینی) به خورد دانشگاه و دپارتمان بده...
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

27-12-2016, 08:50 PM
از دوستان کسی در مورد رشته فایننس در دانشگاههای کانادا اطلاعاتی داره؟ کلا نحوه پذیرش چگونه است در رشته های مدیریتی به خصوص برای کسانی که رشته لیسانس و فوق شون حتی متفاوت بوده. بیشتر مد نظرم ارشد هست آیا احتمال فاند گرفتن وجود داره؟
این سوال ممکنه مربوط نباشه ولی چون نمیخوام گسسته باشه، وضعیت کار پس از فارغ التحصیلی چجوریه اوضاش؟!

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 2
27-12-2016, 10:22 PM
(27-12-2016, 08:50 PM)Torkan نوشته: از دوستان کسی در مورد رشته فایننس در دانشگاههای کانادا اطلاعاتی داره؟ کلا نحوه پذیرش چگونه است در رشته های مدیریتی به خصوص برای کسانی که رشته لیسانس و فوق شون حتی متفاوت بوده. بیشتر مد نظرم ارشد هست آیا احتمال فاند گرفتن وجود داره؟
این سوال ممکنه مربوط نباشه ولی چون نمیخوام گسسته باشه، وضعیت کار پس از فارغ التحصیلی چجوریه اوضاش؟!

بااحترام،
ترکان

حداقل در rotman (مدرسه مدیریت UofT) به این صورت هست که بین خارجی هایی که رشته شون سابقا فنی بوده (و البته خیلی هاشون هم ایرانی هستن!) اونهایی این plan رو دارن که به یکباره از فنی تغییر رشته بدن به finance که سودای یک شبه پولدار شدن و کار high class پیدا کردن و خلاصه "زیر و رو کردن زندگی" براشون محقق بشه...!

اینجا پذیرش در کل program های دپارتمان به شدت رقابتی هست... در مورد finance  این رقابت به مراتب سخت تره...
بیشتر دانشحویان دکترای rotman با background رشته هایی مثل ریاضی و امار و صنایع و operations research و این موارد هستند... داریم کسی که مثلا از مخابرات باشه ولی اون فرد نوعا حتی در دوره ارشدش تماما مثلا روی marketing فلان زمینه در مخابرات سیستم کار می کرده و عملا حرف برای زدن در مقابل کمیته پذیرش کم نداشته...
اینجا داشتن سابقه کار مدیریتی (سابقه مدون و ارزشمند نه مثل بعضی سوابق مدیریت که بعضا اسم نشستن پشت دخل مغازه رو می گذارن "مدیریت"!) نسبتا در پذیرش گرفتن موثر هست...

وضعیت کار finance به خوبی سالهای قبل نیست ظاهرا... ولی همچنان بانک ها و مراکز مالی فارق التحصیلان "قوی" این رشته رو جذب می کنند...
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

27-12-2016, 10:56 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-12-2016, 10:57 PM توسط Torkan.)
(27-12-2016, 10:22 PM)Matinking نوشته: حداقل در rotman (مدرسه مدیریت UofT) به این صورت هست که بین خارجی هایی که رشته شون سابقا فنی بوده (و البته خیلی هاشون هم ایرانی هستن!) اونهایی این plan رو دارن که به یکباره از فنی تغییر رشته بدن به finance که سودای یک شبه پولدار شدن و کار high class پیدا کردن و خلاصه "زیر و رو کردن زندگی" براشون محقق بشه...!

اینجا پذیرش در کل program های دپارتمان به شدت رقابتی هست... در مورد finance  این رقابت به مراتب سخت تره...
بیشتر دانشحویان دکترای rotman با background رشته هایی مثل ریاضی و امار و صنایع و operations research و این موارد هستند... داریم کسی که مثلا از مخابرات باشه ولی اون فرد نوعا حتی در دوره ارشدش تماما مثلا روی marketing فلان زمینه در مخابرات سیستم کار می کرده و عملا حرف برای زدن در مقابل کمیته پذیرش کم نداشته...
اینجا داشتن سابقه کار مدیریتی (سابقه مدون و ارزشمند نه مثل بعضی سوابق مدیریت که بعضا اسم نشستن پشت دخل مغازه رو می گذارن "مدیریت"!) نسبتا در پذیرش گرفتن موثر هست...

وضعیت کار finance به خوبی سالهای قبل نیست ظاهرا... ولی همچنان بانک ها و مراکز مالی فارق التحصیلان "قوی" این رشته رو جذب می کنند...

درود

آقا در مورد این دانشگاهها اطلاع خاصی ندارین؟!
منیتوبا، ساسکاچوان. مک مستر. کنکوردیا. کارلتون
اینها دانشگاههای متوسط کانادا هستن حداقل در این رشته ولی ظاهرا احتمال فاند گرفتن در ارشد بالاست اینطور که من شنیدم حالا نمیدونم چقدر این شنیده ها با واقعیت تطبیق کنه! با این حال میگن میشه درامد نسبتا معقول و خوبی رو بعد دو سال حالا بگیم کاراموزی یا هرچی بعد فارغ التحصیلی بدست اورد. باز نمیدونم تا چه حد درست باشه این ادعا؟! همچنین ارتباط با استاد ایا مثل رشته های مهندسی باید ه واسه پذیرش؟
در نهایت سوالم ممکنه کمی بی ربط باشه میخوام ببینم سیستم آموزشی این رشته در کانادا و کلا رشته های بیزینس فرق خاصی با ایالات متحده داره؟

