عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد

صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 59 60 61 62 63 64 65 66 67 ... 91 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد
آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 3
17-06-2016, 07:55 PM
خواهش میکنم دوست عزیز، من مجرب نیستم فقط به دوستان برای رسیدن سریعتر به پاسخ سوالاتی که پاسخ آن ها در اینترنت موجود هستش کمک می کنم.
@Matinking عزیز حتما راهنمایی خواهند کرد.
 اما برای کانادا اولویت اول معدل هستش و این مهم هستش، مقاله هم من نگفتم اصلا مهم نیستش، شما با چاپ مقاله در یکی از معتبرترین مقالات رشته ی خودتان میتوانید در ایالات متحده Straight Green card دریافت کنید، پس مقاله مهم هستش اما اگر قرار باشه معدلتون زیر 17 بیاد که دوتا مقاله غیر ISI یا مقاله با Impact factor پایین به چاپ برسونید اصلا ارزششو نداره، معدل A،  و TOEFL بالای 110 و GRE بالای 320 میتواند به راحتی بورسیه شما را برای استنفورد هم تایید کند (میانگین نمره ی قسمت ریاضیات آزمون GRE در استنفورد 166 از 170 هستش) ، وقتی از دانشگاه شریف و دانشگاه تهران برای ورود به MIT بورسیه دریافت کرده اند چرا شما نتوانید؟ این موضوع بدیهی هستش دانشگاهتون خیلی خوبه جزو ده دانشگاه برتر ایران هستش و رتبه ی آن هم در دنیا تقریبا حدود 250 تا 300 رده پایین تر از شریف هستش.

اگر بحث مالی براتون مهم نیست، حتما TOEFL و GRE را شرکت کنید برای همان نمراتی که گفتم، و بعد برای چند دانشگاه برتر ایالات متحده اعم از استفورد و جورجیا تک و ... ثبت نام کنید حداقل 5 مورد از رتبه های مختلف، و همزمان وارد مذاکره بشید برای دانشگاه های کانادا، اگر تایید استادی را گرفتید بورسیه تسلیم شما است و در کانادا استاد حرف اول و آخر را میزند.

هزینه ی TOEFL و GRE مجموعا 415 دلار و درخواست پذیرش هر دانشگاه در ایالات متحده حدود 150 دلار و برای کانادا این هزینه کمنر هستش.

این ها رو گفتم که بدونید رزومتون خوبه، در ایالات متحده حتی اگر استاد شما را تایید کند،  حرف اول و آخر را کمیته ی پذیرش میزند. این یعنی شما حتی بعد از ثبت درخواست هم باید منتظر شنیدن خبر پذیرش باشید و بعد از آن منتظر شنیدن خبر دریافت بورس، اما کانادا استاد تایید بورسیه را به شما میدهد و روند ثبت نام فرمالیته هستش و کاغذ بازی. اگر از لحاظ مالی در تنگنا نیستید و ریسک دریافت ویزیای ایالات متحده را به جان میخرید حتما ایالات متحده را هم در نظر داشته باشید، اگر یک ثبت نام بی دردسر و با آرامش نسبی را انتخاب کرده اید فقط IELTS  یا TOEFL ثبت نام کنید و برای کانادا اقدام کنید.
البته MIT بحثش جداست، اصلا نمره ی زبان در وب سایتش اعلام نشده، یک طور دیگه دانشجوهاشو انتخاب میکنه.

چاپ مقاله سخت نیستش، اگر استاد راهنماتون همکاری میکنه اقدام کنید و رزومتون را تکمیل کنید.

این ها تماما نظر شخصیه من هستش و هیچ تجربه ای پشتش نیست. افراد مجرب شما را راهنمایی خواهند کرد. کمی هم قسمت های مختلف فروم را مطالعه کنید و مخصوصا قسمت نتایج پذیرش در نوار بالای سایت و باز هم سوالی بود بپرسید.

با احترام
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
17-06-2016, 11:18 PM
(17-06-2016, 07:25 PM)m s نوشته: با عرض سلام مجدد
اول از همه ممنون جنابautomotive   .ی سوال دیگم داشتم اینکه طبق فرمایش خودتون که معدل خیلی مهمه مثلا بریتیش کلمبیا زده حداقل معدل 16 ولی به خاطر رقابتی بودن برای امید به فاند گرفتن در مقطع ارشد در این چند دانشگاه خوب کانادا باید معدل از 16 بالاتر باشه حالا شما طبق تجربتون فکر میکنید چه معدلی برای فاند گرفتن در مقطع ارشد جوابگو هست ؟(ایا لازمه خودمو به سختی بندازم که معدلم از 18/50 برسه به 19 به قیمت از دست رفتن وقت برای مقاله؟)و اینم یادم رفت بگم که من تا الان سه بار TA  درسای تخصصی بودم سال بعدم یکی دوتا درس دیگم  TAمیشم . اگر معدل 18/50 کافی باشه میتونم بقیه وقتمو صرف مقاله و GRE  کنم.