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 3
27-12-2016, 11:27 PM
(27-12-2016, 10:56 PM)Torkan نوشته: درود

آقا در مورد این دانشگاهها اطلاع خاصی ندارین؟!
منیتوبا، ساسکاچوان. مک مستر. کنکوردیا. کارلتون
اینها دانشگاههای متوسط کانادا هستن حداقل در این رشته ولی ظاهرا احتمال فاند گرفتن در ارشد بالاست اینطور که من شنیدم حالا نمیدونم چقدر این شنیده ها با واقعیت تطبیق کنه! با این حال میگن میشه درامد نسبتا معقول و خوبی رو بعد دو سال حالا بگیم کاراموزی یا هرچی بعد فارغ التحصیلی بدست اورد. باز نمیدونم تا چه حد درست باشه این ادعا؟! همچنین ارتباط با استاد ایا مثل رشته های مهندسی باید ه واسه پذیرش؟
در نهایت سوالم ممکنه کمی بی ربط باشه میخوام ببینم سیستم آموزشی این رشته در کانادا و کلا رشته های بیزینس فرق خاصی با ایالات متحده داره؟

بااحترام،
ترکان

- در مورد سایر دانشگاه هایی که اسم بردید اطلاعات دقیقی ندارم... فقط در همین حد بدونید که رقابت در این رشته همه جا هست... ولی طبیعتا نه در حد UofT یا UBC و McGill...

- در مورد درآمد عرض کردم که به شرط "پذیرش گرفتن" و "تبحر" (حالا به هر نحوی چه با کار آموزی یا هر چیزی) "حداقل لنگ کار نمی مونید..."
ولی اگر انتظار رسیدن به عرش رو ظرف دو سال از فرش دارید، بعید می دونم... دست توی این زمینه خیلی زیاد هست... مثلا فارق التحصیلان دوره هایی مثل MBA هم با گذروندن بعضی دوره ها در این زمینه وارد میشن... پس صرف داشتن مدرک finance الزاما اتفاق خیلی شگرفی نخواهد افتاد...

- مشاهده محدود من میگه پذیرش در دپارتمان مدیریت و رشته های تابعه اون در کل کمیته محور هست...

- در مورد سوال آخر قطعا نظر من چندان صائب نیست... چون مقایسه این دو مورد با کسانی هست که عمیقا در این زمینه خودشون وارد شده ان...
ولی تجربه ثابت کرده چیزی که در اصل آمریکا رو از کانادا متمایز می کنه "بازار کار vibrant و پویاتر اون" هست تا "تفاوت سیستم آموزشی"...
نقل قول  

آفلاین محمد 73
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

17-01-2017, 01:08 AM
سلام دو تا سوال داشتم :
1- طول کشیدن کارشناسی بیش از چهار سال تاثیر بدی تو پیذیرش داره؟
2- من مهندسی مکانیک دانشگاه تهران میخونم و نمیدونم ارشد اینجا بخونم یا اپلای کنم لطفا راهنمایی کنید !
معدل کل ام 16
چهارترم آخر 17 
میتونم از دانشگاه های کانادا فاند بگیرم یا نه؟
هنوز هیچ امتحان زبانی ندادم ولی اگه شانسی داشته باشم میتونم یک سال زبان بخونم
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 3
17-01-2017, 02:42 AM
(17-01-2017, 01:08 AM)محمد 73 نوشته: سلام دو تا سوال داشتم :
1- طول کشیدن کارشناسی بیش از چهار سال تاثیر بدی تو پیذیرش داره؟
2- من مهندسی مکانیک دانشگاه تهران میخونم و نمیدونم ارشد اینجا بخونم یا اپلای کنم لطفا راهنمایی کنید !
معدل کل ام 16
چهارترم آخر 17 
میتونم از دانشگاه های کانادا فاند بگیرم یا نه؟
هنوز هیچ امتحان زبانی ندادم ولی اگه شانسی داشته باشم میتونم یک سال زبان بخونم

1- معمولا خیر... چون خیلی از مواقع دوستان ماکزیمم ظرف 5 سال دوره رو تموم می کنند... بین 4 سال یا 5 سال تفاوت خیلی عمده ای نیست... ولی بیش از اون ممکن هست کمی سوال برانگیز باشه... و اگر طول دوره خیلی بیشتر از اون باشه، بعید نیست دید منفی هم ایجاد کنه...

2- اولا چیزی که مهم هست (حداقل در کانادا)، معدل نهایی شماست... نه چهارترم اول یا آخر یا هر چیز دیگه... ثانیا پذیرش از دانشگاه های کانادا (به جز موارد معدودی در کبک) عمدتا با fund همراهه... هرچند در مورد اینکه همیشه به خودی خود مکفی هست یا خیر نمیشه نظر قطعی داد...

باید بتونید نظر اساتید رو جلب کنید.. وگرنه از پذیرش هم خبری نخواهد بود چه رسد به fund...
نقل قول  

آفلاین delbina
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

22-01-2017, 10:05 PM
سلام 
 من سال پیش مدارکمو گذاشتم اداره کاریابی برای ازاد کردن مدرک، ولی بعد از یک مدت رفتم سرکار و بیمه برام رد شد، حالا بخوام برم نامه بگیرم آیا نامه بم میدن ببرم واسه دانشگاه؟؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... 91 بعدی »