سلام

1- پذیرش در دانشگاه top کانادا اول به تایید استاد نیاز داره.. چیزی فراتر از معدل... اگر استاد ترکیب معدل و نمرات زبان و سوابق تحقیقاتی شمارو بپسنده کار تمام هست...

2- معدل 18.50 کافی هست... به شرطی که علائق تحقیقاتی تون با اساتید هدف همخوانی داشته باشه... وگرنه معدل 21 هم نمی تونه استاد رو به recruit کردن شما ترغیب کنه...

3- در دانشگاه هایی در حد و اندازه UoT و UBC و McGill معمولا برای دوره های M.Sc. و Ph.D. به کسی بدون فاند پذیرش نمیدن... اساتید معمولا با در نظر گرفتن همین مسئله به applicant ها وعده میدن...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین iman7
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
18-06-2016, 12:09 PM
(16-06-2016, 09:09 PM)m s نوشته: با عرض سلام

ببخشید چنتا سوال در مورد پذیرش با فاند از دانشگاه های خوب کانادا(رنک زیر 70--80 دنیا) و کار دانشجویی در مقطع ارشد در رشته برق سوال داشتم. بنده ترم 6 برق الکترونیک دانشگاه علم و صنعت تهران هستم ومعدلم 18/50 (رنک 2) هستم زبانم خوبه نمره ایلتس 6--6/5 میتونم بیارم. مقاله هم ندارم ولی در تلاشم که تا اخر کارشناسی یکی دوتا مقاله بدم. با این اوصاف به نظر شما احتمال پذیرش با فاند از دانشگاه های خوب کانادا در مقطع ارشد هست؟واینکه اگر مقاله نتونم بدم چطور؟ و سوال سومم اینه که امکان کار دانشجویی در مقطع ارشد در کنار درس هست(برای ذخیره پول )؟من قصدم اینه ارشدو تو ی دانشگاه کانادا یا اروپایی(غیر امریکایی )با رنک خوب با فاند بخونم و تلاشگر و قوی باشم تا تو مقطع دکترا بتونم ی دانشگاه عالی امریکا مث استنفورد یا MIT ... برم . و علاقم بیشتر به مهندسی پزشکیه که فک کنم اپلایش خوب باشه.به نظر شما این امکانپذیره؟

خیلی ممنون از اینکه وقتتون رو در اختیار ما قرار دادید تشکر

در کانادا حتما باید توجه استاد به اپلیکیشن شما جلب بشه. حتی توی دانشگاه های تورنتو و بریتیش کلمبیا که معروفه کمیته پذیرش دارن باز هم استاد می تونه خیلی موثر باشه. استادا معدل خوب براشون مهم هست ولی بدون زمینه ریسرچ سخته که قبولت کنن. زمینه ریسرچ ممکنه لزوما مقاله هم نباشه مثلا توی یه مسابقه مرتبط شرکت کردن هم می تونه استاد را ترغیب کنه برای حمایت شما. (همین امسال یک نفر رو دیدم که به قول خودش معدلش هم خیلی خوب نبود و مقاله ژورنال هم نداشت و تورنتو استاد بهش اکی داد و ادمیشن گرفت. ظاهرا فقط یه مقاله کنفرانس داخلی داشت و یه دوره مسابقه شرکت کرده بود)
منظور من اینه که مثلا شما معدل 18 داشته باشی و 1 مقاله خیلی شانست بالاتره تا معدلت 19 بشه ولی بدون هیچ مقاله یا ریسرچی. باز میگم قطعیتی تو کار نیست. نمیگم این حکم 100 درصدیه.
شما قانونا هم که امکان کار داشته باشی اگه از استاد  پول  بگیری باید وقتت رو تو ازمایشگاهش بگذرونی و عملا نمیشه بیرون کار کرد. پولی که میدن تو کانادا معمولا در حدیه که خرج میشه و نمیشه ذخیره کرد. (البته قطعا به سبک زندگی ادم هم ربط داره)
نقل قول  

آفلاین Amir ho
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-06-2016, 11:13 PM
سلام
این درسته که اگر ارشد شبانه باشی دیگه نیاز نیست که پول بدی تا مدرک کارشناسی آزاد بشه و خو.به خود آزاد میشه؟
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
21-06-2016, 03:29 PM
(20-06-2016, 11:13 PM)Amir ho نوشته: سلام
این درسته که اگر ارشد شبانه باشی دیگه نیاز نیست که پول بدی تا مدرک کارشناسی آزاد بشه و خو.به خود آزاد میشه؟

نه خیر. بحث آزادسازی مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد دو مبحث جدا هستن و مستقلا بررسی میشه. بنابراین اگر کارشناسی تون روزانه بوده باید هزینه شو بدین یا با سابقه کار و یا عدم کاریابی آزاد کنید. اگر شبانه بودین که هزینه رو حین تحصیل پرداخت کردین (اگر وامی دارید باید پرداخت کنید).
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین Lolita
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-06-2016, 07:57 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-06-2016, 08:04 PM توسط Lolita.)
سلام دوستان
من کارشناسی و ارشد رو روزانه بودم. کارشناسی 89 تموم شد. ارشد شهریور 94 تموم شد. من پارسال, یعنی مهر 94 رفتم و مدرک لیسانسو آزاد کردم. یک سال سابقه کار داشتم قبل از قبولی در کنکور ارشد و پول 3 سال مابقیشو پرداخت کردم.
حالا سوالم اینه که الان بعد از یک سال از فارغ التحصیلی ارشد من میتونم این یک سال سابقه کارمو (از 94 تا 95) بذارم واسه ارشدم یا اینکه با وجودی که لیسانسم پارسال آزاد شده و سابقه کارم هم مربوط به بعد از فارغ التحصیلی ارشده گیر میدن که چرا پارسال لیسانسو خریدی و منو ارجاع میدن دانشگاه لیسانس واسه محاسبه مجدد هزینه ها و این یه سال بعد از ارشدمو هم میزنن پای تعهد خدمت لیسانس؟
به طور خلاصه:
85 تا 89 دانشجوی لیسانس روزانه
90 تا 91 شاغل (با مدرک لیسانس)
91 تا 94 دانشجوی ارشد روزانه
94 تا 95 شاغل (با مدرک ارشد)

ممنونم از اینکه وقت میذارین
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
23-06-2016, 01:34 AM
(22-06-2016, 07:57 PM)Lolita نوشته: سلام دوستان
من کارشناسی و ارشد رو روزانه بودم. کارشناسی 89 تموم شد. ارشد شهریور 94 تموم شد. من پارسال, یعنی مهر 94 رفتم و مدرک لیسانسو آزاد کردم. یک سال سابقه کار داشتم قبل از قبولی در کنکور ارشد و پول 3 سال مابقیشو پرداخت کردم.
حالا سوالم اینه که الان بعد از یک سال از فارغ التحصیلی ارشد من میتونم این یک سال سابقه کارمو (از 94 تا 95) بذارم واسه ارشدم یا اینکه با وجودی که لیسانسم پارسال آزاد شده و سابقه کارم هم مربوط به بعد از فارغ التحصیلی ارشده گیر میدن که چرا پارسال لیسانسو خریدی و منو ارجاع میدن دانشگاه لیسانس واسه محاسبه مجدد هزینه ها و این یه سال بعد از ارشدمو هم میزنن پای تعهد خدمت لیسانس؟
به طور خلاصه:

سلام دوست عزیز،
شما مدرک لیسانست آزاد کردی و یکبار هزینه های مربوط به آزاد کردن رو پرداخت کردی.  مجددا از شما برای مدرک لیسانس هزینه ای دریافت نخواهد شد. سابقه کار شما از سال 94 تا 95 تعهد خدمت شما رو برای دوره فوق لیسانس کاهش خواهد داد و مجددا مشابه مدرک لیسانس برای مابقی ترم ها باید هزینه رو پرداخت کنید تا مدرک فوق لیسانس رو هم آزاد کنید. 
موفق باشید.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین univers_m
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
23-06-2016, 09:48 AM
(22-06-2016, 07:57 PM)Lolita نوشته: سلام دوستان
به طور خلاصه:

سلام دوست عزیز
 امکانش نیست که گواهی کار شما برای دوره ارشد حساب شه. لینک پایین مربوط به دانشگاه شیراز هست. تذکر 3 رو بخون. البته شما حتما از دانشگاه سوال بپرس شاید بعضی دانشگاه ها قانونشون متفاوت باشه!! و گواهی شما رو برای هزینه دوره ارشد حساب کنن.
http://shirazu.ac.ir/fa/node/1932
نقل قول  

آفلاین Lolita
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-06-2016, 11:52 AM
(23-06-2016, 01:34 AM)butterfly نوشته: سلام دوست عزیز،
شما مدرک لیسانست آزاد کردی و یکبار هزینه های مربوط به آزاد کردن رو پرداخت کردی.  مجددا از شما برای مدرک لیسانس هزینه ای دریافت نخواهد شد. سابقه کار شما از سال 94 تا 95 تعهد خدمت شما رو برای دوره فوق لیسانس کاهش خواهد داد و مجددا مشابه مدرک لیسانس برای مابقی ترم ها باید هزینه رو پرداخت کنید تا مدرک فوق لیسانس رو هم آزاد کنید. 
موفق باشید.

ممنونم از توضیحتون.
البته منظورم این نبود که دوباره ازم هزینه میگیرن واسه لیسانس. گفتم شاید دانشگاه ارشد منو ارجاع بده به دانشگاه لیسانس و بگه این یه سال جدید سابقه کار رو هم باید بزنن پای تعهد لیسانس. در نتیجه دانشگاه لیسانس مجبور به محاسبه مجدد بشه. دو سال رو با سابقه کار کم کنه از 800 تومنی که کلا باید پرداخت میکردم و بگه شما فقط 400 باید میدادی واسه آزادسازی. (سالی 200 تومن واسه ورودی 85)
من 600 پرداخت کردم. پس میگن 200 تومنش زیادیه و میره واسه ارشد. هزینه ارشدم 5میلیون و نیم هست. میگن کلا 5 میلیون و 300 باید بدی که آزاد شه.

(23-06-2016, 09:48 AM)univers_m نوشته: سلام دوست عزیز
 امکانش نیست که گواهی کار شما برای دوره ارشد حساب شه. لینک پایین مربوط به دانشگاه شیراز هست. تذکر 3 رو بخون. البته شما حتما از دانشگاه سوال بپرس شاید بعضی دانشگاه ها قانونشون متفاوت باشه!! و گواهی شما رو برای هزینه دوره ارشد حساب کنن.
http://shirazu.ac.ir/fa/node/1932

از شما هم ممنونم دوست عزیز
بله من این لینک رو دیدم واسه همین این سوال رو پرسیدم. چون میخواستم بدونم آیا واسه کسی هم که یه سال پیش آزاد کرده لیسانسو و سابقه کارشم مربوط به بعد از اتمام ارشد هست همینجوری حساب میکنن یا نه چون یه کم شرایطم پیچیده است
متاسفانه یا خوشبختانشو نمیدونم ولی ارشدم دقیقا همین دانشگاه شیرازه!! سعی میکنم باهاشون تماس بگیرم و ببینم چه قانونی شامل حال من میشه.

اگر تونستم اطلاعاتی بگیرم حتما در اختیار سایرین هم میذارم. بازم مرسی از هر دو دوست عزیز
نقل قول  

آفلاین aghil66
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-06-2016, 01:14 PM
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز

من رشتم برقه و الان دارم رو پایان نامه ارشد کار میکنم و میخام بدونم برای یه دانشگاه متوسط کانادا مثل کویینز چقدر شانس گرفتن فاند دارم
لیسانسم رو با معدل 15.07 از یه دانشگاه غیر انتفاعی گرفتم و ارشد رو هم در دانشگاه ازاد شهرستان میخونم و معدلمم حول و هوش 17.5 میاد نمره ایلتس 7 دارم ،دو مقاله ISI با ایمپکت 1.82 و یک مقاله کنفرانس بین المللی و دو ثبت اختراع ویکی دیگه هم دستمه که دارم کاراشو میکنم و 3 سال سابقه کار هم دارم . حالا با این شرایط به نظرتون امکان گرفتن فاند از یه جایی مثل Queen's  - DALHOUSIE دارم؟

خیلی ممنون به خاطر زحمات و راهنماییتون
اگر امکانش باشه بزرگواری میفرمایید پاسختون رو به aghilsadeghy@yahoo.com بفرستید. ممنون دوباره
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 59 60 61 62 63 64 65 66 67 ... 91 بعدی »